АзРо8 Гост
| Заглавие: Azzaro Travelling men EDT 100 мл. - Парфюм за мъже Пет 28 Ное 2014, 16:57 | |
| Парфюмът Travelling на Azzaro е аромат за мъже с дървесни, ароматни, плодови, екзотични и енергизиращи акценти. Това е лимитираната серия, посветена на мъжете, които обичат приключенията, обичат да пътуват и да се радват на живота. Парфюмът е плодово-дървесен с екзотични и ободряващи акценти, поради което подходящ за активен и натоварен живот. Връхни нотки: Сърцевина:
- лавандула,
- джинджифил,
- индийско орехче.
Базови нокти: Създаденият от Christine Nagel и Benoist Lapouza през 2009 година аромат е подходящ за динамичните и неуморими мъже, които не могат без постоянното натоварено ежедневие, наслаждават се на пътуването и изследването на нови места. Съдържа както екзотични, така и цитрусови нотки. Дизайнерът на вдъхновяващия флакон е Federico Restrepo. Предлага се в опаковка от 100 мл. За въпроси и поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
Дани-Гор4еv Гост
| Заглавие: Re: Azzaro Travelling men EDT 100 мл. - Парфюм за мъже Чет 26 Фев 2015, 02:48 | |
| Хубав парфюм - отличен аромат. Донесоха ми го навреме, както и трябва да бъде. Миризмата ми харесва - има свежест, дървесни ноти и някакъв екзотичен кориандър или нещо подобно. Действа енергитизиращо. Препоръчва и на вас повече смелост и мисля, че ще ви хареса. |
|