Ланкота-3 Гост
| Заглавие: Lacoste Eau de Lacoste Noir men EDT 100 мл - Тестер на парфюм за мъже. Пон 29 Дек 2014, 15:57 | |
| В този тестер на мъжки парфюм Eau de Lacoste Noir на марката Lacoste, представен през 2013 година, е включен интензивен и освежаващ дървесен аромат, вдъхновен от усещането за топла лятна вечер. Парфюмът се отваря с тонове на сочна диня, ананас и червени горски плодове. Възбуждащ и прелъстителен, това е съвременният вариант на класическия папратов аромат( Подчертава мъжката елегантност и непринуденост. Връхни нотки:
- сочна диня,
- ананас,
- червени плодове.
Средни нотки:
- френска лавандула,
- египетски босилек,
- северноафриканска върбинка.
Базови нотки:
- тъмен шоколад,
- мек кашмеран,
- кумарин,
- индонезийски пачули.
Lacoste Noir е само за смелите и уверина господа. Аромата се отличава с нова формула. Тъмният шоколад, удължава издържливостта на уханието и го прави чудесен избор за натоварените работни дни, които често се превръщат в специални вечери. Аромата е едновременно свеж и благоуханен, докато дълбочина, наситеност и топлота обитават олфактивното пространство, напомнящо за здрача, където елементите на деня и нощта се смесват, за да създадат истински уникален момент. Продуктът е с гарантирано качество, в транспортна (картонена) опаковка! За въпроси и поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
Барбо-ас8 Гост
| Заглавие: Re: Lacoste Eau de Lacoste Noir men EDT 100 мл - Тестер на парфюм за мъже. Чет 26 Фев 2015, 02:20 | |
| Да, да... хубав подарък. откъде ми го купиха, не разбрах, но като потърсих информация, намерих я тук. До сега от Lacoste имах и Essential, от който имам само положителни емоции. Вече го пробвах няколко пъти и не се оплаквам, но жена ми направо го обожава. Шоколада и динята добре и тяхното съчетаване е превъзходно. Като че ли сгрява в студено време. Има добра трайност. Шлейфа не се простира на повече от една ръка разстояние. От близо се чувства добре, но не безпокои хората, с които съм в офиса. |
|