Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 17 Май 2008, 19:42

First topic message reminder :

Бизнес ръководство 0666: Форекс - валутна търговия през Интернет- или как парите правят пари, директно!


Как да изкарвате до $300 - $2,000 понякога само за 15 - 20 минути, като това може  да се повтаря и по няколко пъти дневно, колкото пъти желаете седмично, за колкото месеци или години напред Ви харесва! (в удобно за Вас време на денонощието, от понеделник до петък,
след като се върнете или преди да заминете на работа - изцяло надомно!


Това е най-интересната ни разработка за надомен бизнес през Интернет с директно участие във форекс търговия на международния валутен пазар и възможност ежесекундно да се печели от постоянното движение на котировките на валутните двойки.

И наистина с един гаранционен депозит от 200 лв (или даже само 1 долар) (който си остава Ваш) може да печелите до 500 - 20000 лева месечно! И най-интересното е, че това се прави непрекъснато, от години, а също и в този момент, докато четете тази информация - денонощно, от понеделник до петък вече 22 год.
Едно време чейнджа се правеше нелегално, по допотопен начин, от спасителите по морето (от ръка на ръка, под „зоркия“ поглед на милиционерите) - лично познавам момчета, които "работеха" с по 20 - 30 хиляди долара, когато с тези пари през 70-те и 80-те години на миналия век можеха да се купят поне 2 - 3 големи социалистически апартамента.

По-късно, в началото на 90-те години дойде ред на обменните бюра (лично познавам собственици, които на ден "заработваха" по 15 - 20 милиона (10 - 30 хиляди лв сегашни пари) особено в кризистните години.

Днес всичко това вече се нарича Международен валутен пазар и може да се прави
от къщи, (няма АБСОЛЮТНО никакво значение къде живеете, стига да не сте от хората, които цял живот повтарят „Е, такова животно нема!“). Ежедневно на Форекс се "превъртат" (според официалните статистики) от 1 до 4 000 000 000 000 долара (1 до 4 трилиона долара ЕЖЕДНЕВНО!! - това не е грешка). Става дума за възможно най-големият пазар в света.

Ако все още не разбирате за какво става дума, ще Ви обясня по-подробно.
За всеки бизнес обема на пазара има решаващо значение. Всеки знае, че едно е да продаваш домати на пазара в село, а съвсем друго - на пазара в столицата или в голям град. Затова и пазарите са там, където има много хора. Един  от най -големите проблеми на всеки бизнес в България днес е ограничения, малкия пазар - общо 7,5 млн жители. За сравнение - само в Москва живеят 10 млн, в Ню Йорк - 12 млн, в Токио - 20 млн. жители.

Е, сега вече този проблем, с ограничения пазар, не стои. Предлагам Ви да се включите като равноправен участник в най-големия пазар в света и да печелите:
- колкото можете (вижте по-горе),
- в което и да е време на денонощието (от понеделник до петък),
- работейки изцяло от къщи (единственото изискване е да имате компютър и връзка с интернет),
като ще се обучавате в реално време, с реални котировки, но без да рискувате реални пари, до момента, в който се убедите, че поне 3 месеца подред излизате на печалба и вече си заслужава да си откриете реална сметка.

Това е предложението и Вие може веднага да се възползвате от него, без значение с какво друго се занимавате в момента. Нещо повече - може да го направите без да ползвате моите услуги, стига малко да се поразтичате и да отделите необходимото време и предприемчивост.


Но сега ще Ви задам няколко въпроса, на които се опитайте да отговорите максимално откровено (за пред себе си):

  1. До сега знаехте ли, че може да се печели така и толкова много по този начин?
  2. Някога печелили сте от валутни сделки и колко?
  3. Изобщо знаете ли как точно се печели от този пазар?
  4. Мислите ли, че за в бъдеще сами може да се научите как да го правите и след колко време?
  5. Каква е вероятността това да стане в този Ви живот (не мога да Ви гарантирам, че има живот след смъртта или че може да се надявате на прераждане)?

Е, ако си отговорите откровено на тези въпроси, съвсем правилно ще разберете защо
по-добрия вариант за Вас е да се възползвате от това ръководство и то час по-скоро.
А освен това става съвсем очевидно за какво е и посочената в началото еднократна
такса. Срещу нея Вие получавате (нека сме по-конкретни):

1. Първоначална, встъпителна инструкция - основни понятия, принципи, тактики,
стратегии, управление на риска и др.

2. Безплатен, интензивен, безрисков практически тренинг в реални условия -
- с реален терминал (на Вашия компютър)
- с реални котировки на всеки 5 - 10 секунди
- с реална игра (сключване на сделки) в реални условия
- с реални печалби, но
- с виртуални пари- т.е. без последствия за Вас ако губите или печелите, но
- ако се представите добре, може да спечелите специална награда от 600 лв
(за първо място) до 100 лв за 10-то място, с която може да се захрани реалната Ви сметка, за реална игра, в реално време - т.е. така може да си спестите даже гаранционния депозит от 200 лв или поне част от него.

3. Ако 3-те месеца практически тренинг се окажат недостатъчни, за да се подготвите добре и да не се убедите, че може да печелите, ще продължите тренировките, докато не покажете в поне 3 последователни месеца добри печалби. (Някои участници, със същия опит като Вашия, в рамките на 1 месец постигат от 30 до 100 пъти!!! печалба, т. е. увеличават до 100 пъти! първоначалния си гаранционен депозит - (ще Ви покажа статистиките).

Как е възможна цялата тази фантасмагория ли??

Не е толкова чудно, защото пропуснах най-интересното - гарантирате участието си с депозит от 200 лв (минимум), но реално играете с 20000 лв!!! (т.е. получавате „кредитно рамо“ 1:100). При това с всяка печалба, която реализирате (играейки с 20000 лв - това Ви помага да печелите даже от най-малките промени в курса - от десетохилядните), увеличавате размера на гаранцията си и респективно расте сумата, с която реално може да участвате на пазара пак в съотношение 1 : 100!!  И това става в реално време - щом получите печалба, веднага може да я инвестирате в стократно по-голяма инвестиция! Този абзац го прочетете поне още 5 или 10 пъти и добре го осъзнайте!
Започна ли да Ви харесва!?

Едно е да правите сделки със 200 лева (другият голям проблем на малкия бизнес - липсата на обем) и за един ден да спечелите 2 - 5 или даже 10 лв (1 - 2 или 5% - което е страшно много като процент, но малко като пари), а съвсем друго е да гарантирате с 200 лв, а реално да играете с 100 пъти! повече, като всяка печалба се добавя към Вашия гаранционен депозит в мига на постигането й, с което веднага се увеличава и максималната сума, с която може да участвате!! И това го прочетете 5 пъти.

Понякога само за няколко минути стават отклонения от по 10 - 30 пипса (1 пипс е равен на 1/10000). Хайде, за домашно, Вие изчислете колко ще Ви бъде реалната печалба (пресметната върху сумата от 200 лв, защото с толкова гарантирате) само при 1 отклонение от 20 пипса за 10 минути, при положение, че в него сте вложили пълния размер на лимита си от 20000 лв!?.

Предупреждение!
Международния валутен пазар е високо динамичен и рисков. Споменатите печалби са
възможни, но Вие сами преценете дали си заслужава срещу 200 лв гаранционен депозит, след сериозно обучение и интензивна практика в реални условия, да поемете този риск.

Информация:
Предлаганата дейността е изцяло законна, осъществява се чрез лицензиран инвестиционен посредник и се регулира от финансовите власти.

В заключение мога да Ви кажа следното:
Аз не се съмнявам ни най-малко, че ако Вие се заемете сериозно с тази дейност, може изцяло самостоятелно да се справите, обучите и печелите, и то не малко. Но все пак, още веднъж си припомнете няколкото въпроса по-горе и решете  дали не е по-добре да съкратите значително сроковете за подготовката си (до около 2 - 4 месеца, но не и преди да се убедя на практика, че печелите), както и възможността постоянно да разчитате на професионалната ми помощ (нещата винаги може да се объркат, а аз знам и 2 и 200) за стабилно и сигурно развитие.

В тази информация сме вложили максимални усилия да я представим ясно и разбираемо, но ако все пак нещо не разбирате или ако нещо поражда Вашите съмнения, не се бавете - веднага да се свържете с мен на телефони: 0888/42-82-40 или 042/639-239 (от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч. в работните дни) за допълнителни разяснения - моля, обмисляйте предварително въпросите си.

Ето какво казват другите за нас:

68. „Ползвал съм ваши разработки. Доволен съм.“,Петко А., Варна.
104. „Забележки нямам. Вие сте най-хуманната фирма.“,Каролина Д., Шумен.
113. „Оценявам вашата откритост, точност и коректност.“, Айше Ш., Бургас.
116. „Всичко е изработено много прецизно и дано е в помощ на много хора.“, Пенка Й., Варна
139. „Очарован съм. Вие предлагате толкова много и толкова хубави идеи.“ Георги С., Поморие.
171. Фактите сами говорят, че сте на първо място сред всички Агенции. Красимир Ч., Пазарджик.
210. Харесват ми Вашите предложения. Ще се възползвам максимално. Димитринка Ж., Бургас.
247. До тук смятам, че се срещам с много коректна и перспективна фирма. Веселина П., Ловеч.
266. Фактът, че повече от 10 години получавам ваши разработки е показателен. Райна С., София.
219. Харесвам всичките Ви разработки и помощта, която оказвате на своите клиенти! Славка И., Лом.
205. Получих инструкцията за работа. Благодаря Ви от сърце за подадената ръка. Маринка, с. Бъзън.
224. Вие сте една страхотна агенция и ви пожелавам да продължвате в същия дух. Стоян А., Русе.
257. Много съм доволна от коректността и от стила ви на работа. Александрина У., Ловеч.
269. Работите страхотно. Продължавайте все така да помагате на хората. Благодаря Ви! Жана Б., Велинград.
274. Все още малко се знае за този вид работа. Мисля, че малко реклама няма да навреди.Невена М., Ракитово.
313. Вие сте най-добрите. Продължавайте все така да помагате на нуждаещите се хора.Мариана Д., Плевен.
173. Работата Ви е добре организирана и в помощ на хората. Обещанията Ви са реални. Иванка Б., Тополовград.
307. Рекламата е малка и недостатъчна. Тези, които искат да работят в къщи, са малко информирани за Вашата агенция.Мариана Д., Казанлък.
292. Приятно съм изненадана от Вашата точност и коректност. Наталия С., Ловеч.
255. Благодаря. Поздравявам Ви за експедитивността. Стоянка Й., Мъглиж.
172. За информацията, която имам дотук, съм доволна!Павлина С., Хасково.
169. Всичките Ви разработки са достъпни и изпълними.Светла М., Монтана.
231. Разработките са подробни, на достъпен език.Радка Т., Шумен.
285. Много сте добри. Продължавайте така. Успех.Маргаритка Н., София.
168. Продължавайте да работите в тази насока! Мария Т., Пловдив.
252. Да дава Господ да Ви има дълго време. Светла К., Калипетрово.
174. Оценявам Вашата точност и коректност. Милен П., Ямбол.
211. Благодаря за професионализма Ви. Румен И., с. Кавракирово.
263. Нямам забележки. Работите добре. Боян А,. Драгижево, В. Търновско.
267. Направихте ми добро впечатление.  Атанас Б., Стара Загора.
240. Нямам забележки. Вие нямате равни. Даниела Д., Лясковец.
148. Към този момент съм много доволен. Росен К., Русе.
156. Вие сте много напред с материала. Радослав Р., Тетевен.
314.Разработките Ви са безупречни. Милка И. гр. Ловеч
308. Благодаря, че Ви има!  Недко А., Разград.
155. Продължавайте! Венцислав Н., с. Белащица.
146. Доволен съм. Тодор Д., Дулово.
147. Доволна съм. Кремена М., Дулово.
309. Поздравления! Стефка Г., Димитровград.

И не отлагайте! Има хора, които постоянно го правят и с години си повтарят, че утре ЩЕ си плюят на ръцете, но тъжната истина е, че за тях никога не идва ДНЕС! Който много се kolebae, винаги губи! Мисля че точно СЕГА, в тази секунда, за Вас е дошъл момента утре да стане днес! Затова действайте веднага - включете се във форекс - валутна търговия от къщи, през Интернет!
Цената за това ръководство: 58,39 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Дани-56
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 16 Ное 2014, 16:27

Какво е форекс?

В български език понятието форекс идва от английското forex, което има значение за „международен валутен пазар", но у нас то се използва в по-тясното му значение, особено когато безогледно се рекламира да се включим под една или друга форма или платформа в търговия на валутния пазар.
Върнете се в началото Go down
kamil54
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Вто 18 Ное 2014, 14:27

Може да се каже, че основна цел на хеджирането (застраховане на валутните рискове на форекс) е защитата от неблагоприятни промени в цените на валутния пазар, лихвения процент и др. промени. Например, ако инвеститор има в портфейла си долари, но се опасява от падане на техния курс, тогава той открива къса позиция по фючерси за долари или купува опцион пут и по този начин се застрахова от падането цените на тази валута.
Върнете се в началото Go down
kamil54
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Чет 20 Ное 2014, 13:14

Част от брокери на форекс практикуват правилото на плаващия спред, ограничавайки се с правилото, че устойчивият спред може да се съхрани само на спокоен пазар.


Но практика, почти всеки ден се случват моменти с резки колтакования на цените, при което спреда може да достигне и 50 пункта, което не само създава неудобства за търговията, но може да се окаже пагубно и за депозита на валутните търговци.
Върнете се в началото Go down
Идо-Ган6
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 06 Дек 2014, 15:17

Във всеки момент от време валутния търговец получава пазарен курс по търгуваните от него валутни двойки на форекс. Той съдържа две цени


  1. - цена за купуване (ask) и
  2. - цена за продаване (bid)

Същото, както е в обменните бюра.
Върнете се в началото Go down
Фалкон-34
ГостПисанеЗаглавие: Откриване на реална сметка   Пет 12 Дек 2014, 13:25

Попълвате я с необходимите пари в желаната от Вас валута и според опциите на ползвания от Вас брокер и да започвате да осъществявате реални сделки с валути, по своя преценка и според избраната от Вас стратегия за търговия и конкретните тактики според състоянието на пазара.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Интернет работа - печелите надомно, онлайн.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog