Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Коя е най-подходящата програма за надомна работа?

Go down 
АвторСъобщение
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Нед 20 Окт 2013, 21:31

надомно написа:
С ръководство 0004 - работа с електронната поща. Най-модерната форма на автоматичен надомен маркетинг през интернет....
В интернет има такива платформи за програмиране на автоматични разпращачки на електронни писма на абонати, които се интересуват от дадена тема. Така въвеждайки веднъж готовите писма и през какъв период от пвреме да се разпращат, се автоматизира тази доста трудоемка работа да се отговаря на запитванията ръчно, едно по едно и така се постига автоматизиране на работа. Разпращачката, веднъж настроена и пусната, работи денонощно, без Вашето пряко участие. Хубава работа. А човек в това време може да си върши друга работа из интернет, без да се притеснява за клиентите си. Могат да се зареждат както 4 - 5, така 200 - 300 писма или често задавани въпроси, и разпращачката си върши работата без човешко участие.
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Нед 20 Окт 2013, 21:26

надомно написа:
Програма № 0058 - идеалният надомен бизнес от къщи за интелектуалци. Законният източник на допълнителни надомни доходи!
Всеки човек на словото може да заработва пари от писането на различни инструкции, ръководства, сборници, стига да е запознат цялостно с процедурите. В това "цялостно запознаване" голяма полза може да очаквате от ръководство 0058 - стъпка по стъпка, с продсти и ясни инструкции за всеки етап от тази приятна писмена работа. Както се казва "само с един химикал в ръка".
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да си намеря надомна работа?   Сря 28 Авг 2013, 22:56

Ако търсите как да си намерите надомна работа, попаднали сте в епицентъра на десетки и стотици възможности за надомни доходи с помощта на готови и проверени постъпкови ръководства, като работите за себе си под формата на самонаето лице, без посредник или работодател, така че целия доход да остава за Вас.

Преди всичко е добре да инвестирате известно време 3 - 4 дни или седмица, за да може да се запознаете по обстойно с различните предложения. Всяка надомна дейност е доста обстойно обяснена и освен това е отговорено на множество въпроси, които са поставями други посетители.

През цялото време на запознаване с този форум за надомна работа, не е изключено у Вас да възникнат въпроси и неясноти. Тогава незабавно ги поставете там където са възникнали и ние ще се постараем своевременно да Ви отговорим. Така след първоначалното запознаване, ще имате възможност да избирате.

Всеки човек е различен, с различни предпочитания, възможности, образование, опит. Съобразете с тези Ваши индивидуални особености и на тази база се постарайте да се насочите към предложения, които в максимална степен подхождат на Вашите интереси и тогава правете поръчки. Всички заявки изпълняваме в деня на тяхното получаване, така че до ден - два да получите необходимите инструкции, указания или ръководство за незабавно стартиране на дейността. Това е отговора на въпроса „Как да си намеря надомна работа?“ - проучване, подбор, поръчка, стартиране.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Вто 04 Дек 2012, 17:58

-------- Оригинално писмо --------
Цитат :
От: Иван И.
Относно: Поръчки по пощата
Изпратено на: Понеделник, 2012, Декември 3 21:32:07 EET

Здравейте,
въпросът ми е относно програма №0033. Интересува ме дали мога да спечеля 50, 100 и даже 500 лв. дневно ако нямам стока а само препродавам вашите разработки без да имам стока за продаване?

ОТГОВОР:
Идеята на 0033 е да продавате собствени продукти или такива на свои близки и роднини. Но ако нямате, а искате да разпространявате само наши каталози и с тях да изкарвате 100 - 200 - 500 и даже над 1000 лв месечно, това е друга, специализирана за целта програма - 1362 - Телефонен маркетинг.

Подробностите са тук:
Ръководство 1362 - Готов бизнес под ключ - доходи само с един телефон в ръка. - http://sites.google.com/site/gotovbiznesproekt/

Но дебело искам да подчертая - нужна е много здрава, яка работа, но в смисъла, който влагат в това американците. Понякога оставам с впечатлението, че тук, в България, работим 1000000 пъти по-малко, отколкото се разбира за "hard work" в Америка.

Другият ключов проблем за бедността на българите е, на пръв поглед, ужким търсят работа, но като им възложиш такава, вместо да се захващат яко за нея, точно според изискванията на работодателя, те започват да му обясняват защо тази работа не може да бъде свършена, или как би било по-добре да бъде вършена, и най-накрая му казват колко голям мошенник е, че не им дава пари изобщо без работа.

Резултатът е, че официалните европейски институции съвсем систематично, закономерно и очаквано за поредна година ни обявяват за най-бедните хора в Европа. Според мен, това е много обидно, но определено има хора, които като че ли се гордеят с това.

http://rabota.123.st
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Вто 04 Дек 2012, 17:42

-------- Оригинално писмо --------
Цитат :
От: erol erol
Относно: null
Изпратено на: Понеделник, 2012, Декември 3 19:36:27 EET

kak moje dase vidim sas vaz i dase pogovorim ??????

Отговор:
Имаме много информативен форум + възможността на него да отговаряме на всякакви Ваши въпроси, при това - там, където са възникнали, по същество. Възползвайте се тук - http://nadomno.bulgarianforum.net

надомни доходи, интернет и бизнес решения
за малък и среден бизнес и самонаети лица
Още полезни линкове, тук:
http://nadomnarabota.blogspot.com
http://rabota.123.st
http://nadomno.bulgarianforum.net
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:22

9. Имаме оригинални, неповтарящи се системи за гарантирани печалби от тотото. Търсим разпространители. Редовните участници в тотото са около 20 - 230 хиляди (два пъти седмично)! Дано разбирате за какво Ви говоря!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:22

Стига да сте поне малко ценител на изкуството, ето Ви още едно поле за отлично комисионно сътрудничество - имаме чудесни картини за дистрибуция. Всяка галерия, особено по време на криза, ще прояви интерес към разнообразяване на асортимента си, особено с нови и свежи идеи. Сами преценете - може да ги видите
тук:
Багандат
и тук:
Lightics

И ако сте заинтерисовани, веднага ми се обадете за условията, каталог, ценоразпис и договор.
0888/428240 или 042/639239 (от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч. - в работните дни на седмицата).


Последната промяна е направена от Admin на Нед 05 Апр 2009, 16:32; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:22

Имаме една съвсем нова програма, която непременно трябва да проучите - № 1436: Доживотна рента за Вашите деца

По тази Програма можем да си сътрудничим с Вас и по по-широкото й представяне.
В т.ч. и организирането на семинари.
Близка е до Вашата банкова квалификация, но е (както се казва) от другата страна на бариерата.
Или как да осигурите (двойно гарантирана от държавата) пожизнена месечна рента за своите деца от най-малко 102 лв, още при навършване на тяхното пълнолетие?!
Помислете сериозно върху тези думи!


Последната промяна е направена от Admin на Нед 05 Апр 2009, 16:28; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:21

Бизнесът с бронзовите сувенири - Програма № 0079.
Може да Ви послужи като основа за изграждане за нула време на цяла сувенирна империя. В този момент нишата е все още свободна, но е подходяща само за предприемчиви, амбициозни и делови хора, изгарящи от желание да се реализират в живота. Тук е възможно да Ви оказваме и постоянна подкрепа по принципа на консултантското партньорство!


Последната промяна е направена от Admin на Нед 05 Апр 2009, 16:24; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:21

5. Бизнесът с подаръчни торбички, особено ако вложите и малко художествено въображение - Консултантска Програма № 0205. Пазар вече и в цяла Европа.


Последната промяна е направена от Admin на Пет 27 Мар 2009, 03:33; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:21

Програма № 0058 - идеалният надомен бизнес от къщи за интелектуалци - учители, филолози, журналисти, социолози, счетоводители, инженери, юристи, различни служители. Законният източник на допълнителни надомни доходи!


Последната промяна е направена от Admin на Нед 05 Апр 2009, 16:22; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:20

Програма № 0004 - същото, само че с електронната поща. Най-модерната форма на автоматичен надомен маркетинг през интернет, особено подходящ за допълнителни доходи (понеже интернет е денонощен и човек винаги може да намери удобно време през деня или нощта, за да си свърши работата (която не е и много - особено след като се усвои добре.


Последната промяна е направена от Admin на Нед 05 Апр 2009, 16:20; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:19

Програма № 0155 - ключова е за надомния телефонен маркетинг. Работи се по парньорски договор с нас, а по-късно може да я развивате по същия начин и за свои нужди и продукти.


Последната промяна е направена от Admin на Нед 05 Апр 2009, 16:18; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 27 Мар 2009, 03:19

1. Имаме модни вратовръзки за сезона. Над 500 различни модела. Повечето са уникални - в 1 екземпляр, с гаранция, че други подобни в България няма.

Търсим сериозни дистрибутори.

За всеки самостоятелен търговски обект, за всеки сезон, можем да правим индивидуална доставка на по 100 - 500 бр. различни вратовръзки.
  • 100% полиестер.
  • Последна мода.
  • Предимно италиански дизайн.
  • Ръчна изработка.


Последната промяна е направена от Admin на Пет 27 Мар 2009, 03:40; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
sstoyanova
ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Пет 22 Авг 2008, 16:20

Здравейте отново,

Поразгледах отново програмите, както и вашите предложения. ориентирала съм се засега към Програма № 0234, тъй като е нещо което настина има широко приложение и доста голям пазар, а и както казвате фирмите не го купуват еднократно и мога сама да го предлагам.
Относно Програма № 1436 наистина изглежда доста интересно. Аз самата в момента работя като консултант като предлагаме финансови услуги, но на корпоративни клиенти и също така дейността е свързана изцяло с българското законодателство и промени в него, така че в този смисъл наистина смятам, че можем да си сътрудничим. Засега обаче мисля да започна с 0234, тъй като в момента не ми е възможно да заплатя таксата за 1436, а и откровено казано бих искала да видя как ще потръгнат нещата с другата програма и също така ми се струва че съвместяването на сегашната ми работа със сътрудничество по Програма № 1436 ще ми бъде малко трудоемко.
Очаквам Вашето мнение по горенаписаното.
ПОЗДРАВИ!
С. Стоянова

ОТГОВОР:
За начало, Програма № 0234 е добре.
Ако добавите и № 0004, ще включим и повече модерен маркетинг в начинанието Ви.

А за Програма № 1436 - обърнете внимание, че главното мото е:
"Времето е пари!"
Моето лично мнение е, че тази програма е неотложна.
Но за съжаление, това независи от мен и поради това Евростат отчита, че ние българите сме най-бедните хора в Европа.
Върнете се в началото Go down
sstoyanova
ПисанеЗаглавие: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Чет 21 Авг 2008, 23:03

Здравейте,
Бих искала ако е възможно да ми помогнете в избора на най-подходяща програма, с която да започна.
От Варна съм.
Имам висше икономическо образование /Бакалавър-Стопанско управление и Магистратура-банков мениджмънт/
Работила съм като касиер фактурист в търговски фирми, а в момента съм търговски представител от година и половина.
В момента това, към което съм се насочила е търговия, дистрибуция, представителство или надомно производство с последващо разпространение, като разполагам с контакти на всякакви фирми в цялата страна, както и собствен компютър и интернет.
Мисля за сега че е най-добре да започна с нещо което да ми дава допълнителен доход и ако нещата потръгнат да го направя основна дейност, като го доразвия с допълнителни програми, които предлагате.
Благодаря Ви предварително!
ПОЗДРАВИ!
С. Стоянова, Варна
P.S. Извинявам се, ако темата не е на най-подходящото място, но там, където мислех че е подходящо, форумът беше заключен.

ОТГОВОРИ:
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   Нед 02 Мар 2008, 07:16

Предложение № 0200:
Ако се затруднявате в своя избор,
искате ли да получите
нашия професионален консултантски съвет?


Вие вече прочетохте всичко по този форум.
От седмича или повече четете, сравнявате.
Поставяхте въпроси и получавахте насочващи отговори.
Но се още се затруднявате с избора си!


Ако е така, попитайте ни за съвет, като се доверите на нашия вече 14 годишен консултантски опит в работата ни с десетки хиляди хора от цялата страна, с всякакви професии и възможности.

Направете тази заявка за конструктивен консултански съвет,
като приложите към нея и кратки сведения за себе си:

- образование,
- професия,
- опит,
- умения,
- интереси,
- любими неща,
- здраве
(максимум 1 страница - пишете четливо).

Възоснова на написното от Вас, ще Ви предложим най-подходящите според нас Програми, в които може да се включите, при това с 10% намаление (като компенсация на долната такса за сериозност на намеренията Ви).

Такса: 25,00 лв

ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ, МНЕНИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ ПО ТЕМАТА МОЖЕ ДА ДОБАВЯТЕ
КАТО ЩРАКНЕТЕ В БУТОНА "POSTREPLY" ПОД ИЛИ НАД ТЕМАТА, В ЛЯВО,
АКО ВЕЧЕ СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО ЧЛЕН НА ФОРУМА.
АКО НЕ СТЕ, НАПРАВЕТО ГО СЕГА И ТУК: http://nadomno.bulgarianforum.net/profile.forum?mode=register

ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ, МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,
НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч. И ОТ 14 ДО 18 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365


Последната промяна е направена от надомно на Пет 27 Сеп 2013, 17:02; мнението е било променяно общо 8 пъти
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Коя е най-подходящата програма за надомна работа?   

Върнете се в началото Go down
 
Коя е най-подходящата програма за надомна работа?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: ЗА НАС - правила, отзиви, въпроси, заблуди... :: Защо Надомно ООД и ТРАКИ Женина ООД са добри решения за Вашите надомни доходи?-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog