ДжиА-14 Гост
| Заглавие: Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT 100 мл - парфюм за мъже Пет 14 Ное 2014, 16:47 | |
| Мъжката версия на парфюма Acqua Di Gio е аура от ухания, която обгръща кожата и я прави незабравима, както меките модели на Армани подсилват естествената елегантност на този, който ги носи. Ароматът е посветен на творци, които търсят уединен ъгъл, за да се отдадът на мечтите си и да създадът нещо невероятно. Връхни нотки:
- пипер,
- морски бриз,
- лимон,
- лайм
Сърдечни нотки: Базови нотки:
- кедър,
- пачули,
- мъх,
- бял мускус
Това е уникалният аромат Aqua di Gio, лансиран през 1996 година. Божествен мъжки парфюм, на който малко жени могат да устоят - афродизиак за женската същност. Върховите нотки са екстракт от жасмин, придаващ на аромата една уникална и много по-трайна свежест. За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
KolyoSerob Гост
| Заглавие: Re: Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT 100 мл - парфюм за мъже Сря 18 Фев 2015, 02:12 | |
| За мен това е идеалния мъжки парфюм, който веднага улавяш. При това не е нито рязък, нито твърде приглушен, а освен това е и траен. Не е унисекс, а именно - мъжки. Имам версията от 2008 година, която едно към едно съответства на старата версия. Момичетата ги привлича чистотата и стерилността, а този аромат ухае на цитруси и вода. Свеж и чист. Не знам защо е станал бестселър - може би, това че е по-нормален от останалите парфюми. Може би е по-младежки парфюм, но това ми е лично мнение. |
|