Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Надомна работа без посредник.

Надомна работа без посредник. - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
РЕГИСТРАЦИЯ:
1. Регистрирайте се, за да имате достъп за пълноценно участие в целия форум.
2. Включвайте се в обсъжданите теми с Вашите решения за конкретния проблем, а не с критики.
3. Не обяснявайте защо една работа не може да стане, а казвайте КАК да стане.
4. Бъдете позитивни. Доливайте в чашата, а не изливайте.
5. Не обиждайте никого, нито тук - на форума, нито извън него. От това НИЩО не печелите, а страшно много губите.
6. Пишете на книжовен български език и на кирилица- българският е един от официалните езици на Европа (даже англичаните нямат своя азбука, нито американците, нито руснаците или германците ифранцузите).
7. Не правете явна или скрита реклама без изрично предварително разрешение от администратора.
8. Не извършвайте разделение на база образование, пол, раса и вероизповедание, както и всички квалификации, свързани с тях.
9. Не публикувайте линкове към сайтове с порно съдържание, терористични сайтове, сайтове за продажба на наркотици или други забранени от закона стоки.
10. Не обсъждайте действията на Администратора в публичното пространство, а използувайте личните съобщения.
11. Водете дискусиите в дух на разбирателство и взаимно уважение.
12. Спазвайте спецификата на зададената тема. Ако това е невъзможно, създавайте нова тема.

Права на Администратора:
1. да преценява дали даден постинг нарушава дадено правило или не.
2. да извършва частична редакция на постингите, ако в тях не са спазени горните правила.
3. да изтрива постинги на други участници във форума, ако в тях има грубо нарушение на правилата на форума.
4. да добавя, променя или премахва правила на форума.
5. да разрешава/забранява достъпа до форума на конкретни потребители и/или техните IP адреси.
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте блог