Джо-Ар-4 Гост
| Заглавие: Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75 мл - парфюм за мъже Чет 06 Ное 2014, 17:25 | |
| Мъжкият аромат Acqua Di Gio, превърнал се в класика, е лансиран още през далечната 1996 г., но е търсен аромат и до днес. Но сега, негов "наследник", от 2012 година, е версията Acqua Di Gio Essenza, концентриран Eau De Parfum. Неустоима смесица на солени морски акценти, искрящи цитрусови нотки, мускус и кедър правят от този изключителен парфюм потвърждение за хармонията между мъжествеността и природата. Съставът започва с сияйни тонове на пленяваща обонянието каскалон-молекула, на студена и прясна вода, искрящ цитрусов бергамот и грейпфрут. В сърцето на концентрата се разгръщат цветове от барес и ароматни акорди на жасмин, босилек и градински чай, както и на експлозивната цветна молекула парадисон. Основата комбинира нотки на пачули, кедър, ветивер, амброкс, амбра, черен пипер, меча пета и градински чай. Връхни нотки:
- бергамот,
- грейпфрут,
- морска вода
Сърдечни нотки:
- жасмин,
- флорални нотки,
- босилек,
- салвия
Базови нотки:
- мускус,
- мускатов конски босилек,
- амбра,
- кедър,
- пачули,
- ветивер,
- пипер,
- кехлибар
Изцяло обновената формула на Acqua di Gio Essenza придава изумителна свежест на аромата, която се запазва върху кожата с часове и в най-горещото време. Това наистина е изключително дълготрайна и интензивна интерпретация на класическия Acqua Di Gio. Описван като плътски и чувствен, продукта е фокусиран върху морски ухания. Създател на парфюма е отново Алберто Морилас. За поръчки: 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
Мондаре-2а Гост
| Заглавие: Re: Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75 мл - парфюм за мъже Съб 14 Фев 2015, 01:51 | |
| Това е един от любимите ми аромати. С жена ми си купуваме комплект парфюми от една и съща марка. Бяхме на почивка на Златните и излязохме да си угодим. Аз веднага се спрях на Acqua Di Gio Essenza - завладя ме със свежест, бодрост, цветно - сладникав. Трудно е да се изразят с думи появяващите се емоции от него. Жасмин, пипер и всичко това в съчетание става много приятно. Много важно, че не е тежък парфюм и не подтиска околните - на работа никой не ми прави забележки. Като го ползвам сутрин, усещам го чак до вечерта - доста е траен. |
|