Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач

Go down 
АвторСъобщение
radost
ПисанеЗаглавие: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   Пон 20 Май 2013, 17:34Ако имате един продавач и добре сте го обучили, той може да продава за Вас до 8 - 10 часа на ден, не повече. Но ако имате безупречна рекламна оферта, от нея може да размножите и разпратите на своите потенциални клиенти и 1 милион екземпляра по за 1 - 2 стотинки на бройка или даже безплатно (стига да знаете как). И след това всяка от тези оферти започва да работи безплатно за Вашите продажби.
Но въпросът е "Как да си изготвите безупречна рекламна оферта, така че тя да върши
работа (да продава), а не директно да заминава в кошчето за боклук?" Всеки има нещо за продан, имате и Вие - стока, услуга, продукт, умения, вещи втора ръка ..., но не знаете как да ги продавате и те с години застояват тук и там, като се похабяват до неузнаваемост! А всичко опира до умението да се продава и то дистанционно - без преки контакти (очи в
очи) с клиентите. Това не е толкова голяма философия! Научете я сега и я ползвайте до края на живота си, та да останете под пари!

А след това помагайте и на други хора с продажбите ... срещу заплащане и така ще се сдобиете с най-доходната професия не само у нас, но и по света, която никога няма да Ви остави гладни!
============================================================

Та, безупречната рекламна оферта!

Кои са тънкостите за написването й или как успешно и дистанционно да представяте своя продукт пред потенциалните си клиенти и така да получавате директни печалби, без посредник?
Тази информация е ценна, но дали вие ще се възползвате от нейната стойност, за да
осъществите революция в своята дейност или ще я оставите настрана, за да се върнете към нея по-късно, зависи от вас? Някои хора ще прочетат всичко, ще се развълнуват за кратко, а после бъркотията на ежедневието ще ги погълне и ще унищожи мечтите им.

Други ще започнат да прилагат това, което са научили, и първото нещо, с което ще се сблъскат, ще им послужи като причина и оправдание да се откажат. Много пъти ще  възникват проблеми, които изглеждат непреодолими, но не са. Вие обаче вземете тази инструкция и направете така, че тя да заработи за Вас от утре и единствената граница ще ви бъде небето. Ако вложите ум и сърце в тази дейност, можете да имате идеалната работа или преуспяващ бизнес, при това съвсем скоро и за цял живот.

Помислете, прочетете всичко повторно и започнете да действате - стъпка по стъпка точно така, както Ви показва тази разработка. В нея е Вашето богатство!
Безупречната рекламна оферта:

  • Към кого да я насочвате?
  • Каква информация да излагате в нея?
  • Как да я изготвяте?
  • Как да я изпробвате?
  • Как да я надпишете?
  • Как да увеличите отзвука от нея многократно?
  • Под каква форма да я използвате и разпространявате?
  • Каква стратегия да заложите?

Отговорите на всички тези въпроси може да намерите съвсем скоро (от утре) от тази безценна инструкция, ако си я поръчате сега, докато цената е съвсем символична (антикризисно)!

Цена на Ръководство 0042: 14,78 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Save
Върнете се в началото Go down
Diana_RAd.78sreva
ГостПисанеЗаглавие: Директна рекламна оферта   Чет 16 Яну 2014, 14:20

С помощта на директна рекламна оферта може да се представи Вашия продукт, стока или услуга, като се изпращат направо до дома или службата на бъдещия потребител, потенциален Ваш клиент. Такава директна оферта може да придобива различни форми, като например, може да представлява пощенска картичка, съдържаща малко информация, подтикваща бъдещия клиент да Ви пише или да се обади по телефона, за да се запознае подробно с това, което му предлагате.
Възможно е да има различни размери чак до пълни каталози, съставени от много страници, или да бъде самото продажно рекламно писмо, оформено изцяло според изискванията за съставяне на оферта, обясняващо подробно какво точно предлагате и какви са начините и процедурите то да бъде закупено, най-често дистанционно - от разстояние, което позволява на метод за продажби чрез директна рекламна оферта да се покрива национален пазар.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Radi_Dack.06dev
ГостПисанеЗаглавие: Разпространение на директна оферта.   Вто 28 Яну 2014, 17:45

Директна оферта може да бъде самостоятелно създадена и разпространявана или може да се включва като част от друга пощенска пратка или като прикачен файл към електронно писмо, разпращано по e–mail.

Вьзможно е да включите Вашето предложение в пратките на фирмите, които изпращат ежемесечни съобщения или сметки, но също и като вложки в редица комерсиални вестници на големи търговски вериги, като Кауфланд, Била, Метро и др.

Всъщност, директна оферта може да бъде добавена към всичко, което достига пощенските кутии - улични или виртуални, в интернет, стига да не противоречи на регулациите в тази област и стига да не представлява спам (нерегламентирано разпращане) в интернет.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Reni_Oleko.765va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   Пет 07 Фев 2014, 14:49

Едно от най-големите предимства на директната оферта, изпращана поименно направо на адреса на конкретен получател, е, че можете да се насочите към хора, за които знаете, че се интересуват от предложения като Вашето или са закупили подобни продукти в миналото.

По-малко вероятно е да получите много отговори от списьк на градинари, ако продавате конци за шиене, например. Затова подбора на списък с подходящи потенциални клиенти е много важна част от работата с директна оферта.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pepo_Ognanji.jg7ev
ГостПисанеЗаглавие: Поведение на клиентите при получаване на директна оферта по пощата.   Нед 16 Фев 2014, 16:44

Ползването на подбрани адресници (списъци с потенциални клиенти) за директно разпращане на оферта, е случай на по-умел маркетинг, защото хората са по-скептични кьм предложения, които получават в пощенските си кутии на случаен принцип. И когато получат подобни оферти, едни хора имат едно поведение, други хора имат друго поведение.

Логично е да се очаква, че хора, които са получили директна оферта по пощатата, отворили са я, прочели са я, разбрали са я, и са направили дистанционна поръчка, е доста по вероятно отново да го направят и да имат подобно поведение при получаването на следващо предложение, още повече ако то е за подобен вид стоки или услуги.

Вьзможностите за печалба от директните оферти са прекалено големи, за да се пренебрегнат, още повече, че в Бьлгария все още не е много разпространени като способ за достигане директно до клиента. Ето защо Ви го препорьчваме във Вашата бизнес дейност, като добър канал за реализация на Ваша продукция. Разбира се, повече подробности и тънкости на метода може да научите от „Ръководство 0042“, ако прецените че ще Ви е полезно и си го поръчате..
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ognyan_Zank.675ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   Пет 28 Фев 2014, 15:12

Списъка с имената на потенциалните получатели на Вашата директна оферта може да събирате самостоятелно или да си закупите от друга фирма, брокер, или от друг източник на списъци. Можете да намерите имената и адресите на хиляди хора от различни категории, стига да ги съхранявате правилно и според закона. Възможно е да стигнете до хора, които са купили подобен на вашия продукт чрез обява в списание, или чрез предложения по пощата.

Можете дори да купите ”Горещ списък”, който включва хора, закупили продукт като Вашия през последните 30 дни. Често точно те са тези, които биха купили още подобни на вашия продукти. Списъците са безкраен извор на бъдещи клиенти, стига да сте организирани и да сте наясно как да боравите с тях.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Radost_Ognyan0.8976va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   Сря 12 Мар 2014, 14:01

Списък на потенциалните клиенти представлява набора от имена и адреси, събрани от някой, който е продавал по метода на разпращане на пряка оферта (на адреса на получателя) изделия или услуги. Например, ако Вие сте отправяли запитвания в подобни случаи, името Ви вероятно е в компютър заедно с други купувачи. Когато купувате готов списък, може да пишете на адресите в него само веднъж или както сте се споразумели със собственика му.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Floria_Gen0.9876va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   Съб 29 Мар 2014, 23:16

Когато в списъка Ви с потенциални клиенти се съберат доста имена, може да спечелите добри пари като го предоставяте срещу заплащане под наем и на други сериозни доставчици по метода на разпращане по поща или по e–mail на директни оферти за своя си продукт. Обикновено за един адрес се заплаща средно по 0,05-0,20 лв, но това може и да варира в доста широки граници в зависимост от условията на предоставяне. Както вече стана дума, Вие също може да се сдобиете с готов списък, като се възползвате от действащ брокер или специален агент или от директен оператор на пазара на директните оферти.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Емо-Ар-г2т
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   Вто 19 Май 2015, 23:50

Една добре обмислена и съставена оферта се превръща във добър Ваш продавач. Добрата новина е, че може да я размножите в стотици и хиляди екземпляри и така да си осигурите стотици или хиляди евтини продавачи, без да наемате скъпо платени специалисти.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0042: Безупречната рекламна оферта - най-евтиния Ви продавач
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Добра реклама и вършещи работа обяви могат да Ви позлатят.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblogs.com