Ка-Ел1 Гост
| Заглавие: Chanel Allure Sport men EDT 100 мл - Тестер на парфюм за мъже Сря 19 Ное 2014, 17:50 | |
| В този тестер с мъжки парфюм Allure Sport ще намерите динамичен и чувствен аромат, създаден специално за съвременния, спортен, динамичен мъж - дава образ на мъжката привлекателност, рисува нови, модерни представи за "Съблазън" и е подходящ за всеки ден. Лансиран през 2004 година. Той създава една нова вселена с акцента на спорта и свободата. Неговият създател Жак Полже отново залага на концепцията си за една многостранна композиция, доказала качествата си посредством ароматите на Allure и Allure за мъже. Новото ухание се пресъздава от нотки на бял мускус, кехлибар и тонка - идеален за представителя на силния пол, който обича да поставя пред себе си високи цели и се стреми към предизвикателството винаги и навсякъде. Флаконът е с дизайн по образец на часовника „J 12”, изработен от непрозрачно метално сиво стъкло и го описват като луксозен, но спортен. Усещането за спортен привкус идва от черната гумена запушалка в рамка от метал. Плътен аромат на ветивер, бобова тонка и лимон. В пирамидата на аромата бодрото ухание на мандарина и лимон плавно преминава в озоново-морски тонове. Композицията завършва с наситен и плътен, чувствен акорд от кедър, ветивер, бобова тонка, мускус и амбра. Надписът Sport изписан в червено като символ на сила, енергия и бързина. Думите, изписани в червено, са в същия нюанс на метално сивата обагреност. За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
ИвоПенев37 Гост
| Заглавие: Re: Chanel Allure Sport men EDT 100 мл - Тестер на парфюм за мъже Чет 05 Мар 2015, 02:39 | |
| Добър, наистина спортен парфюм, но аз не съм по прекалените неща - добър е , но трябва по-скромно да се използва. Свежарски, траен и шлейфов, но без тези сладковатости би бил още по-добре. Има стил и дързост в него. Като че ли е подходящ за мъже до 25-30 години (баща ми и съседа не го приемат - звучи им провокативно и им се струва, че всички тях ще гледат). Но всичко е въпрос на мяра - тогава дава топлина и свежест. Не съм кой знае какъв познавач на парфюми, но сред спортните, мисля че този и добър. Запомня се, особено ако е добре дозиран. |
|