Барби-6 Гост
| Заглавие: Burberry London women EDP 100 мл - Дамски парфюм. Пон 01 Дек 2014, 17:19 | |
| Парфюмът за жени London на дизайнерска къща Burberry е решен в духа на модерното и елегантното - елегантен цветен аромат, лансиран през 2006 година. Представлява един божествен цветен аромат, заради нотките си на мандарина, жасмин, мускус, пачули, творение е на Christophe Laudamiel, Dominique Ropion и Jean Marc Chaillan. Той е въплъщение на жизнения стандарт на Лондон и независимостта на космополитните му жители. Връхни нотки:
- мандарина,
- роза,
- орлови нокти,
- английска градинска роза.
Сърдечни нотки: Базови нотки:
- сандалово дърво,
- пачули,
- мускус
Burberry London за жени е елегантен, изтънчен цветен аромат. Чисто, женствено ухание в традиционна и същевременно много изтънчена бутилка, идеален подарък за всяка жена. Това творение на Burberry е вдъхновено от човека, който иска да усети пулса едновременно на стария и съвременния град Лондон. Флаконът е по проетк на Fabien Baron. За въпроси и поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
Хенрие-3а Гост
| Заглавие: Re: Burberry London women EDP 100 мл - Дамски парфюм. Съб 14 Фев 2015, 02:18 | |
| Срещнах се с този парфюм преди 2 години и като ги видях тук, реших да споделя мнението си. От приятелката ми се чувстваше силен аромат, в който отчетливо се чувстваше жасмин. Поинтересувах се що за чудо е на нея, но тя не ми каза. Извади от чантата си флакона 30 мл - веднага се хвърля на очи минимистичния дизайн, и ми пръсна на китката. веднага усетих цитрусовите нотки, а след няколко минути - и цветните. Доста свеж и благороден аромат. Прииска ми се да го имам, още повече, че се оказа доста траен върху мен и с времето още по-добре се разкриваше. Едва дочаках почивните дни и тръгнах да го търся, но не го намерих и си взех друг. След известно време ми го подариха и направо се почувствах щастлива. Сега го използвам постоянно, основно за през деня. Флакона беше 100 мл, но доста бързо свърши. После имах малко пауза, пробвах други парфюми, но в крайна сметка си намерих 30 мл и си го взех, за да мога да си го нося със себе си. Разбрах, че винаги трябва да ми е под ръка и никога не ми омръзва. Придава ми оптимизъм и увереност за целия ден. Пък и на мъжете им харесва. Не виждам какво повече може да се желае от един парфюм. |
|