Ази-Шен5 Гост
| Заглавие: Azzaro Visit women EDP 100 мл - Дамски парфюм. Вто 25 Ное 2014, 19:35 | |
| Година след Visit за мъже, Azzaro представя парфюма с най-дръзкото и покоряващо ухание - Visit за жени, създаден от Domitille Michalon и Olivier Polge през 2004 година. Розата и жасминът са основните съставки, последвани от дървесни акорди с топли и загадъчни нотки на кехлибар и мускус. Влюбвайки се в този парфюм, вие го превръщате в неизменна съставка на удивителния си чар. Връхни нотки:
- листа от горчив портокал,
- черен пипер
Сърдечни нотки:
- роза,
- вирджински кедър,
- индийски жасмин,
- дървесни нотки
Базови нотки:
- кехлибар,
- мускус,
- бобова тонка,
- тамян
Visit For Women е дървесно-цветен аромат за жени с чувствено и дръзко ухание, мистериозен и романтичен парфюм. Свежото и пикантно начало на композицията е с листа на горчив портокал и черен пипер, връхни нотки на кедър и амбра, преплетени с чувствената женственост на роза и жасмин, на основата на бял мускус, създаващи магията на този ярък аромат. Проектант на флакона е отново Federico Restrepo, който загатва за задължителния аксесоар – червена официална рокля. Ароматът се предлага в опаковка от 100 мл. За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
Чаровна-3н Гост
| Заглавие: Re: Azzaro Visit women EDP 100 мл - Дамски парфюм. Чет 12 Фев 2015, 02:06 | |
| Много необичаен, много. Обожавам пипер отдавна, а тук той е някакси наситен. А дървесните нотки само усилват пипера и го правят по-обемен. Шлейфа е доста мощен, което е нож с две остриета - от една страна може доста да впечатли околните и остава доста след мен. Но от друга страна може и да удуши колегите, ако го прекаля. Добре, че нямам навика да се заливам с парфюми. В резюме - на мен ми харесва, препоръчвам и други да го опитат. |
|