Абсолютно не съм против таксата,но ИЗЯСНЕТЕ ТОЧНО ЗА КАКВО ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ,защото това не става ясно с примерите които посочвате.Например като платя такса за телефон,аз знам че тези пари отиват за поддръжка на телекомуникациите,а вашата такса е неясно за какви цели се използва,въпреки,че сте посочили някои примери.Твърде объркващо е.За един безработен човек дори и 15 лв са от значение.А това,че не информирате достатъчно навежда на мисълта,че печелите от таксите на регистриращите се при вас.
Не може довода ви за таксата да е "да разберем колко стре сериозни",не може.Моля изяснете къде отиват парите ни за такса,тогава с удоволствие ще се включа в този бизнес.
Исках да допълня,че е добра идеята да си направя като вашия сайт и да събирам парите на безработните наивници в банковата си сметка,с цел-такса за регистрация.
Ако не съм права-оборете ме.
ОТГОВОР:
От това, че не се разбира за каво са таксите, не може да се прави заключението, че печелим от такси. Напротив, ако не се разбира, това значи че НЕПЕЧЕЛИМ.
За да работите като наш представител по № 0062 (напълно аналогично на
№ 0061, където обстоятелствено сме обяснили този вид дейности - № 0061, № 0062 и № 0063), се нуждаете от каталог. Как ще обясните с думи на един клиент какви видове визитки можем да му изработим, ако не му покажите мостри и каталог, от който той да си подбере?
Таксите са за каталога, обучителни инструкции за работа, документи, пощенски разходи.
Препоръка: Сред стотиците обстойно и даже пространствено обяснени програми, Вие се спирате на една, която само е маркирана. Това е много показателно. Все пак изнасянето на подробна информация изисква:
1. Време
2. Усилия
3. Мотиви (интерес от страна на заинтерисовани хора), зада го правим.
Безпредметно е да хвърляме усилия за по-малко популярни програми, при положение, че сме подготвили десетки други, с по-големи възможности за доход.
Довод за таксата "колко сте сериозни" ние нямаме. Ако греша, покажете ми с линк и веднага ще го коригираме. Вероятно този довод сте го чели някъде другаде из нета.
Основната наша специализация е консултантски услуги по започването на самостоятелна надомна работа. В тази връзка е все едно да попитате университета - "За какво са университетските такси?"
Готов съм де се обзаложа, че не можете да направите сайт и да събирате с него такси от безработните за регистрация. Така че думите Ви са елементарна спекулация. От рода на "Какво ми пречи да карам хората на около Лунно пътешествие и да им прибирам по 50 милиона за това?"
И накрая, губите адски много време (фактически - всичкото си време) да търсите под вола теле. Кога Ви остава време действително да свършите нещо полезно, за което хората да Ви плащат??
Първото правило на успешния биднес е "Намери потребност и я удовлетвори!" Това не е лесно правило и ако си губите времето (Времето е пари!) за да обяснявате защо една работа не може да стане, то работа наистина никога няма да стане.
И съвсем накрая, ако таксите Ви смущават и/или затрудняват, посетете нашия напълно безплатен блог, където има вече 129 безплатни теми и идеи за
http://nadomnarabota.blogspot.comkdof;kr ofnfor kd jfpr do,ei