Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Пет 29 Фев 2008, 13:10

Понятието за надомна работа днес е ключова и много перспективна концепция за кариера, печалби, заетост и доходи (в т.ч. допълнителни) в световен мащаб и най-вече в развитите региони на Европа, Америка, Япония... и в пренаселените държави като Китай, Индия, Пакистан. В САЩ, още в края на 20-ти век, в надомен бизнес работят 24 млн. души, осигуряващи 383 млрд. долара годишен доход и 1800 нови работни места дневно! Но има и много хора, които така си осигуряват допълнителни доходи към заплатата от работа на трудов договор.
С надомна работа се решават ключови съвременни проблеми като:

 • - Транспортните задръствания при отиване и връщане от работа + икономия на гориво;
 • - Замърсяването на въздуха и парниковия ефект от газови емисии на автомобилите;
 • - Недостигът на работна ръка, като по надомния метод се спестяват от 1 до 3 часа дневно на човек продуктивно време от времето за пътуване до и от работното място;
 • - Пре-застрояването в големите градове, поради спестяване от офисни помещения.
 • и т.н и т.н. поне за една лекция от 5 часа.

Най-голямата и единствена Агенция за надомни доходи в България от 14 години насам е ТРАКИ „Женина“ ООД и нейните поделения „Надомно“ ООД и този форум. Групата предлага стотици програми, планове, проекти и разработки за работа от къщи и дейности в почти всяка делова област.

Разполагаме с уникално фирмено ноу-хау и опит за сътрудничество по създаването на нови надомни програми, с което сме полезни на всяка друга фирма, институция, организация или лице, които желаят да се възползват от надомния ефект в дейността си. Имаме потенциал да подготвяме стотици нови програми всяка година. В това число и в сътредничество с Вас.

До сега сме приели и обработили запитвания на повече от 89200 клиенти от цялата страна, в т.ч. 13500 собственици от приватизацията, 67700 заинтерисувани от надомни програми за заетост, около 8200 чрез контакти по електронната поща и интернет.

Доскоро групата беше от „затворен“ тип, като разчиташе на работа на ограничен кръг високо квалифицирани експерти, с голям практически опит и доказани лични качества, което ни донесе успех даже и в най-кризисните години на прехода.

Днес, обаче, се отваряме за надомно сътрудничество и партньорство с инициативни външни специалисти, сътрудници, експерти и инвеститори (в т.ч. и хора точно като Вас - инициативни, търсещи, предприемчиви, заинтерисовани, отговорни) в почти всеки сектор на икономиката (без оръжието и наркотиците). Като участието в този форум ще е основен критерий за подбор на бъдещите ни партньори.

Нашата фирмена марка „НАДОМНО“, отразява най-перспективната концепция за развитие на обществото сега и за в бъдеще. Помогнали сме на хиляди хора, а днес заставаме на Ваша страна, за да помогнем и на Вас, стига да проявите своята инициативност и съзидателност. Запознайте се с нашите предложения към Вас за сътрудничество. Убедете се в лоялността и коректността към досегашните ни клиенти.
И се включвайте активно - в досегашни наши програми, в обсъждания и предложения за нови области на разработка. "Дай за да получиш" е основния принцип на богатството. Колкото повече, по-добри и по-премислени начини за доходи представяме на обществото, толкова по-голяма ще е неговата финансовата оценка за нашия принос. Това е основния критерий за оценка и на Вашето участие в този форум.

Препоръчвам Ви, като начало с летящ старт,
да се запознаете и включите като наш сътрудник с договор по
Базова Програма № 0155(15) за надомни доходи с телефон писма и вестници.
Ето Ви директна връзка към нея:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t26.htm?highlight=0155
Това е най-добрата Програма за надомни доходи в България в момента и най-бързият начин да навлезете в света на надомните възможности, като още на 4 - 5-тия ден, с нашето съдействие, си осигурите почти ежедневни доходи.
Интересни са и цяла поредица други наши предложения и ръководства за надомна работа (разгледайте форума). Но тях ще можем по-спокойно и обстойно да ги обсъждаме, когато зад гърба Ви вече има определена финансова поддръжка. А нашата задача е максимално да Ви подпомогнем в стремежа Ви към осигуряване на постоянни, нарастващи доходи и възможно най-ранно излизане (пенсиониране) от омагьосания кръг на безпаричието - в света на благоденствието и Спокойния живот. И нека заедно да успеем!


Последната промяна е направена от надомно на Нед 29 Сеп 2013, 21:10; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа - най-перспективната съвременна концепция за доходи.   Пет 27 Мар 2009, 03:05

Надомна работа - дейност, осъществявана от къщи, с цел осигуряване на парични постъпления, непарични ползи или удовлетворение от извършеното. Най-перспективната съвременна концепция за екологично развитие на човечеството, особено в индустриалните и пренаселените държави.


Последната промяна е направена от Admin на Съб 04 Апр 2009, 14:09; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Съб 04 Апр 2009, 03:35

Надомна работа - стотици съвсем реални възможности за всякакви хора:
- визитки
- стикери
- рабат карти
- некролози
- бланки
- набори
- бижутерия
- низане на мъниста
- низане на перли
- развъждане на цветя
- разсад
- рецепти
- шапки
- чанти
- дрешки за домашни любимци
- циклене на паркет
- ВиК ремонти
- ремонт на ел уреди
- строителни ремонти
- архитектурни проекти
- счетоводни услуги
- преводи
- административни услуги
- секретарски услуги
- кол-център
- диспечерски услуги


Последната промяна е направена от Admin на Съб 04 Апр 2009, 14:09; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Съб 04 Апр 2009, 14:06

Работа - дейност, осигуряваща доходи, подобрения, улеснения.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Нед 05 Апр 2009, 04:05

Още начини да се изкарват доходи с надомна работа, от къщи:
- плетива (особено от естествена вълна) - вървят доста скъпо в САЩ, Канада, Скандинавските страни.
- шевици
- дърворезби
- картини
- фотография
- визитки
- стикери
- различни бланки
- некролози
- набори на текстове
- предпечатна подготовка
- издаване на книги в мини тиражи
- подаръчни торбички
- куриерски услуги
- претапициране на мебели
- циклене на паркет
- ел. ремонти
- ВиК ремонти
- художествено ковачество
- обущарски услуги
- подвързии (и кожени и със спирали)
- копирни услуги
- компютърни разпечатки
- счетоводство
- административни услуги
- секретарски услуги
- проектантска дейност
- уроци
- обучение на музикални инструменти
- музикални и певчески състави
- изготвяне на сувенири
- бронзиране
- ремонт на велосипеди
- ремонт на тоалетни казанчета
- шиене на дрехи за домашни любимци
- сватбени облекла
- модни костюми
- калоферска дантела
- низане на мъниста
- низане на перли
- бижутерия (в т.ч. златна)
- форекс (за банкери и финансисти)
- каталог с военни кораби (изготвя и ги продава морски офицер без да нарушава закона)
- издаване на сборници с рецепти - за готвене, за ракрасяване, за дома, за градината - идеалната надомна работа даже за служители
- надомни агенции
- надомно читалище
- архитектурни проекти
- проекти за озеленяване - ландшафтни инженери
- проектанти и конструктори на машини и оборудване
- изобретатели и рационализатори
- различни ремонти
- къщички за животни
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Сря 08 Апр 2009, 20:16

Надомни доходи - доходи, които се осигуряват чрез надомна работа, надомен бизнес или надомно управление на активи (депозити, дялове, акции, авторски права, собственост върху комерсиално имущство...)

най-перспективната съвременна концепция
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Цветарството е добра надомна работа (Nadomna rabota s cvetya).    Нед 21 Авг 2011, 11:39

Единствето, от което се нуждаете при надомната работа с отглеждането на цветя, е площ и светлина, като при това - някои от цветята са и сенколюбиви и не е нужна кой знае колко светлина, за да ги отглеждате. Но ако сте любител - цветар, Вие най-добре знаете какви са конкретните изискванията за успешното им размножаване.


Помислете, напоследък масово се озеленяват всички магазини, заведения, офиси (банки, застрахователи ...), обществени сгради, частни домове - и новостроящи се и стари. Основната инвестиция в случая е за няколко добри ръководства по цветарство, ако вече не разполагате с такива. Прегледайте разделите по размножавене и... действувайте. Още подробности за надомната работа с отглеждането на цветя четет тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли надомна работа за мъже под наем (Nadomna rabota za maj pod naem)?   Сря 14 Сеп 2011, 22:19

Създайте си един як отбор от сръчни хора (предимно мъже) за извършване на мъжка работа по домовете (най-различни ремонти) - и рекламирайте шумно за услугите си, в т.ч. и като давате

 1. интервюта,
 2. пишите по вестниците, но най-вече като
 3. публикувате систематично малки обяви в колоните за надомни услуги.След това поставете едно младо момиче (дъщеря, снаха) да отговаря на телефонните позвънявания (телефонен маркетинг), да се ориентира в проблемите на клиентите. Още подробности по организацията на надомната работа за мъже под наем >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа с наглеждане на болни хора (Nadomna rabota za naglejdane na bolni hora).   Пон 17 Окт 2011, 12:08

Много често, като оправдание да не се работи, се изтъква, че поради криза, безработица или може би … слънчево затъмнение, хората са бедни и видите ли - не могат да ни плащат.


Основен принцип при всяка надомна работа е да предлагате нещо полезно и нужно на обществото, за което то да Ви плаща и по възможност работата да се върши в или от къщи, така че спестите максимум разходи за транспорт, офиси.

Макар и да е криза, днес много хора са заети и постоянно се притесняват за болни или стари роднини, които са принудени да остават сами в къщи, без надзор. Това е пазара - пазарната ниша. Четете още за надомна работа с наглеждане на болни и стари хора тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли Мека за надомната работа? - Да и тя е Интернет (Internet – Meka za nadomna rabota online)!   Нед 23 Окт 2011, 12:23

Много фирми и компании у нас и по целия свят плащат милиарди долари, левове, евра годишно за реклама , за която никой не може да им каже срещу тези пари ТОЧНО колко читатели, интересуващи се ТОЧНО от техния бизнес, прочитат имено техните рекламни послания.
Ако човек търси надомна работа, след това трябва и да я върши. При това, по план и по график. Иначе само с пожелания и намерения до никъде не се стига, особено ако нямате началство над главата си. Повече подробности за възможностите на интернет в надомната работа тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа + реклама = успех (Reklama, razglasa i nadomna rabota).   Чет 27 Окт 2011, 20:37

Поради конкуренцията в някои видове надомна работа, която все още може би не е твърде голяма, маркетинга и рекламата ще играят все по-важна роля сега и за в бъдеще за популяризиране на Вашия продукт или услуга.
Тайната на успеха във всяка надомната работа, която може да Ви остави под пари, е, че 50% от времето си за нея трябва да отделяте именно за реклама
и разгласа. Но четете повече подробности и конкретни техники за реклама в надомната работа тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Калъфките за GSM-и са хит за надомна работа (Kalyvkite za GSM–i sa hit za nadomna rabota).   Сря 09 Ное 2011, 15:34

Нямате никакви съмнения, че шиенето на калъфки за GSM-и си е 100% надомна работа, даже е толкова елементарно, че не мога до го нарека и работа, в пълния смисъл на думата.
Работите в къщи, без началство, без присъствена книга - топло, уютно и … доходно! Ех, ако много Ви домързи, не Ви обещавам, че ще печелите кой знае колко. Но поне няма да зависите от съкращения и безработица, защото тези неща от Вас ще си зависят. Четете още тънкости и подробности за надомна работа с ушиването на калъфки за GSM-и тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Имате ли понятие какво е работа (Ponyatie za rabota)?   Нед 13 Ное 2011, 17:00

Работа е материално възнаграждавана с пари или по друг начин трудова дейност на индивид или колектив, насочена към създаването на определени блага, резултатите от които имат най-вече материално изражение и могат да се прилагат за удовлетворяване на определени потребности на организация или физически лица.
Именно наличието или отсъствието на работа определя социалния статус на хората и възможностите за реализация на трудовия потенциал на конкретния работник или служител във фирма или организация. Но още за същността на понятието работа тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа с телефонен маркетинг (Organizirane na telefonen marketing ot kasti).   Пет 25 Ное 2011, 15:18

За каква надомна работа бихте могли да използвате своя телефон - мобилен или стационарен? Този въпрос изглежда странен, при положение, че сферата му на приложение е доста широка.

Всъщност, ако се поразровите в архива на този сайт, ще намерите не една или две идеи за доходното му приложение във всекидневния живот.
Но за специалистите в областта на маркетинга, тази малка повсеместна машинка, играе особена роля в малкия бизнес, помагайки да се решат две много важни задачи по метода на телефонния маркетинг ... Още четете за надомна работа с телефонен маркетинг тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Работа в София за търговски представител (Rabota v Sofia za tyrgovski predstavitel)   Вто 27 Дек 2011, 23:08

Работата във София дава не малко възможности да се разчита на изключително права по разпространението, което е добра новина
по отношение на конкуренцията.

Но все пак и това трябва да се завоюва и
договори. Ако не си го завоюваме с компетентност и ефективност, едва ли
ще ни го сервират на тепсия.

Не бих казал, че този вид дейност е
типичната надомна работа, но ако прочетете внимателно казаното по-горе, ще се убедите, че тя има и не малък надомен елемент.

Но
най-безопастния начин да се изявите в и да се възползвате от тази
възможност за доходи, е като я стартирате надомно, като надомна работа
в София, през интернет. Как?... Подробности за работа в София като търговски представител тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа от седене в къщи (Nadomna rabota ot sedene v kasti).   Съб 07 Яну 2012, 02:01

Седенето в къщи много бързо се превръща в надомна работа, ако към сeденето прибавим и работа.
Защото днес много хора са докарали нещата с надомната работа и изобщо с
която и да е работа, до абсурд.

Първо започват от абсурдното твърдение, че нямало работа,
което е абсолютно невярно, защото откъдето и да се погледне, работа
около нас има в огромни количества, но малко хора се сещат да я вършат
и те обикновено не са сред висящите по цял ден из форумите, та да се
жалват от вся и все. Още за надомната работа от седене в къщи тук >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли надомна работа за служители?   Пон 23 Яну 2012, 04:10

Административното обслужване може да се превърне в добър източник на допълнителни доходи - надомна работа за служители.

Фирмената дейност
е свързана с редица рутинни административни процедури, които са
способни да ти скъсат нервите, особено ако до момента не си се сблъсквал
с тях.


Държавната и общинска администрация е изключително мудна, незаинтерисована и даже - груба.

Ако решите да си регистрирате фирма, може със седмици да се наложи да се мотаете между агенции, служби, бюра, статистики и пак да не успеете да си свършите работата. Още за надомната работа подходяща за служители тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Полезните устройства - добра идея за надомна работа.   Вто 24 Яну 2012, 03:27

Създаватено на различни полезни устройства е отлична идея за надомна работа, подходяща за хора с технически умения.

Тук идеята е в малко по-друга плоскост. Когато Ви наемат на работа като елтехник, обикновено Ви възлагат някаква частична електричарска работа - в смисъл, че тя не е готов, завършен краен продукт за реализация на пазара.
И ако винаги си търсите такава работа, това много затруднява директното
Ви излизане на пазара, със свой собствен завършен, краен продукт.

А по
този начин се лишавате и от възможността да си осигурите значително
по-високи доходи, от сравнително по-малко техническа работа. Още за полезните електронни устройства като добра идея за надомна работа тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Производството на огледала като надомна работа.   Чет 02 Фев 2012, 00:46

Производството на огледала като надомна работа не е нито трудно,
нито сложно и може да се прави в малка работилница от няколко квадратни
метра, като гараж, приземно помещение, мазе …, с перспективата да се
разрастне и до добър бизнес.А пазара
мисля, че не е никак малък - хората всеки ден използват огледала,
понякога даже и без да го осъзнават - настенни, джобни, в банята, в
коридора, в автомобила, в дамските чантички и къде ли още не. Още за Производството на огледала като надомна работа тук ...
-------------------------------------------------
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Значенията на понятието “работа”, които са доста разнопосочни тук ...   Съб 04 Фев 2012, 00:42


Значенията на понятието “работа
са доста разнопосочни, затова не е излишно да изясним някои от тях, с
оглед тяхното разграничаване в ежедневната им употртакова и доуточняване на
определението.

Можем да започнем с физическото понятие за превръщането на един вид
енергия в друг и въобще - пребиваването в състояние на движение и / или
действие - на огъня, на ураган, на морските вълни, на изпаряване или на
втечняване, на триене, на атома и др. В този случай мерната единица за
количество свършена работа е “джаул”. Още за Значенията на понятието “работа-”, които са доста разнопосочни тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомната работа с кучешка козина.   Вто 07 Фев 2012, 21:51


Поради специфичните си лечебни свойства за редица ставни и други заболявания, кучешката вълна, получена от стригана козина на кучета и крайно подходяща за надомна работа и поради факта, че в България не са известни промишлени производители на такива изделия.

Преди всичко, трябва да е ясно че това са скъпи изделия - колани, пояси,
препаски, чорапи, наколенки и други подобни превръзки, които оказват
изключително благотворно въздействие за доста човешки болежки, което е
отдавна известен факт. Още за надомната работа с кучешка козина тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Поставяне и редене на паркет като надомна работа.   Чет 23 Фев 2012, 02:41


Поставянето или реденето на паркет може да се разглежда като двойна
надомна работа, един път е работа, която може да се организира изцяло
надомно и втори път - осъществяването й става в домовете на хората.

Съвременните подови покрития са доста рафинирани и изкуствено изглеждащи
на външен вид. А ако един човек иска дома му да изглежда уютно и
естествено, той прибягва до поставянето на истински паркет от дърво. Още за поставяне и редене на паркет като надомна работа тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа с ноктопластика.   Нед 26 Фев 2012, 04:36


Надомна работа с ноктопластика навлиза все по-широко сред процедурите за
разкрасяване и става все по на мода. Всъщност става дума за различни
технологии за изкуствено удължаване и оформяне на ноктите с помощта на
акрил и гел.

Разбира се, ако бяхме спрели само до тук, това нямаше да е надомна
работа издигната в ранг на изкуство. Неотменима част от всяка
ноктопластика е последващото нейл-арт (nail-art) - нокто- дизайн или
художествено оформяне на ноктите с всевъзможни техники и декорации. Още за Надомна работа с ноктопластика тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
zzlatev
ПисанеЗаглавие: Надомна работа през интернет. Допълнителен или основен доход   Вто 18 Юни 2013, 19:19

Здравейте,
От години в свободното си време си намирам надомна работа през интернет и има най-разнообразни предложения за работа. Вече си имам и няколко постоянни клиенти, които ми пишат за проекти от време на време. Поради тази причина написах една статия по въпроса, за да запозная хората, които имат нужните знания и умения да си намират добре платена работа през интернет и да им дам няколко полезни съвета как да започнат. За да можете да намерите работа през интернет ви трябва достатъчно английски език за да можете да се разбирате писмено с клиентите. Имам профили в различни сайтове, които са посредници между хората, които търсят надомна работа през интернет и хората които предлагат работа, но аз лично най-много харесвам един от сайтовете, които съм пробвал. Статията, която написах можете да намерите на адрес http://changetheworldwork.com Нищо не ви пречи да опитате. Трабва да си създадете безплатен профил и да започнете да кандидатствате за всяко нещо, което можете да свършите. Надявам се статията да ви е полезна, защото се постарах и отделям доста време за да я направя още по-добра и полезна.


Поздрави, 
З.Златев
Върнете се в началото Go down
beti_06
ПисанеЗаглавие: Надомна работа -30$ на ден?   Чет 27 Юни 2013, 02:25

Сигурно се чудите как се изкарват пари от интернет...ами много лесно!!! Единствено трябва да се регистрирате в сайтове , които ще плащат за това,че вие гледате техните реклами. Най-добрият сайт е .....
Стъпките,които трябва да следвате:
1.Регистрация
2.Кликане на рекламите в сайта.
3.Наемане на реферали или привличането на нови.
4.Изплащането на парите ви.
Не е трудно , колкото повече кликате, толкова повече пари ще печелите,но трябва постоянство!

Коментар:
Не е нито толкова просто, нито толкова лесно, нито 30$ на ден ще кацнат на работо Ви, просто от нищото. Необходимо е доста по-задълбочено познаване на този вид дейност, значително повече организационни умения и отношение към тази дейност не като към работа, а като вид бизнес. В тази връзка много може да Ви улесни "ръководство 0514".
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Надомна работа за майки с бебе   Нед 22 Сеп 2013, 21:57

Има доста майки, които сидейки си в къщи и полагайки грижи за малко бебе, стигат до идеята да уплътняват времето си с различни възможности за надомна работа - още и тук - http://nadomnarabota.blogspot.com. Всичко зависи от Вашите способности - заложете на това, което имате, а не се стремете да правите нещо, което не е от Вашите компетентности и в което нямате опит.

Но ако нямате никакъв опит в нищо, което би могло да Ви осигури реални доходи от къщи, тогава търсете различни идеи и възможности да усвоите нова работа, но се придържайте към една дейност.

Проучете я внимателно и когато прецените, че е перспективна, заложете само на нея. Концентрирайте се в максимална степен само върху една надомна работа, изучете я из основи и в ширина и постоянно я развивайте. Може да се каже, че това е формулата за успех във всяка една работа, в т.ч. и в случаите за осигуряване на основни или допълнителни надомни доходи.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb-a98
ГостПисанеЗаглавие: Допълнителни доходи в къщи за майки с дете от надомна работа   Нед 29 Сеп 2013, 20:51

Повечето майки, оставащи в къщи за отглеждане на малко дете, не веднъж са се замисляли, дали в промеждутъците от време, когато са насмогнали с домашните си ангажименти, не е възможно да си докарват някой лев като допълнителен доход с надомна работа, така че да не се откъсват от ангажиментите си към дететето. Това е напълно възможно, ако сте в състояние да организирате добре своето време и разчитате на различни свои способности, пристрастия и увлечения.

Така благодарение на навиците, които вече притежавате (радвай се на това, което имаш) можете да си докарвате парички, които могат да се окажат не лош допълнителен доход и то с надомна работа - ръкоделия, плетива, низане на мъниста, шиене на гоблени или губери, пачуърк, дрешки за домашни любимци и т.н. За голяма част от тези идеи за надомни пари може да намерите подробни ръководства на този форум, а тепърва предстои да публикуваме и още.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Работа (Rabota)   Чет 03 Окт 2013, 03:39

Съществуват редица митове и притеснения, че кандидатствайки по един или друг начин, човек може или неможе да си намери работа или че кандидатурата му може да бъде отхвърлена или приета. Всъщност всички те разчитат на случая и очевидно не им се работи, защото самото намиране на работа си е вид работа и то много квалифицирана.
Значи първото правило е, че без да проявите нужната настойчивост, едва ли ще си намерите сервирана от някъде, готова, постлана с бяла покривка работа. Всъщност, Вие трябва да имате психологическата готовност, че в 96% от случаите на кандидатстване ще Ви отхвърлят по един или друг начин, по една или друга причина. И само в 4 от 100 случаи изхода ще е благоприятен за Вас.

Това означава, че не бива прекалено много да се привързвате към желанието си да Ви приемат на работа в една определена компания или фирма или на конкретно избрана трудова позиция. Разбира се, Вие трябва да имате цели, да се съобразявате със своите желания, но не и да проявявате прекомерна предирчивост.

Много кандидати за работа си мислят, че ако фирмата хареса тяхното резюме, cv или професионална автобиография, работата им е в кърпа вързана. Всъщност, не става дума за харесване, а за полза. Един сериозен бизнес, никога няма да Ви прави конкурс за красота, освен ако не е от модния бранш. Това, което ще търсят и очакват от Вас е полза.

Фирмата очаква от Вас полза, решения, отговори, а не обратното - задаване навъпроси, създаване на проблеми и бляскави резюмета. Добре написаната професионална автобиография или cv е част от Вашия професионализъм, но професионално ли е някой друг да я напише вместо Вас. Всъщност, това веднага се разбира от работодателя и директно Ви дисквалифицира като кандидат за работата.

Защото един професионалист не може да разчита на друг да му върши работата, а трябва да може и знае как да го прави сам, много често казвайки на другите си колеги, особено в критични ситуации, какво и как да правят, за да се избегне една или друга криза и изобщо как да не се стига до нея, с нужната професионална прозорливост.
Не бива да чакате някой да Ви оценява, а трябва да владеете положението и да имате инициативата. “Аз проучих внимателно позициите на Вашата компания в бизнеса с инертни материали и възоснова на моя професионален опит и досегашна подготовка, намирам че се сблъсквате с такива и такива проблеми, които биха могли да се решат с такива и такива мерки, приложени в рамките на една стабилизационна програма през следващите 3,5 месеца, след което може да поработим и за растеж.

Добрата работа никога няма да я получите, ако просто седите и чакате да Ви позвънят по телефона. Така само е възможно на практика да се убедите, че е възможно това да не се случи даже в продължение на 10 години. Ако не ми вярвате, продължавайте да чакате някой случайно да Ви наеме и след 10 години ми пишете какво е станало. Обикновено - нищо.

С разпространението на информационните технологии, обаче, разпращането на cv по e–maila става толкова лесно, че кандидатите за работа просто забравят за въпросната полза и конкретна предварително работа по всяко кандидатстване, а се отдават просто на едно “блъскане” на резюмета във всички възможни посоки, пък каквото стане. Обикновено нищо не става.

Така разочарованите “блъскачи” правят и следващата фатална за трудовата им кариера грешка, започват да пишат на ляво и на дясно по форумите глупости за всеки работодател, който не е благоволи да ги наеме на работа заради блякавото им cv, написано от професионална агенция по наемането на персонал. И така сами си поставят множество черни точки, защото те даже не предполагат, че в интернет няма скрито - покрито.

Истината е, че много фирми получават купища подобни “стандартни” автобиографии, писани вероятно от една и също фирма, които са им втръснали до гуша и които те разпознават от пръв поглед и директно насочват към коша за боклук, без ни най-малко колтакование. Не подценявайте работодателите. Не може още с първия си контакт да ги мамите и да очаквате, че те са последните наивници, останали на тази планета. Работодателя не е наивник.

Затова, внимателно проучете интересуващата Ви компания, опитайте се да я разберете и да видите възможните й проблеми, обмислете смислени мерки за тяхното отстраняване, напишете го лично, изпратете го с копие до отговорния за проблемите мениджър и на другия ден лично му позвънете, за да се убедите, че предложенията и мерките Ви са стигнали до когото трябва и че той ще им обърне нужното внимание. Никой работодател няма да захвърли възможност да реши свои реални проблеми и да осигури напредък на своята фирма. Напротив, той ще остане много заинтерисован.

И пак да повторим - не си мислете, че въпроса Ви ще се реши от раз - по-скоро се подгответе да пишете често и много и многократно да звъните. Хората си имат график, гонят задачи, а не прокарват деня си в очакване на Вашето скъпоценно обаждане. Бъдете делови, приспособими, упорити.

Нужно ли е да “блъскате” резюмета само там, където има официално обявени работни позиции? Първо, вече уточнихме, че с “блъскане” не става, а с професионализъм. Второ, защо искате да се натискате все в калабълъка. Няма ли да е по-спокойно и с по-малко конкуренция, ако кандидатствате за позиции, които не са обявени официално, но Вие считате че има с какво да зарадвате избраната фирма?

Ако подавате документи само за официално обявените работни места, се поставяте в силно конкурентна среда, сред доста посредствени кандидати, което не е добра атестация за Вашия професионализъм. Ако една фирма не обявява официално за свободни работни места, това не означава, че такива няма. Напротив, точно това е Вашия шанс да се изявите, сред по-малко конкуренция.
Много свободни работни места никога не се рекламират или обявяват официално. Затова прегледа на рекламните съобщения във вестниците и проверките по сайтовете на желаните от Вас фирми, са само част от стратегията Ви за търсене и намиране на идеалната за Вас работа. Необходимо е Вие директно да се свързвате с кадровите отдели на фирмите и службите по заетост, които Ви интересуват.

Така шансовете Ви за намиране на работа нарастват значително. Още повече, че в кадровите отдели на много фирми постоянно се събира информация за специалисти, в т.ч. и от конкурентни компании, които в случай на нужда или при откриване на такава възможност, ще могат да заменят служители на съществуващи позиции или да заемат нови такива.

И запомнете, че в крайна сметка, най-важното е Вашето cv, но не стандартно, написано по поръчка от някой трудов агент, за да Ви се намира за всеки случай под ръка. На Вас Ви трябва единствено и уникално cv за всеки конкретен случай. Няма как да заинтерисувате своя работодател, ако документите Ви за кандидатстване са предоставени на случайността, освен ако някой е обявил, че приема на работа всеки, който подаде някакви документи.

Винаги трябва да внасяте документите си със съпроводително, мотивационно писмо, явяващо се неотменима част от бизнес етикета и показващо, че подателя на резюмето разбира какво прави и е подготвен да поеме притендираната длъжност. Писмото дава възможност по-пълно да рекламирате своите способности, знания и умения, свързани с работата. А писмото е и показател за Вашата грамотност и способност да се изразявате на разбираем и правилен език.

В своята автобиография е нужно не само да правите списък на предишните си местоработи и заеманите позиции, а да го правите така, че да изтъквате своите предимства и доводи, че сте подходящия кандидат и за новата работа. Работодателите ще Ви плащат не за това къде сте работили преди, а ако докажете че сте в състояние да решавате успешно техните делови проблеми на конкретната вакантна позиция. Чрез написаното се стремете да показвате своите умения и възможност, които както преди, така и сега ще Ви позволят да се справяте с възлаганите Ви функции.

За да Ви одобрят на 3 - 4 места като кандидат за работа е нужно да изпратите поне 100 cv-та, но това не означава, че ако разпратите 1000 ще е още по-добре. Целта е навсякъде, където подавате документи, да установявате контакти и да имате обратна връзка - т.е. какво се случва с Вашите документи, има ли недостатъци по тях, трябва ли да ги коригирате, необходими ли са допълнителни документи. И това трябва да правите особено старателно с фирмите, които считате за особено подходящи и желани за Вас.

По принцип, списъка с множество позиции и длъжности, които сте заемали преди, върши рекламната си работа за Вас, но това е при положение, че имате какво да запишете в него. Много млади хора не могат да предоставят такъв списък, затова е добре да организират своето cv на друга основа - не да правите списъци като доказателство за своите умения, а по друг начин да изтъквате своите качества, които ще са Ви от полза за съответната позиция - опит с продажбите, опит с проектите, организационни качества и т.н.

Намирането на нова работа, още повече на желана от Вас работа е също вид работа, която трябва да приемете много на сериозно, ако искате подаваните от Вас документи - cv, резюме, мотивационни писма, да впечатляват кадровите отдели на избранитуе от Вас фирми, а не да заминават директно към кошчетата за унищожение или рециклиране на хартия. Към това трябва да добавите увереност, упоритост, прозорливост и резултатите няма да закъснеят. Работа има за всеки, но тя не се сервира наготово, а трябва да бъде заслужена по компетентност.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Понятие за работа като трудова дейност (Rabota kato trudova deynost)    Нед 06 Окт 2013, 00:40

«Може да работите тежко, а може да работите и с главата си.»

Работата е процес, който изисква освен прилагането на «глухи» физически усилия, да се влага и доста ум, творчески подход, оригинални идеи и разсъдък в подбора и осъществяването на съответната дейност, насочена към създаването на обществени ценности и към удовлетворяване потребностите на други хора най-вече под форамата на трудово-правни отношения.

Именно наличието или отсъствието на работата определя социалния статус на хората и възможностите за реализация на трудовия потенциал на конкретния работник. Тя е главен двигател на прогреса в обществото, а като явление, е присъща само на живите организми и най-вече на човека и е насочена към постигане на определен резултат, като се подразбира позитивна насоченост.

Работа е материално възнаграждаваната дейност на индивид или колектив, насочена към създаването на определени блага, резултатите от които имат най-вече материално изражение и могат да се прилогат за удовлетворяване на определени потребности на организация или физически лица. Във всички случаи, трудовата дейност е източник на определени блага и средства за съществуване.
Но работата е източник и на доста неприятности, като:

 • - умора;
 • - вреди за здравето;
 • - загуба на време;
 • - стрес;
 • - неудовлетвореност;
 • - липса на перспективи за ръст и кариерно развитие;
 • - професионални конфликти;
 • - междуличностни търкания;
Известни са и други значения за термина «работа», като: месторабота, реализиране на определен договор, произведение на изкуството, творба, функциониране на механизми, осъществяване на природни процеси, протичане на определени събития. Но преди всичко, тя е възможност за самореализация, за придобиване на професионален авторите и източник на финансови средства за съществуване.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Работа - значения на понятието (Znachenia na ponyatieto rabota)   Нед 06 Окт 2013, 00:44

Значенията на понятието “работа” са доста разнопосочни, затова не е излишно да изясним някои от тях, с оглед тяхното разграничаване в ежедневната им употртакова и доуточняване на определението. Можем да започнем с физическото понятие за превръщането на един вид енергия в друг и въобще - пребиваването в състояние на движение и / или действие. В този случай мерната единица за количество свършена работа е “джаул”.
Извън чисто физическия смисъл на горното определение, понятието се използва и в по-разширено значение, като функциониране на нещо, от по-материалните обекти, до съвсем абстрактни неща, като например работата на машина, конвеер, двигател, на сърце, кръвоносна система, болестотворни микроби, на мислите и т.н.

Другият случай е полагането на определен труд, осъществяването на дейност или упражняването на определено занятие в смисъла, който им се придава от Кодекса на труда. Такъв вид работа също може да бъде определяна по многи и различни начини и да бъде различни видове - физическа, умствена, срочна, безсрочна, обществена, частна, професионална, обща, малко, много и т.н.

Разновидност на гореописаните трудови ангажименти може да бъде службата в органите на армията, полицията, противопожарната охрана, железопътния транспорт, граничната охрана, метеорологичното наблюдение, митническите органи, разузнаването и охраната, която е свързана с отговорност (и даже клетва) пред държавата.

Работа са и всички дейности по обработката и производството на някаква продукция, като се започне от селското стопанство, на полето, мине се през преработвателната и добивна промишленост и се стигне до производството на машини, съоръжения и ремонтните дейност.
Понякога понятието се използва за обозначаване продукта на труда в някои по специфични дейности, като печатни работи, произведения на литературата и изкуството, изготвено изделия, изложба от работите на художник, фотограф, скулптур, занаятчия и др. п.

В други случаи, определен материал се превръща в работа, като например разнасянето материали за надомна работа или предоставянето на определен комплект за ушиване, избродирване, сглобяване, изплитане, оформяне и т.н. в този смисъл.
Съществуват и редица случаи на употртакова, в които се окачествява осъществена дейност или изпълнение като добра (превъзходна) работа, или мястото, на което се работи; да се въздейства решително върху някого за нещо; да е дело на нечии ръце, като кой го е направил или чие дело е дадено деяние и т.н.

Със сигурност има още редица разнопосочни значения на понятието “работа”, които и Вие бихте могли да допълните в коментарите под тази статия.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Нед 06 Окт 2013, 00:45

Понятието работа има много значения, освен основното за полагане на труд по трудов договор и трудови правоотношения по Кодекс на труда. Използва се още във физиката, за художествени творби, за развитие на бюст, бицепси и в други случаи.
Върнете се в началото Go down
8lamb-89
ГостПисанеЗаглавие: Ако искате успех на работа, поемете отговорност (Ako iskate uspeh na rabota, poemete otgovornost).   Вто 08 Окт 2013, 20:07

Ако искате да постигнете успех на своята работа, научете се да поемете отговорност за себе си, за всичко, което сте правили по-рано, което сте сега и което ще бъдете в бъдеще.

Не търсете оправдания и прехвърляйте вина върху другите за каквито и да се свои проблеми. Сега Вие и само Вие носите отговорност за всичко. Ако нещо не Ви устройва в живота Ви, ако от нещо сте недоволни, тогава го променете - Вие отговаряте за него.

И сега, когато вече се чувствате стопани на своя живот и усещате в себе си сили да го промените към по-добро, задайте си въпроса - кое е най-важното решение, което мога да взема в този момент?

Е, запишете това решение на хартия, съставете си план за неговата реализация, разделете го на етапи, поставете срокове и още сега започнете да го изпълнявате. Това може изцяло да промени живота Ви. Действайте!
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
alamb_lg
ГостПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   Сря 09 Окт 2013, 11:21

Понятието “ра́бота” е доста разпространено в славянските езици. Почти същото е и в руски език, но с друго ударение - “рабо́та” и често се свързва с рабство, неволя, в укр. е робо́та, в ст. слав. е δουλεία, в сърбохърватски е пак същото, но също и "барщина", в словенски rаbо̣̑tа, в чешки и словашки е robota, но също и "барщина", в полски е rоbоtа. Също така е сродно и на тягота, нужда"
Върнете се в началото Go down
p_lamb87
ГостПисанеЗаглавие: Надомно плетене   Сря 09 Окт 2013, 13:16

Все още в България има доста жени, които имат умения за плетене и това им позволява да изработват надомно доста широк асортимент от изделия - пуловери, жилетки, шалове, рокли, поли, ръкавици, шапки и др.п., които могат да Ви носят доходи, стига да разбирате и нуждата от маркетингови умения - уменията да се продава, при това директно - без посредник.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Значения на понятието работа   Пет 11 Окт 2013, 02:39

Понятието работа има различни значения, като например:
- извършване на някакво действие;
- занятие, това с което някой е зает;
- задължения, като кръг занятия;
- дейност, като вид труд, който се полага на работно място;
- мястото, на което някой работи или служи;
- служба, като източник на доход;
- нещо, което е направено, изготвено, създадено или готовата продукция;
- литературно произведени,
- научна тема;
- художествено произведение;
- качество или начин на изготвяне и др.
Ако се замислите, и Вие може да добавите различни други значения на понятието работа, които използваме в ежедневието си.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
nrlamb87
ГостПисанеЗаглавие: Запитване и въпроси за надомна работа   Пет 11 Окт 2013, 12:53

-------- Оригинално писмо --------
Относно: надомна работа
Изпратено на: Четвъртък, 2013, Октомври 3 15:13:58 EEST
„Добър ден,
Моля за Вашия отговор на следните въпроси:
1. Предлагате ли надомна работа и каква конкретно?
2. Освен тези 5 лева, които похарчих за рекламния формуляр, колко пари трябва да похарча, за да кандидатствам за надомна работа?
3. Къде и как се получават суровините за изработка на стоки надомно?
4. Къде и как се предават изработените стоки?
5. Кога и как се получава заплащането?
Благодаря предварително.
С уважение,
Eleonora R., Burgas“

Здравейте,

От въпросите, които поставяте, разбирам, че имате представа за надомна работа, каквато е съществувала по време на соца от преди повече от 25 години и то предимно, организирана от предприятията на инвалидите, слепите, глухо-немите. Тогава с "дебелата" фонансова субсидия на държавата се опитваха да организират нещо подобно - колата с кройките тръгва сутрин и разнася на надомничките кройките за ушиване, вечер минава отново и прибира ушитите изделия и предприятието реализира продукцията според държавния план.

Тази система за организация на надомна работа, въпреки държавното финансиране, изцяло се провали по следните причини:
1. Пълна липса на лична заинтерисованост да се създава и реализира качествен потребителски продукт, какъвто хората биха искали да купят, без да съжаляват за похарчените пари.
2. Машините (например, шенвите), които предприятията предоставяха на надомничките, постоянно се повреждаха или поради несръчност на работничките или злоумишлено. Беше трудно и почти невъзможно да се поддържат в изправност, освен това са скъпи и скоро излизаха от употртакова, без да са допринесли почти никаква възвръщаемост.
3. Даже ако беше свършвана някаква надомна работа, тя обикновено биваше малко като количество и обикновено крайно некачествена. Например, най-елементарното - калъфки за възглавници. Криви, прави - държавата беше намерила решение с реализацията - хайда за войниците в казармите, пък там кой ще пропестира, че не либо качествено или криво.

Има и редица други факти и съображения, поради които тази система и изцяло несъстоятелна, но факта е, че днес такава НЕ СЪЩЕСТВУВА и всеки, който в последните 25 години се е опитал да създаде нещо подобно (с носене, разнасяне и изкупуване) е претърпял пълно фиаско. Въпреки, това, ако Вие знаете в момента, че някъде из България съществува подобна работеща система за носене, изкупуване и реализация на надомна работа, ще Ви помоля веднага да ме уведомите. И аз ще се включа лично в нея, а след това ще доведа с мен около 90000 мои клиенти, които имам от последните 18 години, с интереси в осигуряването на надомни доходи.

Поради изброените по-горе причини и съображения, единствения реален начин да се заработват надомни доходи, е това да се прави в условията на пълна лична отговорност на участника за цялостния процес - и производството и директната реализация на надомни продукти и услуги, без ролята на посредници, прекупвачи или работодатели.

Според мащабно изследване на вестник "Стандарт", по този начин (възоснова на пълна лична отговорност за дейността) в България, от години насам, около 500000 (половин милион българи) си осигуряват по-малки или по-големи (понякога и много големи) доходи.

В тази връзка, ние от години разработваме поредица от подробни, проверени, постъпкови ръководства за надомна работа, осъществяване самостоятелно, под формата на самонаето лице, или с малка лична фирма, в който случай дейността се реализира в завършен цикъл от изпълнителя и по този начин за него остава цялата заработка, без да се налага да се дели с посредник или работодател.

След тези обяснения, би следвало да видите малко по-голяма конкретика в нашия Справочник, като например:
- 0205 - Как да заработвате директен доход с надомно производство на подаръчни торбички;
- 0234 - производство на стикери, така както и ние го правим от 15 години насам, с компютър и принтер;
- 0001 - технологията за надомно изплитане на широк асортимент от изделия от безплатни растителни материали, които се намират свободно в природата - върба, ракита, стебла на житни култури и др. п.
- 1597 - писане на теми в интернет за сайтове или за лични сайтове;
- 0079 - Изработване на "Буйки сувенир" от обувките проходилки на бебетата , подходящ за скъп спомен на младите родители;
и т.н. и т.н.

Ако отделите 2 - 3 дни време, със сигурност ще намерите доста конкретни възможности за надомни доходи, и знаейки себе си, ще сте в състояние да подберете възможно най-подходящите за Вашия случай ръководства, от които, ако прецените, че ще са Ви полезни, може да се възползвате с помощта на приложения в Справочника "Формуляр за поръчка". Надявам се, че някои от предолженията ни ще Ви заинтересуват. Обърнете внимание, че таксите за всяка оферта са еднократни и не предполагат последващи плащания, освен ако на по-късен етап не решите да се възползвате и от други оферти.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
pa_lamb8
ГостПисанеЗаглавие: Работа като физическа величина   Вто 15 Окт 2013, 17:49

Понятието «работа» има приложение не само в областта на заетостта и трудовото законодателство. То е и една от най-важните физически характеристики и величини, количествено характеризиращи преобразуването на някоя от енергиите от една нейна форва в друга - това се разбира под «работа» във физиката.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
dolamb75
ГостПисанеЗаглавие: Работа с услуги по доставка на стоки по домовете може да прерастне в домашен бизнес   Сря 16 Окт 2013, 13:47

През наше време хората стават все по-заети и по-заети, с все по-малко време за почивка. Като резултат все повече хора се обръщат към службите изпълняващи работа с услуги по доставки на стоки по домовете.

Например американците в течение на година изхарчват по над $ 60 милиарда за доставена храна в дома им. Това прави по $ 250 на всеки жител на Америка, а това е само една категория на доставяните стоки. Напрактика излиза, че няма ограничения за видовете продукти, които хората искат да им се доставят до вратата.

Съществуват пазари за доставката
- на храна,
- на други стоки,
- за домашни любимци,
- за доставка на суха храна,
- зеленчуци, и дори
- на видеокасети под наем.
Изходните разходи в тази работа са нищожни. Имате нужда единствено от маркетингови материали:
- визитки,
- диплянки,
- брошури
адекватна застраховка на превозното средство, което ще използвате, пък още по-добре е ако ползвате велосипе - икономично, здравословно, екологично. Индустрията за доставка по домовете ви предлага голям потенциал за започване на работа със свой собствен домашен бизнес и бързо натрупаване на пари, стига да ви се работи, без оглед на пълно или непълно работно време.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Как да направите така, че новия началник да ви хареса на работа?   Пет 18 Окт 2013, 22:35

Искате ли да знаете как да се харесате на своя шеф, когато започвате нова работа. Има някои препоръки и като ги чете човек, ги намира за напълно естествени, но ... ето подробностите тук - http://vuzell.log.bg/article.php?article_id=156414
Върнете се в началото Go down
rk9lamb1
ГостПисанеЗаглавие: Доходи от работа с работ карти.   Съб 19 Окт 2013, 03:13

Рабат карка е вид рекламна картичка, която дава право на определена отстъпка при представяне в търговски обект, ресторант или друг вид бизнес, който я е издал. Това е една много добра възможност да се изгради собствен малък бизнес от студенти, вместо носенето не тежки неща, като хамалската работа. В сравнение с това, разнасянето на рабат карти е далеч по-леко, а също и доходно. Технологията подробно е описана в"ръководство 1003" - вижте тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t40-topic и може да се разгърне изцяло като надомна работа.
Върнете се в началото Go down
m3ylamb7
ГостПисанеЗаглавие: Низане на мъниста в къщи   Нед 20 Окт 2013, 13:17

Ена от дейностите подходящи за надомна работа за жени е да се нижат мъниста, като по този начин се изработват различни дамски украшения. И доколкото жените са пристрастени към различни украси и са склонни да пазаруват, това занимание определено може да носи поне допълнителни доходи, ако не и основни, стига човек да е упорит, настоятелен и последователен.

Освен това с низане на мъниста се удовлетворява и един артистичен привкус, доколкото дейността граничи с изкуството и изисква определена артистична нагласа, за да се изпълнява с творчество и да се постига разнообразие. Реализацията на украшенията от мъниста може да се прави с директни пратки, на собствен щанд в посещавани търговски обекти или МОЛ-ове или чрез притежателите на магазини за сувенири и други дамски принадлежности.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
La_ra123
ГостПисанеЗаглавие: Работа или богатство?   Чет 24 Окт 2013, 11:12

В Америка има една поговорка - „Ако искаш да заработваш пари - работи, ако искаш да забогатееш - измисли как.“ Казано с други думи, по-лесно е да си търсиш някъде работа наготово, където всичко е уредено - работно място, работно време, трудова характеристика и от теб се иска просто да изпълняваш.

Доста по-сложно става, ако ти си този, който трябва да осигури всички тези условия за работа на други хора, така че те там да заработват обичайните си пари за месеца, а за организатора - предприемач да остава печалбата.

Това е причината богатите хора да са само около 4% - повечето хора предпочитат да не ги боли глаза от организационна работа по воденето на собствен и самостоятелен бизнес.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Nr.La_23
ГостПисанеЗаглавие: Самостоятелната надомна работа не винаги изисква капитал   Пон 28 Окт 2013, 18:59

Днес, за да се започне самостоятелна надомна работа, не се изисква, в някои случаи - изобщо, стартов капитал. Днес живеем в епохата на информационните технологии и това прави възможно да „се правят пари“ буквално от въздуха. Но за да не пропуснете тези възможности една по една да се изнижат покрай Вас, трябва да се оттърсите от природната човешка ленност и по-надълбоко да вникнете във възможностите на интернет.

А това означава да проучвате по-големи обеми с информация, да отсейвате същественото от ненужното и да съхранявате полезното за по-задълбочено проучване и използване във Вашата практика, така че да виждате ползата от него и да го адаптирате, за да Ви носи печалба. Осигурете си печалба от 1 стотинка и след това я мултиплицирайте стотици, хиляди и милиони пъти.

Така постепено ще попаднете на интересни идеи и нестандартни методи, от които ще „излезе зайчето“. Доходите с надомна работа от интерент се постигат по подобен начин, както и в реалния живот, само че, средата е по-различна и специфична и изисква да я познавате, за да сте в нея като в свои води.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ra.Int89
ГостПисанеЗаглавие: Има ли работа, която да се наследи?   Сря 30 Окт 2013, 14:35

Има ли работа в bg, която да е възможно да се наследи от Вашите синове или дъщери? Работа, която да се наследи, би трябвало да е доста устойчива на промени на съдбата, защото за дългите години, в които се развива тя ще я съпътстват не малко проблеми. Затова тук възниква въпроса «Каква може реално да бъде тази работа?» Имате ли я в момента? Тепърва ли ще я мислите? Каква да е тя? И непременно ли трябва да е нещо на много години?

Нека да понамалим малко вариациите и да се спрем на нещо по-конкретно и достъпно, което съдържа като определение в себе си думите «интернет», «надомна». Отговорът е «Да!» Има такава работа, която може да осъществявате надомно, през интернет, и за нея не Ви трябват специални капитали, инвестиции, цехове, служители, машини … освен един обикновен компютър, свързан с интернет. Подробностите прочетете тук: http://rabota.123.st
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Na.IntL8
ГостПисанеЗаглавие: Надомна работа в интернет е на дневен ред.   Пет 01 Ное 2013, 13:46

На първо време, ако не искате да изпуснете шанса си в гарантирана работа за следващите години и десетилетия, не мързелувайте, а се запознайте с възможностите на интернет за осигуряване на доходи и то с надомна работа. Позаровете се из специализираните сайтове и се постарайте да се информирате колкото е възможно по-добре, като отсявате ненужната плява.

Вложете усилия в себе си и станете специалист в предпочитана от Вас и търсена от повече потребители област. Постарайте се да намерите нестандартен подход или и дея и ги развивайте ежедневно. И това е. Съвсем скоро ще се сдобиете с ставаща все по-популярна работа в интернет, при това ще я вършите от къщи, без началник на главата си. Ако не знаете от къде да започнете, ето тук едно подсказване - http://rabota.123.st
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Надомна работа като управител на е-магазин   Съб 02 Ное 2013, 17:49

Интернет е най-актуалната тенденция за работа през тази 2013 и следващата 2014 година. Един от вариантите да влезете в крак с тази тенденция е като си направите свой собствен е-магазин на подходящо място в този форум, и му станете управител.

Как да започнете?

Разгледайте категорията „Ръководства за надомна работа“ - оттам ще извлечете основната идея, която и Вие може да реализирате. Втората стъпка е да решите какво ще продавате през Вашия е-магазин в интернет. Започнете с нещо втора ръка, с което разполагате, което е достатъчно запазено и в момента не Ви върши никаква работа.

Направете описание на предлагания от Вас продукт, направете снимки и възоснова на това създайте тема за своя продукт на подходящо място в този форум. Решете и определете как потенциалните Ви клиенти ще правя своите поръчки и по какъв начин ще получават закупената стока. Огледайте се какви гаранции предлагат сходни магазини и ги предвидете в условията за обслужване.

След като Вашата стока е вече онлайн, започнете да я рекламирате в сайтовете за обяви, като насочвате потребителите към адреса на Вашата тема. Щом получите поръчка, изпълнете я веднага и зареждайте следващия артикул. След като наберете повече опит и се ориентирате, какво се търси най-много в интернет, придайте мащаб на своя е-магазин, станете му уважаван управител и развивайте дейността.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Vasil098
ГостПисанеЗаглавие: Каква е да тази работа с компютър и интернет и то така, че и да се наследи?   Чет 07 Ное 2013, 19:52

Но, ако Вие сте от хората, които са дали обет, че до края на живота си да няма да имат нищо общо с компютъра и интернет - няма какво да обсъждаме за работа с компютър или в интернет. Но щом като четете това, все пак Вашия случай не е толкова отчайващ.

Затова отговорът е - «Каква ли не!». Измислете си каквато и да е работа, огледайте се и на случаен принцип посочете някакъв продукт, услуга или дейност и това може да се превърне в чудесна надомна работа през интернет, която да се наследи.

Научете се да пишете правилно теми за интернет *сега има безплатен е-курс за писане - търсете проект "работа.123") и създайте свой доходен актив в интернет. Поддържайте го редовно с лека работа по писане и коментари, и ето Ви една доживотна рента, по подобие на депозит в банка.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Postensk
ГостПисанеЗаглавие: Оператор на пощенски заявки   Пет 08 Ное 2013, 22:35

Дейността като оператор на пощенски заявки е изцяло надомна работа, ако сте наясно с тънкостите и имате необходимия опит по осъществяването й. За целта е необходимо да имате нощо за продажба - свой собствен продукт или такъв на Ваши поднати, като плетива, шевици, билки, подправки, семена, рецептурници, ноу-хау и всичко друго, което може да се доставя на територията на цялата страна с пощенска пратка или куриер.

След това публикувате обява от вида „Продавам еди какво си“ + условията за плащане и доставка и като дойдат поръчките, ги изпълнявате веднъж дневно, като отивате до пощата, получавате заплащането на клиентите и пращате колетите.

Но ако до сега не сте го правили, ще Ви трябва постъпково „ръководство 0033“, където всички процедури са описани в готов и смлян вид, така че да не губите време в проби - грешки и да се питате „Ами сега какво следва?“, а веднага да пристъпвате по същество и да си осигурявате доходи от надомна работа като оператор на пощенски заявки.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Саймън_87235
ГостПисанеЗаглавие: Иитернет надомна работа   Сря 13 Ное 2013, 22:51

За да онагледим възможността да си осигурявате доходи с интернет надомна работа, нека да вземем един какъв да е пример: «Сирене» (тук може да замените «сирене» с каквото си пожелаете - медицина, планини, ски, сърф, мотори, екотуризъм, хляб …). И така, схемата е следната: Правите си интернет сайт по избраната от Вас тема. Зареждате го с актуална информация по въпроса. Популяризирате сайта чрез интернет маркетинг.

Поставяте помежду темите си и реклами на различни фирми. И прибирате парички от рекламодателите. И това е! Има ли нещо, което не е ясно? Това е интернет надомна работа, която изиска от Вас не повече от 20 - 50 минути работа на ден, при това от къщи (или даже от служебния лаптоп) - нещо да се добави, нещо да се пипне в сайта.
---------------------------------------------------
© 2009 - 2010 Lambov Димитър, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Elenko_Shopov.34
ГостПисанеЗаглавие: Оператор на e–shop с надомна работа през интернет   Чет 14 Ное 2013, 19:55

Има много сайтове в интернет, на които може да си направите собствен e–shop, с помощта на който да продавате нещо и да се обявите за негов „оператор“ за надомна работа през интернет. Тайната на успеха като оператор на собсвен e–shop е м маркетинга и в упоритостта.

В интернет нещата не стават изведнъж, а нужно време за да Ви преценят дали заслужавате доверие и след 2 - 3 години достатъчно упоритост, нещата могат да започнат да се случват, в т.ч. да потръгнат и продажбите през Вашия e–shop и да си подсигурите едни не лоши доходи като оператор. Но днес хората бързат и не могат да чакат толкова време, пък и да се учат.

Затова решението е или да не се захващат да си губят времето с надежди (с надежди определено не става) или да се възползват от някое готово ръководство, като например „ръководство 1597“ или „ръководство 0004“, което пак не е гаранция, понеже така е свършена само половината работа.

А ако и другата поволива не бъде свършена, резултат нява да има - то е като да умножаваш едно голябо число с нула. Колкото и да е голямо числото, умножиш ли го с нула, то става 0. А определено работа с e–shop си заслужава, защото е удобно да се работи като оператор от къщи, но трябва да се свърши цялата работа.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)   

Върнете се в началото Go down
 
Надомна работа или работа по трудов договор за доходи и печалба от къщи (Nadomna rabota ili rabota po trudov dogovor)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Работа и кариера за предприемчиви хора през 2015.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog