Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Вто 19 Фев 2008, 05:10

First topic message reminder :

БЕДНОСТ! НЕДОИМЪК!
СТИГА ВЕЧЕ!

Може ли да печелите надомно
до 72 - 270 лв дневно
от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички,
като надомна работа за себе си, под формата на самонаето лице,
без посредник или работодател?
Може!
Ако сте предприемчив човек и се възползвате
от бизнес ръководство 0205
за незабавно започване
Бизнесът с хартиени подаръчни торбички, които доказано са
нужни на хиляди обекти от цялата страна и в чужбина, в т.ч.
и на големи търговски вериги, като Метро, Кауфланд, Била ...  

За инструмент може да Ви послужи най-обикновена по-дебела книга,
за оборудване - кухненската маса, а хартията в някои от случаите
може да ползвате даже БЕЗПЛАТНО!

Това е специална разработка против бедността и недоимъка.
Ръководство 0205 ще Ви помогне, колкото и бедни да сте днес,
да започнете почти от нулата.
Приложимо е като основен бизнес или допълваща дейност в свободното Ви време, без изисквания за начален капитал, освен встъпителната такса за ръководството.

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
200. „Пробвах разработка 205.
Получава се много добър производствен продукт.
Достин Д., Батак.“
Често ни питат:
„Може ли да ми предложите нещо надомно за рязане, сгъване, лепене ... да е лесно и леко. Вечер, докато гледам телевизия, аз и децата, без много усилия, да го правим и така да си изкарваме допълнително по някой лев към семейния бюджет ...?“

Често получаваме подобни запитвания.
И днес вече отговаряме: „Да, може!“

Екипът на Агенцията проучи, подбра, провери и подготви за Вас точно такава програма за лека, чиста, лесна и приятна надомна дейност, свързана с елементарни ръчни операции - една от най-проверените и доказали се на практика надомни Програми за семейни доходи.

Какви са фактите:
- Преди 2003 г. (стартът на програмата) до 95% от торбичките в България бяха
внос от Унгария и Китай.
- Днес, заради ръководство 0205, вносът е ограничен до около 10%.
- Наша клиентка от Варненско, благодарение на практичността на Ръководство 0205 успя да получи потребителски кредит само след седмица работа, понеже бързо успя да усвои производството, да произведе свои торбички и да ги продаде - иначе, без доказани доходи, банките не са много дащни.
- В случая, работите без посредник и така печелите не 0.5, а 25 ст. на торбичка (среден размер) - 50 пъти повече!
Срещу обявената по-горе цена, ето какво конкретно получавате:

1) Възможност да печелите (директно, без посредник) до 72 - 270 лв дневно на нашия пазар и до 3 - 8 пъти повече на европейския (стига да „държите“ здраво и бързо да развиете дейността).

2) Ударна схема (за по-инициативните и предприемчивите) още първата седмица да спечелите до 350 лв от оригинална стартова реализация на идеята (научавате точно как).

3) Технологията за работа - съвсем проста, лека, с добре илюстрирани указания - ръчно изпълнение.

4) Разнообразие чрез ръчно изготвяне на над 10800 разновидности на подаръчни торбички.

5) Ясна маркетингова схема Ви указва кои точно са многобройните клиенти, проявяващи интерес към хартиени пликчета и какви са начините директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно, 100% от дохода да остава веднага и изцяло за Вас, а не да минава през посредници, работодатели, прекупчии и многостепенни схеми.

6) Точни ценови указания и ценоразпис, към които да се придържате, така че да получавате максималното възнаграждение за труда си.

7) Поръчкова система за пряка работа с клиентите (без да трупате предварително стока), за да получавате моментално възнаграждението си и то в пълен размер.

Суровините (хартиите) - откъде, по какъв начин да си ги набавяте директно, по възможно най-ниските тарифи, а в някои от случаите - даже и съвсем безплатно.

9) 4-те ТАЙНИ на директния доход или начина да получавате до 3 - 8 пъти повече пари.

10) Начина да излезете директно даже на на Европейския и световния пазар  от къщи, без да се налага да пътувате, даже ако сте и на село (само помислете за какво говорим!).

11) Постоянна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, възникнали по време на дейността.

12) Работно време и ангажименти, които сами определяте, без да се съобразявате с капризите на началници или изискванията на работодатели, според поръчките на клиентите.

13) 100% гаранция против безработица, защото всичко вече зависи само от Вас.

А в това време, много училища и университети в България все още бълват зрелостници и дипломанти по специалности „държавна поръчка“ (подадени от чиновници), в резултат на което хиляди млади хора получават престижната квалификация „Безработен“ още в началото на кариерата си. Така самата държава залага основите на бедността и недоимъка, а да сте чували за уволнен чиновник - съставител на абсурдни "държавни поръчки", заради хилядите безработни дипломанти??).

Но сега вече решение има и то е пред Вас и за Вас! Ръководство 0205 за производство на подаръчни торбички е подходящо като:

А) Основен доход - за домакини, майки с деца, безработни, пенсионери и инвалиди.

Б) Допълнителен доход (в свободното Ви, извън-работно време) - за учители, служители, медицински работници и други хора с ниски доходи.

В) Перспективен бизнес, с големи възможности за доход и разрастване - за амбициозни и предприемчиви хора, гледащи в перспектива към националния и Европейски пазар с над 450 милиона потребители.

Всичко сме проучили и проверили и Ви го даваме готово за изпълнение (в смлян вид), а не тепърва да Ви боли глава какво и как да правите. Просто действате по инструкциите! И този път сме верни на принципа „надомно, достъпно,
просто, проверено“. И този път Ви осигуряваме възможност за прилични доходи,
заедно с възможността да се развивате и израствате ускорено, стига да сте малко по-амбициозни и предприемчиви.

И този път не изискваме от Вас специална квалификация, образование или опит. Всичко необходимо научавате само за няколко часа от нашето ръководство. Затова тази програма е общо достъпна за:

  • - домакини,
  • - майки с деца,
  • - социално слаби,
  • - безработни,
  • - пенсионери,
  • - инвалиди,
  • - служители с ниски доходи и даже за хора без образование.

А ако  сте малко по-амбициозни и предприемчиви, бързо ще напреднете до перспективен и преуспяващ бизнес! Ръководството е ясно, последователно и позволява, започвайки от „0“, бързо да напреднете. Една от най-добре проверените и доказали се на практика надомни Програми за доходи.

Технологията за работа е съвсем проста, лека и добре онагледена с картинки. Позволява Ви да създадете до 10800 разновидности от продукта - ценно конкурентно предимство за Вас.

Хартиите са евтини, общодостъпни и с голямо разнообразие на разцветките. Набавяте си ги директно, по най-ниските тарифи, а понякога и съвсем безплатно!  така че да не правите разходи, а да имате краен продукт с висока пазарна стойност.

Цехове, помещения и др. подобни не са Ви необходими. Дейността е надомна.

Операциите са леки, лесни, безвредни - само да Ви се работи!

Оборудването е символично - кухненската маса или ученическо бюро Ви служи идеално, а за инструмент може да ползвате най-обикновена, по-дебела книга, както и други подръчни вещи и инструменти, с каквито всяко домакинство разполага.

Законност и почтеност - 100% без никакво съмнение. Намерили сме начин да започнете веднага, без сложни регистрации и да сте изрядни.

Реални ли са тези до 72 - 270 лв дневно? Как точно сме ги определили? Гаранциите?
Ние нищо не измисляме! Има експертни методи за пазарна оценка, зависещи от броя на ангажираните, асортимента на продукта, сръчността и уменията според технологията, степента на усвояване дейността като цяло - доставки, изработване, маркетинг.

При едно средно ниво на тези показатели, за 8 часа на ден (1 смяна), от един човек (4 часа за производство, 4 часа за допълнителните дейности - снабдяване, броене, опаковане, маркетинг...), по метода на хронометрирането (засичането със секундомер) се установи, че могат да се произвеждат до 480 малки или до 180 големи изделия, чиито продажни цени варират от 0,15 лв/бр. до 1,50 лв/бр (в някои случаи и до 2,50 лв/бр.).

Което, средно претеглено, означава до 72 - 270 лв дневно (но обърнете внимание, че това не е обещание за заплата, а добра възможност за директни доходи, без посредник, зависещи само от качеството на Вашия труд).

А сега ще попитате: „Кой точно, как и кога ще ми плаща тези 72 - 270 лв дневно?“
Предоставяме Ви  подробни указания за това, кои точно са клиентите, как Вие директно да се свързвате с тях, така, че продавайки им директно, целия доход 100% да идва при Вас, веднага - без посредници. През цялото време Вие контролирате дейността, от А до Я!

Нещо повече - повторни поръчки: За много от потребителите тези продукти са консуматив или стока, които постоянно им се изчерпват и това ги принуждава редовно, през няколко седмици да Ви търсят за нови и нови доставки и така с години напред.

Поддръжка, съдействие. За всеки участник в програмата сме осигурили възможност за допълнителни безплатни справки, указания и помощ. Възползвайте се! Така нашия многогодишен опит (от 1995 година насам) застава зад Вас, подпомагайки Ви по пътя към успеха!
Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Цитат :
(135. „Вашата брошура я получаваме повече от 10 години.
Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма да имате
нищо против да работим заедно?“ Мария Ц. Плевен.)

Цената за ръководство 0205.

Нашата дейност е частна и не се спонсорира. Единствения начин да търсим, откриваме, проверяваме и подготвяме за Вас все нови, актуални и полезни ръководства за надомни доходи, бизнес и печалби, е като определяме такси за разработките си. Но ако се възползвате от „Ударната схема“ (виж т. 2 по-горе), още първата седмица може да си я възстановите почти в двоен размер и да продължите в същото темпо.

Едно е да изхарчите безвъзвратно пари за кафе, цигари, ненужни разговори по GSM, друго е да ги вложите така, че те да Ви носят доход, при това за години напред. Но ако все пак парите са проблем, това означава, че нещо сте пропуснали. Прочетете още веднъж това предложение. Защото влагайки малко амбиция и предприемчивост сега, от утре може да застанете начело на собствен бизнес.

От 1995 г. над 89 200 души се възползваха от нашите услуги. Сега е ред и Вие да го сторите. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време! Включете се!

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Сега, когато сме вече европейци, е момента на истината и всеки трябва лично за себе си да реши, КАК ЩЕ ЖИВЕЕ В ЕВРОПА? С протегната за социални подаяния ръка или със самочувствието на човек, който сам печели добре за себе си и за своето семейство. Затова не пропускайте срока и започнете от утре. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време!

Най-после, възнаграждавайте себе си!

Научете се да отделяте първо пари за себе си, преди да се отчетете за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините... Казано е: „Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели за себе си и я вложи така, че и утре да имаш 2 парички.“  Инвестирайте сега 58.49 лв и това е първата крачка от Вашия Поход срещу бедността и недоимъка, като с нашето съдействие и поддръжка да го превърнем в

Поход към богатството, благоденствието и благополучието.

Прочетете още веднъж това предложение за Ръководство 0205: Как да печелете от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице. Ако нещо не Ви е ясно - обадете се за справка на 0888/428240 и се възползвайте!

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 02:05; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се доставя ръководството?   Пон 08 Юли 2013, 16:12

Здравейте,
Доставката на ръководството, извършва ли се до мястото, на което живее лицето?
 
Отговор:

Абсолютно - пратката е препоръчана. Пощальона ви я носи на адреса. Ако не ви открие там - оставя ви съобщение да се явите в пощата и лично, срещу лична карта и подпис да си получите пратката.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се извършва плащането?   Пон 08 Юли 2013, 16:13

С всички разрешени в българия начини - банков превод, пощенски запис, картови разплащания, в брой и т. Н. Тук са подробностите:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Предлагате ли някакви осигуровки?   Пон 08 Юли 2013, 16:14

Когато целия доход на 100% остава за вас, редно е вие да мислите по този въпрос - дали да се осигурявате, за какво случаи да го правите и т. н. Освен това някои хора работят на няколко места и само те могат да преценят за себе си къде и колко да се осигуряват и необходимо ли е допълнително да се осигуряват. Това е въпрос на оптимизация според конкретния случай. Понякога даваме съвети и в това направление.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Бихте ли могли да ми дадете повече информация?   Пон 08 Юли 2013, 16:15

Попаднах на обявата ви за надомни доходи. Бихте ли могли да ми дадете повече информация? Прочетох за естеството на дейността в обявата.
 
Отговор:

Офертата е подробна. Съдържа 4 страници ясна информация. Запознайте се внимателно с нея и ако имате конкретни допълнителни въпроси, поставете ги.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво е заплащането и по какъв начин се извършва?    Пон 08 Юли 2013, 16:16

Зависи от поръчката на клиента - вид, размер, количество, срок, изпълнение - всеки случай поотделно се договаря с клиентите. Работи се само по поръчка. Предварително не се произвеждат тобрички, освен за мостри.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Също така как става включването?   Пон 08 Юли 2013, 16:16

Процедурата е описана подробно в офертата, а също и начина да си поръчате ръководството. Ето я още веднъж:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как става получаването на пратката и въобще цялата кореспонденция?   Пон 08 Юли 2013, 16:17

С препоръчани пощенски пратки. Те се описват и доставят срещу подпис. Изгубването е невъзможно.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 08 Юли 2013, 16:18

Живея в Пловдив, имам свободно време, което бих желала да запълня с допълнителна работа. Предварително ви благодаря за информацията!
Лек ден!
К. Георгиева
 
Отговор:

Изберете си подходящото за вашия случай ръководство и се възползвайте.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Zapitvaneto mi e kak se po4va?   Пон 08 Юли 2013, 16:19

Като се запознаете внимателно с предложенията и направите заявка за подходящо за Вас подробно, постъпково ръководство и съгласно процедурата, описана подробно в офертата.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ot kude se nabavqt materialite?   Пон 08 Юли 2013, 16:19

В инструкциите ще получите подробна информация по този въпрос.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: I nai-ve4e kak se zapla6a t. e. po kakuv put? 6te 4akam da mi otgovorite. 4ao   Пон 08 Юли 2013, 16:20

Банков превод, пощенски запис, в брой, картови разплащания и др. начини
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Interesuvam se ot izrabotkata na podara4ni plik4eta.   Пон 08 Юли 2013, 16:21

Не са пликчета, а торбички. Пликчетата са друг вид продукт и тяхната технология е различна. Освен това са много евтини и не са подходящи за ръчно производство. Ние говорим не за пликчета, а за подаръчни торбички.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: I imam nqkoi vaprosi. Kolko 6te mi struva zapo4vaneto na tazi rabota?   Пон 08 Юли 2013, 16:22

Цената на ръководството е изписана съвсем ясно в самата оферта.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 08 Юли 2013, 16:22

Kakto i stoinostta na ve4e gotoviq produkt?
 
Отговор:

Зависи от размера, вида, количеството, изработката, срока, клиента... В ръководството има подробни указания в това направление - съставянето на ценоразпис - цени, отстъпки, промоции.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 08 Юли 2013, 16:23

Shte vi pomolq, ako e vazmojno, da mi izpratite podrobno opisanie za tazi deynost i usloviqta svarzani s neq.
Blagodarq predvaritelno!
 
Отговор:

Поръчайте си ръководството. В него се съдържа подробна, постъпкова инструкция за незабавно започване. Ако нещо не ви е ясно по нея, веднага оказваме и допълнително съдействие.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Interesuva me kolko zapla6tate na edna broika?   Пон 08 Юли 2013, 16:24

Бройките не ги заплащаме ние, а клиентите които са ви дали поръчка. С тях уточнявате количеството, размера, разцветките, изпълнението, и това определя крайната сума за получаване в момента на доставката. Според ценоразписа - понеже торбичките са с много разновидности.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: I kade se namirat ofisite vi?   Пон 08 Юли 2013, 16:24

По-скоро ви интересуват офисите на клиентите ви. Това се уточнява с тях при приемане на поръчката им - срок и място на доставка.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как ще си получавам парите?   Пон 08 Юли 2013, 16:25

Обикновено - в брой, при предаване на торбичките. Но когато клиента е от друго населено място или от друга държава (Испания, Чехия, Германия. . . ) - с банков превод, western union, картови разплащания, електронни разплащателни сметки в интернет и др. начини.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Kakvo to4no trqbva da se pravi i kakvo e zapla6taneto?   Пон 08 Юли 2013, 16:26

Произвеждат се подаръчни торбички за търговските обекти, които ги използват в дейността си или ги продават като стака. Заплащането е според вида, размера, количеството уточнени в поръчката на клиента и според ценоразписа.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Pi6ete kakvi sa usloviqta na rabota i zapla6tane?   Пон 08 Юли 2013, 16:26

Бизнесът с подаръчни торбички е една чудесна възможност за доходи, които не са ограничени по размер и зависят най-вече от вашата предприемчивост. Нашата работа е да ви спестим време, като ви доставим актуално и проверено ръководство за цялостната дейност, така че по най-бързия начин да напредвате.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Доходи от лепене на чантички за подаръци   Вто 20 Авг 2013, 16:11

Производството на чантички за подаръци е една от достъпните за надомна работа дейности, които не изискват специални машини, цехове, оборудване и без проблеми може да се осъществява на една маса или бюро в къщи, като по този начин да Ви осигурява основни или допълнителни доходи.

Технологията за изработване е ръчна и достъпна - рязане, лепене, сгъване, перфориране и т.н. Подробно е описана и онагледена в горното ръководство 0205. Но единствения правилен начин да се печели реално подаръчни чантички е като дейността се осъществява самостоятелно, без посредник или работодател, за да може по този начин целия доход да остава за Вас.

В противен случай лепенето на чантички за подаръци може да се превърне в една тежка и монотонна дейност за Вас, с голямо натоварване (от сутрин до вечер), а в същото време с минимално и даже мизерно заплащане, при това нередовно. Това изисква проявата на повече предприемчивост и да работите за себе си. Хубавото е, че е идеално за надомна работа.
Върнете се в началото Go down
Harti
ГостПисанеЗаглавие: Производство на хартиени торбички надомно   Пет 23 Авг 2013, 17:11

Единствения смислен начин да се печелят доходи от производство на хартиени торбички е ако това се прави като самостоятелна надомна работа без работодател и без посредник. Разбира се, това поставя по-големи изисквания пред такъв производител, защото колкото и да отричаме и мразим работодателите и посредниците, те обикновено имат ключова роля в осигуряването на доходи.

Но ако човек разполага с готово, постъпково ръководство (0205) тези проблеми могат бързо да бъдат разрешени, защото в него подробно е описана всяка стъпка от технологията за производство, до контактите с клиентите и обслужване на поръчките, в т.ч. и как още в първата седмица да си осигурите поръчки - директно, без ролята на посредник. Търсете „ръководство 0205“ за повече подробности и се възползвайте навреме.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Хартиени торбички за опаковка в промишлеността   Чет 19 Сеп 2013, 22:02

В промишлеността намират приложение различни видове хартиени торбички, което може да Ви даде допълнителни идеи за доходи от тяхното производство. Ето някои от тях:
В селското стопанство - торове, компост, семена, минерали, градински тор.
В химическата промишленост - въглища, казеин, смоли, прахове, сода, сол и др.
В хранителната промишленост - брашно, ориз, сухо мляко, захар, нишестета, сол, подправки и др.
В минералната промишленост - сухи смески, цимент, лепила, пигменти, талк, пясък, техническа сол и др.
Винаги, когато започвате малко надомно производство, не е лошо да мислите в по-голям мащаб, за евентуалното му разрастване и като обем и като пазари. Същото е и с подаръчните торбички - локален пазар, национален пазар и европейски пазар.
Върнете се в началото Go down
1вьпф-85
ГостПисанеЗаглавие: Знаете ли кои са основните предимства при работа с подаръчни торбички?   Сря 02 Окт 2013, 22:03

Когато човек се заема с определена работа, е нужно предварително да обмисли кои са предимствата и слабостите, с които ще се сблъска. Производството на подаръчни торбички като надомна работа, има редица предимства, които е добре да знаете и разбирате, и така да си осигурите добри доходи.

И така, кои са примствата на работата с подаръчни пакети?

1. Има голям кръг потенциални клиенти, които използват хартиени торбички в дейността си, което предполага наличието на достатъчно клиенти за Вашата дейност, което означава повече и по-постоянни доходи.

2. Теса престижен продукт - хората потребители ги използват за специални случаи, когато трябва да направят подарък или да предизвикат внимание у свой близък или познат човек. Това предполага, че в този случай хората по-малко ще се пазарят за цена, а повече ще се интересуват от качеството на продукта. А това е предпоставка да продавате на по-висока цена, което при равни други условия, ще Ви носи по-високи доходи.

3. Повторяемост на поръчките - когато изпълните една партида за един магазин за подаръци, много скоро торбичките се изчерпват, защото вървят покрай подаръците. Така след месец - два, магазина пак ще Ви потърси, за да попълни количествата от изчерпаните подаръчни пакети и ако държите здраво (работите качествено и добре обслужвате своите клиенти) сдобивате се с най-доброто на един конкурентен пазар - постоянните клиенти, които ще Ви „хранят“ с години, павейки Ви (без дъполнителни усилия от Ваща страна) с години.

4. Директен доход - дейността не е сложна и предполага да я изпълнявате самостоятелно, даже като самонаето лице, което означава, че целия доход ще си остава за Вас, а няма да потъва в джобовете на посредници или работодатели. Което пък означава, че на практика ще работите 3 до 5 пъти по-малко, а ще получавате като доход 5 до 8 пъти повече. Сладка работа с подаръчни торбички.

Поради всички тези съображения по-горе, добре е внимателно да обмислите възможността да се сдобиете с „ръководство 0205“ за самостоятелна надомна работа с производството на подаръчни торбички и да се заемете сериозно с тази чудесна възможност за допълнителни доходи от къщи.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb7df6
ГостПисанеЗаглавие: Лепене на подаръчни пакети - ръчна надомна работа за предприемчиви хора.   Пон 07 Окт 2013, 11:33

Една от най-достъпните ръчни надомни работи е тази по лепене и сгъване на подаръчни пакети, която от утре може да започнете с помощта на готово и проверено „ръководство 0205“.

При това обърнете внимание, че пакети за подаръци могат да се изработват ръчно от доста широк асортимент хартии, като се започне от еко хартии, картон, ефалин, имитлин в различни разцветки и дебелини и се стигне до до напълно безлатни отпадъчни хартии от стари списания и вестници.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lamb9876
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Сря 09 Окт 2013, 01:54

Подаръчни торбички се ползват целогодишно от многобройни търговски обекти във всеки град на България, което осигурява постоянна заетост за хората, владеят технологията за надомното им производство и са създали нужната организация. Не на последно място е авторитета, който са си изградили пред клиентите, защото той им осигурява периодични поръчки (при изчерпване на количествата) и постоянни клиенти.
Върнете се в началото Go down
t_lamb_8
ГостПисанеЗаглавие: За здрави подаръчни пакети   Сря 09 Окт 2013, 16:46

За да се получават здрави подаръчни пакети, е нужно дъното и дръжките да се усилват с по-жилава амбалажна хартия или картон, поставяни отвътрешната страна на торбичките. В някои по-специални случаи може да се използват металически лайсни, особено за върховете, за да ги предпазят от подбиване.

Най-често за фирмено използване се поръчват едностранно ламинирани подаръчни цветни хартии. За особено забележителни събития, към подаръчните пакети могат да се изготвят и прикрепват (връзват) ленти с фирмено или лично лого). Дръжките могат да се изготвят от същата хартия или такава, която се съчетава по цвят на принципа на подобието или на контраста, по метода на сгъване и прегъване.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
otlamb73
ГостПисанеЗаглавие: Имам въпрос за opakovachni torbichki   Сря 16 Окт 2013, 16:46

Въпрос: spriala sam se na opakovachni torbichki. kak da sam sigurna che sled vnasiane na taksata niama da bada izlugana, sled kato sam ot pleven a firmata e v stara zagora?

Отг. За последните 18 години сме обслужили много дистанционни поръчки на клиенти и досега не сме имали нито един случай на заявена, но неизпълнена поръчка. Без съмнение, ще изпълним и Вашата заявка. Посочили сме необходимите данни за фирмата. У Вас остават квитанция за превода. Пратката ще е препоръчана и ще си я получите от пощальона срещу лична карта и подпис. Така и ние ще сме сигурни, че всичко е наред
tediхххххххххх@mail.bg
Дата: Неделя, 2011, Февруари 6 10:27:14 EET
Върнете се в началото Go down
pt23lamb
ГостПисанеЗаглавие: Материали за подаръчни торбички   Нед 20 Окт 2013, 14:21

Въпрос: i kak moga da si nabavia nujnite materiali za izrabotvane na podarachni torbichki?
tediхххххххххх@mail.bg
Дата: Неделя, 2011, Февруари 6 10:27:14 EET

Отг. А знаете ли как се правят подаръчни торбички? Ако не знаете, е нормално да питате и за материалите. Ако знаете как се правят торбичките, този въпрос няма да стои пред Вас.

В „ръководство 0205“, което ще Ви изпратим, ако решите да се възползвате от него, има подробна информация и съвсем конкретни указания за суровини, материали, хартии + самата технология по изработването на подаръчни торбички (без която нещата няма как да се получат), с картинки, с рисунки и т.н.

Даже ще Ви насочим, как в някои от случаите може да ползвате даже напълно безплатни материали, подходящи за изработване на подаръчни торбички, за да не правите никакъв разход за материала.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
ot_la_12
ГостПисанеЗаглавие: opakovachni torbichki   Чет 24 Окт 2013, 01:17

spriala sam se na opakovachni torbichki.kak da sam sigurna che sled vnasiane na taksata niama da bada izlugana,sled kato sam ot pleven a firmata e v stara zagora?
tediххххххххх@mail.bg
Дата: Неделя, 2011, Февруари 6 10:27:14 EET

За последните 18 години сме обслужили много дистанционни поръчки на клиенти и досега не сме имали нито един случай на заявена, но неизпълнена поръчка. Без съмнение, ще изпълним и Вашата заявка. Посочили сме необходимите данни за фирмата. У Вас остават квитанция за превода. Пратката ще е препоръчана и ще си я получите от пощальона срещу лична карта и подпис. Така и ние ще сме сигурни, че всичко е наред
Върнете се в началото Go down
pt.la1mb
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пет 25 Окт 2013, 16:47

Здравейте,
Имам няколко въпроса относно бизнеса с подаръчни торбички.
Няма да се спирам на производствената дейност с подаръчни торбички, тъй като мисля че е от второстепенно значение и технологията не е сложна.
От: Blagovest Bl.
Относно: бизнес с подаръчни торбички
Изпратено на: Сряда, 2010, Октомври 13 14:42:21 EEST

Отговор:
Ако Вас конкурентната борба Ви притеснява, по-добре е да се насочите към друг вид препитание. Но започвайки бизнес с подаръчни торбички, със стикери или с каквото и да е друго, трябва да имате пълна готовност за преодоляване на конкуренцията с по-добра и качествена работа.
Върнете се в началото Go down
Po.La_e8
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Вто 29 Окт 2013, 02:53

Здравейте, имам няколко въпроса относно бизнеса с подаръчни торбички:
2. Как точно сте определили квотата за броя на участниците и до каква степен е заета към настоящия момент.
От: Blagovest Bl.
Относно: бизнес с подаръчни торбички
Изпратено на: Сряда, 2010, Октомври 13 14:42:21 EEST

Отговор:
От 2007 година отменихме квотата за предоставяне на това ръководство 0205 във връзка с приемането ни в Европейския съюз, с което пазара за всеки български производител се увеличава над 50 пъти. Съответни инструкции за работа с Европейския пазар са включени в нашата разработка.
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Въпрос относно бизнеса с подаръчни торбички   Съб 02 Ное 2013, 17:59

Здравейте, имам няколко въпроса относно бизнеса с подаръчни торбички.
Вашата фирма помага ли за намирането на пазар и как?
От: Blagovest Bl.
Относно: бизнес с подаръчни торбички
Изпратено на: Сряда, 2010, Октомври 13 14:42:21 EEST

Отговор:
Обърнете внимание, че нашите бизнес разработки са предназначени за амбициозни, предприемчиви и делови хора. Такива хора обикновено се познават по това, че не търсят оправдания да се откажат от възможностите за печалба, а обратното - търсят начините. И това е основната работа на всеки уважаващ себе си бизнесмен - да намира начини да е в челото на конкуренцията.
Върнете се в началото Go down
Празнико
ГостПисанеЗаглавие: Имам въпрос за пласмента на подаръчни торбички.   Съб 09 Ное 2013, 03:48

Здравейте, имам въпрос относно пласмента на торбичките - тъй като сигурно вече има твърде много хора, които се занимават с тази дейност, как да знам дали някой въобще ще прояви интерес - дали пазарът не е пренаситен. Вашата фирма помага ли за намирането на пазар и как?
От: Blagovest Bl.
Относно: бизнес с подаръчни торбички
Изпратено на: Сряда, 2010, Октомври 13 14:42:21 EEST

Отговор: България все още е твърде далеч от състоянието "преситен пазар" такова, каквото е в страни с пазарна икономика от 200 - 300 години, като Англия, Германия, Франция. Ние официално сме признати за "пазарна икономика" през 2004 година. Аргумента с преситения пазар се използва обикновено като оправдание от хора, които са по-далеч от пазарните реалности.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
ТотеваI82754
ГостПисанеЗаглавие: imam vaprosi za rabota s podara4ni torbi4ki   Сря 13 Ное 2013, 20:13

zdraveite pro4etoh spravo4nika vi i nemi stana mn qsno i za tova se obra6tam kam vas za6toto imam vaprosi nadqvam se da mi obqsnite .pravili se dogovor ;trqbvali da platq 58.49lv za da zapo4na rabota s podara4ni torbi4ki (rykovodstvo 0205) i kato gi nqmam tezi pari kak 6te stane tova.
-------- Оригинално писмо --------
От: iva qnххххх
Относно: nadomna rabota
До: lambovххххххх
Изпратено на: Сряда, 2013, Ноември 13 09:03:07 EET

Здравейте, Не е необходимо нищо да плащате. Ако знаете как се правят подаръчни торбички и как се печели от това, правете го. Ако не знаете, но искате да се научите и то час по-скоро, има възможност да се възползвате от наше готово ръководство 0205 за тази дейност (подробно описано в Справочника).

Ако това Ви устройва и прецените, че ще имате полза от него, може да си го поръчате с Формуляра за поръчка, като заплатите посочената цена. Веднага щом получим поръчката Ви, ще Ви изпратим всичко необходимо за незабавно започване. Ако искате да се възползвате, но в момента не разполагате с нужната сума, изчакайте, докато съберете посочената такса и тогава направете поръчката.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Vasko_Vas.465
ГостПисанеЗаглавие: Vapros za opakovachni torbichki   Чет 14 Ное 2013, 17:41

spriala sam se na opakovachni torbichki.kak da sam sigurna che sled vnasiane na taksata niama da bada izlugana,sled kato sam ot pleven a firmata e v stara zagora?
л: tedi.120xxxxxx@mail.bg
Дата: Неделя, 2011, Февруари 6 10:27:14 EET

Отговор За последните 18 години сме обслужили много дистанционни поръчки на клиенти и досега не сме имали нито един случай на заявена, но неизпълнена поръчка. Без съмнение, ще изпълним и Вашата заявка. Посочили сме необходимите данни за фирмата. У Вас остават квитанция за превода. Пратката ще е препоръчана и ще си я получите от пощальона срещу лична карта и подпис. Така и ние ще сме сигурни, че всичко е наред
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
To6ev_torb.46
ГостПисанеЗаглавие: Materiali za podarachni torbichki   Чет 21 Ное 2013, 20:36

Imam vapros - kak moga da si nabavia nujnite materiali za podarachni torbichki
л: tedi.120xxxxxx@mail.bg
Дата: Неделя, 2011, Февруари 6 10:27:14 EET

Отг. В инструкциите, които ще Ви изпратим, има подробна информация и съвсем конкретни указания по този въпрос + самата технология по изработването, с картинки, с рисунки и т.н.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Klivten_78.Iub
ГостПисанеЗаглавие: klienti za proizvodstvo na torbi4ki   Пет 29 Ное 2013, 13:35

i kak moga da se svarja s klienti?
л: tedi.120xxxxxx@mail.bg
Дата: Неделя, 2011, Февруари 6 10:27:14 EET

Отг. Цялата втора част на инструкциите, които ще Ви изпратим е в това направление - макретинга и работата с клиентите, в подробни последователни стъпки, така че не да се чудите какво и как да правите, а буквално да изпълнявате заложените (и проверени) инструкции.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Elena_Eco.56ut
ГостПисанеЗаглавие: Пликчета за подаръци от екологична хартия   Пон 09 Дек 2013, 14:56

Макар, че пликчета за подаръци се произвеждат не заради екологията, то е добре да отбележим, че те се правят от един от най-екологичните материали - хартия, при това именно рециклираната хартия е най-подходяща за целта със своята здравина и възможности да бъде успешно брондирана, според предпочитанията на производителя или на клиента.

Значи се получава производство на подаръчни торбички, което е екологично и носи радост на потребителите. Остава само да се запознаете с технологията на производство от „ръководство 0205“ и да се възползвате от тази пазарна ниша, която с години може да Ви носи доходи. Хората ще имат нужда от подаръци и от пликчета за поставяне на тези подаръци, още дълги години напред.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Dimo_Desh.74ev
ГостПисанеЗаглавие: Дизайнерски хартии за подаръчни торбички   Сря 18 Дек 2013, 18:32

Съществуват редица дизайнерски хартии, които макар да са по-малко практични, могат да намерят мяство в производството на подаръчни торбички и пакети поради значително по-добрия си външен вид, като в случая на преден план е не практичността, а дизайна и идеята, особено ако се използват за поднасяне на специфични подаръци.

Обикновено се използват в големи фирми за опаковка на подаръци и като демонстрационни материали. Като правило, се произвеждат в малки тиражи, което ги прави значително оригинални. Ако имате достъп до такива източници, може периодично да се снабдявате с дизайнерски хартии и от тях да произвеждате лимитирани серии подаръчни торбички за специални клиенти.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Амбалажна хартия за хартиени пакети.   Пет 03 Яну 2014, 14:11

Ако при производството на хартиени пакети за подаръци Ви трябва да нанесете само лого или едноцветна картинка с шаблон, то за тази цел амбалажната хартия е достатъчно добра, при положение, че тя не е подходяща за пълноцветен печат, а и едва ли е необходимо да се стремите към него. Повечето клиенти са доволни да имат просто едно лого, с което ще се отличават на пазара и ще оставят своите клиенти доволни, че заедно с покупката, са им предоставили и подаръчна торбичка и то от здрав материал, което ще им позволи да я ползват повторни и за други свои нужди.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Any_Toche.89va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пет 10 Яну 2014, 22:59

На практика, подаръчни торбички може да изработвате от всякаква хартия, която съответства на изискванията на клиентите за здравина и качество. Даже амбалажната хартия е подходяща и даже - модерна, поради това, че е „еко“ - изработва се от рециклирана хартия. А с малка щампа върху торбичката, може да я направите и много подходяща за съответния празник.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
joro.19.69@abv.bg
ГостПисанеЗаглавие: molbai    Сря 15 Яну 2014, 17:41

pratete mi broshurata  as kato spechela shte vi platq  nadqvam se da mi pomognete
Върнете се в началото Go down
Peter_Ton.9rev
ГостПисанеЗаглавие: Производство на подаръчни торбички   Вто 21 Яну 2014, 14:36

Вече доста хора произвеждат в България подаръчни торбички, но го правят и доста непрофесионално и с много малка активност по отношение на маркетинга, стимулиране на продажбите, рекламата. А това се елементи на дейността, без които е немислимо да се постигне разрастване. Така дребните производители на пакетчета се обричат на застой, а с времето и на затихване на усилията им.

За да се посъбуди това производство, добре е освен стандартните пакети, да започнете производство и на по-оригинални, ориентирани според потребностите на клиентите. Например, когато наближава празника Св. Валентин, излезте с торбички със сърчервени сърца - направете си шаблоти от карто на сърца, вземете ярко червен спрей и ги напръскайте - може да предизвикате истински фурор за празника и пълна реализация на своя производствен капацитет.

След това идва Баба Марта, после 8-ми март и т.н. Раздвижете производството на подаръчни торбички и работете за разрастване.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Patina_Pene.78dva
ГостПисанеЗаглавие: Рекламни подаръчни пакети   Нед 02 Фев 2014, 16:58

Усвояване на производството на различни ракламни подаръчни пакети може да Ви позволи да ги предлагате за различни рекламни цели, което да разшири възможностите Ви за тяхната пазарта реализация. Ето някои идеи в това отношение:
- за рекламни материали в офиса;
- раздаване на рекламни пакети по време на изложби;
- поднасяне та сувенири на клиенти на фирмата;
- разпределяне на подаръчни пакети за сътрудници на фирмата за постигнати резултати в работата;
- разпространение на безплатни мостри от собствена продукц;ия;
- безплатен подарък за клиенти, които са закупили продукция;
- комплектоване на специални подаръчни комплекти, по случай специфични празници.
Видно от горния списък, възможностите за реализация на продукция то рекламни подаръчни пакети, не са малко и стига да имате желание да се реализирате като такива, остава само да се възползвате от технологията по тяхното производство от ръководство 0205.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Podhod_Yuruk.796rtov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Вто 11 Фев 2014, 21:42

По принцип, в производството на подаръчни торбички, особено ако добре се познава технологията за тяхното изработване, няма нещо сложно, но се изисква особена прецизност, защото клиентите на обичат да поднасят подаръци в некачествени пакети. Красив дизайн, прави ръбове, остри връхчета, правилна форма, добро ламиниране, кадърно сгъване и обрязване, липса на зацапвания от лепило - не е кой знае колко трудно да се постигне. Остава само да го демонстрираме и да печелим добре от труда си.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Pepi_Toshe.789va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пет 21 Фев 2014, 14:21

Търпение в изработката, любов към работата, професионализъм в производството на качествен продукт - правилна форма, правилни ръбове, остри върхове, чисто залепване, са съставляващите на успешна работа по производството на подаръчни торбички, защото доходите са в пряка зависимост от доволните клиенти.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
radka iхххх
ГостПисанеЗаглавие: trqbva da se zapla6ta   Вто 04 Мар 2014, 23:27

-------- Оригинално писмо --------
za6to va6ite predstaviteli lajat 4e ne trqbva da se zapla6ta a samo se izpra6ta pismo s pora4kata za deinosti
От: radka iххххххх
radka_diххххххх@abv.bg
Относно: Re: Относно Ваша поръчка за 1362 и 0205
Изпратено на: Вторник, 2014, Март 4 14:02:19 EET

ОТГОВОР:,

Не са Ви излъгали. Нали платихте цената на каталога, който сте получили. Не сте разбрали правилно. В много случаи е възможно да се осъществява надомна работа с безплатни материали - стъклени бутилки, миди, жълъди, стръкове от житни култури, рекламни каталози, стари вестници, прежда от стари пуловери, стари кожени облекла и т.н. Те са Ви безплатни и даже в момента разполагате с много такива, но не знаете, че от тях може да печелите.

Затова са нашите готови и проверени ръководства - за технологията за работа. Имаме много и различни оферти, свързани със заработване на надомни доходи, които са подходящи за различни хора - ръчен труд, компютри, интернет. Затова нашите представители са упълномощени да разпространяват подробен печатен справочник - в момента е актуален брой 98, като излиза без прекъсване от 1995 година насам.

Целта на Справочника е да се информирате подробно, и едва тогава, като знаете Вашите изисквания и възможности да се насочите към кънкретни възможности. Дали ще ползвате наши готови ръководства, и кои точно - е Ваш избор. Но всички те са реални дейности, които могат да Ви носят доход.

Ако, обаче сте наясно, как да го правите, не е задължително да ползвате нашите услуги. Работата, която вършим е доста специализирана и са единици хората в България, които са в състояние да проверяват и подготвят такива подробни, постъпкови ръководства за незабавно започване на определена надомна дейност. Надявам се, че някои от предложенията ще са подходящи за Вас и ще се възползвате от тях. Но нашите усруги си имат цена и няма причина да мислите, че те са безплатни.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
PAti_LAtin.0786vov
ГостПисанеЗаглавие: Книжни пакети с лого   Чет 06 Мар 2014, 14:09

Изработването на рекламни книжни пакети с отпечатано върху тях лого на фирма е един от начините да индивидуализирате своето производство и така да привлечете специфични клиенти. В тези случаи е добре заедно с клиента да се подбере точно вида на хартията, формата на пакета, аксесоарите, ако ще се добавят такива и точния вид, изпълнение и размер на фирменото лого.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
silviq geх
ГостПисанеЗаглавие: vidqx tazi obqva za nadomna rabota s podarachni torbichki   Чет 06 Мар 2014, 22:41

-------- Оригинално писмо --------
Dobar den, vidqx tazi obqva za nadomna rabota
Добър ден, видях тази обява за надомна работа
От: silviq geххххх
Относно: rabota s podarachni torbichki
Изпратено на: Неделя, 2014, Март 2 17:49:08 EET

Отговор:
Обявата не е "за надомна работа", а за готово ръководство за бизнеса с подаръчни торбички, като самостоянтелна дейност, която веднага може да стартирате с ръководство 0205 и целия доход да остава за Вас, като се избягват посредниците и работите за себе си, без работодател.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа за жени.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | www.sosblog.com