Ка-Амо-1 Гост
| Заглавие: Cacharel Amor Amor EDP 100 мл - Тестер на парфюм за жени Сря 12 Ное 2014, 16:14 | |
| Ароматът Amor Amor тестер за жени е лансиран през 2003 г. от модна къща Cacharel. Създаден е на Dominique Ropion и Laurent Bruyere. Той е олицетворение на пленителна червена феерия, увличаща в съблазън, въплъщение на първата целувка. За дами, търсещи любов, флирт, романтика. Точно като любовен елексир, уханието събира магически нотки на цветя и плодове. Връхни нотки:
- бергамот,
- червен портокал,
- розов грейпфрут,
- касис,
- мандарина,
- касия
Сърдечни нотки:
- жасмин,
- момина сълза,
- лилия,
- шипка,
- кайсия
Базови нотки:
- кехлибар,
- бял мускус,
- ванилия,
- бобова тонка,
- кедър
Amor Amor е романтичен, цветен ориенталски парфюм. Представлява флорален, плодов аромат с нотки на бергамот, портокал, касис, лилия, жасмин, кехлибар, ванилия. Когато любовта витае във въздуха, просто трябва да се оставите в прегръдката на Amor Amor. Флаконът е по проект на George Sakier. Amor Amor е идеален за жени, търсещи любовно приключение. Продуктът е с гарантирано качество, в транспортна (картонена) опаковка! За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
ИванаДе4 Гост
| Заглавие: Re: Cacharel Amor Amor EDP 100 мл - Тестер на парфюм за жени Сря 18 Фев 2015, 02:02 | |
| Потресаващ аромат, ползвам го вече няколко години. Това ми е втория флакон. За първи път го получих като подарък преди 5 години, напомнящ на граната. Може би, това показва, че трябва да умееш да го дозираш правилно и внимателно. Веднъж по невнимание разлях на пода в банята, и това ми ухаеше поне 4 месеца. Поначало, кожата ми е капризна, но от него нямам оплаквания. Аромата се разкрива бавно, и това му придава известна монотонност - плодове, роза, карамел. Това не означава, че Ви го натрапвам - всеки си има свое предпочитание за аромати. |
|