larisa7791
| Заглавие: Заглавие: Надомна работа - измама или горчиви заблуди? Пон 22 Апр 2013, 13:57 | |
| Заглавие: Надомна работа - измама или горчиви заблуди? | |
| Здравейте!
Вероятно и вие сте убедени в някои или всички тези "твърдения" за надомната работа. И с мен беше така. Представата ми за надомната работа беше като за нещо елементарно, което мога със сигурност и за което не се налага много мисловна дейност(да не кажа никаква). Казано накратко, дават ми някакви материали, "опатквам" ги набързо и ми плащат добре за това. Би било добре, ако не беше... заблуда. Такива прекрасни работодатели просто не съществуват. И даже, ако Вие бяхте работодател, нямаше да сте от тях. Така ли е? Всичко от долу написаното е точно така! Разбира се, винаги можем да си скрием главата в пясъка...
Кои са деветте горчиви заблуди за надомна работа,
които карат някои хората натрапчиво да си мислят, че тя е измама и че някой ги мами?
Измама /заблуда № 01: - Надомна работа? - Такова животно в България няма! Измама /заблуда № 02: - Как ще ми носите / давате работа? Измама /заблуда № 03: - Не ми одобрявали работата - такова! Измама /заблуда № 04: - За какво са тези такси и гаранции? Нали Вие трябва да ми плащате?! Измама /заблуда № 05: - Как може такова мизерно заплащане? Затуй българите бягат в чужбина! За същата работа получават европейско заплащане! Измама /заблуда № 06: - Ами, то нищо не стана! Не съм бил одобрен! Измама /заблуда № 07: - О, това кой ще го купува от мен? Всеки си има доставчик! Измама /заблуда № 08: - Няма кой да купува! Хората са бедни, нямат пари. Измама /заблуда № 09: - Всички, които предлагат надомна работа, са такива. Само като мярна нещо такова и изобщо не го чета. Веднага бягам.
|
Последната промяна е направена от larisa7791 на Пон 29 Апр 2013, 02:19; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
|
larisa7791
| Заглавие: Re: Заглавие: Надомна работа - измама или горчиви заблуди? Вто 23 Апр 2013, 23:33 | |
| Всичко от горе написаното е точно така! Разбира се, винаги можем да си скрием главата в пясъка... | |
|