Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 N: 1436 - ДО 102 ЛВ МЕСЕЧНА РЕНТА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: N: 1436 - ДО 102 ЛВ МЕСЕЧНА РЕНТА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!   Пет 15 Авг 2008, 23:46

Вие добър родител ли сте?

А Златна кокошка за Вашите деца осигурявате ли?!

Която да им снася като МИНИМУМ по 102,00 лв месечно, под формата на пожизнена, наследима пенсионна рента. Идеалният родителски подарък за тяхното пълнолетие!

Без Вие или те да сте си мръднали и пръста за това – без трудов стаж, без точки …!
Двойно гарантирана от държавата.
Чрез Базова програма N: 1436:

Едно време слушах приказката за Златната кокошка, която снасяла златни яйца и така правела щастливи и безгрижни своите стопани. И си виках «Бреей, хубава Работа!»

Оттогава времената доста се промениха и днес Вие може не да слушате или разказвате, а да ПОДАРИТЕ Златна кокошка за пълнолетието на всяко от своите деца!

Хайде да помислим:
С какво смятате да изпратите в живота своите деца при навършване на тяхното пълнолетие?

- с моден за момента костюм или тоалет, който едва ли ще облекат повторно?

- с ценен родителски съвет от рода на (бла-бла)
= «учи, тати, та да работиш и блъскаш от тъмно до тъмно за насъщния ...(за някой нов чорбаджия)»? или
= «яж, пий и си носи новите дрехи, че това ще ти остане…»? или
= «на хляба – мекото, от живота – лекото …»?

Или ще им осигурите нещо по-съществено, по-конкретно, по-материално и по-непреходно ..., за което ще Ви уважават и споменават цял живот. Като например, доживотна, ежемесечна рента от минимум 102 лв (а най-вероятно и повече), двойно гарантирани от държавата?

И наистина, дали няма начин Вашето новородено дете, още с навършване на пълнолетието си (18 години), да се сдобие (благодарение на Вас) с такава пожизнена (доживотна и наследима), двойно и законово гарантирана от ДЪРЖАВАТА, пенсионна рента от най-малко 102 лв месечно, при това:

= без да се налага да работи за нея нито за миг, (все едно, че му е паднала от небето),
= без да попълва безбройни и неясни формуляри на дълги опашки в бездушни институции,
= без да доказва пред заядливи чиновници, че има стаж или точки или други кой знае какви специални заслуги ...?!
= без трикове с болнични,
= без връзки с ТЕЛК
= без каквото и да е шмекеруване!

100% ЗАКОННО!

И това да е само най-малкото, което може да им връчите на тепсия, като подарък, вързан с червена панделка!? И да ги изпроводите в живота с чувство на удовлетворение и изпълнен родителски дълг!

Всеки знае какво е основното родителско напътствие към децата сега:
«Учи, тати, за да си намериш добра работа…»

И закономерно възниква въпроса, какво ще стане с това правило, ако Вие в пълен размер се възползвате от тази Програма и удвоите, а след това удесеторите дохода по нея от 102 лв на 200 или даже на 1000 лв месечно? Заедно с готова рецепта как всичко това е възможно и как децата Ви да продължат сами да умножават заложения от Вас ефект, но вече за себе си и за бъдните поколения.

Ще се налага ли тогава Вашето дете да работи и «да се учи, за да работи»?
Може би да, но не по принуда и не за някой друг. А само за себе си и според личните си предпочитания.
Вие знаете кога се е зародила културата – когато в Обществото се е появил излишъка от блага и вече не се е налагало всички да работят за насъщния. Тогава са се появили поетите, писателите, художниците, певците, благотворителните фондации, хуманизма… Тогава хората са можели да си позволят култура.

Ето това е бъдещето, което вече може да заложите с тази Програма за своите деца, сега. Не труд с кървава пот на челото, от тъмно до тъмно, а достойни, приятни и обществено полезни каузи, в интелигентна среда - без никаква принуда, още по-малко - финансова.

Живот, за който и Вие сте си мечтали. А сега сте на една ръка растояние да го превърнете в реалност за своите деца.

Вдигнете веднага телефона, наберете 0888/428240 и ми кажете:
«Добре, да започваме, защото наистина Времето е пари!»

Но тази Програма е нещо повече!
Още утре тя може да се превърне
- в едно начало,
- в първата крачка,
- в един старт в живота от движение,
към бързо удвояване и даже - удесеторяване на тези лесни и гарантирани за сега пари!

Защото тук няма фантасмагории, а конкретна, съвсем разбираема и много проста схема (механизъм) за действие, двойно гарантирани от държавата. И всичко това, като ангажимент, ще Ви отнема време не повече от по 12 – 15 минути месечно, колкото за една … приятна разходка в парка! И това е което Вие действително ще правите – една приятна разходка, веднъж месечно! Къде и как – ще научите.

«Как е възможно всичко това?!» ще попитате Вие.
Да, възможно е! Има прост, ясен начин то да стане сега, в този момент и да започнете веднага!

И ако Вие вече знаете начина или рецептата – действайте незабавно! Но ако не ги знаете, без да губите повече време, се възползвате от нашата:

Базова програма N: 1436:
«Златна кокошка за Вашите деца или как да им осигурите минимум 102 лв месечно, двойно гарантирана от държавата, доживотна и наследима, ранна, абитуриентско - пенсионна рента? Практическо ръководство за незабавно и безотложно действие с прости, ясни, последователни и конкретни практически стъпки».
С пълна подкрепа от наша страна и със Законовите гаранции на Държавата (тя не е толкова лоша, колкото се опитват да я представят някои).

Та, започваме ли?
Позвънете ми на 0888/428240 и кажете:
«Какво още чакаме?! Да започваме веднага!»
И си запишете номера на банковата сметка за встъпителната такса, изпратете я веднага и още на следващия ден, по специален куриер, получавате първия свитък с инструкциите.
И схемата заработва за Вас!

Но ако все още съмненията Ви глождят, нека изясним нещата черно на бяло и с пълна отговорност от наша страна:

1. «Законно ли е всичко това?»
Да! 100% законно! Точ в точ, по Закона!

2. «Трудно ли е?»
Колкото една 12 – 15 минутна разходка в парка, веднъж в месеца.

3. «Сложно ли е?»
Ясно е като бял ден. Ще Ви го начертая с картинка и в малка табличка, която даже четвъртокласник ще разбере.

4. «Защо не съм чувал(а) за това досега?»
И аз това се питам! Но не сте единствените в България. И това е една от причините, ние българите, да сме най-бедните хора в Европа (според Евростат). Причината е и по-дълбока, но ще Ви я разкрия по обстойно, когато се включите в Програмата и преминем по същество.

5. «На кого дължа тази възможност?»

а/ На Българското правителство и Парламент, които
- / парично! обезпечават схемата, с пари от държавния бюджет;
- / законово! гарантират правата Ви срещу евентуални рискове и сътресения.

б/ На стабилизиращото за България Европейско членство от 2007 г. насам.

в/ На «Женина» - най-голямата и единствена Агенция в България със стотици надомни програми и разработки за доходи (подобни на тази), търсени от над 89600 клиенти от цялата страна.
И ето Ви 12 години опит – на Ваша страна!

г/ На Уникален математически принцип, действащ от десетилетие вече и в България, наречен «Осмото чудо на света» от най-великия учен на всички времена – Алберт Айнщайн.

д/ На г-н Николай Колев – математик с 30 години стаж като такъв, за да не правите сметките Вие! (Човекът ахна като разбра за какво става дума и веднага уреди двете си внучки).

6. «Щом държавата дава, Вие за какво сте ми?»
Държавата (Господ) дава, но в кошарата не вкарва. Някой трябва да Ви преведе през джунглата от чиновнически усуквания и да Ви го обясни на разбираем език.

7. «В какво се изразяват моите ангажименти?»
За да осигурите на Вашите деца въпросните минимум 102 лв месечно, до живот (наследими), Вашият ангажимент е през първите 18 години от техния живот, до навършване на пълнолетие, веднъж месечно (един път в месеца) да правите една лека и преятна разходка за 12 – 15 минути (подобна на разходките в парка) – къде и как – ще Ви обясня.

Значи, 18 години х 12 месеца = 216 разходки х 15 минути = 3240 минути или 54 часа. Няма да копаете! Няма да орете! Няма да жънете на ръка при 40 градусов пек!
Една приятна разходка, малко сладки приказки с тоя-оня и работата за месеца е свършена.

8. «Това не е ли някакъв майтап?»
Не е! Много е просто – Всеки е богат, но не го знае. Така е. Особено в този конкретен случай, когато може да осигурите зад гърба си подкрепата на Държавата и 12 годишния практически опит на компетентна в доходите Агенция.

9. «За тези 18 години – Я камилата, я камиларя…»
Така е! И това е нашата роля в процеса – постоянно да проучваме ситуацията - нормативно, законодателно, пазарно, здравно …и ако се налага, своевременно да правим промени, допълнения, корекции, като Ви предоставяме на тепсия готови решения и схеми за действие според евентуалните промени в ситуацията. Но за Вас пак си остава задължението за по една разходка месечно.

10. «А ако децата вече са ученици (а не новородени)?»
Да, схемата пак важи, но вече частично. Времето е пари. Част от времето е изядено, т.е. част от парите сте ги пропуснали. Но вземате това, което все още Ви се полага и е налично. А отделно, във Вашия случай можем да приложим някои компенсационни механизми, с които част от пропуснатото може да се навакса в оставащото време. Но към разходката ще трябва да добавим и още нещо. Всичко сме намислили. Затова побързайте, ако не искате да загубите всичко!
Наистина побързайте – Казвам Ви: «Времето е пари!»

11. «И колко ще ме обръснете за това велико чудо?»
Е, Вие ми кажете!
Колко ще ми платите, за да научите веднага, без нито миг повече помотаване (защото «Времето е пари!!) - как да обезпечите току-що роденото си отроче с най-малко 102 лв месечна, доживотна, двойно гарантирана от държавата и наследима за бъдните поколения пенсионна рента???
Ако може да го направите сами, нищо няма да Ви струва. Просто действайте!
Но ако не можете или не знаете? Кой е виновен? Трябва ли да работя за Вас безплатно?
Е, Кажете. Колко ми предлагате? Опитайте се да ме съблазните!

Нека да пресметнем какво получавате Вие:
- най-малкото 102 лв месечно след 18-тата година на детето нататък …
- при средна продължителност на живота от 75 години.
имаме 102 лв х 12 месеца х (75 – 18 = 57) години

ЗНАЧИ, ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ МИНИМУМ 69768 лв!


Последната промяна е направена от Admin на Чет 18 Сеп 2008, 00:14; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: N: 1436 - ПРОДЪЛЖЕНИЕ:   Пет 15 Авг 2008, 23:46

Ще ме извините, но пак да го повторим:
“Това е най-малкото, което може да получите с наша помощ”.

Няма да смятам какво става ако сумата е по-голяма, нито ще смятам колко още ще получат Вашите наследници, ако съхраните механизма и за тях и за колко поколения напред това може да продължи да действа.

Е, да речем 10% от този доход ще ми дадете ли? 6976,80 лв? Веднага. При пълна писмена гаранция, че ще Ви възстановя парите, ако се окаже, че посочените тук, в това предложение твърдения не почиват на Законова основа и поради това схемата е неосъществима!
Давам Ви гаранция! Приемате ли?!

Добре, но 10% е най-малкото, ще кажа аз.
Обикновено, в такива случаи се дели на половина – 50:50. Което прави 34884,00 лв. Е, хайде, няма да Ви ги искам всичките, веднага. Правите първоначална вноска и останалите ги разсрочваме равномерно, за 18 години или до навършване на пълнолетие на детето. Това разумно и приемливо ли е?
Иначе е почти сигурно, че няма да видите, даже и през крив макарон, нито лев от тези пари, за които говорим тук.

Кое е по-важно за Вас?
- Колко ще получа аз (завистта) или
- Колко ще получите Вие (разума)?

Споделяте ли модерния принцип в бизнеса, че
“Всички страни в една сделка трябва да останат еднакво доволни.”

Или си мислите, че аз съм длъжник, който незнайно защо, трябва и то безплатно да Ви обучава?
Справедливо ли е да Ви дам на тепсия практическа схема за действие, която ми е коствала 30 години учене, следване, блъскане, четене? Стотици безсънни нощи. Безценен опит, получен при съдействието в хиляди (над 89300) случаи, подобни на Вашия.

Е, добре! Ето моето предложение:
Нека да започнем с една минимална такса,
в размер на 1% от целия ефект -
встъпителна вноска от 697,68 лв сега и
по 10% (10,20 лв) месечно от реалните Ви месечни постъпления,
СЛЕД 18-тата година нататък,
но пожизнено и наследимо от моите наследници?

Считате ли този вариант за справедлив?

Помислете и като позвъните на 0888/428240, ми кажете:
«Виждам, че предложението Ви е сериозно, гаранцията – убедителна, опита ви – значителен. При това положение съм съгласен да действаме веднага!» И си записвате банковата ми сметка за превода. Превеждате таксата и на следващия ден получавате по специален куриер първата пратка, за да стартираме и да накараме Времето да заработи за Вас.
«Времето наистина е пари!»
Да побързаме!

И да не забравяме,
че тук говорим не за Вас, а за Вашето поколение! За бъдещето на Вашите деца. Дали те да работят от тъмно до тъмно (за филанкишията) или да получават своите минимум 102 лв месечно, че и повече - немъчени, гарантирани, чисти български пари (евро – след някоя и друга година).

Побързайте! Схемата може да се приложи и механизма да заработи даже ако детето вече ви вече е ученик (разбира се, колкото по-рано – по-добре!) Затова казвам «Времето е пари?» Побързайте! Позвънете веднага на 0888/428240 за процедурата и

ПЕЧЕЛИТЕ ОЩЕ И
35 СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪКА,
които иначе разпространяваме
на обща стойност 249,87 лв:

- Подарък N: 1/35: Секретна стратегия за охолен живот на мултимилионерите в 6 ясни и прости стъпки - достъпна само за избрани! 8,79 лв
- Подарък N: 2/124: Древен, таен японски метод ще Ви направи богати, колкото и малко пари да имате в момента!! 8,68 лв
- Подарък N: 3/74: Шест са решаващите умения през новия 21 век! Научете ги навреме за да сте в първите редици на успелите. 8,05 лв
- Подарък N: 4/77: Има седем начина да постигнете невероятен бизнес успех! 15,98 лв
- Подарък N: 5/117: Само три са резултатните начини за постигане на целите, които си поставяте. 7,33 лв
- Подарък N: 6/119: Два са сигурните начини най-после да поотпуснете колана. 6,10 лв
- Подарък N: 7/122: Коя е най-важната тайна на богатите и как да се възползвате от нея още днес? 13,93 лв
- Подарък N: 8/126: Има само един прост начин да поемете живота си в свои ръце, за да спрете да се люшкате като перце сред буря. Използвайте го! 5,05 лв
- Подарък N: 9/129: Има 5 начина да поемете контрола над най-ценните си качества и да удвоите продуктивността си само за една нощ! 5,66 лв
- Подарък N: 10/130: 10 правила на богатите - 10 начина да слагате повече пари в джоба си още от днес! 6,52 лв
- Подарък N: 11/132: 8 тайни на милионерите или кои са 8-те секрета, които ще преобърнат мизерното Ви съществуване в заможен живот? 8,84 лв
- Подарък N: 12/148: Има няколко прости стъпки за постигане на всичко, което желаете в личния си живот, в работата си и в бизнеса (ако смятате да имате такъв). 5,80 лв
- Подарък N: 13/165: Кой е най-големия капан на парите и как да го избегнете веднага, за да заживеете най-после и Вие като белите хора? 6,23 лв
- Подарък N: 14/173: Кои са 10-те зависимости, които Ви обсебват ежедневно, изцеждайки до последна капка силите Ви, за да Ви оставят завинаги бедни, болни и нещастни? 5,30 лв
- Подарък N: 15/183: Критичната точка или как загубата Ви в бизнеса може да се превърне в печалба (а печалбата Ви - в загуба, ако не внимавате)? 9,17 лв
- Подарък N: 16/185: Някои хора живеят и работят цял живот "на тъмно“. Научете как да излезете “на светло”. 6,18 лв
- Подарък N: 17/502: Защо по света няма нито един професор - милионер, а милионерите обикновено са “прости” хора?? Като Форд, например. 6,19 лв
- Подарък N: 18/524: Произход на бедността и как да се избавим завинаги от нея? 6,89 лв
- Подарък N: 19/555: Произход на богатството или как човек може да си "набере” пари в кошницата и най-важното - откъде? 6,89 лв
- Подарък N: 20/569: Кой е основния източник на парите, за да не ги търсите там, където ги няма! 6,01 лв
- Подарък N: 21/570: Кой е сигурния начин да се пенсионирате рано и щастливо да се наслаждавате на живота си без повече грижи за парите? 12,87 лв
- Подарък N: 22/573: Кой е правилния начин да финансирате своите начинания безрисково?! - за да избегнете фалита и разорението. 8,17 лв
- Подарък N: 23/576: Коя е единствената причина в една и съща дейност или бизнес едни хора да се провалят, а други да постигат грандиозен успех?! 6,94 лв
- Подарък N: 24/580: Кое е основното предимство на собствения бизнес, което 96% от хората не разбират? 5,98 лв
- Подарък N: 25/585: Кой е сигурния начин да успеете във всяко едно начинание и как да го приложите веднага? И защо е сигурно, че ще успеете? 5,67 лв
- Подарък N: 26/589: Кой е начина веднага да се сдобиете с желязна воля, без да скърцате със зъби? 5,33 лв
- Подарък N: 27/650: Коя е най-честата причина за провал във Вашите начинания и кой е естествения начин да я елеминирате завинаги? 5,83 лв
- Подарък N: 28/659: Коя е ключовата тайна за успешен бизнес и как да я приложите веднага, за да забравите завинаги безпаричието?! 6,57 лв
- Подарък N: 29/660: Коя е най-подходящата за Вас област на изява, така че успехът да Ви е в кърпа вързан?! 5,02 лв
- Подарък N: 30/682: Как да се спасите завинаги от пагубното влияние на чуждата некомпетентност, тенденциозност и злонамереност, за да не се разкайвате цял живот за пропуснатите възможности? 4,56 лв
- Подарък N: 31: 692/100% сигурен начин да спечелите от тотото, ако спазвате принципа да играете "С малки суми, но редовно”. 100% законно, 100% морално, 100% поверително! 6,73 лв
- Подарък N: 32/883: Знанието не е информация, нито образование. Научете истинския начин да го придобивате в неограничени размери (колкото може да понесете), който ще Ви постави в привилегировано положение. 6,13 лв
- Подарък N: 33/884: Как да поддържате равновесието в своя живот, за да избегнете навреме “черните облаци” над главата си? 4,11 лв
- Подарък N: 34/930: Какво гласи Закона за причината и следствието и как да го приложите в развитието на успешен собствен бизнес? 4,68 лв
- Подарък N: 35/989: Каква точно е формулата на неудачниците и как да разкъсаме омагьосания кръг в името на успеха? 7,69 лв

Е, 35 подаръка стигат ли? На обща стойност 249,87 лв!

Побързайте! Схемата сега е двойно гарантирана и парично обезпечена от Държавата, съгласно действащото Законодателство, но все още малко хора знаят или се досещат за нея. А само единици я прилагат пълноценно.

И това е Вашия шанс - да се възползвате от знанието сега и да сте сред първите, защото, да го кажем вече заедно: «Времето е пари!»

Заявете своето участие веднага! 0888/428240
И това е най-малкото което можем да направим за Вас, за децата Ви, за най-близките Ви хора.

ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДИН ПОДАРЪК В АВАНС:
Чудите се как да съберете малко пари за встъпителната такса?
Много просто! Ето Ви някои подсказки:

Правило N: 1: Възнаграждавайте първо себе си!
Вероятно често Ви се случва, още преди да сте получили заплатата си, списъка с чакащите плащания да е готов, като понякога застрашително се доближава или даже надхвърля очакваните от Вас приходи.
За какво да отделите тогава първо пари?

Това е една от стратегическите тайни на богатите хора.
Преди да се отчетете с чест за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините ..... отделете пари за себе си, за утре! Казано е: “Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели, за да я вложиш така, че и утре да имаш 2 парички.“
До тук ясно, но как да разкъсате омагьосания кръг, от къде да започнете, след като парите постоянно недостигат??

Правило N: 2: Огледайте се! Парите са навсякъде около Вас!
- ненужни вещи, отлежаващи с години по стаи, килери, тераси, изби и тавани - пуснете и разлепете обяви и ги разпродайте, а за в бъдеще внимавайте какво купувате;
- порочни навици (кафе, цигари, алкохол ...) - спестете двойно - и бъдещите здравословни проблеми (които ще Ви струват още пари) и малко пари за доходни вложения сега;
И ако всичко това не Ви помогне (което ще е много чудно), възползвайте се от

Правило N: 3: Взаимо-спомагателната каса или от многобройните краткосрочни заеми, които вече се отпускат само срещу лична карта. Подробности за един такъв заем може да получите на телефон: 0700-11-7-11 (на цената на един градски разговор за абонати на БТК от цялата страна).

Още изгодни начини за финансиране на Вашите начинания, както и тайната да си осигурите наистина безлихвен заем (до около 1000 лв), при това без формалности, документи, обосновки, гаранции … научавате веднага щом се включите в тази уникална Програма N: 1436 (информация, която иначе също се заплаща).

Ето, и с финансирането Ви помогнах, в аванс. Поне една от горните идеи ще Ви свърши работа, така че , възползвайте се, позвънете на 0888/428240 и да започваме.
Върнете се в началото Go down
Ламбов




ПисанеЗаглавие: Коя е най-подходящата програма?   Съб 23 Авг 2008, 01:36

by sstoyanova Today at 10:20
Относно програма 1436 наистина изглежда доста интересно. Аз самата в момента работя като консултант като предлагаме финансови услуги, но на корпоративни клиенти и също така дейността е свързана изцяло с българското законодателство и промени в него, така че в този смисъл наистина смятам, че можем да си сътрудничим. Но в момента не ми е възможно да заплатя таксата за 1436. Също така ми се струва че съвместяването на сегашната ми работа със сътрудничество по програма 1436 ще ми бъде малко трудоемко.
Очаквам Вашето мнение по горенаписаното.
ПОЗДРАВИ!
С. Стоянова

ОТГОВОР:

Обърнете внимание, че главното мото в Програма 1436 е:
"Времето е пари!"

Моето лично мнение е, че тази програма е неотложна.
Но за съжаление приложението й в живота на хората малко зависи от мен и поради това Евростат отчита, че ние българите сме най-бедните хора в Европа. Е, правя каквото мога, за да променя мисленето на хора като Вас.

Относно заплащането на таксата - обърнете внимание на цял раздел с финансови идеи, които могат да са Ви от полза!

По отношение на трудоемкостта - ще си позволя да съм изцяло несъгласен.
15 - 20 минути МЕСЕЧНО - за какъв труд говорим тук. Една разходка.

Идеята на тази програма е не да Ви убиваме от труд, а обратното - да Ви спестим излишен труд и то колкото е възможно повече.

И повярвайте, можем изцяло да Ви го спестим.
Не е лоша идея да попренаредите приоритетите си.
: )

Още отзиви.
Върнете се в началото Go down
sstoyanova




ПисанеЗаглавие: Сътрудничество за разпространение на програмата.   Пон 25 Авг 2008, 02:04

За трудоемкостта имах предвид сътрудничеството по тази програма за по-широкото й представяне. Освен ако нямате предвид, че и в този случай ще отнема тези 15 минути на месец?
Другото, което искам да попитам е дали тази програма е приложима, ако все още нямам деца?

ОТГОВОР:

Ако представяте Програма 1436 посредством Автоматичния робот по Програма № 0004, тогава действително ще Ви отнема 30 - 40 минути дневно. Подробностите са тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t27.htm?highlight=0004

Нещо повече.
В същото това време ще може да поберете и представянето на Вашия корпоративен продукт (фирмите се състоят от служители, собственици, които имат нужда и от индивидуални услуги за безсрочни немъчени доходи. Нали!?

Ако все още нямате деца, това не означава, че никога няма да имате. Без деца, едната държавна гаранция отпада, но Програмата е напълно приложима. И аз самия я използвам за себе си.
Времето е пари! Не бива да го губим. Всеки загубен ден ни лишава от доходи.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: N: 1436 - ДО 102 ЛВ МЕСЕЧНА РЕНТА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!   

Върнете се в началото Go down
 
N: 1436 - ДО 102 ЛВ МЕСЕЧНА РЕНТА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Печелете пари от инвестиции - без работа и труд.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте безплатен блог