Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Микроикономика е какво и как купуваме и продаваме.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Микроикономика е какво и как купуваме и продаваме.   Съб 12 Ное 2011, 03:16

Микроикономика е разделът от икономическата теория, който изследва поведението на отделните икономически субекти - хора, семейство, фирми, организации и т.н. Даже и най-сложното икономическо събитие, в крайна сметка се свежда до действията на отделните хора и фирми.
Микроикономиката показва как да се анализират тези действия, как хората избират какво да потребяват, а фирмите - какво да произвеждат. Т.е. изучава се функционирането на икономическите агенти в хода на тяхната производствена, разпределителна, потребителна и обменна дейност.
Микроикономика и макроикономика - това са двете съставни части на икономическата теория. Всяка пазарна икономика е безкрайно взаимодействие между търсенето и предлагането. Разработването на прост модел на такова взаимодействие представлява епоха в развитието на икономическата наука.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Микроикономиката обяснява причините за бедност и богатство (Mikroikonomika – parichni otnoshenia mejdu horata).   Нед 04 Дек 2011, 15:16

Микроикономическият живот се развива по определени обществени закономерности, които изучават и представят съществените, устойчиви и постоянно повтарящи се връзки между икономическите процеси и явления на микро ниво в ежедневието на хората.
Така се изследва и представя функционирането на икономическите субекти в хода на производствине, разпределителните, потребителските и обменните дейности в обществото, от което става ясна обратната зависимост между промените в цените на стоките и тяхното търсене, изразена в закона за търсенето. Още за микроикономиката като обяснение за бедността и богатството на хората тук >>>
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Re: Микроикономика е какво и как купуваме и продаваме.   Съб 29 Мар 2014, 17:14

Микроикономика има в личните и семейни икономически отношения за създаване чрез производство на блага и тяхното разпределяне за удовлетворяване потребностите на човека.
Върнете се в началото Go down
arbeit123
ПисанеЗаглавие: Микроикономика обяснява причините за бедност и богатство (Mikroikonomika – parichni otnoshenia mejdu horata).   Чет 10 Апр 2014, 21:47

Макроикономическа стабилност, включително адекватна ценова стабилност, устойчиви държавни финанси и външни сметки. Макроикономическата стабилност има първостепенно значение за правилното функциониране на пазарното стопанство.
Тя осигурява предпоставките за растеж – предсказуемост на икономическата среда, по-дългосрочна перспектива за плановете на стопанските субекти, привлекателна национална среда за преки чуждестранни инвестиции (ПЧИ) и т.н.

Освен това тя служи като основа на политическата стабилност, която също е фактор за функционирането на икономиката. Още за основните фактори за икономическото развитие на България преди приемането й в ЕС тук >>>
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Микроикономика е какво и как купуваме и продаваме.   

Върнете се в началото Go down
 
Микроикономика е какво и как купуваме и продаваме.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Препоръки за стартиране на бизнес в България. :: Икономика и икономически ресурси-
Идете на:  
Създаване на форум Forumotion | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте блог