Dpo-Ogf-8 Гост
| Заглавие: Armani Code Sport EDT 100 мл - аромат за мъже Пет 07 Ное 2014, 17:42 | |
| Ароматът разказва историята на желанието и страстта между мъж и жена, чието въплъщение в рекламната кампания са Меган Фокс и Кристофър Фолз. Armani Code Sport за мъже, лансиран през 2011 година, излъчва свежест, вълнение, адреналин и в същото време съблазън, благодарение на своя дървесен състав. Той представя новия аромат от успешната серия Code - Sport, по-свежа, по-зашеметяващ версия на оригинала. Връхни нотки: Средни нотки: Базови нотки:
- ветивер,
- кехлибар,
- водни нотки
Парфюмът освежава с тонизиращи акорди на лимон, мандарина, три вида мента, ухание на сив кехлибар (ambrox), джинджифил и ветивер. Armani са използвали най-новите технологични постижения, за да се получи модерен аромат, създаващ мощно мъжествeно и неопитомено усещане. Нощният въздух на Лос Анджелис е изпълнен с ароматна магия, страст и опасно привличане. Рекламната кампания с участието на Меган Фокс разказва за новия „Код: Спорт“ – история за силата и привлекателността на мъжкото тяло, докато то се движи под водната повърхност през нощта, както и за жената, която го наблюдава и тръпне в очакване. Бутилката се вписва в елегантната линия на Armani Code в матово-червен отенък, с метална сива капачка. За поръчки: 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg |
|
АсяБлизнакова45 Гост
| Заглавие: Re: Armani Code Sport EDT 100 мл - аромат за мъже Вто 03 Мар 2015, 02:32 | |
| Мъжете не обичат много да се обясняват, затова ще напиша отзив вместо него. Парфюмът е свеж, прохладен. Още на първите си цитрусови нотки става притегателен, чувствен, много сексуален, страстен, смел, провокационен, сладък и даже дразнещ. За мен това е аромата на мъжа от моите фантазии. Мъж с такъв парфюм ти се иска да го имаш - магически аромат, вдишваш, вдишваш и сърцето ти започва да бие по-силно. Иска ти се да се разтвориш в него. Не знам защо създателите му са го нарекли "спорт", но аз усещам други неща в него. Препоръчвам го и на останалите мъжа. Никой не може да премине покрай него безучастен. Пробвайте и вземайте. Истинска примамка за жените (това го казвам под секрет). |
|