a38 Водещ
| Заглавие: Armand Basi Wild Forest EDT 100 мл - парфюм за мъже Сря 05 Ное 2014, 17:04 | |
| Мъжкият парфюм Armand Basi – Wild Forest е предназначен за това да поглезете кожата си с страстния аромат на това уникално ухание. Продуктът е изработен в съвършена опаковка и дизайн на дърво, съдържа екстракт от ванилия и пачули, като оставя ухание на недостижим мъжествен свят. Усещането, което придава със своя пикантен аромат на черен пипер и индийскко орехче, предизвиква интереса на всеки истински мъж, като го прави определено забележим. Подарете на себе си един невероятен подарък и незабравим аромат на Armand Basi. Отдайте се на почерка на дивата гора, пресъздадена в уханието от кедър и мускус. Ще усетите връхни нотки на тамян, амбра и мускус. Дайте път на мъжете – за да бъдат истински! Нотки на Armand Basi Wild ForestВръхни:Сърдечни:Базови:
- мускус,
- ванилия,
- кожа,
- тамян пачули,
- амбра.
Armand Basi Wild Forest е не просто парфюм за мъже, а едно приключенско ухание, което има пикантен и дървесен аромат, представено от Armand Basi в края на 2013 година. Създател на ароматът му е парфюмерът Натали Ларсън. Той ще се предлага във уникална опаковка от дърво! За поръчки: 0887/751-888, parfiumbg.com[at]abv.bg
Последната промяна е направена от a38 на Пет 15 Май 2015, 00:24; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Барби-5ф Гост
| Заглавие: Re: Armand Basi Wild Forest EDT 100 мл - парфюм за мъже Чет 12 Фев 2015, 01:51 | |
| Тествах сравнително нови парфюми и сред другите, реших да изпробвам и този. Пръснах на външната страна на ръката си и забравих за него. След 20-тина минути се сетих го поднесох към носа - усещането беше, че на това място имам залепен пиперен пластир. След 2 часа аромата все още се усещаше, но така и не усетих нещо дървесно или аз разбирам друго под това понятие. Като е "дървесен", според мен трябва да мирише на някакво дърво. Но все пак, трябва да призная, че външния вид на флакона привлича. |
|