Надомна работа без посредник. Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега! |
|
| Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Спас Й. Гост
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 27 Мар 2014, 13:05 | |
| Отзив: 0106. „Вашите предложения са примамливи, с богат асортимент. Вдъхвате вяра и надежда на обикновените хора.“, Спас Й., Етрополе. |
| | | Rumyana_D-8956 Гост
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Вто 11 Мар 2014, 12:55 | |
| Отзив 0105. „От 2 - 3 години получавам ваши предложения. Да опитаме във Варна да открием филиал на вашата дейност. Ще помогнем на много хора.“ Румяна Д., Варна. |
| | | Nikolаj Mхх Гост
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 06 Мар 2014, 13:26 | |
| дoбpа е cтатията ви,нo cъm чел и no-дoбpи.Уcnех... Nikolаj Mххххх...,nikimххххх@аbv.bg Относно: Re: Za Nikim 69 - ZlatoTyrsach N: 0010. Дата: Неделя, 2011, Април 10 21:41:22 EEST |
| | | Karolina_Sh.8765 Гост
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 27 Фев 2014, 13:27 | |
| Отзив 0104. „Забележки нямам. Вие сте най-хуманната фирма.“, Каролина Д., Шумен. |
| | | Oto_Georgi.786ev Гост
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Съб 15 Фев 2014, 13:54 | |
| Отзив 0103: „Интересувам се от бюлетина за надомна работа и бизнес, който вашата фирма предлага. Очаквам отговор.“ Георги С., Дряново. |
| | | a38 Водещ
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 06 Фев 2014, 15:29 | |
| Отзив 0102. „На човек с 42 години трудов стаж вие откривате нова страница към света. Ръководил съм 80 - 100 човека, но сега научавам неща, които са ми били непознати и далечни.“ Парашкев С., София. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 29 Яну 2014, 04:18 | |
| Отзив 0036) Uvajaemi gospoda, Otnovo vi blagodaria za korektnoto otnochenie kam tezi, koito se obrachtat kam Vachite uslugi. Uverena sam v poleznostta na Vacheto predlojenie, koeto izbiram, kakto beche pri veche poluchenite 2 predlojenia.Izpra6tam vi 8 (osem) e-mail na moi blizki priateli za da polzvam 50% namalenie ot stoinostta na predlojenie No: 489 za koeto sled va6eto potvarjdenie 6te izpratia sumata ot 7.63 lv. Nora (поръчани №№ 0089, 0091, 0514, 0489). | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Пон 27 Яну 2014, 18:54 | |
| В тази тема ще откриете подробна Референт листа на ТРАКИ "Женина" ООД, Стара Загора, включваща информация за най-големите ни проекти и клиенти, които успешно са се възползвали от наши услуги и препоръки.
9) Благодаря Ви за редовно получавания бюлетин на вашата агенция и за съветите в него, повечето от които се отнасят до промяна на емоционално психическото възприемане и разбиране на света, освобождаване от погрешни и наслагвани ни убеждения(от детство, родители, среда и пр.), и обръщащи ни внимание на съзидателните сили и способности в самите нас, връщащи ни вярата ни в себе си! Илия. Ilia Nik. (поръчани №№ 122, 132, 489). Препоръчвам Ви, като начало с летящ старт, да се запознаете и включите като наш сътрудник с договор по Базова Програма № 0155(15) за надомни доходи с телефон писма и вестници. Ето Ви директна връзка към нея: https://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t26.htm?highlight=0155Това е най-добрата Програма за надомни доходи в България в момента и най-бързият начин да навлезете в света на надомните възможности, като още на 4 - 5-тия ден, с нашето съдействие, си осигурите почти ежедневни доходи. | |
| | | Zlatotyrsach
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 24 Окт 2013, 11:20 | |
| 7) Здравейте! Благодаря за вниманието и за информацията, която ми доставяте периодично. Интересуват ме всички теми и ги чета редовно. Включително и Вашият вестник. Не мога да Ви предложа адреси на мои приятели, тъй като всички са в чужбина. Желая да получавам бюлетина. Ще бъда щастлива да работя, тъй като имах възможност да се убедяв коректността Ви. Благодаря Ви предварително : Анна Б. (поръчани №№ 61, 92, 99). | |
| | | Zlatotyrsach
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 24 Окт 2013, 11:19 | |
| 5) Polu4ih razrabotka 49, koqto bqh pora4al ,za koeto vi blagodarq. Vazhiten sam ot barzinata na izpalnenie na zaqvenata ot men razrabotka. Nadqvam se i zanapred da prodaljim da rabotim zaedno. 4ao. valeri k. | |
| | | Zlatotyrsach
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Чет 24 Окт 2013, 11:18 | |
| 3) Здравейте, Благодаря за предложенията. Днес Ви изпратих обикновен пощенски запис за разработка № 486. Харесала съм и други разработки и след време сигурно ще ги поръчам и тях. През 1998 г. и 1999 г. си закупих доста друге разработки от "Траки Женина". Бяха интересни. Сега се надявам на нещо още по-добро - (поръчани №№ 3, 10, 20, 21, 22). Драгомира Др. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: С готово ръководство за надомна работа не се рискува, а се изисква точно спазване на инструкциите. Нед 20 Окт 2013, 21:21 | |
| - arbeit123 написа:
- 254.
Аз съм готов да рискувам... Венко Д., Цар Самуил. Отговор: "Рискът" не е точната нагласа за успех. По-добре е да се настроите точно да изпълнявате инструкциите, защото вече от години е доказано, че "работят" ако бъдат спазване. Но освен инструкцията, постоянно оказваме допълнително съдействие на всеки, които има затруднения или въпроси за подобряване на работа си. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Да се спазват правилата за работа. Нед 20 Окт 2013, 21:18 | |
| - a38 написа:
- 204.
Наистина се изкарват пари от 0155 като се спазва всичко.=. Кирил В., Благоевград. Да, така е. Ключовото правило е да се спазват правилата и процедурите, залегнали в ръководствата. Второто правило е, човек да иска да се развива, а ако не разбира нещо, да пита своевременно за съдействие. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Нед 20 Окт 2013, 21:16 | |
| 254. Аз съм готов да рискувам и да прегърна Вашето предложение. Венко Д., Цар Самуил. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Нед 20 Окт 2013, 21:15 | |
| 253. Първо да Ви благодаря, че ми показахте един начин , по който мога да си изкарвам пари, от които имам много нужда. Маринка С., Русенско. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Нед 20 Окт 2013, 21:13 | |
| 252. Да дава Господ да Ви има дълго време. Светла К., Калипетрово. | |
| | | arbeit123
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Нед 20 Окт 2013, 21:13 | |
| 251. От всичко, прочетено до тук, съм много впечатлен, надявам се и занапред да е така. Янко М., Тетевен. | |
| | | a38 Водещ
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 09 Окт 2013, 01:45 | |
| 204. Наистина се изкарват пари от 155 като се спазва всичко. Много Ви благодаря, ако знаете, че от две седмици разчитам само това, няма да ми повярвате. Кирил В., Благоевград. | |
| | | a38 Водещ
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 09 Окт 2013, 01:43 | |
| 203. Програма 155 не е рудна за работа. Отлично разбрах как се работи. Маргарита И., Долна Оряховица. | |
| | | a38 Водещ
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 09 Окт 2013, 01:42 | |
| 202. Разбрах, че сте един много добър човек, сърдечен и отзивчив. Марийка С., с. Бъзън, Русенско | |
| | | a38 Водещ
| Заглавие: Надомна работа - мнения на досегашни клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД, Стара Загора Сря 09 Окт 2013, 01:42 | |
| 201. Впечатлена съм от толерантността Ви! Маринка Л., Кърджали. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Преди време работих към Вас. Вто 16 Ное 2010, 03:29 | |
| Павлина К. Относно: работа Дата: Понеделник, 2010, Ноември 15, 18:36:34
Здравейте! Казвам се Павлина К. от Свищов. Преди време работих към Вас. Прекратих, защото много ме подтиснаха някои мнения на клиенти отностно надомната работа. Но получих интересни оферти и разбирам колко много усъвършенствате работата си. Бих искала да продължа да работя. Бихте ли ми изпратили новите оферти и условия за работа. Офертите, които получих бяха от Красимира П. и към нея отправих същата молба! Моля не ми отказвайте да продължа! Лек ден!
| |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:26 | |
| 100. „Имам вашия вестник - преглеждам го и го харесвам. Особено ми допада № 20, защото много обичам цветята и № 155 - смятам, че е много подходящо за мен.“, Инка Д., Русе. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:26 | |
| 99. „Искрена благодарност Ви изказвам на Вас и Вашата фирма за това, че така се разбираме и ще продължаваме да се разбираме и съществуваме и за в бъдеще.“ Красимир К., Ботевград. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:25 | |
| 98. „Много съм Ви благодарен за насърчителните думи в разработките. Те ми дават вяра, сила и енергия да продължавам работа по вашите поръчки.“ Веско Р., Ямбол. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:25 | |
| 97. „Първият ми (и единствен) контакт с вашата фирма беше преди 3 - 4 години. И ви вярвам като на себе си.“ Иван Сер., София. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:24 | |
| 96. „Прочетох с интерес Вашето писмо към читателите. Вслушах се в молбата Ви за повторен прочит. Прави ми впечатление, че тези слова се излезли изпод перото на човек, който в детайли познава материята, с която борави. Убедих се, че дружеството, което управлявате, с тои стабилно на този пазар, достойно е за уважение и буди съответния респект.“ Иван Сп., София | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:24 | |
| 95. „Получих вашия вестник Работа и бизнес, в който открих предложението, което ме интересува - № 155.“, Живко П., Шумен. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:23 | |
| 94. „Във вашите разработки има хляб за всички (от децата до най-възрастните), само се иска желание и труд.“ Стоянка Ж., Бургас. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:23 | |
| 93. „Жена ми работи с Вас по предложение № 155. А аз имам офисв центъра на града и Ви правя делово предложение, да работим съвместно по разкриването на регионален офис на Агенцията.“ Марио М., Бургас. | |
| | | надомно Admin
| 92. „Възхитен съм! Зарадвали сте много хора. Вярвам във Вас.“, Любен П., Пловдив. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:22 | |
| 91. „Когато човек чете бюлетините не може да не се възхити от дейността Ви и това, което правите за хората, които в днешно време са притиснати от безпаричие...“, Иванка Д., Плевен. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:22 | |
| 90. „Офертите страшно много ми допадат и се радвам, че има хора като Вас и в България!“, Стела З., Своге. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:21 | |
| 89. „Редовно и внимателно се запознавам с информационните бюлетини и уникалните бизнес възможности, които предлагате в тях. Какво по-хубаво от това, хобито да се превърне в бизнес, носещ финансово удовлетворение!“, Янка К., Елхово. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:21 | |
| 88. „Трябва да се появят апостоли, които да окуражават, да предлагат, да убеждават и разпространяват по места множеството разработени от вас идеи (пазарни продукти), за да може всеки да направи своя избор, според това, което може да прави.“ Никола П., Пловдив. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:20 | |
| 87. „Нямам думи да изразя благодарността към Вас, към човека, който в най-трудните моменти, в най-голямата безизходица, ни показа пътя, по който трябва да тръгнем!“ Кера З., София. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:20 | |
| 86. „Убедих се, че ако човек прави точно това, което е написано във Вашите разработки, той наистина ще успее.“, Никола Н., Добрич. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:19 | |
| 85. „Наскоро моя позната ми показа вашия бюлетин. Тя самата работи от няколко години с вашата фирма. Бях силно впечатлена от многото и оригинални предложения за работа и бизнес.“ Веселина Х., Варна. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:19 | |
| 84. „Бях много щастлива, когато получих вашите указания за работа и бизнес! Не знам как, но вярвам в Божията намеса, защото от години живея на съвсем друг адрес.“, Златка В., Плевен. | |
| | | надомно Admin
| 83. „Получих Вашите предложения за работа и бизнес, които страшно много ме заинтригуваха.“, Стефка С., Габрово. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:18 | |
| 82. „Мили хора, благодаря Ви, че в това трудно, безработно, безпарично време Ви има! Вие сте като спасители за такива като нас, които се нуждаят от допълнителни доходи, много необходими за преживяване.“ Богдана М., Криводол. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:18 | |
| 81. „Получих вашия бюлетин. Бях приятно изненадана, че сте прочели краткото ми писмо.“, Паша В., Д. Оряховица. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:17 | |
| 80. „С това писмо се уверих 100%, че не сте като другите фирми - да им пиша, да им изпратя сумите, които искат, а на края да не получа абсолютно нищо.“ Пенка Н., Дупница. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:17 | |
| 79. „За мен е чест да притежавам вашите бюлетини“, Елисавета М., Кричим. | |
| | | надомно Admin
| 78. „Благодарност и от мен!“, Анка Д., Шумен. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:16 | |
| 77. „Желая Ви по-големи успехи!“, Райна П., Павелско. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:16 | |
| 76. „Смятам, че сте сериозна Агенция и искрено желая да си сътрудничим.“, Андон М., Лозница. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:15 | |
| 75. „Аз никога не съм преставал да проявявам интерес към вашите разработки. Може да не Ви се вярва, но по 2 - 3 пъти в седмицата прочитам писмото от бюлетина Ви. Всичко описано там е вярно и точно. Да си призная, много ми харесват и подаръците, които предлагате.“ Спас Й., Етрополе. | |
| | | надомно Admin
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: Сря 08 Апр 2009, 02:15 | |
| 74. „Всичко е коректно, достъпно за всеки и в същото време - сериозно и организирано. Благодаря Ви, че Ви има!“ Албена П., Петокладенци. | |
| | | надомно Admin
| 73. „Благодаря Ви, че изпращате каталога за надомна работа. Похвална е вашата неуморна дейност в тази насока.“, Фани Л., София. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: | |
| |
| | | | Надомна работа - отзиви и мнения от клиенти на ТРАКИ "Женина" ООД - Стара Загора: | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
|
|
|