Автор | Съобщение |
---|
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:14 | |
| 72. „Намерих време да се запозная обстойно с материалите. Ще започна с английски език, за да имам добра езикова подготовка, а след това ще продължа с практическия Курс по Интернет.“, Стефан С., Летница. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:14 | |
| 70. „Аз също се възползвах от едно от Вашите предложения. Получих необходимите документи и мисля да се залавям с осъществяването му.“ Корнелия Ц., Белоградчик. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:13 | |
| 69. „В днешно време много хора се нуждаят от това, което Вашата Агенция Женина предлага.“, Гергана С., Батак. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:13 | |
| 68. „Ползвал съм ваши разработки. Доволен съм.“, Петко А., Варна. | |
|
| |
надомно Admin
| 67. „Аз съм стар ваш клиент и мога да кажа, че съм доволен от Вашата коректност и точност в отношенията Ви с клиентите. Вярвам във вашата дейност, която развивате и желанието да радвате хората, когато им създавате работа.“ Симеон К., Виница, Варна. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:12 | |
| 66. „Преди известно време получих вашата разработка 155. След като обмислих нещата, реших, че предложението е добро.“, Валентина А., Пещера. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:12 | |
| 65. „Впечатленията от семинара, които оставихте в мен, са прекрасни. Надявам се на ползотворно сътрудничество, взаимни успехи и добри взаимоотношения. Изпращам Ви договора.“ Иванка Х., Варна. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:11 | |
| 64. „За мен е голямо удоволствие да работя с Вас и се надявам нашето взаимноизгодно сътрудничество да продължи и за в бъдеще!“, Веселин С., Карлово. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:11 | |
| 63. „Поздравления за работата Ви! Ако имай финансовата възможност, бих си поръчала поне 20 от Вашите разработки. Надявам се скоро да мога да си го позволя.“, Мариана Ц., В. Търново. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:10 | |
| 62. „Аз съм ваша отдавнашна клиентка и много ми харесват всички Ваши разработки, особено сега, тези най-новите, които сте прибавили.“, Татяна И., Казанлък. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:10 | |
| 61. „От една приятелка ми попадна вашия вестник Работа в (от) къщи. Прочетох го няколко пъти. Хареса ми, много е обнадеждяващ.“ Надежда М., Монтана. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:09 | |
| 60. „И преди съм поръчвала и съм оставала много доволна от разработките. Бюлетините, които правите сега са чудесни с тези интересни факти, предложения и съвети по отделните теми - бизнес, здраве, други. Обясненията към разработките са пълни и ясни.“ Станка Ш., Шипка. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:09 | |
| 59. „След като бях в Ст Загора и поръчах, получих материалите светкавично. Изненадващо! Как толкова бързо го направихте?!“, Димитър П., Зимница. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:08 | |
| 58. „Желая да ми изпратите следните разработки .... Благодаря Ви за хубавата работа, която вършите.“ Георги Я., Бургас. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:08 | |
| 57. „Благодаря, че създадохте този прекрасен вестник. Надявам се, че скоро ще получа заявените от мен разработки.“ Цанко Ц., Варна. | |
|
| |
надомно Admin
| 56. „Започнах работа по 155 и съм много доволна. Разработките Ви са просто чудесни и занапред ще се възползвам от тях.“, Росена Г., Цалапица. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:07 | |
| 55. „Получих заявените от мен разработки. № 61 (за стикерите) е разработена много пълно и точно.“ Недялка А., Търговище. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:07 | |
| 54. „Предполага и вярвам, че ще ми отговорите лично, тъй като съм много стар Ваш клиент и партньор.“, Тодор А., Мездра. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:06 | |
| 53. „Писала съм до вашата фирма преди доста време. Получих от Вас брошури. Съвсем наскоро ми попадна едно картонче на вашата фирма и видях, че имате много нови предложения.“ Канка В. Асеновград. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:06 | |
| 52. „Следя от близо работата, развитието и успехите на вашата Агенция. Поздравявам Ви и се възхищавам на вашата инициативност, изобретателност и настойчивост.“ Юлиян Й., Плевен. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:04 | |
| 50. „Вие ме насърчихте и накарахте да разбера, че тази работа никак не е трудна. Сърдечно Ви благодаря за търпението към мен и подкрепата.“, Христина Й., Суворово. Препоръчвам Ви, като начало с летящ старт, да се запознаете и включите като наш сътрудник с договор по Базова Програма № 0155(15) за надомни доходи с телефон писма и вестници. Ето Ви директна връзка към нея: https://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t26.htm?highlight=0155Това е най-добрата Програма за надомни доходи в България в момента и най-бързият начин да навлезете в света на надомните възможности, като още на 4 - 5-тия ден, с нашето съдействие, си осигурите почти ежедневни доходи. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:03 | |
| 49. Искам да Ви благодаря за Вашите разработки 91 и 196. Убедих се, че предоставяте систематизирана и сериозна информация на своите клиенти.“ Невелина П., Сливен. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:03 | |
| 48. “ Имам болна приятелка. Моля по Ваша преценка да ми изпратите някое предложение, с което тя да започне да си изкарва по някой лев към пенсията. Аз ще го платя.” Стефка Х., Д. Оряховица | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:02 | |
| 47. “Заявявам разработки - 21, 22, 113. Благодаря Ви много от сърце на целия колектив на Агенция “Женина”, че сте отделили време и за моето писмо, което Ви изпратих преди време.” | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:02 | |
| 46. “Очарована съм от новите разработки, които се предлагат в бюлетина Ви. В най-скоро време ще заявя за себе си няколко от тях.” Зоя Г., Радомир | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:01 | |
| 45. “Благодаря Ви, че давате възможност на хората да потърсят при Вас така бленувания остров на надеждата и искрено се надявам, че по-переспективните и търсещи хора - наистина го намират!” Гергана Ш., Димитровград | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:01 | |
| 44. “От сърце Ви желая успех в труда, който полагате за нас обикновените и изстрадали хора.” И. И. с. Върбен | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:00 | |
| 43. “Впечатли ме изобилието от идеи и информация. Ще се радвам от разширяването на нашата дейност като Ви изпращам Оферта на моята фирма.” Васил А., с. Овощник | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:00 | |
| 42. “Благодаря Ви още веднъж и на екипа, с който работите, че сте се сетили за мен и имате желанието отново да ме избавите от отчаянието което ме е обзело.” Пенка В., Омуртаг | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:59 | |
| 41. “Моля Ви да ми помогнете. Искам да стана член на Вашата агенция, а чрез нея да се опитам да намеря другар в живота. Ще изпълнявам стриктно всички изисквания на фирмата Ви.” М. Д., София | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:59 | |
| 40. “Благодаря Ви г-н Ламбов и на екипа на ТРАКИ “Женина” за изпратения бюлетин, като с удоволствие и интерес ще очаквам и следващите такива! Никола Н., Дупница | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:58 | |
| 39. “Благодаря Ви за предложенията, толкова много и толкова разнообразни. Диверсификацията Ви в номенклатурно отношение е голяма.” Петя П., Лясковец | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:58 | |
| 38. “ Преди да си поръчам някоя от разработките, което да уточня, че със сигурност ще направя, реших първо да се допитам до Вас, тъй като сте най-компетентната страна и Ви имам пълно доверие. Зная, че сте искрен, коректен и добронамерен. Сигурна съм, че не бихте подвели никого за нищо!” Теодора П., Сливен | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:57 | |
| 37. “Малко са хората като Вас, които помагат на другите, изпаднали във финансова криза.” Соня И. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:56 | |
| 36. “Радващо е, че все още поддържате дейността си и имате богат асортимент на разработки. Предложенията Ви са чудни, примамливи и дори вълшебни.” Варадинка Ж., Перник | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:56 | |
| 35. Гласувам доверие на Вас и фирмата Ви. Нина А. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:55 | |
| 34. “Получих заявените от мен разработки преди две седмици. Благодаря за експедетивната Ви работа. № 61 и № 80 са много добри, всичко ми е ясно. Взех пари назаем за да изпратя таксата.” Веселина И. Трявна. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:55 | |
| 33. “Благодаря Ви, че ми изпращате редовно от Вашите бюлетини. Досега не можех да се възползвам от предложенията в тях поради ангажираност. Сега желая да се запозная с някои от прекрасните разработки, които предлагате.” Таня С., Ст. Загора | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:54 | |
| 32. “Идеите Ви, както винаги са оригинални и привлекателни. Изпращам адреси на мои познати, които вероятно ще се възползват от Вашите предложения.” Н. Ч., Вълчедръм | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:54 | |
| 31. “Преди 2-3, а може и повече години, закупих от Вас една разработка, която ми предложи добра переспектива.” Делян Д., Ст. Загора | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:53 | |
| 30. “Много съм Ви благодарна, че сте се сетили и за мене, и ми предлагате толкова много неща за да ми помогнете.” без подпис | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:53 | |
| 29. “Благодаря Ви, че Ви има. Благодаря и затова, че в това толкова трудно за изстрадалия българин време Вие предлагате помощта си. Ще се радвам да можем да продължим сътрудничеството си и занапред.” Мария Т., Монтана | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:52 | |
| 28. “Бих желала да стана част от Вашия екип и поради тази причина ще изпратя заявка за разра-ботка № 155. Благодаря Ви за това, че непрекъснато ми изпращате информация за всичко ново, което предлагате.” Вилианна Л. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:51 | |
| 27. “Получих исканите от мен разработки по-рано от обявените от Вас 10 дни, за което Ви благодаря много.” Лиляна Б., София | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:51 | |
| 26. “Тъй като съм използвала вече Вашите услуги и съм доволна от коректността, с която работите, реших отново да се възползвам от тях.” Анелия Ц., Плевен | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:50 | |
| 25. “Вашите разработки са толкова много и толкова разнообразни, че се загубих в тях.” М. А., Х. Димитрово. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:50 | |
| 24. “ Мога да Ви уверя, че с допълнителните разработки, които ми изпратихте “уцелихте в десятката”. Разработки № 105 и № 136 определено ми харесват. Благодаря Ви, че ми ги изпратихте.” Нели К., Севлиево | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:49 | |
| 23. “Благодаря Ви за хубавите предложения. Не се съмнявам в тяхната реализация и полза. Вече притежавам някои от разработките и съм доволна. Сега се възползвам отново, тъй като и бонусите са приемливи.” Анжела Н., Велико-търновско. | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:49 | |
| 22. “Оценям и уважавам дей-ността, с която се занимавате! Запознат съм с няколко от Вашите разработки №№ 6, 9, 13, 21, 22, 32. Определено добри са! Цените също са съвсем нормални и привлекателни.” Юрий Ч., Чепеларе | |
|
| |
надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 01:48 | |
| 21. “Останах приятно изненадан и поласкан от бързият Ви отговор. Свалям ви шапка и дълбоко се покланям пред Вас.” Коста П., Габрово | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: | |
| |
|
| |
| Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: | |
|