Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Пет 29 Фев 2008, 13:10

First topic message reminder :

Понятието за надомна работа днес е ключова и много перспективна концепция за кариера, печалби, заетост и доходи (в т.ч. допълнителни) в световен мащаб и най-вече в развитите региони на Европа, Америка, Япония... и в пренаселените държави като Китай, Индия, Пакистан. В САЩ, още в края на 20-ти век, в надомен бизнес работят 24 млн. души, осигуряващи 383 млрд. долара годишен доход и 1800 нови работни места дневно! Но има и много хора, които така си осигуряват допълнителни доходи към заплатата от работа на трудов договор.
С надомна работа се решават ключови съвременни проблеми като:

  • - Транспортните задръствания при отиване и връщане от работа + икономия на гориво;
  • - Замърсяването на въздуха и парниковия ефект от газови емисии на автомобилите;
  • - Недостигът на работна ръка, като по надомния метод се спестяват от 1 до 3 часа дневно на човек продуктивно време от времето за пътуване до и от работното място;
  • - Пре-застрояването в големите градове, поради спестяване от офисни помещения.
  • и т.н и т.н. поне за една лекция от 5 часа.

Най-голямата и единствена Агенция за надомни доходи в България от 14 години насам е ТРАКИ „Женина“ ООД и нейните поделения „Надомно“ ООД и този форум. Групата предлага стотици програми, планове, проекти и разработки за работа от къщи и дейности в почти всяка делова област.

Разполагаме с уникално фирмено ноу-хау и опит за сътрудничество по създаването на нови надомни програми, с което сме полезни на всяка друга фирма, институция, организация или лице, които желаят да се възползват от надомния ефект в дейността си. Имаме потенциал да подготвяме стотици нови програми всяка година. В това число и в сътредничество с Вас.

До сега сме приели и обработили запитвания на повече от 89200 клиенти от цялата страна, в т.ч. 13500 собственици от приватизацията, 67700 заинтерисувани от надомни програми за заетост, около 8200 чрез контакти по електронната поща и интернет.

Доскоро групата беше от „затворен“ тип, като разчиташе на работа на ограничен кръг високо квалифицирани експерти, с голям практически опит и доказани лични качества, което ни донесе успех даже и в най-кризисните години на прехода.

Днес, обаче, се отваряме за надомно сътрудничество и партньорство с инициативни външни специалисти, сътрудници, експерти и инвеститори (в т.ч. и хора точно като Вас - инициативни, търсещи, предприемчиви, заинтерисовани, отговорни) в почти всеки сектор на икономиката (без оръжието и наркотиците). Като участието в този форум ще е основен критерий за подбор на бъдещите ни партньори.

Нашата фирмена марка „НАДОМНО“, отразява най-перспективната концепция за развитие на обществото сега и за в бъдеще. Помогнали сме на хиляди хора, а днес заставаме на Ваша страна, за да помогнем и на Вас, стига да проявите своята инициативност и съзидателност. Запознайте се с нашите предложения към Вас за сътрудничество. Убедете се в лоялността и коректността към досегашните ни клиенти.
И се включвайте активно - в досегашни наши програми, в обсъждания и предложения за нови области на разработка. "Дай за да получиш" е основния принцип на богатството. Колкото повече, по-добри и по-премислени начини за доходи представяме на обществото, толкова по-голяма ще е неговата финансовата оценка за нашия принос. Това е основния критерий за оценка и на Вашето участие в този форум.

Препоръчвам Ви, като начало с летящ старт,
да се запознаете и включите като наш сътрудник с договор по
Базова Програма № 0155(15) за надомни доходи с телефон писма и вестници.
Ето Ви директна връзка към нея:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t26.htm?highlight=0155
Това е най-добрата Програма за надомни доходи в България в момента и най-бързият начин да навлезете в света на надомните възможности, като още на 4 - 5-тия ден, с нашето съдействие, си осигурите почти ежедневни доходи.
Интересни са и цяла поредица други наши предложения и ръководства за надомна работа (разгледайте форума). Но тях ще можем по-спокойно и обстойно да ги обсъждаме, когато зад гърба Ви вече има определена финансова поддръжка. А нашата задача е максимално да Ви подпомогнем в стремежа Ви към осигуряване на постоянни, нарастващи доходи и възможно най-ранно излизане (пенсиониране) от омагьосания кръг на безпаричието - в света на благоденствието и Спокойния живот. И нека заедно да успеем!


Последната промяна е направена от надомно на Нед 29 Сеп 2013, 21:10; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Istao_Ifg8954
ГостПисанеЗаглавие: Работа в интернет   Сря 20 Ное 2013, 22:26

Ако добре вършите някаква работа в интернет, между другото, непремено ще изкарвате и пари, и то съвсем не лоши, като допълнителен доход - без да се налага да напускате досегашната си сигурна работа. И ако не разбирате как да стане тази тарикатлък, има един съвсем безплатен проект "работа.123" за усвояване на нужните знания и умения.

Курсът е безплатен и ще Ви е от голяма полза, стига да сте достатъчно сериозни, амбициозни и предприемчиви и да се възползвате от него, докато е все още беплатен. Като междувременно може да подготвяте и наследството да поеме тази работа в интернет от Вас, за да си гледате после пенсията.
---------------------------------------------------
© 2013 Lambov Димитър, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Mom4eva_Rad.356
ГостПисанеЗаглавие: Моден консултант от къщи   Чет 21 Ное 2013, 21:00

Да се подвизавате като моден консултант от къщи е перспективна професия, поради това, че днес целия свят е луднал по модата. Разбира се, необходимо е преди това да имате определен интерес от модните течения и редовно да ги следите. Освен това е добре и да имате име сред свои близки и познати и те да се консултират с Вас за кои случаи какво да облекат, кое с кое да съчетаят и т.н.

Имате ли я тази предварителна основа, значи е настъпил момента да изкарате малко надомни пари от умението си. А поле за изява има голямо - сватбени подготовки, абитюрентски балове, честване на годишнини, явяванене на събеседване за работа и т.н. За целта обаче трябва малко да се организирате. Определете точно в какво се състоят Вашите услуги и си създайте номенклатура.

Уточнете цената за всеки вид и придвидете съответни отстъпки за промоции или за постоянни клиенти, които ще се допитват до Вас. От този момент нататък имате два полезни хода - реклама и отлично качество. Рекламата ще Ви носи нови клиенти, а отличното качество ще ги прави постоянни клиенти. А постоянен поток от нови + постоянни клиенти, означава добри доходи за Вас с ... надомна работа от къщи като моден консултант.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
NAum_98.Tano3
ГостПисанеЗаглавие: Наемен персонал или работа зад граница?   Сря 27 Ное 2013, 22:45

Наемането и издръжката на персонал за работа по трудов договор излиза доста по-скъпичко на работодателите, отколкото може да му се стори на чове, който не е запознат с всички условности и нормативни изисквание. Това може да предизвика проблеми за стартиращ бизнес, който не си е направил добре сметката.

Още повече тези проблеми се изострят след приемането на България в Европейския съюз и поемането на допълнителни нормативни ангажименти за минимални работни заплати, условия за труд, право на стачки и т.п.

Това е причината все повече работодатели да изнасят производствената си дейност зад граница и основно в посока на Китай, като това понякога е толко лесно, колкото да натиснеш няколко кловиша на компютъра. Разбира се, това оставя без работа доста хора у нас, но това означава и свободе или отворен пазар - конкуренция.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Postarov_Hris.89
ГостПисанеЗаглавие: Оператор пощенски заявки от къщи   Пет 29 Ное 2013, 16:57

Много хора днес са в състояние да произвеждат различни продукти в къщи, като ръчни претива, шевици, гоблени, сувенири. Други хора, на село, могат да изкарват от своя двор различни подправки, билки, семена, ядки. Но повечето от тези хора не знаяк ка да продават всичко това и си мислят, че проблемът е в ограничения пазар в малките селища.

Ако това действително е така, то иима начин, даже ако живеете в най-затънтеното село в България, да разполагате с целия национален пазар и да получавате поръчки за своите продукти от всички краища на страната - от София, Варна, Видин и т.н., без да се налага да пътувате - като изцяло надомна работа. Това става по метода на пощенските поръчки.

Ако в едно малко селища живее даже и един човек,, Български пощи са задължени по закон да осигурят поне 2 - 3 посещения на пощальон до това селища през седмицата. Т.е. пощата е гарантирана и следователно с метода на пощенските поръчки ще сте в състояния да изпълнявмате поръчки за свои стоки и услуги, даже ако живеете и в най-малките селища на страната.

Но ако искате да избегнете метода на „проби-грешки“ в тази надомна работа, най-добре е да се възползвате от готово, постъпково ръководство 0033“ за продажби от къщи чрез пощенски заявки. Подробности за „ръководство 0033“ четете на този адрес - http://nadomno.bulgarianforum.net/t29-topic
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Dido_Ivan.r84
ГостПисанеЗаглавие: Директен маркетинг за надомна работа   Вто 10 Дек 2013, 21:14

С директен маркетинг могат да се продават по-сложни продукти, които не са ясни като обичайните - хляб, сирене, ракия... и е идеален да се върши като надомна работа. За целта се съставя подробна оферта, в която се обяснява същността на предлагания продукт и начина за поръчването му.

След това се пускат подходящи обяви и при проявен интерес от страна на заинтерисовани клиенти, по различни начини им се изпраща подробната оферта - безплатно е по e–mail, но ако се ползва обикновена поща, ще възникнат радходи за разпечатване, пликове, марки,, които по някакъв начин трябва да се покриват.

Обикновено в офертата се посочва телефон за повече справки, ако се налагат такива. И когато клиента хареса продукта, прави поръчка по описания в офертата начин и поръчката му се изпълнява с препоръчана поща, за да е сигурно че ще си получи пратката срещу лична карта и подпис.

Остава да си намерите позходящи продукти и да се възползвате. Но ако искате подробната технология за работа, добре да си поръчате „ръководство 0033“ за бизнеса с директни пощенски заявки, известен още и като директен маркетинг, който при това много често се изпълнява като надомна работа
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bonka_Bon.7eeva
ГостПисанеЗаглавие: Продаване на плетени пуловери   Нед 22 Дек 2013, 23:13

В миналото умението да се плетат ръчно пуловери и всякакви други неща от вълна, с две куки и кълбо прежда, беше повсеместно разпространено и всъщност, повечето члетове на семейството бяха облечени през зимата именно с пуловери. За следващата зима разплитаха старите пуловери, перяха вълнения конец, изпъваха го на кръстачки, подсилмаха го с памучен конец и отново плетяха пуловери.

В някои случаи боядисваха конеца в различни цветове, друг път смесваха различни цветове и плетки и се постигаше доста голямо разнообразие. Редовно се прелистваха различни модни списания и се вземаха последни модели за образец. Всичко това, би могло да се прави и в момента и понеже умението не е толкова масово, може да носи и добри доходи.

Колко добри? Има информация, че в САЩ, през зимния сезон, за ръчно плетен пуловер, от естествена вълна и добра модна кройка се плащат по 150 долара. А в някои скандинавски страни може да постигнете и 12- 150 евро. Но как да плетете в България, а да продавате в чужбина, за тези добри цени?

Може да се възползвате от едно готово ръководство 0080, което е предназначено точно за това как да продавате плетени пуловери от естествена вълна в САЩ, Канада или Скандинавските страни. Ето подробностите тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t141-topic
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ленко Филип.98456оф
ГостПисанеЗаглавие: Фитнес треньор - като надомна професия   Вто 07 Яну 2014, 22:43

Много млади мъже и жени сериозно се занимават със своята спортна форма, провеждайки почти ежедневно различни занимания с един или друг вид фитнес. Това може да се превърне за тях в основа за надомна професия, която да практикуват при повикване. За целта е необходимо да се съставят различни фитнес програми, според спецификата на хората, които биха искали да си наемат личен фитнес треньор.

Такива проблеми могат да са различни форми на затлъстяване, натрупване на целолит и стрии след раждане, отслабване на мускулите и провисване на кожата, прекомерна слабост на тялото, неравномерно разпределение на теглото, различни заболявания, поддаващите са на повлияване с различни форми на фитнес или съпътстващите го диети.

Ако смятата да направите от своето хоби или от приятните си занимания с фитнес, своя надомна работа, трябва да имате предвид няколко неща. Преди всичко Вие тренирате редовно и макар да не го усещате, напредъка Ви е значителен. Докато потенциалните Ви клиенти нямат Вашата физическа форма и вероятно са доста идзостанали със занятията. Това налага да подхождате към тях внимателно и търпеливо.

Внимателно, защото в противен случай, ако форсирате тренировката им, може да се стигне лесно до травми. И търпеливо, защото за да постигнат напредък, ими нужен период от време и процес на постепено натрупване на положителни промени. И помнете, че в основата на всеки успех е специализацията, а не универсалността. Затова се специализирайте или в това, в което най-Ви бива или в това, което най-се търси.

Препоръчително е второто и тогава ще имате една чудесна надомна професия, която ще Ви носи и не малко доходи за дълъг период от време. Някои стигат до трениране на филмови и други звезди от шоу бизнеса и печелят доста в пари и в известност.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Сря 08 Яну 2014, 02:18

Върнете се в началото Go down
Tano_Den.fg897ev
ГостПисанеЗаглавие: Такси диспечер от къщи   Чет 16 Яну 2014, 14:05

Има различни мнения за професията на такси диспечър, която изисква малко телефонно оборудване и опит в комуникацията с хора. Едни твърдят, че тя се осъществява от канцеларията на таксиметровата служба, но по света има не малко примери за тази професия, като вид надомна работа, като при това се работи не само за една фирма, а се обслужват заявките на повече от тях - нещо като застрахователните брокери.

Т.е. в случаите на надомна работа, освен за „такси диспечър“, можем да говорим и за „такси брокер“. Доста хора си мислят, че тази дейност се свежда до диспечиране на пътническите таксиметрови превози, и то предимно в рамките на по-големите градове. Всъщност, възможностите за обслужване, а оттам и за доход, са доста по-гобеми. Освен пътнически превози в града, съществуват и междуградски такива.

Например, на често пътуващи студенти, които се събрат по 4 - 5 за пътуване с една кола. Но това не винаги ще е изпълнимо, всички 4 - 5 колеги да пътуват по едно и също време, в едни и същи дни. Затова тук идва ролята на такси диспечъра, който може да събере за пътуване по-широк кръг от хора.

Освен това, много широко поле за изява има и диспечирането на товарни превози от товарни таксита или даже от транспортни фирми, особено когато товарите са инцидентни, малки и разнопосочни и се налага да бъдат групирани за по-ефективно осъществяване. Същността на тази надомна работа като такси диспечър се състои в това, да се получават обаждания на клиенти за осъществяване на презов и насочване към тях на свободните в момента автомобили за поемане на поръчката.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ivelina_Shan.0ifva
ГостПисанеЗаглавие: Надомна работа като шейпинг инструктор.   Пон 20 Яну 2014, 19:24

Шейпинг е вид фитнес, който се прилага за придаване на хармоничен вид на тялото - едни части от тялото се увеличават, сруги се смаляват, докато се постигне желаната цел - хармонично и атлетично телосложение, с привлекателен външен вид. В днешно време много хора се занимават с различни форми на фитнес и някои от тях го правят доста редовно и даже стават компетентни в тази дейност.

Ако погледнат от другата страна на нещата, вече не като потребители, а като фитнес инструктор, или в случая - съветник по шейпинг, това може да се превърне в тяхна надомна професия и в източник на доходи. Изпълнението на тази работа не изисква шейпинг инструктора да прави други инвестиции за оборудване, зали и т.н., освен за личната си квалификация и евентуални квалификационни курсове.

За всичко останало може да се ползва оборудване в съществуващите фитнес зали, свободните тренировки в паркове или оборудвана зала в дома на клиентите, ако разполагат с такава. Затова казваме, че съветите по шейпинг или тренерските услуги в тази област могат да се причислят към видовете консултантска надомна работа.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Kanco_Rad.9086ev
ГостПисанеЗаглавие: Каква работа търсите?   Съб 15 Мар 2014, 14:10

Доста хора търсят работа на принципа "каквото и дае", което не е добра идея, поради пълната гаранция за последващо разочарование от нея. Желателно е преди това, за себе си, да си изясните какво точно представлява сегашната Ви работа и с какво тя не Ви устройва.

Когато проведете честно този анализ, след това е добре да формулираме характерните черти и изисквания към идеалната своя бъдеща работа, такава каквато би Ви удовлетворявала в най-пълна степен, като например:
- с какво работно време да е,
- при какви условия на работното място да работите,
- каква работна заплата да получавате,
- какво ще са Ви трудови задължения,
- ще имате ли осигурени възможности за кариера и т.н.
Ако не се подготвите по този начин, рискувате и следващата случайно попаднала Ви работа да се окаже също толкова неудовлетворителна, колкото и настоящата и това да се повтаря без проблем да края на трудовата Ви кариера и пенсионирането Ви. Дали си заслужава да сме небрежни?
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Fani_Todor0.786va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Пон 17 Мар 2014, 17:48

Надомно производство на фонтани по поръчка.
Във връзка с обзавеждане на жилища, вили, къщи и офиси, има възможност с надомна работа в оборудван гараж или малка работилница да се изработват различви видове и разновидности действащи с пръскаща вода фонтани, които поставени п(в подходящ кът на помещението, създават усещане за уют и релакс, особено ако човек е подложен на служебно напрежение и стрес по време на работа. Идеята е да се работи по поръчка и в единични екземпляри, понеже така могат да се постигнат по-високи пазарни цени, за разлика от серийно производство, което ще изисква значително по обширни помещения, оборот на повече материали и по-ниска рентабилност. При индивидуалните поръчки, клиентите не се ограничават във своите фантазии и на практика може да бъде удовлетворен почти всеки вкус и предпочитания. Не рядко, сред поръчителите на такива фонтани са и представители на средни и големи фирми, които ги поръчват за обзавеждане на своите служебни кабинети и офиси. Ако се специализирате в такова производство по поръчка, то може да се окаже добра надомна работа в специфична пазарна ниша и редовно да Ви носи доходи, без оглед на сезона.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Anita_Velce.35456va
ГостПисанеЗаглавие: Антиквариат   Пет 04 Апр 2014, 20:30

Когато човек живее продължително време в дома си, спира да забелязва предметите около себе си, колкото и те да имат някаква антикварна стойност. Но има и други хора, които специално са се специализирали в разпознаването на антиквариат и така с времето натрупват богати колекции, като остава да се придаде популярност на такова занимание, за да се превърне то в една печеливша надомна работа - по откриването, оценката и съхраняването на старинни вещи с художествена, историческа или сантиментална стойност. Оттук нататък, стъпката е в посока на големите ценители на антиквариат, за да може да се осигури оборот и търсене за антикварните вещи. Опитайте, поровете се из мрежата и със сигурност ще откриете доста ниши, представляващи интерес за колекционери - марки, монети, банкноти, картички, медали, значки и това са само по-очевидните и дребните. Стари грамофони, компютри, музикални инструменти, столове и т.н. Практически, възможностите за занимания с антиквариат са неограничени, в голямата си част могат да се извършват като надомна работа, но имат едно основно изискване - предприемчивост.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Подина-8756
ГостПисанеЗаглавие: Подвързии в ателие за подвързване   Пон 29 Сеп 2014, 00:34

Размерите на документите варират в големи граници, но болшинството от тях могат да се подвързват със спирали с диаметър от 6 да 18-20 мм. Друг е въпроса, ако Ви възложат значителна по обем работа - тогава ще срещнете забавяне и затруднение с перфорирането на страниците. В този случай, ако имате такива индикации за много работа, е добре да имате по-професионална подвързачка, по-яка и с по здрави зъбци за разпробиване. - http://pabota1.blogspot.com/2014/05/podvarzii-dohodi-ot-knijna-rabota.html?showComment=1411921363786#c1895220550194840551
Върнете се в началото Go down
Зани-НР
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Нед 05 Окт 2014, 16:42

При започване на самостоятелна надомна работа има цяла една поредица от въпроси, които човек трябва да си постави и на които да си отговори, ако не иска да се окаже като в небрано лозе.
- http://pabota1.blogspot.com/2014/10/vaprosi-pri-zapochvane-na-nadomna-rabota.html
Върнете се в началото Go down
Дани-45
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Нед 05 Окт 2014, 18:31

Обикновено писма от този род изхвърлям веднага в кошчето, а изпращачите попадат в черния списък:

"Добър ден, Предлагаме работа по сглобяване на химикали, в която няма нищо сложно. Може да се разглежда като не лош източник за допълнителен доход, без да е необходимо да притежавате някакви специални умения..."
Не знам да има работа, която да не изисква специални умения, да не е "сложна", че на всичко отгоре и да носи доходи. Препоръчвам и на Вас да се замислите. - http://pabota1.blogspot.com/2014/04/sglobyavane-na-himikalki.html?showComment=1412504533197#c871659273586269764
Върнете се в началото Go down
Danny-465
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Сря 08 Окт 2014, 22:19

Нишката за низане, наред с мънистата, е един от основните материали, използвани за низане. Вече виждам доста добре заредени магазини, а има и варианти за доставка от интернет магазини. Но последното ще е съпътствано с доста транспортни и пощенски разноски, което ще оскъпи продукцията. Затова е добре да се зареждате с лично посещение на магазин. -
Върнете се в началото Go down
Ерно-35
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Пет 17 Окт 2014, 21:54

Какво е диспетчър (англ. dispatcher от англ. to dispatch — отправям) —
това е вид особен сътрудник във фирма, който осъществява следене и управление движението на транспортни средства или оборудване за тях, като при това отговаря за получаването и предаването на съобщения и записването на цялата постъпваща транспортна информация
.
Върнете се в началото Go down
jeny_to
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Пет 31 Окт 2014, 22:32

Ако предположим, че древните пирамиди са били строени от древните египтяни (което не е доказано), то те очевидно доста са се интересували от звездното небе над главите си. И при това са знаели доста много за него. 


Страните на пирамидите са разположени строго в посока четирите края на света, при това във времената, когато не е имало компас. Пирамидите са разположени с вълшебна точност по 30 паралел. Даже в съвременното строителство не е възможно да се постигне такава точност.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   

Върнете се в началото Go down
 
Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Работа и кариера за предприемчиви хора през 2015.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Free blog