Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Стани собственик на безплатни акции в нова социална мрежа

Go down 
АвторСъобщение
GlobAllShare
ГостПисанеЗаглавие: Стани собственик на безплатни акции в нова социална мрежа    Нед 15 Юни 2014, 17:58

Бъди собственик
Най-големите социални мрежови сайтове в света реализират приходи в размер на няколко милиарда долара годишно, като това дава възможност за безплатно ползване на интернет страниците им от техните потребители.
Целта на GlobAllShare е не само да се даде възможност за безплатно ползване на потребителите, но и за да почувстват световната общност като собствена, и по този да я оформят както сметнат за добре. Ето защо GlobAllShare гарантира статута на собствеността на всеки потребител под формата на безплатни дялове по време на етапа на предварителна организация.
Всеки член на GlobAllShare, който се присъединява към общността по време на етапа на предварителната организация и допринася за глобалния растеж от него, може да получи дялове GlobAllShare непрекъснато и безвъзмездно като всеки месец ще получава дивиденти от глобалната печалба пропорционално на притежаваните дялове след старта на това предприятие.
Притежавай дял от глобалната печалба
GlobAllShare дели глобалната си печалба със своите потребители, които са допринесли за глобалния растеж и разпространение по време на пред организационния период.
След като предприятието е пуснато притежателите на дялове в GlobAllShare ще получават всеки месец своите дивиденти от 70% от глобалната печалба пропорционално на притежаваните дялове, като по този начин всеки притежател ще получи постоянна месечна печалба.
Но притежателите на дялове в GlobAllShare не само ще получават месечен дивидент, но също могат да продават своите дялове по номинална стойност, като по този начин ще могат непосредствено да спечелят голяма сума.
Вземи своите дялове
Можеш също така да получиш своите дялове в GlobAllShare общността просто по време на етапа на предварителна организация. Всичко, което трябва да направиш, е да поканиш своите приятели и познати, на уеб сайта на GlobAllShare.
Ако си поканил успешно 5 от своите приятели, ще получиш 1 GlobAllShare дял веднага. Но ти не само ще получаваш дялове след поканване на собствените си познати, също ще взимаш и след всеки пети следващ потребител поканен от твоите приятели, както и от на приятелите приятелите и техните приятели. 7 нива реферална система.
Ако си поканил успешно 5 от своите приятели, ще получиш 1 GlobAllShare дял веднага. Но ти не само ще получаваш дялове след поканване на собствените си познати, също ще взимаш и след всеки пети следващ потребител поканен от твоите приятели, както и от на приятелите приятелите и техните приятели. 7 нива реферална система.
Постоянен доход
След като получавате лихви в глобалната общност на GlobAllShare ще имате непрекъснат месечен доход, тъй като ви се плаща дивидент от глобалната печалба всеки месец, пропорционално на броя на дяловете, които притежавате.
Ако сте поканили пет от вашите приятели към GlobAllShare общността успешно и вашите приятели също канят 5 от своите приятели в седем последователни нива след вас, тогава може да имате право на следния дивидент всеки месец.
ниво 15 Поканвания1 GAS дял
ниво 225 Поканвания5 GAS дял
ниво 3125 Поканвания25 GAS дял
ниво 4625 Поканвания125 GAS дял
ниво 53 125 Поканвания625 GAS дял
ниво 615 625 Поканвания3 125 GAS дял
ниво 778 125 Поканвания15 625 GAS дял
Общо 19.531 GAS дял
Според примера, може да получите общо 19,531 GlobAllShare безвъзмездни дялове, след което ще бъдат изплатени на месечен дивидент след глобалния старт на начинанието. Ако, например, ви се плаща само 0,25 $ дивидент от глобалната печалба на месец, вие ще получите $ 5,000 на месец. Може дори да се получи дивидент в размер на $ 0.5 месечно или $ 1.0 след всеки един от вашите дялове, като по този начин може лесно да се генерира месечен доход и да печелите 10 000 или 20 000 щатски долара .
Можеш да следиш броя и стойността на своите дялове както и сумата на своя месечен дивидент в ВебОфис постоянно.
Моментални пари
Като член на GlobAllShare общността може не само да получаваш месечен доход под формата на дивиденти, но и голяма сума пари, тъй като можеш да продадеш дяловете си веднага.
След глобалното стартиране на това начинание може да продадеш своите акции по номинална стойност, като по този начин да направиш по-голяма сума пари незабавно. Да вземем един пример: ако номиналната стойност на дял е $ 10 след стартирането на дейността и в съответствие с примера по-горе ще притежаваш 19531 GlobAllShare дяла, можеш да ги продадеш за общо 195531 щатски долара, така ти печелиш голяма сума веднага. Очевидно е, че номиналната стойност на дяловете, може лесно да достигне $ 20 или $ 40 на дял, в зависимост от броя на лицата, които използват портала на общността GlobAllShare по целия свят.
Следва да се отбележи, че потребителите могат да придобиват дялове GlobAllShare само по време на срока на предварителна организация в съответствие с тяхното изпълнение, следователно, при глобалното стартиране на предприятието само тези, ще имат дялове, които са допринесли за развитието на GlobAllShare.
След започването на предприятието няма да бъда издавани повече никакви допълнителни дялове, като по този начин дялове ще могат да бъдат закупени от тези, които са били ангажирани изключително в глобалното създаване на мрежата и получили дялове за техния принос.
 
С най-добри пожелания,
Екипът на globallshare
GlobAllShare™ World Wide © 2012-2014.

За да получите безплатни акции, регистрирайте се тук -
https://www.globallshare.com/bg/2374406.html
https://www.globallshare.com/bg/2374406.html
Върнете се в началото Go down
 
Стани собственик на безплатни акции в нова социална мрежа
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Работа в чужбина за българи у нас и зад граница.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblog