Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 17 Май 2008, 19:42

Бизнес ръководство 0666: Форекс - валутна търговия през Интернет- или как парите правят пари, директно!


Как да изкарвате до $300 - $2,000 понякога само за 15 - 20 минути, като това може  да се повтаря и по няколко пъти дневно, колкото пъти желаете седмично, за колкото месеци или години напред Ви харесва! (в удобно за Вас време на денонощието, от понеделник до петък,
след като се върнете или преди да заминете на работа - изцяло надомно!


Това е най-интересната ни разработка за надомен бизнес през Интернет с директно участие във форекс търговия на международния валутен пазар и възможност ежесекундно да се печели от постоянното движение на котировките на валутните двойки.

И наистина с един гаранционен депозит от 200 лв (или даже само 1 долар) (който си остава Ваш) може да печелите до 500 - 20000 лева месечно! И най-интересното е, че това се прави непрекъснато, от години, а също и в този момент, докато четете тази информация - денонощно, от понеделник до петък вече 22 год.
Едно време чейнджа се правеше нелегално, по допотопен начин, от спасителите по морето (от ръка на ръка, под „зоркия“ поглед на милиционерите) - лично познавам момчета, които "работеха" с по 20 - 30 хиляди долара, когато с тези пари през 70-те и 80-те години на миналия век можеха да се купят поне 2 - 3 големи социалистически апартамента.

По-късно, в началото на 90-те години дойде ред на обменните бюра (лично познавам собственици, които на ден "заработваха" по 15 - 20 милиона (10 - 30 хиляди лв сегашни пари) особено в кризистните години.

Днес всичко това вече се нарича Международен валутен пазар и може да се прави
от къщи, (няма АБСОЛЮТНО никакво значение къде живеете, стига да не сте от хората, които цял живот повтарят „Е, такова животно нема!“). Ежедневно на Форекс се "превъртат" (според официалните статистики) от 1 до 4 000 000 000 000 долара (1 до 4 трилиона долара ЕЖЕДНЕВНО!! - това не е грешка). Става дума за възможно най-големият пазар в света.

Ако все още не разбирате за какво става дума, ще Ви обясня по-подробно.
За всеки бизнес обема на пазара има решаващо значение. Всеки знае, че едно е да продаваш домати на пазара в село, а съвсем друго - на пазара в столицата или в голям град. Затова и пазарите са там, където има много хора. Един  от най -големите проблеми на всеки бизнес в България днес е ограничения, малкия пазар - общо 7,5 млн жители. За сравнение - само в Москва живеят 10 млн, в Ню Йорк - 12 млн, в Токио - 20 млн. жители.

Е, сега вече този проблем, с ограничения пазар, не стои. Предлагам Ви да се включите като равноправен участник в най-големия пазар в света и да печелите:
- колкото можете (вижте по-горе),
- в което и да е време на денонощието (от понеделник до петък),
- работейки изцяло от къщи (единственото изискване е да имате компютър и връзка с интернет),
като ще се обучавате в реално време, с реални котировки, но без да рискувате реални пари, до момента, в който се убедите, че поне 3 месеца подред излизате на печалба и вече си заслужава да си откриете реална сметка.

Това е предложението и Вие може веднага да се възползвате от него, без значение с какво друго се занимавате в момента. Нещо повече - може да го направите без да ползвате моите услуги, стига малко да се поразтичате и да отделите необходимото време и предприемчивост.


Но сега ще Ви задам няколко въпроса, на които се опитайте да отговорите максимално откровено (за пред себе си):

  1. До сега знаехте ли, че може да се печели така и толкова много по този начин?
  2. Някога печелили сте от валутни сделки и колко?
  3. Изобщо знаете ли как точно се печели от този пазар?
  4. Мислите ли, че за в бъдеще сами може да се научите как да го правите и след колко време?
  5. Каква е вероятността това да стане в този Ви живот (не мога да Ви гарантирам, че има живот след смъртта или че може да се надявате на прераждане)?

Е, ако си отговорите откровено на тези въпроси, съвсем правилно ще разберете защо
по-добрия вариант за Вас е да се възползвате от това ръководство и то час по-скоро.
А освен това става съвсем очевидно за какво е и посочената в началото еднократна
такса. Срещу нея Вие получавате (нека сме по-конкретни):

1. Първоначална, встъпителна инструкция - основни понятия, принципи, тактики,
стратегии, управление на риска и др.

2. Безплатен, интензивен, безрисков практически тренинг в реални условия -
- с реален терминал (на Вашия компютър)
- с реални котировки на всеки 5 - 10 секунди
- с реална игра (сключване на сделки) в реални условия
- с реални печалби, но
- с виртуални пари- т.е. без последствия за Вас ако губите или печелите, но
- ако се представите добре, може да спечелите специална награда от 600 лв
(за първо място) до 100 лв за 10-то място, с която може да се захрани реалната Ви сметка, за реална игра, в реално време - т.е. така може да си спестите даже гаранционния депозит от 200 лв или поне част от него.

3. Ако 3-те месеца практически тренинг се окажат недостатъчни, за да се подготвите добре и да не се убедите, че може да печелите, ще продължите тренировките, докато не покажете в поне 3 последователни месеца добри печалби. (Някои участници, със същия опит като Вашия, в рамките на 1 месец постигат от 30 до 100 пъти!!! печалба, т. е. увеличават до 100 пъти! първоначалния си гаранционен депозит - (ще Ви покажа статистиките).

Как е възможна цялата тази фантасмагория ли??

Не е толкова чудно, защото пропуснах най-интересното - гарантирате участието си с депозит от 200 лв (минимум), но реално играете с 20000 лв!!! (т.е. получавате „кредитно рамо“ 1:100). При това с всяка печалба, която реализирате (играейки с 20000 лв - това Ви помага да печелите даже от най-малките промени в курса - от десетохилядните), увеличавате размера на гаранцията си и респективно расте сумата, с която реално може да участвате на пазара пак в съотношение 1 : 100!!  И това става в реално време - щом получите печалба, веднага може да я инвестирате в стократно по-голяма инвестиция! Този абзац го прочетете поне още 5 или 10 пъти и добре го осъзнайте!
Започна ли да Ви харесва!?

Едно е да правите сделки със 200 лева (другият голям проблем на малкия бизнес - липсата на обем) и за един ден да спечелите 2 - 5 или даже 10 лв (1 - 2 или 5% - което е страшно много като процент, но малко като пари), а съвсем друго е да гарантирате с 200 лв, а реално да играете с 100 пъти! повече, като всяка печалба се добавя към Вашия гаранционен депозит в мига на постигането й, с което веднага се увеличава и максималната сума, с която може да участвате!! И това го прочетете 5 пъти.

Понякога само за няколко минути стават отклонения от по 10 - 30 пипса (1 пипс е равен на 1/10000). Хайде, за домашно, Вие изчислете колко ще Ви бъде реалната печалба (пресметната върху сумата от 200 лв, защото с толкова гарантирате) само при 1 отклонение от 20 пипса за 10 минути, при положение, че в него сте вложили пълния размер на лимита си от 20000 лв!?.

Предупреждение!
Международния валутен пазар е високо динамичен и рисков. Споменатите печалби са
възможни, но Вие сами преценете дали си заслужава срещу 200 лв гаранционен депозит, след сериозно обучение и интензивна практика в реални условия, да поемете този риск.

Информация:
Предлаганата дейността е изцяло законна, осъществява се чрез лицензиран инвестиционен посредник и се регулира от финансовите власти.

В заключение мога да Ви кажа следното:
Аз не се съмнявам ни най-малко, че ако Вие се заемете сериозно с тази дейност, може изцяло самостоятелно да се справите, обучите и печелите, и то не малко. Но все пак, още веднъж си припомнете няколкото въпроса по-горе и решете  дали не е по-добре да съкратите значително сроковете за подготовката си (до около 2 - 4 месеца, но не и преди да се убедя на практика, че печелите), както и възможността постоянно да разчитате на професионалната ми помощ (нещата винаги може да се объркат, а аз знам и 2 и 200) за стабилно и сигурно развитие.

В тази информация сме вложили максимални усилия да я представим ясно и разбираемо, но ако все пак нещо не разбирате или ако нещо поражда Вашите съмнения, не се бавете - веднага да се свържете с мен на телефони: 0888/42-82-40 или 042/639-239 (от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч. в работните дни) за допълнителни разяснения - моля, обмисляйте предварително въпросите си.

Ето какво казват другите за нас:

68. „Ползвал съм ваши разработки. Доволен съм.“,Петко А., Варна.
104. „Забележки нямам. Вие сте най-хуманната фирма.“,Каролина Д., Шумен.
113. „Оценявам вашата откритост, точност и коректност.“, Айше Ш., Бургас.
116. „Всичко е изработено много прецизно и дано е в помощ на много хора.“, Пенка Й., Варна
139. „Очарован съм. Вие предлагате толкова много и толкова хубави идеи.“ Георги С., Поморие.
171. Фактите сами говорят, че сте на първо място сред всички Агенции. Красимир Ч., Пазарджик.
210. Харесват ми Вашите предложения. Ще се възползвам максимално. Димитринка Ж., Бургас.
247. До тук смятам, че се срещам с много коректна и перспективна фирма. Веселина П., Ловеч.
266. Фактът, че повече от 10 години получавам ваши разработки е показателен. Райна С., София.
219. Харесвам всичките Ви разработки и помощта, която оказвате на своите клиенти! Славка И., Лом.
205. Получих инструкцията за работа. Благодаря Ви от сърце за подадената ръка. Маринка, с. Бъзън.
224. Вие сте една страхотна агенция и ви пожелавам да продължвате в същия дух. Стоян А., Русе.
257. Много съм доволна от коректността и от стила ви на работа. Александрина У., Ловеч.
269. Работите страхотно. Продължавайте все така да помагате на хората. Благодаря Ви! Жана Б., Велинград.
274. Все още малко се знае за този вид работа. Мисля, че малко реклама няма да навреди.Невена М., Ракитово.
313. Вие сте най-добрите. Продължавайте все така да помагате на нуждаещите се хора.Мариана Д., Плевен.
173. Работата Ви е добре организирана и в помощ на хората. Обещанията Ви са реални. Иванка Б., Тополовград.
307. Рекламата е малка и недостатъчна. Тези, които искат да работят в къщи, са малко информирани за Вашата агенция.Мариана Д., Казанлък.
292. Приятно съм изненадана от Вашата точност и коректност. Наталия С., Ловеч.
255. Благодаря. Поздравявам Ви за експедитивността. Стоянка Й., Мъглиж.
172. За информацията, която имам дотук, съм доволна!Павлина С., Хасково.
169. Всичките Ви разработки са достъпни и изпълними.Светла М., Монтана.
231. Разработките са подробни, на достъпен език.Радка Т., Шумен.
285. Много сте добри. Продължавайте така. Успех.Маргаритка Н., София.
168. Продължавайте да работите в тази насока! Мария Т., Пловдив.
252. Да дава Господ да Ви има дълго време. Светла К., Калипетрово.
174. Оценявам Вашата точност и коректност. Милен П., Ямбол.
211. Благодаря за професионализма Ви. Румен И., с. Кавракирово.
263. Нямам забележки. Работите добре. Боян А,. Драгижево, В. Търновско.
267. Направихте ми добро впечатление.  Атанас Б., Стара Загора.
240. Нямам забележки. Вие нямате равни. Даниела Д., Лясковец.
148. Към този момент съм много доволен. Росен К., Русе.
156. Вие сте много напред с материала. Радослав Р., Тетевен.
314.Разработките Ви са безупречни. Милка И. гр. Ловеч
308. Благодаря, че Ви има!  Недко А., Разград.
155. Продължавайте! Венцислав Н., с. Белащица.
146. Доволен съм. Тодор Д., Дулово.
147. Доволна съм. Кремена М., Дулово.
309. Поздравления! Стефка Г., Димитровград.

И не отлагайте! Има хора, които постоянно го правят и с години си повтарят, че утре ЩЕ си плюят на ръцете, но тъжната истина е, че за тях никога не идва ДНЕС! Който много се kolebae, винаги губи! Мисля че точно СЕГА, в тази секунда, за Вас е дошъл момента утре да стане днес! Затова действайте веднага - включете се във форекс - валутна търговия от къщи, през Интернет!
Цената за това ръководство: 58,39 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Познавате ли графичния анализ на форекс (Grafichen analiz na forex)?   Съб 20 Авг 2011, 22:41

Техническият анализ във форекс е анализ на графиките, отразяващи движението на валутните курсове. Именно това е един от анализите, които ни дават предимство при прогнозиране на цените. А това предимство ни дава възможност да печелим.

Има два вида тренд – мечи тренд (надолу) и бичи тренд (нагоре). Третият вариант е пазарът да се движи настрани – Flat (страничен тренд).  Съществуват няколко класически графически фигури, които съпътстват и своевременно ни предупреждават за обръщането на тренда. Тези фигури се наблюдават на пазарите повече от 100 години и са доказали своята ефективност и надеждност.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво е спред и пипс (Spred i pips)?   Сря 31 Авг 2011, 21:30

При търговията с валути на форекс,  дилърите винаги котират две цени -


  • едната, по която можете да купите, а
  • другата - по която можете да продадете желаната валута ,

по този начин клиента получава справедлива цена за транзакциите, които извършва.Разликата между курс купува и курс продава се нарича спред.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Познаваме ли Международния валутен пазар - forex (Mejdunaroden valuten pazar)?   Пет 09 Сеп 2011, 23:44

Международният валутен пазар представлява организационна структура, в рамките на която участниците, посредством телефонна или компютърна връзка, купуват и продават валутите на различни държави.

Най-разпространената дефиниция за валутен пазар е: "междубанков и междудилърски пазар за размяна на националните валути на различните държави."Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Развитие на валутния пазар в България (Valuten pazar v Bulgaria).   Сря 30 Ное 2011, 15:19

В сравнение със същия период на предходната 2005 г. общият оборот е нараснал с 44,4 на сто. Общите продажби на чуждестранна валута срещу левове превишават с около 300 млн. евро покупките.

Увеличение на оборота се реализира и в двете направления на валутна търговия– междубанковата  и търговията с крайни клиенти. Нарастването на търговията с крайни клиенти е 21,3 на сто, а нарастването на междубанковата търговия е 59,0 на сто.
Разменените
количества валута между търговските банки нарастват с около 100 млн.
евро.

Промяна настъпва в относителното участие на търгуваните валути на
чистия междубанков пазар, като сделките с евро се увеличават от 40,5 на
сто за първата половина на 2005 на 49,1 на сто през първата половина на
2006, за сметка на намаление на търговията с други валути.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Още за форекс вложенията.   Чет 26 Яну 2012, 04:57

Понеже сделките на форекс са доста рискови, много от брокерите, ако не и всички, които предлагат възможности за форекс търговия, поддържат откриването на безплатни демо сметки за различен период от време - от 1 месец, до безсрочни.Единия от начините да изкарате пари от форекс,
без да влагате свои средства е като се включите за участие с такава
безплатна демо сметка, тогава, когато има обявено състезание за
определен период от време - 1 до 3 месеца.


Последната промяна е направена от a38 на Съб 06 Дек 2014, 22:13; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Историята на форекс - международния валутен пазар.   Пет 03 Фев 2012, 00:37


До Първата световна война е съществувал т.н. Златен стандарт, т.е. златото е изпълнявало всички функции на парите, а книжните пари
всъщност са се явявали негов представител и свободно са се обменяли за
злато в съответсвие с указаното на тях златно съдържание. Тогава
трудности с установяването на валутния курс не съществували. Валутите са се базирали на валутния паритет.

Механизмът на действие на златните точки можел да действа само в условията на свободна покупка и продажба на злато по фиксирана цена и при отсъствие на ограничения по неговата доставка. Такава била ситуацията до Първата световна война.


Последната промяна е направена от a38 на Съб 06 Дек 2014, 22:14; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Възможностите за форекс търговия.   Пон 13 Фев 2012, 01:25


Търсенето на възможности за откриване позиции за валутна търговия на форекс
се прави обикновено в началото на работния ден, обикновено в първия
час. Започва се с преглед на графиките, за да се открият ситуации,
подходящи за вида търговия, който предпочитате.

Това е преди всичко интелектуален процес, който обаче често е съпроводен
с емоции, които могат да ви подтикват да правите не съвсем разумни
неща. Затова на този етап е добре да владеете методите за самоконтрол и
да се придържате не към емоционална, а към систематична търговия.Последната промяна е направена от a38 на Съб 06 Дек 2014, 22:15; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Основните означения на валутите на форекс.   Нед 19 Фев 2012, 23:06

USD - Американски долар, buck (бак), greenback (зелен гущер)
EUR - Евро - международна европейска валута

GBP - Английски фунт стерлинг, английска лира, STG (cable, стерлинг)


CHF - Швейцарски франк, SWF (швейцарски франк, swissie)
JPY - Японска йена, YEN
AUD - Австралийски долар, aussie (оси)
NZD - Новозеландски долар, kiwi (киви)


Последната промяна е направена от a38 на Съб 06 Дек 2014, 22:16; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Котировката на валутите на форекс.   Чет 23 Фев 2012, 03:03

Първият въпрос, който си задава всеки начинаещ валутен търговец е, какво
 е това котировка на валутите и от къде се вземат тези котировки?


Котировката
или курса това е цената на валутите в една валутна двойка.  Или тя
показва срещу какво количество от едната валута може да направите  
замяна за определено количество от другата валута.


Последната промяна е направена от a38 на Съб 06 Дек 2014, 22:16; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Откриването на позиции на форекс.   Пет 02 Мар 2012, 22:14

Откриването на търговски позиции на форекс трябва да доведете до
автоматизъм, при това - до безгрешен автоматизъм, даже когато ситуацията
на валутните пазари е най-напрегната, защото тогава трябва да се
действа бързо и правилно.Ако не поработите върху техниката си на откриване на нови позиции,
рискувате в напрегнати моменти да допуснете технически грешки, които да
Ви костват доста сериозни загуби.


Последната промяна е направена от a38 на Съб 06 Дек 2014, 22:17; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Форов
ГостПисанеЗаглавие: Надомна работа по интернетс форекс   Сря 28 Авг 2013, 14:06

Осъществяването на валутни спекулации (купуване и продаване на валута на мождународния валутен пазар - forex) е един от вариантите за надомна работа по интернет. Редица участници във форекс съобщават за умопомрачителни печалби, особено в периоди на криза, природни бедствия и др.п., когато курсовете на различните валути „полудяват“ една спрямо друга.

Но от друга страна, това е сериозна причина за реализиране и на големи загуби, ако валутния търговез не достатъчно добре наясно с теорията и практиката на валутната търговия или не е на „ти“ с техническото реализиране на съответните транзакции - откриване и закриване на валутни позиции и залагането на охранителни ордери в случай на внезапни изненади на пазара.

За радост, валутната търговия е нещо, което е много добре приспособено за надомна работа по интернет и са налични множество указания и инструкции за успешна работа - вижте също по-горе и „ръководство 0666“. За съжаление, обаче, не са малко и самонаяните хора, които са готови да се хвърлят „през глава“ в нещо, което не разбират или не са изучили достатъчно добре.
Върнете се в началото Go down
Fo.Che90
ГостПисанеЗаглавие: Какво е Форекс?   Съб 02 Ное 2013, 22:27

Форекс идва от английското Forex или FX, което означава FOReign EXchange Market или на български Международен валутен пазар или това е пазарът за междубанков обмен на валути на свободни цени, като котировката се формира без ограничения или фиксирани значения.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Florov_2
ГостПисанеЗаглавие: Форекс пазар   Съб 09 Ное 2013, 04:04

Често се използва и терминът „Форекс пазар“ или на английски - Forex market, FX-market. Терминът се използва за обозначение на взаимния обмен на валути, а не на цялата съвкупност от валутни операции. В англоезичния свят с думата Forex обикновено обозначават или валутния пазар или търговията с валути (trades currencies).
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Fotev_Iv.45
ГостПисанеЗаглавие: Значения на понятието форекс.   Чет 14 Ное 2013, 22:09

В български език понятието форекс се използва в по-тясното му значение, като се има предвид най-вече спекулативната търговия с валути с помощта на търговски банки или брокерски къщи, която се прави с използването на кредитно рамо, т.е. марджиналната търговияна валути.

Термини като „международен форекс“ или „международен пазар форекс“ са неправилни, поради това, че «foreign exchange» поначало означава точно това - международен пазар с валути.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Fani_Dob.47
ГостПисанеЗаглавие: Видове форекс операции   Чет 21 Ное 2013, 17:16

Според целите, които се преследват, операциите на форекс могат да бъдат търговски, спекулативни, хеджиращи и регулиращи, като например валутните интервенции на банките, за да се повлияят курсовете на валутите в една или друга посока.

Индивидуалните участници на форекс се стремят да извлекат печалби преди всичко със спекулации с курсовете на валутите, т.е. купуват и продават по методите на маржиналната търговия (с кредитно рамо) с единствената цел да извлекат някаква печалба.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sergey_Danc.56
ГостПисанеЗаглавие: Спред при форекс търговия   Чет 28 Ное 2013, 20:39

Когато водите търговия на форекс, непремено ще стане дума за понятието спред (spread), което е разликата цената за купуване и цената за продаване, което се означава така: 1.3365/1.3375. Стандартния банков спред при форекс търговия е 5 - 10 пункта, но има брокерски фирми, които предлагат и значително по-свит (малък) спред.

Освен това, при определена нестабилност на пазара и застъпващи се финансови събития, спреда също започва да се променя. Колкото е по волатилен и непредсказуем пазара, толкова спреда се разширява и обратното - при стабилен пазар, без изненади - се наблюдава свиване.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Radko_Trevi.85j8
ГостПисанеЗаглавие: Търговия на форекс с реална сметка.   Пон 09 Дек 2013, 02:48

Търговията на форекс изисква добра предварителна подготовка, но ако вече чувствате готовност, може да си откриете реална търговска сметка, да я попълните с необходимите пари и да започнете да осъществявате сделки с валути, по своя преценка и според избраната от Вас стратегия за търговия.

Но преди да си откриете нужната Ви реална сметка, добре е да се запознаете с предложенията на повече брокери и да направите възможно най-добрия избор, според своите критерии. При това е задължително да се запознаете в детайли с условията за търговия на избрания от Вас брокер.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Valyo_Keran.78eb
ГостПисанеЗаглавие: Валутен курс   Вто 17 Дек 2013, 19:44

Валутен курс е цената на една валута, изразена в единици от друга валута. Например, ако курса на английския фунт е 1.59 американски долара, това означава, че на валутния пазар - Forex фунт и долар се обменят помежду си в такава пропорция. Известни са два вида валутни курсове - борсов (колтаковаещ се, плаващ), който се постига на борсовите търгове за валути и фиксиран курс, произтичащ от установения от международни органи паритет.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Какво е спот курс?   Пет 03 Яну 2014, 20:21

Цената на валутата на една страна, изразена чрез валутата на друга страна, установена в момент на сключване на валутна сделка, при условията за обмен на валути на банките контрагенти, на втория работен ден от деня на сключване на сделката е спот курс.

Всеки спот курс отразява до колко високо се оценява националната валута в момента на провеждане на валутни операции зад пределите на съответната страна. Примери за използване на спот курс са сделките за обмен на валути при търговски внос и износ на стоки, заминаването на туристическа група зад граница и др.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sneja_Hostyr.89t
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пет 10 Яну 2014, 23:14

Спот курс отразява колко високо се оценява националната валута в момента на провеждане на валутни операции зад пределите на дадената страна.
Върнете се в началото Go down
Olga_Filipo.8fyva
ГостПисанеЗаглавие: Колко е ежедневния оборот на форекс?   Сря 22 Яну 2014, 04:34

Има различни мнения, но се счита, че ежедневния оборот, който се реализирана форекс в исторически план е както следва:
- 1977 г. - 5 млрд долара;
- 1987 г. - 600 млрд долара;
- 1992 г- - 1 трилион долара;
- 1997 г. - 1.2 трилиона долара;
- 2000 г. - 1.5 трилиона долара;
- 2005 - 2006 г. - от 2 до 4.5 трилиона долара дневно
- 2010 г. - 4 трилиона долара.
В тази ситуация, се правят прогнози, че този ежедневен оборот на форекс ще продължи да расте и към 2020 г. той ще достигне до 10 трилиона долара всеки ден.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Vanya_Fotin.09dva
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 02 Фев 2014, 17:09

Спот е пряка сделка с валути по пазарни цени със стандартна дата за провеждане на сметките (дата на валутиране) в рамките на два работни дни от момента на сключване на валутната сделка.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Tera_Targ.065fska
ГостПисанеЗаглавие: Как да пробваме форекс без риск за парите си?   Сря 12 Фев 2014, 14:53

Без съмнение, форекс е доста рисковано място за Вашите пари, особено ако нямате поне няколко години теоретичен и практически опит с валутните сделки. С оглед да се избегне този първоначаленриск, повечето брокери са създали и поддържат т.н. демо сметки, чрез които кандидатите за валутни търговци могат с условно количество виртуална валута за участват на форекс пазара, при условията реално откриване и закриване на валутни позиции, при реални текущи котировки, но без да рискуват с реални пари, като по този начин се обучават в овладяване техниката на оперирате с търговските платформи. Това е начин да пробвате форекс търговия, без да рискувате реални свои пари.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Fani_Vane.78ofva
ГостПисанеЗаглавие: Hedge или хеджиране на форекс.   Съб 22 Фев 2014, 16:45

Hedge или хеджиране е вид техника, която освен на фондовия пазар, се прилага и на валутния пазар, с цел да се застраховат рисковете от неочаквани промени във варутните курсове. Перфектният хедж е да се открият две срещуположни позиции (къса и дълга / купува - продава) по една и съща валутна двойка.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pepo_Pop.876ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 08 Мар 2014, 22:30

Пункт, пойнт или пипс (pips) е най-малкото допустимо изменение в курса на валутите, обикновено една десетохилядна от него. Макар да изглежда твърде малка промяна (в обменните бюра обикновено правят обмен на валути по кус, който стига до втория знак след целите стойности), обикновено лотовете са твърде големи 10000 - 100000 при повече валутни единици, и по този начин най-малките промени като количество пипсове (пойнтове или пунктове) водят до значителни изменения във фактическите валутни единици.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Фоника
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 27 Сеп 2014, 15:14

Пълзящата средна (ПС) е един от най-често използваните технически трендови индикатори за търговия форекс за определяне тенденциите на пазара.

Това е един от най-простите начини за определяне на ценови редове. Целта му е да изглади колтакованията на цените в пределите на разглеждания период, т.е. да отфилтрира шума цените и да изпъкне тренда.  - 

Предназначение на пълзящите средни. - Основното определение и предназначение за пълзящите средни е като за трендов технически индикатор, който служи и най-често се използва от валутните търговци за проследяване и прогнозиране на тренда и за трендова търговия на принципа „Трендът е Ваш приятел.“
---------- 
Върнете се в началото Go down
Тредо
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 28 Сеп 2014, 18:19

Ако валутния пазар не е трендов, а волатилен, това означава, че трябва да се ползват не трендови стратегии, а такива, които вършат работа на волатилен пазар. Ако не знаете такива, си заслужава да се задълбочите по темата. Заслужава ли си? - Тренд се търгува в диапазон.

За популярни валутни двойки той е средно статистически 20 - 40 пипса дневно. В същото време, в предишна публикация, вече установихме, че "ХОДА" на същата валутна двойка, е средно дневно 48000 пипса! Това е достатъчно сериозна причина за размисъл, особено у т.н. трендови трейдъри. - Още по въпроса тук:
Forex търговия: Теория на Доу на индексите за технически анализ.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Трендов индикатор Directional Movement - Насочено движение за търговия на форекс   Пон 29 Сеп 2014, 14:30

Directional Movement - Насочено движение. Този трендов индикатор е разработен от Дж. Уайлдер. Основното значение на този вид индикатори е да компенсират главния недостатък на трендовите индикатори - неработоспособността им при странични движения на курса...
Върнете се в началото Go down
Тано-
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 05 Окт 2014, 15:23

Стресът е естествено физиологическо състояние на напрежение при функциониране на човешкия организъм. Той е неизбежен и даже полезен при осъществяване на валутна търговия на форекс. 
Това, което предизвиква загриженост е ДИТРЕСА - прекомерния стрес.  Той е опасен и даже разрушителен за здравето. - http://forex17.blogspot.com/2014/10/strespri-valutna-targovia.html
Върнете се в началото Go down
Феро-987
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 05 Окт 2014, 21:24

Често се случва решението относно направлението на движение на пазара (тренда) да е взето правилно, но поради несвоевременното му реализиране, то може да донесе загуби на валутния търговец.
По принцип тактиката за валутна търговия носи изключително технически характер. - http://forex17.blogspot.com/2014/09/forex-e-igra-s-dva-izhoda.html?showComment=1412515040949#c1646397492570388079
Върнете се в началото Go down
Хенрие-765
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пон 06 Окт 2014, 22:14

Управление на риска чрез хеджиране (от англ. hedge — застраховане, гарантиране, ограждане) — това е откриване на сделки в противоположна посока на даден пазар, които се правят с цел да се компенсира въздействието на ценовите рискове от равни, но противоположни сделки на друг пазар. Хедж се прилага обикновено с цел да се застрахова риска от промени в цените.
Върнете се в началото Go down
Жоро-978
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Сря 08 Окт 2014, 14:30

 Базовата тактика при пробиви на форекс определя три варианта на действие на валутния търговец: 1. Да очаквате позицията, при която е най вероятно да се появи пробив и да се възползвате от него ... още:
Върнете се в началото Go down
Фанита-8Дан
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 11 Окт 2014, 14:13

На много неопитни валутни търговци им се струва, че ако търговската им сметка е малко по-голяма, те биха успели с операциите на форекс.
Като правило, обаче, дилетанта излетява от търговията бързо, а пазарът, обърнал се на 180 градуса, се устремява точно там, където е предполагал неопитния търговец. -


и тук -
forex17.blogspot.com/2014/10/nedostatachen-kapital-na-forex.html
Върнете се в началото Go down
m.velkova1981
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 11 Окт 2014, 22:11

Някъде през втората половина на 20-ти век, хеджирането (този термин още тогава е бил част от нормативни документи) се е използвало изключително за сваляне на ценови рискове.
Но трябва да се отбележи, че цел на всеки хедж е не премахване на ценови рискове, а тяхната оптимизация.
Върнете се в началото Go down
foreks34
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 12 Окт 2014, 15:52

Moving Average (MA) - пълзящата средна (ПС) е един от най-често използваните от валутните търговци технически трендов индикатор при различни тактики за търговия на форекс чрез определяне тренда на пазара по отношение на дадена валутна двойка.
При това те често използват няколко пълзящи средни, с различна амплитуда на движение (краткосрочни, средно срочни и дългосрочни)
Върнете се в началото Go down
Пентиро-9123
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пон 13 Окт 2014, 13:29

Правилната психология е корена на успеха за всеки валутен търговец.

Ето някои от основните правила на валутния пазар, които могат да Ви осигурят дългосрочен успех, ако ги овладеете и прилагате. - forex17.blogspot.com/2014/10/pravila-za-valuten-targovec.html
Върнете се в началото Go down
zlatotyrsac4
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пон 13 Окт 2014, 23:18

Преди да си позволите търговия на форекс, свършете си домашната работа и това задължение не може с нищо да бъде заменено. Срещу всеки купувач има добре информиран продавач и обратното.
Всеки се старае да максимизира своята печалба. Не подценявайте останалите участници в пазара. Подгответе се стъпка по стъпка за всички свои действия и евентуалните аварийни ситуации.


Ако нямате проигран и премислен план за търговия, не влизайте в пазара. Начинаещите най-трудно разбират това правило.
Върнете се в началото Go down
Хенрие-23
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Чет 16 Окт 2014, 14:43

Хаосът е непредсказуем. И когато се изучава хаотична система, може да се прогнозира само модела за нейното поведение. Затова с помоща на хаоса не трябва да се строят точни прогнози.
За сега не съществува математически точен апарат за приложение теорията на хаоса при изследване на пазарните цени. Но това е перспективно съвременно направление на математиката от гледна точка на приложните изследвания на финансовите пазари.
Върнете се в началото Go down
Тодор-353
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пет 17 Окт 2014, 00:51

"Най-любимото ми е това със стопа -
как можел стопа да ми изяде без остатък на 100,
а после прокламира "хеджинг" с насрещни
поръчки със стоп и удовявания!"


Разсъждаваш заядливо и повърхностно, с доста негативна нагласа. Така ти е трудно да разбереш, че става дума за различни тактики и концепции. Хедж, удвояване, стоп, волатилност ... - това са различни неща и всяко има значение на мястото си.


Всяка една концепция изисква време и осъзнаване, а личната тактика на всеки трейдър е съставена от много такива фрагменти, подходящи за различни ситуации на валутния пазар.
Върнете се в началото Go down
arbeit123-546
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пет 17 Окт 2014, 22:09

Когато пристъпвате към форекс за да подложите своите пари на риск във валутна търговия, Вие трябва да имате основателна и добре обмислена причина защо искате да купите нещо, което някой друг иска да продаде.


Освен всичко останало, валутната търговия на форекс е игра на съхраняване и умножаване на капитала. Попитайте се, кое е това, което аз знам и което продавача (или купувача)не го знае.


Бъдете внимателни и винаги се отнасяйте с нужното уважение към човека, намиращ се от другата страна на търговския "тезгях".
Върнете се в началото Go down
Феро-56
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 19 Окт 2014, 21:55

На форекс, освен операциите с фючерси, като операции за хеджиране могат да се считат и други операции със срочни инструменти, като форвардни контракти, опциони. Но в някои случаи и според определени законодателства, продажбата на опцион не може да се признае за хеджиране. - и тук
forex17.blogspot.com/2014/09/kakvo-e-hedg-hedging.html?showComment=1413726551844#c2538173987183772631
Върнете се в началото Go down
Жоро-34
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Вто 21 Окт 2014, 02:23

Цитат: от night_lord
"Когато четох за технически анализ ми направи впечатление, че някои от нещата не са верни даже от математическа гледна точка, а съм завършил математическа гимназия и имам доста добри познания по математика. И един мой познат, голям математик, ми каза че голяма част от нещата в книгата са абсолютни глупости."

Коментар:
Подозренията ти са напълно правилни, тъй като технически анализ (това, което се нарича така) може да се характеризира с една дума "наукообразност". Прави с травиалната цел баламите на форекс да си мислят, че нещо пропускат или не са научили. Поначало тех. анализа е привнесено понятие от фондовата търговия, а случая с форекс съвсем не е такъв. Акциите са съвсем друго нещо и имат малко общо с поведението на валутите.
Върнете се в началото Go down
Ерно-3345
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пет 31 Окт 2014, 03:02

Трябва ясно да осъзнавате с какъв финансов риск може да се сблъскате във всеки един момент. Част от домашната Ви работа включва оценка на потенциалните загуби в случай, че пазарът започне движение против Вас на 5%, 10%, 15% или 20%.


Добре е това да си го превърнете в цифри и знаейки какви са ограниченията на Вашия депозит, във всяка една от тези ситуации трябва да сте съвсем наясно какви конкретни мерки трябва да предприемете.
Върнете се в началото Go down
loteria345
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пет 31 Окт 2014, 22:54

Съществува една характерна особеност при прилагането тактиката за хеджиране, която малко се споменава в дискусиите по този въпрос, а именно, че в резултат на хеджиране се намаляват не само рисковете, но също така и в равна степен възможностите за печалба. -
Върнете се в началото Go down
parf343
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Пет 07 Ное 2014, 02:51

Изпълнението на предварителната домашна работа по търговия ще Ви помогне да изчислите най-лошия вариант, който може да се случи при реална търговия.


По този начин ще изчислите размера на риска, който поемате, а също и мерките, които трябва да предприемете, за да избегнете последиците от него.
Върнете се в началото Go down
proletina_7456
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 09 Ное 2014, 14:01

Трябва да се каже за сведение на неосведомените - често се използва терминът „Форекс пазар" или на английски - Forex market, FX-market, като понятието се използва за обозначение на взаимния обмен на валути, а не на цялата съвкупност от валутни операции.


В англоезичния свят с думата Forex обикновено обозначават или валутния пазар или търговията с валути (trades currencies).
Върнете се в началото Go down
ХЕнриет-4
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Нед 09 Ное 2014, 17:43

Основно се срещат в практиката два вида хеджиране - при покупка и при продажба.

Хеджирането при покупка
(хедж на купувача, дълъг хедж) е свързано с придобиването на фючерс, което осигурява на купувача застраховане от възможността да се повишат цените в бъдеще.

Хеджирането при продажба
(хедж на продавача, къс хедж) предполага да се осъществи продажба на пазара на реални стоки, с цел да се застрахова продавача от възможно понижение на цените в бъдеще, като се осъществява продажба на срочни инструменти. - Още за хеджирането тук http://forex17.blogspot.com/2014/09/kakvo-e-hedg-hedging.html?showComment=1415525710828#c3602438432466929767
Върнете се в началото Go down
dimityr.uzuno786
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Чет 13 Ное 2014, 14:50

Не е точно така. Даже, може да се каже, че е по-лошо от рулетка и проблема далеч не е в комисионната или спреда, както е на валутния пазар.


Например,
правилото да слагаш стоп, за да "сведеш загубите до минимум", ти изяжда много, много по-бързо от спреда цялата сметка без остатък със 100% вероятност (докато на рулетка вероятността все пак е 50 : 50). Преди да сложиш следващия стоп, сериозно се замисли какво правиш! -
Върнете се в началото Go down
Бони-546
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   Съб 15 Ное 2014, 14:18

В значителна степен може да намалите риска на форекс, ако се ограничите до сделки, провеждането на чиято експертиза е по Вашите сили, което е да изпълните своята предварителна домашна работа.


Ако валутният инструмент по някакви свои параметри не Ви е познат, по-добре се откажете от него и търсете, такъв, който разбирате и следите редовно.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0666 - Форекс - валутна търговия директно през Интернет - парите правят пари!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Интернет работа - печелите надомно, онлайн.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblogs.com