Кар-Рол-1 Гост
| Заглавие: Carolina Herrera 212 EDT 100 мл - Тестер на парфюм за мъже Вто 11 Ное 2014, 16:01 | |
| Парфюмът 212 Men на Carolina Herrera е създаден през 1999 година с цветен дървесно-мускусен аромат за мъже. Негови създатели са на Жан-Марк Чайлан, Карлос Бехайм и Ан Готлиб (Ann Gottlieb). Своеобразен и запомнящ се, изтънчен и същевременно мъжествен, този аромат, кръстен на телефонния код на Ню Йорк, е специално за мъжа покорител на големия град. Мъжът, който ползва 212, умее да се наслаждава на живота, той е силен, но нежен, млад, но надарен с усет към класиката и не би заменил качествата на този аромат. Характеризира се с чувствено ухание на фини горски нотки, вдъхващи усещане за мъжественост и неподправена свежест. Той е секси, иновативен, извънредно магнетичен с интензивна смесица от контрастиращи си ухания. Връхни нотки:
- мандарина,
- подправки,
- Petitgrain,
- лавандула,
- зелени нотки,
- грейпфрут,
- бергамот
Средни нотки:
- джинджифил,
- пипер,
- бял мускус,
- гардения,
- виолетка,
- градински чай
Базови нотки:
- лабданум,
- сандалово дърво,
- цветни мускуси,
- Guaiac дърво,
- ветивер.
Ароматни групи:Флаконът на парфюма е оригинален, привличащ вниманието с изискан и мъжки характер и класически дизайн, лесен и приятен за употртакова. Продуктът е с гарантирано качество, в транспортна (картонена) опаковка! За поръчки (Отдел Продажби): 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
feia_slaveto Гост
| Заглавие: Re: Carolina Herrera 212 EDT 100 мл - Тестер на парфюм за мъже Съб 14 Фев 2015, 01:29 | |
| На мен ми харесва. Звучи скъпо. На себе си усещам роза и дървестни нотки. При разкриването си е малки химичен, но на мен това ми харесва. Ползвам го ежедневно, защото никога не ме напряга. Доста е женствен, но от мен изветрява доста бързо. Ако искам да трае през целия ден, трябва да пръскам 2 - 4 пъти, през около 3 - 4 часа. Пак, зависи от дена. Хората около мен казват, че не ги подтиска, даже ако го ползвам по-интензивно. Общо взето, това е. |
|