Чанко-4 Гост
| Заглавие: Chanel Chance women EDP 100 мл Тестер на парфюм за жени Вто 25 Ное 2014, 16:44 | |
| Неочакван, искрящ и романтичен този тестер на дамски парфюм Chance на Chanel е лансиран през 2003 година. Той е лек, изящен и изпълнен с младежки дух и енергия парфюм, като открива съблазнителния си аромат с вълна от свежо ухание на цитруси, преливащо в цветен букет от роза, жасмин и зюмбюл. Сякаш за да потвърди топлия характер на парфюма, течността е с красив кехлибарен оттенък. Фино, екзотично, женствено ухание, затворено в елегантна кръгла бутилка и опаковка в жизнерадостни розово-сребристи цветове. Изборът на формата не е случаен, тъй като това е "колелото на късмета". Връхни нотки:
- ананас,
- ирис,
- розов пипер,
- зюмбюл
Средни нотки: Базови нотки:
- мускус,
- пачули,
- ванилия,
- ветивер
Chance е един космополитен, изискан и модерен парфюм, с леко преливащи се цветове с розов отенък - динамичен, подходящ е за онези, които знаят как да го ползват във вихъра на различни събития, изненадващи ситуации и внезапни страсти. Флаконът му е с кръгла форма, символ на кръговрата на късмета, украсен с няколко щрихи от злато, което замества среброто и в буквите на думата Chance, както и върху гърлото на бутилката. Деликатната линия на благородния метал подчертава и краищата на опаковката. Продуктът е с гарантирано качество, в транспортна (картонена) опаковка! За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
no_cveti5а6 Гост
| Заглавие: Re: Chanel Chance women EDP 100 мл Тестер на парфюм за жени Чет 05 Мар 2015, 02:54 | |
| Шикарен парфюм, това ми е втория флакон. Добре се усещат пачули, цитрус, пипер и цветя. Мога да го нарека искрящ, звънтящ и лесно разпознаваем. Много хубав аромат, а и марката е популярна. В София не го срещам често, но аз съм във възторг. Първия си взех преди 6 години и отдавна беше свършил. И сега като го видях, не можах да устоя да не си го взема. Интересен микс и доста траен. Съответства на стойността си, още по-добре ако е и в промоция. Със сигурност е моя аромат, за Вас - на знам! |
|