Ази-4 Гост
| Заглавие: Azzaro Now women EDT 80 мл. - парфюм за жени. Пон 24 Ное 2014, 17:21 | |
| С лансираният си през 2007 г. Azzaro стартира първите си дуо аромати с Now за жени: събрани, флаконите за дамския и мъжкия аромати си пасват идеално и почти се сливат. Now Women е цветно-алдехиден аромат, разработен от Annie Buzantian и Alberto Morillas и впечатлява с футуристично кривите линии на своята бутилка, бледо розов цвят, абсолютно отвъд въображението. Неговото впръскване променя скучната фасада на живота и прави жената фантастично свежа, елегантна, нежна, мистериозна и супер секси. Върхови нотки:
- бял чай,
- амбров ром,
- коктейл от алдехиди,
- маракуя
Сърдечни нотки:
- бергамот,
- жасмин,
- таитянско тиаре
Базови нотки:
- воал от тиаре,
- мускус,
- кехлибар,
- бразилски палисандър,
Парфюмът е свеж и мек, уникален и авангарден. Олицетворява вярата в мечтата на всяко момиче „което мисли като възрастна, но носи детското в себе си”. Подава сигнали, които докосват и очароват. Флаконът символизира новата жена, комфортно изтегната, готова да съблазнява. Аромат, облечен в стъкло, отразяващо цветове на дъгата - истинско преклонение пред искрящата женственост. За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg или тук... |
|
ЕленаЮсуф Гост
| Заглавие: Re: Azzaro Now women EDT 80 мл. - парфюм за жени. Вто 24 Фев 2015, 03:17 | |
| "Azzaro women now" ми подариха на рождения ми ден. Препоръчвам го на любителите на сладникаво-свежия вкус. Първото, което се хвърля на очи, е удобния флакон, сокръглена форма, така че ти е приятно и удобно да го държиш в ръце. Така в чантичката си не се натъквам на някакъв кирпич. Аромата е тръпчив, с лек цветен послевкус. Траен е. Ще подхожда на дамите, които обичат свежест и леко сладникав мирис. Подариха ми го след като ползвах BVLGARI, след който си мислех, че друго няма да си взема, но ето и Azzaro ми хареса. Добре се смесва с миризмата на тялото, като придобива нов оттенък. Съветвам да опитате. |
|