Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0058: Надомна работа за учители, допълнителни доходи от писане на теми

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0058: Надомна работа за учители, допълнителни доходи от писане на теми   Вто 19 Фев 2008, 04:54

Цитат :
135. „Вашата брошура я получаваме повече от 10 години.
Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма
да имате нищо против да работим заедно.“ Мария Ц., Плевен.
Идеалният начин да печелите допълнителни доходи с надомна работа, особено ако сте учител, филолог, журналист и други подобни професии, е да се научите как да го правите за себе си, без посредник или работодател - като самонаето лице.

Т.е. не да разчитате да Ви наеме някой работодател и да Ви плаща заплата, а да работите самостоятелно - за себе си (например, като самонаето лице) и по този начин целия доход да остава изцяло за Вас.

И другото, което е важно в случая - на каква тема да пишете, така че написаното да е продаваемо, как точно да пишете и след като вече сте го написали и оформили, как да го продавате директно, без посредник, на територията на цялата страна, без да се налага да пътувате - от къщи, по метода на пощенските заявки.


Всичко казано до тук може да Ви го осигури ръководство 0058, в което
Ви разкривам малко известен, но детайлно проверен начин да печелите надомно до 6900 - 38000 лв/год., в извън работното си време, при това законно, от собствен информационен продукт (написаното от Вас), който да продавате като топъл хляб на клиенти от цялата страна, без да се налага да пътувате, без да напускате удобствата на своя дом и сигурността на досегашната си работа.

Цена на ръководство 0058, за незабавно започване:
356,86 лв - а сега анти-кризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, тук!

ОЧЕВИДНО Е, че когато си осигурите стабилни, гарантирани и самостоятелни (независими) доходи, никога повече няма да зависите от уволнения, съкращения, капризи на бездарни началници и други от този род. Идеалният начин това да се случи е тази:

МАЛКО ИЗВЕСТНА ПРОГРАМА 0058: Не бих казал, че има специална конспирация да я пазим от Вас, но факта, че до този момент Вие все още не сте се възползвали от нея, доказва, че нещо в нея действително е тайно, прикрито, неизвестно.

ДОСТЪП: Но сега, когато Вие вече четете тази информация, съвсем определено сме на път да преодолеем липсващото и в рамките само на няколко дни да получите пълен достъп до МЕТОДА. Нещо повече - ще останете възхитени от простотата и ефективността му. Той Ви дава всичко необходимо, което не Ви е достигало до този момент, за да си отдъхнете от притесненията и да тръгнете в правилната посока + нашето съдействие.

ПРОГРАМАТА е особено подходяща у нас, поради високото ниво на начетеност на българина. Тя е прекрасен начин и Вие сега да осребрите постигнатата степен на реално образование и професионални знания, при това, без да нарушавате закона за лоялност към досегашния си работодател, но и без да го напускате - за по-голяма Ваша сигурност, осигурявайки си едновременно два източника на доходи.

ПРЕДЛАГАМ Ви подробно, постъпково ръководство 0058 за една от най-проверените и съобразени с условията в България методи за създаване на втори, директен постоянен поток от доходи за Вас. Разкривам Ви в детайли (точно, последователно и достъпно) всички подробностите за незабавно започване, бърз напредък и ускорен растеж, гарантиращи стабилен допълнителен доход за Вас и семейството Ви.
Цитат :
68. „Ползвал съм ваши разработки.
Доволен съм.“, Петко А., Варна.

Но ето за какво конкретно става дума:


1) Разкривам Ви възможност и перспектива, които най-пълно подхождат на Вашето конкретно образование, талант и интереси, а от хоби най-сладко се печели.

2) Помагам Ви да създадете, стъпка по стъпка, свой индивидуализиран, ценен и уникален информационно - интелектуален продукт с много висока пазарна стойност.

3) Давам Ви изпитани, достъпни и продуктивни за условията у нас методи и средства за да се свържете с достатъчно платежоспособни клиенти, които с удоволствие ще го купуват от Вас, за да печелите законно истински пари и то сега, а не след години.

4) Съдействам Ви да разширите дейността си до процъфтяващ авторитетен бизнес, годен и за безвъзмездно Европейско финансиране.

Всъщност, усвоявате един изключително мощен, доходен и ефективен метод за законни доходи и детайлна програма за неговото използване, като в резултат значително подобрявате начина си на живот и скоро придобивате неща, за които от години само сте мечтали.
Цитат :
69. „В днешно време много хора се нуждаят от това, което
Вашата Агенция Женина предлага.“, Гергана С., Батак

Цитат :
14) „Получих и втората ви разработка. Тя е прекрасна.
Даде ми чудесна идея, която смятам да осъществя.”
Николай И. Монтана
Определено ще печелите (допълнително и законно) на месец и даже на седмица толкова, колкото доста хора ще са затруднени да изкарат и за цяла година! И това не е грешка, нито каламбур, а ... добре проверена истина.

ПРОМЯНАТА: Вие вероятно сте усещали понякога, че живота преминава като, че ли покрай Вас. Знаейки в какви условия живеем, никак не е за учудване, ако предприемаческия Ви дух е поспаднал. Но вече е време за промяна! Време да отворите очите си за жизнената стратегия, извела много обикновени хора, като Вас, до днешното им охолство и безгрижие.

КРАЙ НА ЛУТАНЕТО:
Хората упорито търсят тайната за натрупването на пари. Вероятно и Вие сте чели книги и публикации на тази тема. Част от тях са полезни с нещо, а други - не. Всеки обещава, но НИКОЙ не разкрива НАЧИНА, който да Ви направи богати.

А той е много прост:
”АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СТАНЕТЕ БОГАТИ, ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ БОГАТИТЕ!”

Да го повторя ли?
Колкото повече се замисляте и задълбочавате върху тази мисъл, толкова по-ясно осъзнавате, че всичко, което сте правили до момента, е било погрешно. А не е необходимо да откривате отново колелото! Достатъчно е само да отхвърлите заблудите и да последвате тази проста истина.

Заблуди и истини:
Ако проследим всичко за живота на хора като Доналд Тръмп, Рокфелер, Бил Гейтс, Пол Гети и много други, скоро ще стигнем до заключението, че ние, обикновените хора имаме грешно разбиране за пътищата, по които се става богат.

Обикновено се счита, че:

а. Хората стават милионери, работейки много, от сутрин до вечер, с кървава пот и
мазоли по ръцете.
Истината: Богатите работят умно, а не много.

б. Забогатява се чрез постепено спестяване.
Истината: Малко са забогателите истински от спестяване, а много са загубили
спестяванията си от фалити на банки, инфлация, измами, безброй изкушения ...

в. Без начален капитал нищо не става.
Истината: Ако изоставите без пари всеки от изброените по-горе милиардери,
където и да е по света, голи като пушка, те скоро пак ще забогатеят.

ВНИМАНИЕ!
Относно капитала, Ви предупреждавам сега и да го знаете завинаги: Ако не сте в състояние да започнете бизнес без капитал, то сигурният начин да се провалите
с гръм и трясък е да го направите с кредит! Предупредих Ви! Прочетете го отново!

Цената на подробното, постъпково
ръководство 0058 за незабавно започване:
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, тук!


Последната промяна е направена от надомно на Сря 11 Сеп 2013, 21:42; мнението е било променяно общо 11 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 0058: НАДОМНО - ДО 9600 - 38000 ЛВ/ГОД. - продължение 1:   Съб 22 Мар 2008, 13:43

Цитат :
67. „Аз съм стар ваш клиент и мога да кажа, че съм доволен
от Вашата коректност и точност в отношенията Ви с клиентите.
Вярвам във вашата дейност, която развивате и желанието да
радвате хората, когато им създавате работа.“
Симеон К., Виница, Варна.
Все пак, каква дейност Ви е необходима, за да печелите добре и то сега?
- да не изисква от Вас капитал за начало;
- да осигурява достатъчно доход в кратък срок;
- да се извършва надомно, без офиси, цехове...;
- да може да се прави в свободното Ви време;
- да бъде законна, морална и етична.

Сигурност и сила:
Законното печелене на много пари създава несравними усещания. Нищо не може да се
сравни с вълнението, задоволството, личната сигурност и сила, които произтичат от
неограниченото богатство! Не твърдя, че парите са всичко, но от друга страна не бива
да се превръщаме в наивници, твърдейки, че те не са важни. Такива твърдения са
най-обикновена измислица, служеща за прикритие и оправдание най-вече на неудачниците.  

От 1995 година насам помагам на хиляди хора да заработват доходи и затова Ви казвам: Знам какво говоря! Не съществува друг законен бизнес като този, от който така сигурно и бързо да се печели на принципа „От нищо - нещо!“. Научете КАК, сами, от собствения си дом, да извършвате тази чиста, приятна, безвредна и интересна интелектуална работа, ръководени от нашия последователен план за действие.

ЗАЩОТО
Парите, използвани правилно, могат да донесат щастие, лична свобода и даже любов.
Животът става хиляди пъти по-вълнуващ и пълноценен, когато си богат. А личният егоизъм избледнява бързо. Нещо повече, ако Вие вече сте надвили на масрафа си и искрено желаете да помагате на другите, то с парите си ще го правите много по-добре, създавайки работни места, давайки впечатляващ принос в полезно милосърдие и благотворителност. Но ще сте в състояние да си го позволите!
Цитат :
102. „На човек с 42 години трудов стаж вие откривате
нова страница към света. Ръководил съм 80 - 100 човека,
но сега научавам неща, които са ми били непознати и далечни.“
Парашкев С., София.
Късметът е въпрос на избор:
Никакви случайности или рискове не съпровождат прилагането на тази уникална програма. Започвате веднага, за по-сигурно - без да напускате основната си работа (ако държите на нея). И може да успеете независимо от миналото си, без оглед на досегашните си постижения или на това, което смятате да постигнете оттук нататък. Вие просто може да го постигнете, с наша помощ и без да рискувате. Започваме веднага и планомерно се движите с Вас към успеха. Но изборът зависи от Вас! Кажете „ДА!“ и да започваме!

Личното богатство:
Тайните, заложени в това ръководство не са въздушни кули, нито теоретични предположения на професор, нито безплодна програма за трудова заетост. Става дума за доказани истини от реалния живот. За проверени НАЧИНИ, които позволяват на всеки да промени живота си веднага и да стане богат. По проверена схема на действие, стъпка по стъпка. Но въпросът е дали ще повярвате, че е дошъл и Вашия ред за се замогнете?

Вярата:
Не напразно вярата е в основата на всички световни религии. Без вяра нищо не става. Но вярата е вътрешен фактор - зависи само от Вас. Как е възможно да успеете, ако не вярвате? Никой не е успял, в каквото и да е, без вяра! Помислете!
Цитат :
106. „Вашите предложения са примамливи, с богат асортимент.
Вдъхвате вяра и надежда на обикновените хора.“,
Спас Й., Етрополе.
Индивидуален подход:
Осигурявам Ви индивидуален подход, собствен стил. Показвам Ви възможности, които
най-точно подхождат именно на Вашето образование, талант, интереси. И това е фактор от решаващо значение. Предвидено е!

Стъпка по стъпка:
Много от днешните богаташи са започнали съвсем от малко - в тясно мазе или гараж или даже от кухненската си маса, стъпка по стъпка, почти от нулата. Така започвате и Вие. А истината е, че да станеш богат и преуспял е много по-лесно отколкото си мислите! Защото е казано: „Капка по капка, вир става!“ „И най-дългия път започва сега, с първата стъпка“.

И това не са просто твърдения. Опирайки се на нашето указания, Вие придобивате точната технология, за да промените живота си завинаги. Става дума не само за доверие към 18 годишния ни опит, а за решение от съществено значение за Вас! Решението е да започнете - СЕГА. Мечка страх, мен не страх!

Ясно ръководство 0058:
Само за 6 седмици, при това - дистанционно, Ви запознавам и обучавам по проверен начин - пътеводител за допълнителни доходи, с голям потенциал за растеж на личното и семейното Ви богатство. Тази програма е едновременно мощна и проста, и няма начин да не Ви помогне, така че съвсем скоро и най-големите Ви мечти да се превърнат в реалност.
Цитат :
111. „Получих всичко 2-3 дни след като ви писах.
Много, много благодаря! Впечатлена съм!
Материалите са толкова разнообразни.“,
Румяна Д., Варна.

Цитат :
183. Получих исканите от мен материали в много кратък срок -
само за 2 дни, за което много Ви благодаря. Имате много интересни
материали за развитие на собствен бизнес, интригуващи идеи и разработки.
Кънчо К., Полски Тръмбеш.
Начален капитал:
Включвате се в приятно, чисто, леко, надомно начинание, без първоначален капитал,
осигуряващо Ви допълнителни (към досегашните Ви) доходи. Постоянните ни  проверки
показват, че реинвестирането на печалбата от дейността е достатъчно за бързото й развитие, така че изцяло да избегнете риска от вземане на заеми, ипотеки, евентуални запори и такова от неиздължаването.

И това е нужно сега на българина, който е предприемчив и умен, но не разполага с капитали. Затова е време да спрем да фантазираме и да се концентрираме върху НАЧИНИТЕ, които решат завинаги финансовите ни проблеми. Семействата ни заслужават много повече от това, което им даваме.
Цитат :
76. „Смятам, че сте сериозна Агенция и искрено
желая да си сътрудничим.“, Андон М., Лозница
Образование и квалификация:
Много хора у нас учат с години, за да получат образование и по-точно диплома по специалности „ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА“. И защо? За да бъдат безработни с диплома или да работят за мизерно възнаграждение!  Не виждате ли нещо гнило в тази ситуация? Да сте чували за уволнен чиновник заради Държавна поръчка, от която са излезли безработни дипломанти?

Затова досегашните Ви умения не са от съществено значение в случая. Нашата програма Ви учи на реални неща, от които имате практическа полза веднага - достъпно и разбираемо, за незабавно прилагане, така че друго образование или квалификация не са Ви необходими.
Цитат :
27. “Получих исканите от мен разработки по-рано от
обявените от Вас 10 дни, за което Ви благодаря много.”
Лиляна Б., София
Цената на подробното, постъпково
ръководство за незабавно започване:
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 21:44; мнението е било променяно общо 8 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 0058: НАДОМНО - ДО 9600 - 38 000 ЛВ/ГОД. - продължение 2:   Съб 22 Мар 2008, 14:02

Цитат :
124. „Харесва ми изложението във вашите разработки.
Но проблемът на много хора е, че не вярват или нямат желание.“,
Владимир Х., Лясковец.
МЕСТОЖИТЕЛСТВО:

Така, както образовани, знаещи и интелигентни хора има навсякъде, така и предлаганата
дейност е еднакво добре осъществима (при това - надомно), независимо къде живеете -
в малко селце, в областен център или в столицата. При това Ви търсят клиенти от цялата страна,
без да се налага да пътувате - дистанционно и надомно. Даваме Ви изцяло метода! И като Ви
казвам, че е проверяван 15 години, ПОВЯРВАЙТЕ! Така е!
Цитат :
169. Всичките Ви разработки са достъпни и изпълними.
Светла М., Монтана.
Цитат :
211. Благодаря за професионализма Ви. Румен И., с. Кавракирово.
Цитат :
83. „Получих Вашите предложения за работа и бизнес,
които страшно много ме заинтригуваха.“,
Стефка С., Габрово.
Цитат :
224. Забележки към Вас нямам. Вие сте една страхотна
агенция и ви пожелавам да продължвате в същия дух.
Стоян А., Русе.
МОГА САМО ДА ДОБАВЯ:
Това е ЦАРСКИЯ ПЪТ КЪМ БОГАТСТВОТО!
Всеки може да го има, стига грамотно да му се покаже как.

Цената на подробното, постъпково
ръководство за незабавно започване:
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Цитат :
284. Мои близки получиха брошурката с Вашите програми.
Смятам, че сте сериозна агенция и желая да си сътрудничим.
Мирела П., с. Въртоп, Видинско.
Инвестирайте и Вие в тази програма и това е първата Ви крачка към финансова независимост
и семеен просперитет! Вие наистина не рискувате, а може само да спечелите!
Сега истината за пътя към успеха е най-близо до Вас.
Цитат :
238. Честита 10 годишнина! Като се поразрових в моя архив,
намерих ваши бюлетини от 1998 г, което значи, че оттогава
сме в контакт. И действително вече имам 20 - 30 ваши разработки.
Асен И., Враца.
Цитат :
238. Честита 10 годишнина! Като се поразрових в моя архив,
намерих ваши бюлетини от 1998 г, което значи, че оттогава
сме в контакт. И действително вече имам 20 - 30 ваши разработки.
Асен И., Враца.
Цитат :
239. Надявам се, че ще изляза от задънената улица,
от която не виждам никакъв изход.
Мария Д., Карлово.
Цитат :
240. „Нямам забележки. Вие нямате равни.“
Даниела Д., Лясковец.
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ!
Времето е пари!
Не пропускайте тази възможност! Възползвайте се сега!
Цената на подробното, постъпково
ръководство за незабавно започване:
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 28 Май 2012, 18:06; мнението е било променяно общо 6 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: И ОЩЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО ЗА УЧИТЕЛИТЕ ПО № 0058: - допълнение   Съб 22 Мар 2008, 14:11

На кой служител или учител в България му стигат парите?
Но сега вече има начин те (парите Ви) да бъдат удвоени само за 2 - 3 месеца!


С бизнес ръководство № 0058:

РАЗКРИВАМ ВИ ТАЕН ЧИНОВНИЧЕСКИ МЕТОД ДА ПЕЧЕЛИТЕ ЗАКОННО
(без да напускате досегашната си работа)
ДО 6900 - 38000 ЛВ / ГОДИШНО
ОТ СПЕЦИФИЧЕН СОБСТВЕН ПРОДУКТ,
КОЙТО ЩЕ ПРОДАВАТЕ (ЗАКОННО) И НА ДОБРА ЦЕНА
КАТО ТОПЪЛ ХЛЯБ НА ХОРА ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА,
ПРИ ТОВА - НАДОМНО,
БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ПЪТУВАТЕ!

Методът е идеален за допълнителни доходи на хора - интелектуалци, като служители,
общински и държавни чиновници (от всички видове), учители, преподаватели, журналисти,
счетоводители, икономисти, финансисти, социолози, еколози, психолози. Даже познавам
военен морски офицер, който го прилага от поне 2 десетилетия насам и си докарва по
нещо допълнително.

Но да не пропуснем някой - технолози, инженери, кулинари, лекари и др. медици, билкари,
архитекти, проектанти и т.н. и т.н. - всеки, който има някакво образование, жизнен опит
или професионална квалификация или просто - информация.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е МЕТОДА? НЕ?!

А ПРИЛАГАТЕ ЛИ ГО СЕГА? НЕ?!

Така е, защото е ТАЕН, СЕКРЕТЕН!

Но не защото е специално скрит от Вас! А защото има неща, които Ви пречат да
направите връзката и видите през мъглата. Това вече не е беда сега, когато четете
тази информация, защото сте само на една ръка от момента да стартирате по правия
път, като си осигурите допълнителни доходи за години напред, таковато желаете.

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ПОДРОБНОСТИТЕ ПО
Бизнес ръководство № 0058(03) ПО-ГОРЕ ОТНОВО!

ТО НАИСТИНА ВИ УЧИ, СТЪПКА ПО СТЪПКА,
С ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ОТ НАША СТРАНА,

КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ НАДОМНО
ДО 6900 - 38000 ЛВ / ГОДИШНО
в извън работното си време,
при това законно,
от собствен информационен продукт,
който продавате като топъл хляб на клиенти от цялата страна,
без да пътувате,
без да напускате удобствата на своя дом
и на досегашната си работа.

Цената на подробното, постъпково
ръководство за незабавно започване:
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 28 Май 2012, 18:06; мнението е било променяно общо 6 пъти
Върнете се в началото Go down
pepinatoys
ПисанеЗаглавие: zdraveite g-n Lambov   Сря 22 Окт 2008, 15:52

Цитат :
Interesuvam se ot programite vi, no nali ne mislite
ce edin ucitel, ste plati 356.85 lv.bez da e suvsem
najasno za kakva tocno programa stava vupros?
Kakvo tocno ste pravi?
( i tova s citiraneto na golemi sumi, mi zvuci
leko -"zaribjavasto")
Molja pisete mi v prav text kakvo tocno predlagate
- i az ste vi otgovorja dali ste moga da go rabotja
i dali me ustroiva..
s uvazenie : pepinatoys
P.S. ste mi bude lybopitno da mi pisat hora,koito vece sa rabotili s tazi programa 0058 !
ОТГОВОР:

Ето, в моменвта Ви пише един човек, който вече 20-та година работи по принципите,
залегнали в програма № 0058. Всяка една програма и разработка, за която четете на
този форум, съставена в съответствие с принципите заложени в Програма № 0058.
Това ще правите и Вие, но посока, която най-пълно отговаря на Вашите способности
и интереси. Какво казава един учител, преминал обучение по Програма № 0058, може
да прочетете ето тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f55/topic-t609.htm
След като го направите, то ще отговори на всичките Ви въпроси "какво", "как" и "защо".
Какво казват стотици други наши клиенти за дейността и
услугине ни може да прочетете ето тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f14/topic-t147.htm
Кои са големите ни проекти, може да прочетете ето тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f14/topic-t148.htm
Защо надомните дейности са толкова перспективни, може да прочетете ето тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f14/topic-t144.htm
Но ако имате още въпроси, ще се радвам да Ви отговоря допълнително.

А накрая, специално внимание обърнете, че не Ви предлагам
"работа, която да прецените дали Ви устройва и дали ще работите",
а Ви предлагам Бизнес ръководство за една самостоятелна дейност,
от която целия доход ще остава изцяло за Вас. Ще работите за себе си!

Цената на подробното, постъпково
ръководство за незабавно започване:
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
pepinatoys
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0058: Надомна работа за учители, допълнителни доходи от писане на теми   Сря 22 Окт 2008, 15:55

mojat e-mail e pepinatoys@abv.bg
Върнете се в началото Go down
Писо223
ГостПисанеЗаглавие: Как да спечеля 10000 лв?   Пон 26 Авг 2013, 16:25

Първата стъпка към спечелването на определена сума пари е като тя бъде назована. Затова някои хора се интересуват не проста как да спечелят пари, а конкретно - „Как да спечеля 10000 лв“? Поставен по този начин, въпроса предполага и по-конкретни отговори.

Първата стъпка по търсенето на решения за паричния въпрос и като човек се вгледа в себе си и си зададе следващия смислен въпрос - „Защо хората трябва да ми платят 10000 лв“? Например, Вие защо бихте дали пари на някой друг? Заради някаква полза - топъл хляб, полезна услуга, добро обслужване и т.н.

Същото е и с другите хора - те ще Ви дадат част от своите пари, ако насреща им предложите нещо полезно и привлекателно за тях. Но не изпадайте в уловката Вие да казвате какво би било привлекателно за тях и после да ги обвинявате, че не купуват. Важно е не какво Вие мислите, че е важно за тях, а те какво считат за полезно.

Когато намерите правилния отговор за себе си, остава да реализирате тази идея и да направите така, че всички потребители на Вашата услуга или продукт да научат и да се възползват (последното се нарича маркетинг и реклама). Ако не научат, никаква полза. Има заблудени бизнесмени, които си въобразяват, че като отворят магазин и клиентите автоматично ще ги наводнят с поръчки.

Все пак, „Как да спечеля 10000 лв?“ Ето, един конкретен отговор - ако Ви бива в писането, т.е. човек сте на словото, има начин да осребрите това свое умение с около 10000 лв годишно, като се научите да пишете полезни ръководства, инструкции, указание, рецепти и др. п. при това само с един химикал във ръка. И за да не се чудите как точно да го направите, имаме подготвено цяло постъпково ръководство за незабавно започване - „ръководство 0058“ - вижте по-горе - и се възползвайте веднага - nadomno.bulgarianforum.net/t63-topic
Върнете се в началото Go down
Domys4ie
ГостПисанеЗаглавие: Как да си докарам допълнителни доходи?   Сря 11 Сеп 2013, 21:39

Според изследвания на Евробарометър, официалната служба за социологически проучвания на Европейския съюз, една от причините за това българите да са най-бедните хора в Европа е и факта, че в сравнение с други страни, по-малка част от българите си задават въпроса „как да си докарам допълнителни доходи“ в извън работно време. Т.е. работи ни се по-малко, а ни се иска да получаваме повече.

Ако този манталитет не го променим, още доста време ще водим в негативен план европейската класация за ниски доходи. Но трябва да отбележим, че все повече хора разбират тази ситуация и се стремят да си осигурят допълнителна заетост от къщи с надомна работа като самонаето лице. На този форум могат да се намерят или обсъдят голямо количество идеи за допълнителни доходи или директно да се закупят готови, постъпкови ръководства за надомна работа.

Но не всяка идея е подходяща за всеки човек. Преди всичко е нужно да познаваме добре себе си и да се съобразяваме със своите дадености и особености - професия, квалификация, интереси, хоби, налично време, специфика на характера, но най-важното е да разбираме, че всичко зависи от нас самите, тъй като при надомна работа за допълнителни доходи не може да разчитаме на организационното съдействие на свой началник (колкото и да е неприятно то за някои).

Ако се сойбразим с горните предпоставки не е трудно да разберем как да си докараме допълнителни доходи - вглеждаме се в себе си, правим си списък със своите положителни страни, умения и способности, търсим съдействие на този форум за да ги организираме като носеща приходи работа от къщи, с ясното разбиране, че трябва да действаме като самонаето лице, работейки за себе си, без посредник или работодател, като по този начин си осигуряваме целия доход да остава за нас, без да делим с друг.
Върнете се в началото Go down
Емилия Нххх
ГостПисанеЗаглавие: писане на теми   Чет 13 Мар 2014, 19:11

-------- Оригинално писмо --------
интересувам се от ПИСАНЕ НА СТАТИИ?
От: Емилия Нххххх
Относно: Re: писане на теми
Изпратено на: Вторник, 2014, Март 11 14:39:21 EET

ОТГОВОР:
Здравейте, Да, разбирам. Не става дума за писане на статии, а за конкретни инструкции, ръководства, рецептурници и други подобни разработки. Всеки човек е компетентен в дадена област - професионално или поради лично хоби и интерес. Да вземем за пример отглеждането на екзотични билки - например, жен шен. Ако се занимавате с дадена дейност, се предполага, че имате по-дадълбочени познания за нея.

Чрез ръководство 0058 Ви даваме точната технология за написване на полезна и съдържателна инструкция, в нашия пример "Ръководство 0044 - За отглеждане на жен шен". След като вече имате такъв свой продуукт - ръководство 0044, следващия въпрос е как да го продавате на заинтерисовани от отглеждането на жен шен клиенти, при това да го правите на територията на цялата страна, и без да се налага да пътувате.

Това може да става по метода на пощенските пратки - Български пощи ЕАД по закон са задължени да осигурят поща на цялата територия на страната - което означава, че чрез поща може да получавате поръчки за своя продукт *ръководство, инструкция или каквото е) от цялата страна (максималния възможен за България пазар), а също, пак чрез пощенски пратки и да изпълнявате получените поръчки.

Ето тук нашата оферта за "ръководство 0044" - http://nadomno.bulgarianforum.net/t160-topic Ако проследите внимателно самата оферта и процедурата за поръчване и изпълнение на поръчките, напълно конкретно ще разберете цялата процедура. Е, остава да се запознаете с тънкостите и подробностите за тази дейност и да го правите, печелейки доходи от къщи с интелектуална дейност.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Стойчев-545еи
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0058: Надомна работа за учители, допълнителни доходи от писане на теми   Пон 30 Мар 2015, 22:18

С помощта на компютрите и интернет, професията на пишещите хора се превръща в индивидуално начинание, с висока ефективност, което може да Ви осигури доходи, понякога значителни, почти без никакви разходи. При това се работи изцяло в къщи, а с мобилните комуникации, и от всяко друго място, където пребиваваме в момента.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0058: Надомна работа за учители, допълнителни доходи от писане на теми   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0058: Надомна работа за учители, допълнителни доходи от писане на теми
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Работа от къщи за хора на словото.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | www.sosblog.com