Бербо-7 Гост
| Заглавие: Burberry London men EDT 100 мл - Мъжки парфюм Сря 03 Дек 2014, 19:52 | |
| Този парфюм London за мъже на Burberry носи атмосферата на съвременен Лондон, съчетаващ старите и нови тенденции. Той е ориенталски пикантен аромат - благоуханният подпис на съвременния джентълмен, изискан и естествено уверен. Аромат, създаден за мъжете авантюристи. Уханието е за елегантни, стилни, но в същото време дръзки и истински авантюристични мъже. Връхни нотки:
- ароматни нотки на бергамот,
- лавандула,
- листа на канела,
- черен пипер
Сърдечни нотки:
- мимоза,
- ароматни нотки на вино,
- кожа
Базисни нотки:
- дъбов мъх,
- Guaiac дърво,
- листа на тютюн
- сладка смирна,
Този аромат е промотиран през 2006 година, като ориенталски пикантен аромат и е отражение на безупречния английски стил на Burberry. Творение е на Antoine Maisondieu (Антоан Месандьо), който постига дървесно-пикантен аромат с дискретна свежест. Неустоим флаконът, традиционно облечен в копринено "палто” с бежови и кафяви нюанси. Предлага се във флакон от 100 мл. За въпроси и поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
ВанкоДанко- Гост
| Заглавие: Re: Burberry London men EDT 100 мл - Мъжки парфюм Вто 24 Фев 2015, 03:07 | |
| Тютюн и дървесина - много топъл, при това силен парфюм. Усеща се неимоверно дълго - даже след пране на дрехите, продължава да ми мирише на Лондон. Това ми е най-любимия мъжки аромат - много мъжествен, но в смисъл спокоен, уверен, с уютна сила. На всички, на които съм давал да го пробват, го харесват - не съм имал нито негативни, нито неутрални оценки. Хареса ми от пръв поглед и завинаги. Има известна мекост, омиротворение и комфорт. По различен начин звучи, в зависимост от времето. Често го използвам като антидот, ако нещо ме раздразни - веднага ми връща равновесието. Флаконът е много приятен. |
|