Бъгиr-7 Гост
| Заглавие: Bvlgari BLV Notte women EDP 100 мл - Парфюм за жени. Чет 11 Дек 2014, 16:59 | |
| Дамският парфюм BLV Notte на луксозната марка Bvlgari е лансиран през 2004 година - представлява чудесен аромат за жени, който се характеризира с необичайна и загадъчна смес от основните нотки на пристрастяване - тъмен шоколад и упойваща водка. Творението е на Alberto Morillas, а флаконът е по проект на Thierry de Baschmakoff. Върхови нотки:
- галанга,
- бергамонт,
- кардамон,
- мандарина.
Сърдечни нотки:
- водка,
- акация,
- ирис,
- лавандула,
- цвят на тютюн.
Базови нотки:
- кехлибар,
- джинджифил,
- тъмен шоколад,
- дървесни нюанси.
Класифицира се като ориенталски, флорален аромат, който започва с галанга (определяна като афродизиак), мандарина, бергамот, преминаващи в сърцето на водка, акация, прах ирис и цъфнал тютюн. Представлява един чувствен и мистериозен аромат на нощта. Тъмен и впечатляващ. Той се помещава в тъмносиня извита бутилка със сребърна капачка. За въпроси и поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
Бонети-34 Гост
| Заглавие: Re: Bvlgari BLV Notte women EDP 100 мл - Парфюм за жени. Пет 20 Фев 2015, 03:17 | |
| Вълшебен аромат за лятна нощ. Страстен и вълнуващ, но в същото време е незабележим за околните, поне до сега никой не се е оплакал. Някои колежки даже се учудиха, че ползвам парфюм. А на мен ми е любим - топъл, нежен, деликатен и успокояващ, донякъде ми напомня за нещо спокойно по Коледно време. Чувства се и нещо като шоколад (бял) с леки нотки на алкохол и не ми омръзва. Това е абсолютно женски парфюм идеален за вечерни мероприятия. |
|