Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Пет 22 Фев 2008, 04:59

Собствен бизнес с инструкция 0080 - Как да продавате домашно (ръчно) плетени пуловери от естествена вълна в Америка и други студени държави (където най-много имат нужда от тях) по за 100 и даже за 150 долара (наши клиенти от Троянския и Родопския край съобщават за оферти от 237 $).
Такива пуловери у нас ще намирате даже по за 25 - 30 лв на пазарите (при положение, че не умеете да плетете)? Възползвайте се от този директен бизнес, без посредници и печелете добри пари от труда си.
Цена на инструкцията: 8,14 лв
Поръчайте оттук - http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html


Последната промяна е направена от надомно на Вто 27 Авг 2013, 23:19; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръчно плетени пуловери могат да Ви носят доход, стига да знаете как.   Вто 27 Авг 2013, 23:13

Много жени са доста сръчни в ръцете и умеят да създават чудесни ръчно плетени пуловери, но се затрудняват да ги продават. Защо се получава така? От къде идва проблема? Отдавна известна истина е, че за да печелите пари, са нужни две неща - продукт и клиенти. Ако Вие можете да плетете, значи продукта го имате. Остава да намерите и подходящите клиенти за своя продукт.

Вгледайте се в себе си. Вие можете да плетете, а не можете да продавате. Едното можете, а другото не го можете. Защо е така? За да изплетете един хубав пуловер, с чудесна ръчна изработка, Вие познавате и добре сте усвоили технологията за плетене и вероятно имате доста практически опит в това отношение - има някаква технологично - производствена последователност: търсите прежда, оглеждате моделите, доставяте си куки, ползвате различни похвати за плетене - лице, опаци, ластик, ръкави и т.н., докато в крайна сметка стигате до един завършен продукт.
Добре, а защо не можете да продадете този свой продукт? Погледнете на продажбата не като на търсене (сякаш клиента специално се е скрил, и Вие се утрепвате да го търсите и даже си наемате следово куче, та с него да го търсите). Всъщност, клиента не се е скрил и няма нужда да го търсите. Продажбата на всеки продукт си има технология. Научете тази технология и я приложете многократно на практика. Така скоро клиентите сами ще започнат да Ви търсят и намират, за да им плетете чудесни модни и топли екологични пуловери.

Каква е технологията на продажбата - направете мостри, направете снимки, направете калкулация на цената си, създайте ценова листа, подгответе мотивиращи обяви, публикувайте обявите си на подходящи места, създайте подробна оферта, изпращайте офертата на хората, които Ви търсят по публикуваните от Вас обяви, изпълнявайте поръчките на клиентите си, поддържайте постоянна връзка с редовните си клиенти и постоянно привличайте нови. Но ако искате готова инструкция за това как да продавате ръчно плетени пуловери по за 150 долара и повече в Америка, Канада, Скандинавските страни, без да се налага да пътувате - дистанционно, възползвайте се от инструкция 0080.
Върнете се в началото Go down
Петя7456
ГостПисанеЗаглавие: Плетене на ръчно плетиво е добра възможност за надомна работа   Чет 05 Сеп 2013, 13:19

Много жени все още имат умението да правят ръчно плетиво, като изплитат пуловери, шалове, шапки, рокли или други ръчно плетени изделия, много често - от естествена вълна, без изкуствени примеси и влакна. Това създава предпоставки за доходна надомна работа от плетене, но ако към това бъде добавено и още едно умение - продаване.

Повечето сръчни хора в България могат да направят хубави неща с ръцете си, но уменията им за продаване са почти нулеви. Това създава предпоставки да се предоверяват на посредници и след това да се създават митовете за измами. Всъщност, ако не сте в състояние сами да продадете своя продукт, едва ли може да разчитате някой друг да го направи вместо Вас, без да Ви вземе комисионна, стигаща понякога до 95% от цената.
Всъщност, продажбата не е чак толкова мистично занимание, достъпно само за посветени. Така както производството на един продукт си има определени производствени операции, които след като бъдат извършени правилно и в правилната последователност, водят до създаването на продукта, по същия начин има определени маркетингови операции, които ако бъдат извършени правилно и в правилната последователност, водят до продажба на продукта.

Ако погледнете по този начин на нещата, като на чиста технология, остава да си зададете въпроса, от къде може да получите тази технология, за да я усвоите и ползвате за продажба на своите чудесни ръчно плетени плетива, така че целия доход да си остава изцяло у Вас, без да се налага да разчитате на случайни посредници. Ако търсите пазар в България, възползвайте се от ръководство 0033 (търсете в този форум). Ако Ви интересува реализация на ръчни плетива зад граница, възползвайте се от инструкция 0080 - вижте по-горе. Така вече, чрез плетене действително ще заработвате добри доходи и то само с надомна работа.
Върнете се в началото Go down
Пулицеф8
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли умение на плетачка?   Сря 11 Сеп 2013, 19:53

Умението да се изготвят ръчно плетени пуловери е добра основа за една плетачка да си осигури доходи от реална надомна работа, но само при условие, че се постарае да усвои и процедурите по продажба на изделията си. Много хора се ограничават само до умението да произведат едно или друго чудесно изделие, но не проявяват никакъв интерес да се обучат и на процедурите по неговата продажба.
Така чудесни ръчно плетени вълнени пуловери или попадат в ръцете на посредниците срещу нищожна част от цената си или с десетилетия отстояват в гардеробите на чудесни плетачки. Така както има определена технология да се произведат ръчно плетени пуловери (1, 2, 3 и т.н.), по същия начин има и определена технология как те да бъдат продадени - описание, илюстрация, обява, оферта и т.н.. Подробната оферта за продажба чрез „пощенски заявки“ е описана в „ръководство 0033“ - http://nadomno.bulgarianforum.net/t29-topic Възползвайте се и се научете да продавате плода на своя труд.
Върнете се в началото Go down
lamb8er8
ГостПисанеЗаглавие: Доход от плетени пуловери за зима с помощта и на интернет   Чет 26 Сеп 2013, 21:36

Доста жени притежават умението да изготвят хубави плетени пуловери, много често от естествена вълна, идеални за наближаващите зимни дни. От това умение могат да се изкарват не лош доход, ако умението да се плете, се добави и умението да се продава.

Много хора си мислят, че като имат собствен пазарен продукт, следващата стъпка е да „търсят“ клиенти за него, сякаш тези клиенти са се скрили и трябва да ги откриваме с дедективска агенция. Всъщност, нужен е подходящ маркетинг за разпространение на информация за Вашите умения да плетете и конкретни оферти за плетени пуловери, в подходящото време за тях - точно преди зимата.

За целта се огледайте с какви прежди може да разполагате без проблемно, изберете си някои атрактивни модели на плетени пуловери, за които може да очаквате повишен интерес както от дами, така и от господа. Изплетете няколко мостри и ги снимайте. Още по-добре, ако може да намерите подходящи манекени за тях, така моделите ще изглеждат още по атрактивни. След това качете снимките, цените и данните за поръчка на някои от най-посещаваните сайтове за обяви и ... изпълнявайте редовно поръчките.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb-er7
ГостПисанеЗаглавие: Ръчно плетиво се завръща   Нед 06 Окт 2013, 22:48

В днешно време с ръчно плетиво се занимават не само бабите, но и някои водещи модни дизайнери от всички страни по света. Ръчното плетиво се завръща с триумф в оформянето на интериора - постелки за диван, абажури в дискретно осветление, и всякакви други мебели. Прилагат се не толкова вълнени плетки, а по-скоро трикотажни изработки, но във всички случаи - изпълнението е ръчно.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
80lamb-i
ГостПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Чет 10 Окт 2013, 05:09

Първото есенно застудяване трябва да ни напомня за бизнеса с ръчно плетени пуловери от естествена вълна. Преди зимата пазар има не само у нас, а и по света. С ръководство 0080 ще може да продавате такива изделия в по-зимните страни, като Скандинавия, Канада, САЩ и др.
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Пон 14 Окт 2013, 11:30

Днес хубави пуловери плетат ръчно не само бабите, но водещи световни дизайнери от всички страни по света, за да отговорят на последните модни тенденции, включващи облекло - ръчно плетено, и от естествена вълна. Така, отдавна забравеното ръкоделие, се завръща с триумф на модната сцена и в оформянето на интериори. Пуловери, шалове, жилетки, шапки, ръкавици, обвивки за столове и дивани, абажури, часовници и всякакви други предмети от бита и обзавеждането на един дом са вплетени в оригинална плетка, ръчно изпълнение.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
py8lamb2
ГостПисанеЗаглавие: Пуловер за психотерапие при есенна депресия   Пет 18 Окт 2013, 11:27

Ако чувствате, че есенната депресия се готви да Ви погълне, един добър начин да й се изплъзнете е като си поръчате ръчно изплитане на пуловер от естествена вълна, по избран от Вас модел. Поръчката не може да бъде изпълнена веднага, а очакването й, ще Ви придаде усещането, че нещо се прави за Вас и то ще има добър край. При това положение, Ви остава само да си намерите добра плетачка на пуловери и колкото е по-отдалеч, толкова по-добре за терапевтични цели.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Много неща могат да се плетат и продават през интернет.   Пон 21 Окт 2013, 21:55

Хората и най-вече - жените, които умеят да плетат, има много неща които могат да изплитат на една или две куки и да намерят добро търсене, продавайки плетките си през Интернет. Например - пуловери, жилетки, шалове, шапки, ръкавици, дамски и детски рокли и всичко друго, което потенциалният клиент може да си хареса от някое модно списание, но не може сам да си изплете.
Веднага снимайте, пишете описание, слагайте цена и контакти и качвайте в тази тема - безплатно. Колкото продадете, си остава за Вас, без да дължите комисионна. А ако искате да се научите как да продавате и в Америка или в Скандинавските страни, при това на много добри цени в евро или долари, възползвайте се от готово „ръководство 0080“
-----------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Py_la897
ГостПисанеЗаглавие: Ръчно плетени пуловери от естествена вълна не излизат от мода.   Пет 25 Окт 2013, 20:42

Ръчно плетените пуловери от естествена вълна и добро техническо изпълнение никога не остаряват като мода, а предават и незаменимо чувство за уют и комфорт с топлина и лекота на движенията. Да се носят такива дрехи е доста практично. Това особено важи за облекла от дамския гардероб, изплетени от трикотаж и изпълнени в стил ажурна ръчна плетка.

Разбира се, не е лесно да се намерят автентични и добри плетачки на ръка, защото те обикновено са по-възрастни жени, които почти не боравят с интернет, нито имат маркетингови умения да представят своите умения и чудесни продукти - пуловери, шапки, шалове, жилетки и др.п. на потенциални потребители.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Aj.Rok28
ГостПисанеЗаглавие: Плетени ажурни рокли от всякакъв вид.   Вто 29 Окт 2013, 21:31

Този сезон, в модния свят, абсолютен и несъмнен хит е плетене на ажурни рокли от бели памучни прежди. Моделът и фасонът на роклите в този случай особено значение няма - колкото е по-едра плетката, толкова по-добре. Поразгледайте из интернет и ще се убедите.Но който умее ръчно да плете пуловери, може да се пробва и в този бранш, особено ако искате да изкарате малко пари в приход. Добре е човек да е на върха на вълната и в крак с модата. От това гладен няма да остане.
Върнете се в началото Go down
Pl.Cen23
ГостПисанеЗаглавие: Цена за плетени или колко да Ви плащат?   Пон 04 Ное 2013, 14:40

Някъде из нета има формулирани различни начини за остойностяване на изделията от естествена вълна и ръчно плетени - най-общо казано, това е стойността на преждата + цената на труда за час. Например, ако искате да си осигурите заплащане в размир на средната заплата за страната - около 600 лв месечно, това е 30 лв дневно или около 3.50 - 4.00 лв на час. Разбира се, ако плетката е по-сложна и трудна за изпълнение, може да поставите друга тарифа. Когато наберете достатъчно клиенти и работа, може да увеличите цената си. Да работите за по-малко заплащане от посоченото по-горе е неуважение към собствения Ви труд.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Колко да вземам за плетене?   Нед 10 Ное 2013, 17:42

Може ли някой, който плете по поръчка, да каже колко взема на час? И как въобще изчислява цената на своя труд. Плетенето не е проста дейност и изисква доста време. Което ознчава, че и тарифата трябва да е доста висока. Общо взето, би следвало да зависо от обема на работата и от нейната сложност. Но все пак е добре да имаме някакви примери. Аз плета отдавна, и на една и на две куки, но основно за себе си и за роднини. Доста хора ме молят да им изплета нещо срещу заплащане, особено детски неща - шапки, шалове, пуловери. Но не знам колко да им вземам. Моля, подскажете ми.
Върнете се в началото Go down
Roksana_Mon.345
ГостПисанеЗаглавие: Ръчно плетена рокля от естествена вълна за през зимата - последна мода.   Пет 15 Ное 2013, 17:57

В навечерието на студовете през зимата, у много дами с усет към модата, се наблюдава унило настроение. Вместо ултратънките и модни дрешки, блузки и полички, ще се налага да навличат безформени плетени пуловери от вълна, дълги шалове, тежки връхни дрехи. Но изход има - който ще Ви помогне не само да се сгреете предзимно, но и да демонстрирате свой неповторим образ, като за целта може да Ви послужи привлекателна, ръчно плетена рокля от естествена вълна с модел по избор и предварителна поръчка за изплитане. Нещо повече, точно това е една от модните тенденции за есенно - зимния сезон. Така с един куршум постигаме две цели - хем топло, хем модерно и през хладния сезон.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Peneva_Stoya.352
ГостПисанеЗаглавие: Търсите ли плетачки за ръчна изработка на модни дрехи за сезона?   Нед 24 Ное 2013, 23:04

Нещата, които са направени на ръка (изплитане, шиене...), са нещо специално, с характер на домашен уют и топлина. Да се плетат ръчно различни изделия не е умение за всеки. Шалове и половери са изработвали преди всичко нашите баби. Някои хора специално преглеждат в интернет преди настъпването на поредната зима, и търсят подходящи изпълнители на такива изделия, с добри модели според последните модни тенденции и си правят поръчки за изпълнението на определен момент, което може да продължава от няколко седмици, до 1 - 2 месеца, според натовареността на плетачките с работа. А дали да купувате или да плетете, изкарвайки доходи по този начин, е нещо, което е въпрос на избор.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Petev_Brand.r96
ГостПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Пет 06 Дек 2013, 15:10

Ръчно плетене на пуловери от естествена вълна е превърнато в изкуство в Норвегия и някои хора пътуват до там само за да си купят хубав модел за зимата. Много хора там, а също и дизайнерски марки обръщат внимание на ръчното плетене с всевъзможни шарки и плетки, всеки ги преплита по свой маниер и традиция.

Ръчно плетене на пуловери от естествена вълна.
Българските плетачки са не по-малко сръчни и умели и могат да изкарват какъвто и модел да им покажеш. Остават им две неща - марката и маркетинга, за да останат под поръчки. Иначе добре изплетени вълнени пуловери ще се търсят винаги, особено ако са съобразени с последните модни и дизайнерски тенденции.
-----------------
© 2013 -2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Edrev_DAnc.8g
ГостПисанеЗаглавие: Мода на едрите плетки за пуловери   Съб 14 Дек 2013, 13:43

В колекцията на индийския дизайнер Ashish са застъпени много образци пуловери с едра плетка. При японците от The Inoue Brothers пуловерите са изработени от боливийци чрез навръзване от върна от алпака. А с огромните плетени шалове Wunderkind могат да се загърнат едновременно няколко човека. Всички тези идеи са осъществими и от български плетачки, но очевидно, преди това е нужно да се поработи върху марката и маркетинга.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Rayka_Troyan.7djieva4
ГостПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Сря 25 Дек 2013, 00:16

Изваден от някой далечен ъгъл на шкафа или току-що закупен, любимият ръчно плетен пуловер от естествена вълна, е необходима вещ за студените есенно - зимни дни.
Температурите не чакат и налагат да си поръчаме плетената защита възможно най-скоро. Тази нагласа у любителите на топлите зимни пуловери Ви дава възможности, ако имате сръчни ръце, да се възползвате от възможностите на удовлетворите търсенето на ръчно плетени пуловери и да спечелите не лоши пари от това.

Естествено, добре е да се съобразите с последните модни тенденции.
-----------------
© 2013 -2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Peter_Dac.kov56
ГостПисанеЗаглавие: Плетива от Питер Йенсен за идеи в плетенето   Вто 07 Яну 2014, 23:18

Датският дизайнер Питер Йенсен вече не за първи сезон създава ярки колекции от различни плетива с нотка на хумур. Това задължително включва необичаен рисунък и ярки цветове в цялоскроени плетени рокли, трапецовидни поли и плетени с помощта на възли аксесоари. Може да ползвате неговия опит и идеи да разнообразите своя стил на плетене, като се представите пред потенциалните си клиенти с оригинални плетива, според текущата мода и сезона. Още идеи за надомна работа тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t1333
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Maya_Boneb.09rta
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли собствен моден бренд в плетенето?   Нед 12 Яну 2014, 14:12

Създадения в Манчестър моден бренд Glamorous залага и се специализира основно във вечерно облекло, но в колекцията си влючват и плетени пуловери. Само един поглед към техния пуловер с плитки, с женствени и освободени цветове, е достатъчен за да забравите за есенната меланхолия и скучната сезонна екипировка.

Ако искате да работите и печелите от зимния пазар на Америка или скандиванските страни, добре е да се специализирате в ръчното плетене на пуловери, особена на такива от естествена вълна. Но тънкостта е в разнообразието и креативните идеи, за което се изисква съответнатат доза майсторлък и настойчивост в следването на модните тенденции. Българските плетачки по нищо не отстъпват на тези от Перу или Индия. Остава да наблегнат на маркетинга.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Vili_Fotin.0dfgov
ГостПисанеЗаглавие: Пуловери от Farah Vintage   Съб 25 Яну 2014, 15:14

От момента на основаването си през 1920 г, марката Farah Vintage успява да се хареса на всички с всевъзможни модни изделия и аксесоари - панталони, футболни фланелки и разбира се - пуловери с проста плетка и радостни разцветки.
Върнете се в началото Go down
Pusy_Denim
ГостПисанеЗаглавие: Пуловери то Denim & Supply by Ralph Lauren   Сря 05 Фев 2014, 13:40

Различни модели пуловери, с и без ръкави, намериха място като попълнение на солидното семейство на марката Denim & Supply by Ralph Lauren като черпят вдъхновение за своите разработки от традициите на индианците навахо, а също и от морска и военна тематика. С такива пуловери, в традиционни шарки, едно е сигурно, че човек няма да умре от студ, даже и в най-студените зими.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pepi_Petr.0786va
ГостПисанеЗаглавие: Плетете ли пуловери за Америка?   Пет 14 Фев 2014, 19:54

Тази зима беше изключително благодатна за плетачките на пуловери и други изделия от естествена вълна, ръчна изработка, понеже се характеризираще с необичайни студове, които продължаваха и доста повече от обичайните периоди. По-добри условия за директни продажби на пуловери в Америка, Скандинавските страни, на изключително добри цени (150 - 230 долара за пуловер), едва ли е имало до сега. Особено когато показаха снимки на замръзналия Неагарски водопад.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pumanto_Tan.6ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Сря 26 Фев 2014, 14:09

Фаворит в уличната мода, демокретичната марка River Island е известна със стилните си предмети както за мъжкия, така и за женския гардероб. В своята нова, широкомащабна колекция, марката предлага плетени неща, които съчетават в себе си всевъзможни природни метаморфози и могат да Ви вдъхновят за свои собствени модели в плетачното изкуство. Ако искате да се наложите на пазара у нас и в по-студените стрпани (Америка, Канада, Скандинавски страни) със свои плетива, желателно е да заложите модерен дизайн и топли цветови съчетания.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Petraki_Stoil.07856ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Вто 11 Мар 2014, 02:37

Кой е най-добрия пуловер за зимата? Който е най-подходяш за конкретните климатични условия. У нас зимите не са много сурови, а напоследък са съвсем спорадични, така че, ако разчитате да продавате плетива и по-специално - пуловери в България, това не е много перспективно. По-добре е да се ориентирате към потребители в Скандинавските страни, Северна Америка и по специално - Канада. С оглед възможностите за интернет комуникации, това не е толкова трудно, но изисква професионално отношенение, асортимент и постоянство. При това условие, не е изключено да си осигурите и то добри доходи от директната продажба да ръчно плетени пуловери от естествена вълна. Опитайте и бъдете настойчиви в това начинание.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
borqna xrх
ГостПисанеЗаглавие: как да продам   Чет 13 Мар 2014, 19:06

-------- Оригинално писмо --------
Здравейте! Моите почитания към Вас, но кажете ми как да продам гоблени!
Не всякаква надомна работа има поприще в България!
Всичко добро!
От: borqna xrхххх
Изпратено на: Вторник, 2014, Март 11 16:20:20 EET

ОТГОВОР:
Ако прецените, че си заслужава да ползвате мои консултански услуги или готови ръководства в тази област, тогава мога да Ви препоръчам да обърнете внимание на "ръководство 0080" - веднага ще го намерите с търсачка в интернет. Това ръководство е "Как да продавате ръчно плетени вълнени пуловери в Америка или Скандинавските страни?" Но е напълно възможно да се адаптира и за Вашите гоблени, като даже ще е още по-благоприятно, понеже пуловерите имат пазар само в северните страни и само зимно време, докато гоблените се търсят практически във всички богати страни и не са сезонен продукт - т.е. търсенето е целогодишно.
Не всякаква надомна работа има поприще в България!
Интернет позволява да работите в България, а да си намирате пазар по света, кадето търсенето е по-голямо и цените са много по-благоприятни за същите продукти (понякога в пъти по-добри).
Всичко добро!
Върнете се в началото Go down
Penka_Ten.9786ba
ГостПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   Сря 26 Мар 2014, 23:51

Плетени пуловери от естествена вълна или от други материали, хората имат доста. Един ще се свие при пране, друг ще забравим на вилата, трети ще ни е омръзнал да го носим. Затова е добре, ако сте се заели да плетете и продавате пуловери, да сте в състояние да предлагате такива за всеки вкус и джоб. Във всички случаи правете снимки на всичките си работи и даже по няколко на пуловер, като ги добавяте в своята колекция или каталог, които да показвате на любителите на плетивото. Колкото по-богат избор имат, толкова е по-вероятно да си поръчат. Предлагайте и изплитане по поръчка, но внимавайте със сроковете за изпълнение. Определите ли срок, добре е да го спазите, иначе клиента започва да се изнервя. Освен това, избягвайте да включвате в каталога си модели, които лично не сте изплитали, защото не е съвсем сигурно, че ще се справите с плетката, ако Ви го поръчат. Може да е приложена специфична техника, с която не сте запознати, и като Ви го поръчат, да не се получи точно същото.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?   

Върнете се в началото Go down
 
Инструкция 0080: Как да продавате ръчно плетени пуловери в САЩ, Канада, Скандинавските страни, без да пътувате?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа за жени.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblogs.com