Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Вто 19 Фев 2008, 05:10

First topic message reminder :

БЕДНОСТ! НЕДОИМЪК!
СТИГА ВЕЧЕ!

Може ли да печелите надомно
до 72 - 270 лв дневно
от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички,
като надомна работа за себе си, под формата на самонаето лице,
без посредник или работодател?
Може!
Ако сте предприемчив човек и се възползвате
от бизнес ръководство 0205
за незабавно започване
Бизнесът с хартиени подаръчни торбички, които доказано са
нужни на хиляди обекти от цялата страна и в чужбина, в т.ч.
и на големи търговски вериги, като Метро, Кауфланд, Била ...  

За инструмент може да Ви послужи най-обикновена по-дебела книга,
за оборудване - кухненската маса, а хартията в някои от случаите
може да ползвате даже БЕЗПЛАТНО!

Това е специална разработка против бедността и недоимъка.
Ръководство 0205 ще Ви помогне, колкото и бедни да сте днес,
да започнете почти от нулата.
Приложимо е като основен бизнес или допълваща дейност в свободното Ви време, без изисквания за начален капитал, освен встъпителната такса за ръководството.

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
200. „Пробвах разработка 205.
Получава се много добър производствен продукт.
Достин Д., Батак.“
Често ни питат:
„Може ли да ми предложите нещо надомно за рязане, сгъване, лепене ... да е лесно и леко. Вечер, докато гледам телевизия, аз и децата, без много усилия, да го правим и така да си изкарваме допълнително по някой лев към семейния бюджет ...?“

Често получаваме подобни запитвания.
И днес вече отговаряме: „Да, може!“

Екипът на Агенцията проучи, подбра, провери и подготви за Вас точно такава програма за лека, чиста, лесна и приятна надомна дейност, свързана с елементарни ръчни операции - една от най-проверените и доказали се на практика надомни Програми за семейни доходи.

Какви са фактите:
- Преди 2003 г. (стартът на програмата) до 95% от торбичките в България бяха
внос от Унгария и Китай.
- Днес, заради ръководство 0205, вносът е ограничен до около 10%.
- Наша клиентка от Варненско, благодарение на практичността на Ръководство 0205 успя да получи потребителски кредит само след седмица работа, понеже бързо успя да усвои производството, да произведе свои торбички и да ги продаде - иначе, без доказани доходи, банките не са много дащни.
- В случая, работите без посредник и така печелите не 0.5, а 25 ст. на торбичка (среден размер) - 50 пъти повече!
Срещу обявената по-горе цена, ето какво конкретно получавате:

1) Възможност да печелите (директно, без посредник) до 72 - 270 лв дневно на нашия пазар и до 3 - 8 пъти повече на европейския (стига да „държите“ здраво и бързо да развиете дейността).

2) Ударна схема (за по-инициативните и предприемчивите) още първата седмица да спечелите до 350 лв от оригинална стартова реализация на идеята (научавате точно как).

3) Технологията за работа - съвсем проста, лека, с добре илюстрирани указания - ръчно изпълнение.

4) Разнообразие чрез ръчно изготвяне на над 10800 разновидности на подаръчни торбички.

5) Ясна маркетингова схема Ви указва кои точно са многобройните клиенти, проявяващи интерес към хартиени пликчета и какви са начините директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно, 100% от дохода да остава веднага и изцяло за Вас, а не да минава през посредници, работодатели, прекупчии и многостепенни схеми.

6) Точни ценови указания и ценоразпис, към които да се придържате, така че да получавате максималното възнаграждение за труда си.

7) Поръчкова система за пряка работа с клиентите (без да трупате предварително стока), за да получавате моментално възнаграждението си и то в пълен размер.

Суровините (хартиите) - откъде, по какъв начин да си ги набавяте директно, по възможно най-ниските тарифи, а в някои от случаите - даже и съвсем безплатно.

9) 4-те ТАЙНИ на директния доход или начина да получавате до 3 - 8 пъти повече пари.

10) Начина да излезете директно даже на на Европейския и световния пазар  от къщи, без да се налага да пътувате, даже ако сте и на село (само помислете за какво говорим!).

11) Постоянна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, възникнали по време на дейността.

12) Работно време и ангажименти, които сами определяте, без да се съобразявате с капризите на началници или изискванията на работодатели, според поръчките на клиентите.

13) 100% гаранция против безработица, защото всичко вече зависи само от Вас.

А в това време, много училища и университети в България все още бълват зрелостници и дипломанти по специалности „държавна поръчка“ (подадени от чиновници), в резултат на което хиляди млади хора получават престижната квалификация „Безработен“ още в началото на кариерата си. Така самата държава залага основите на бедността и недоимъка, а да сте чували за уволнен чиновник - съставител на абсурдни "държавни поръчки", заради хилядите безработни дипломанти??).

Но сега вече решение има и то е пред Вас и за Вас! Ръководство 0205 за производство на подаръчни торбички е подходящо като:

А) Основен доход - за домакини, майки с деца, безработни, пенсионери и инвалиди.

Б) Допълнителен доход (в свободното Ви, извън-работно време) - за учители, служители, медицински работници и други хора с ниски доходи.

В) Перспективен бизнес, с големи възможности за доход и разрастване - за амбициозни и предприемчиви хора, гледащи в перспектива към националния и Европейски пазар с над 450 милиона потребители.

Всичко сме проучили и проверили и Ви го даваме готово за изпълнение (в смлян вид), а не тепърва да Ви боли глава какво и как да правите. Просто действате по инструкциите! И този път сме верни на принципа „надомно, достъпно,
просто, проверено“. И този път Ви осигуряваме възможност за прилични доходи,
заедно с възможността да се развивате и израствате ускорено, стига да сте малко по-амбициозни и предприемчиви.

И този път не изискваме от Вас специална квалификация, образование или опит. Всичко необходимо научавате само за няколко часа от нашето ръководство. Затова тази програма е общо достъпна за:

  • - домакини,
  • - майки с деца,
  • - социално слаби,
  • - безработни,
  • - пенсионери,
  • - инвалиди,
  • - служители с ниски доходи и даже за хора без образование.

А ако  сте малко по-амбициозни и предприемчиви, бързо ще напреднете до перспективен и преуспяващ бизнес! Ръководството е ясно, последователно и позволява, започвайки от „0“, бързо да напреднете. Една от най-добре проверените и доказали се на практика надомни Програми за доходи.

Технологията за работа е съвсем проста, лека и добре онагледена с картинки. Позволява Ви да създадете до 10800 разновидности от продукта - ценно конкурентно предимство за Вас.

Хартиите са евтини, общодостъпни и с голямо разнообразие на разцветките. Набавяте си ги директно, по най-ниските тарифи, а понякога и съвсем безплатно!  така че да не правите разходи, а да имате краен продукт с висока пазарна стойност.

Цехове, помещения и др. подобни не са Ви необходими. Дейността е надомна.

Операциите са леки, лесни, безвредни - само да Ви се работи!

Оборудването е символично - кухненската маса или ученическо бюро Ви служи идеално, а за инструмент може да ползвате най-обикновена, по-дебела книга, както и други подръчни вещи и инструменти, с каквито всяко домакинство разполага.

Законност и почтеност - 100% без никакво съмнение. Намерили сме начин да започнете веднага, без сложни регистрации и да сте изрядни.

Реални ли са тези до 72 - 270 лв дневно? Как точно сме ги определили? Гаранциите?
Ние нищо не измисляме! Има експертни методи за пазарна оценка, зависещи от броя на ангажираните, асортимента на продукта, сръчността и уменията според технологията, степента на усвояване дейността като цяло - доставки, изработване, маркетинг.

При едно средно ниво на тези показатели, за 8 часа на ден (1 смяна), от един човек (4 часа за производство, 4 часа за допълнителните дейности - снабдяване, броене, опаковане, маркетинг...), по метода на хронометрирането (засичането със секундомер) се установи, че могат да се произвеждат до 480 малки или до 180 големи изделия, чиито продажни цени варират от 0,15 лв/бр. до 1,50 лв/бр (в някои случаи и до 2,50 лв/бр.).

Което, средно претеглено, означава до 72 - 270 лв дневно (но обърнете внимание, че това не е обещание за заплата, а добра възможност за директни доходи, без посредник, зависещи само от качеството на Вашия труд).

А сега ще попитате: „Кой точно, как и кога ще ми плаща тези 72 - 270 лв дневно?“
Предоставяме Ви  подробни указания за това, кои точно са клиентите, как Вие директно да се свързвате с тях, така, че продавайки им директно, целия доход 100% да идва при Вас, веднага - без посредници. През цялото време Вие контролирате дейността, от А до Я!

Нещо повече - повторни поръчки: За много от потребителите тези продукти са консуматив или стока, които постоянно им се изчерпват и това ги принуждава редовно, през няколко седмици да Ви търсят за нови и нови доставки и така с години напред.

Поддръжка, съдействие. За всеки участник в програмата сме осигурили възможност за допълнителни безплатни справки, указания и помощ. Възползвайте се! Така нашия многогодишен опит (от 1995 година насам) застава зад Вас, подпомагайки Ви по пътя към успеха!
Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Цитат :
(135. „Вашата брошура я получаваме повече от 10 години.
Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма да имате
нищо против да работим заедно?“ Мария Ц. Плевен.)

Цената за ръководство 0205.

Нашата дейност е частна и не се спонсорира. Единствения начин да търсим, откриваме, проверяваме и подготвяме за Вас все нови, актуални и полезни ръководства за надомни доходи, бизнес и печалби, е като определяме такси за разработките си. Но ако се възползвате от „Ударната схема“ (виж т. 2 по-горе), още първата седмица може да си я възстановите почти в двоен размер и да продължите в същото темпо.

Едно е да изхарчите безвъзвратно пари за кафе, цигари, ненужни разговори по GSM, друго е да ги вложите така, че те да Ви носят доход, при това за години напред. Но ако все пак парите са проблем, това означава, че нещо сте пропуснали. Прочетете още веднъж това предложение. Защото влагайки малко амбиция и предприемчивост сега, от утре може да застанете начело на собствен бизнес.

От 1995 г. над 89 200 души се възползваха от нашите услуги. Сега е ред и Вие да го сторите. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време! Включете се!

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Сега, когато сме вече европейци, е момента на истината и всеки трябва лично за себе си да реши, КАК ЩЕ ЖИВЕЕ В ЕВРОПА? С протегната за социални подаяния ръка или със самочувствието на човек, който сам печели добре за себе си и за своето семейство. Затова не пропускайте срока и започнете от утре. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време!

Най-после, възнаграждавайте себе си!

Научете се да отделяте първо пари за себе си, преди да се отчетете за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините... Казано е: „Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели за себе си и я вложи така, че и утре да имаш 2 парички.“  Инвестирайте сега 58.49 лв и това е първата крачка от Вашия Поход срещу бедността и недоимъка, като с нашето съдействие и поддръжка да го превърнем в

Поход към богатството, благоденствието и благополучието.

Прочетете още веднъж това предложение за Ръководство 0205: Как да печелете от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице. Ако нещо не Ви е ясно - обадете се за справка на 0888/428240 и се възползвайте!

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 02:05; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
silviq geхххх
ГостПисанеЗаглавие: tezi podara4ni torbi4ki po kolko se pla6tat   Сря 19 Мар 2014, 13:29

-------- Оригинално писмо --------
iskam da popitam tezi podara4ni torbi4ki po kolko se pla6tat
искам да попитам тези подаръчни торбички по колко се плащат
От: silviq geххххх
Относно: rabota s podarachni torbichki
Изпратено на: Неделя, 2014, Март 2 17:49:08 EET

Отговор:
Зависи от размера, количеството, постоянни ли са клиентите и други фактори - започват от 2 - 3 - 5 стотинки за брой при най-малките, колкото кибритена кутийка, минават през 30 - 50 стотинки за средните размери и стигат до 2,50 - 2,70 лв за големите, колкото ученическа раница, в които може да се постави цял костюм.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
silviq geххх
ГостПисанеЗаглавие: Rabota s podarachni torbichki   Пон 07 Апр 2014, 23:53

-------- Оригинално писмо --------
za kakvo vreme se izrabotvat torbi4kite?
за какво време се изработват торбичките?
От: silviq geххххх
Относно: rabota s podarachni torbichki
Изпратено на: Неделя, 2014, Март 2 17:49:08 EET

Отговор:
Обикновено от днес за утре, освен ако поръчката е за по-големи количества, което се съгласува с клиента, който поръчва изработването им.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
RyMsS
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Съб 21 Юни 2014, 19:43

Искам да попитам, защото почти нищо не разбрах от цялата работа е: от къде взимам материалите хартия, лепило, ножици. Аз ли си ги купувам от някъде или Вие ги давате. Как ги пращам. По-пощата или по куриерска услуга. На кого ги пращам. На Вас или на произволни хора. И как да разбера на кого трябва да ги пратя

ОТГОВОР
Отговорите на всички тези въпроси, а и на много други, за които сега не се сещате, са дадени в Ръководство 0205. Може да си го поръчате сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
Позданко
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пет 10 Окт 2014, 02:10

Подаръчните торбички са повсеместно разпространен продукт на пазара, пораки което си заслужава човек да усвои надомното им производство, да установи постоянни контакти с потребителите от своя район и ползвайки някои тънкости, да им предлага периодично но редовно сравнително евтино зареждане според използваните асортименти. Ръководство 0205 е подходящо за тази цел и дава доста полезна информация.
Върнете се в началото Go down
Тодор-345
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Сря 15 Окт 2014, 22:07

Желателно е когато подбирате подаръчна торбичка, да се съобразите със случая за който ще я използвате, а също и с подаръка, който ще поднасяте в нея.
Добре е те да се съчетават, за бъде впечатлението от жеста Ви най-пълно.
Върнете се в началото Go down
mladenovmp
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пет 31 Окт 2014, 22:09

В случай, че един качествен потребителски продукт, призвеждан или разпространяван от фирма, трябва да има и качествена подаръчна торбичка, съчетана със особеностите и цветовете на предстоящия празник, това може да се превърне във формула на успеха за Вас като производител на подаръчни торбички, особено ако вече сте понапреднали с качеството и популярността Ви като производител на рекламни хартиени продукти е нарастнала. "Фирмени опаковки" - това е добра идея за разрастване на собствения бизнес.
Върнете се в началото Go down
Но-Кач-67
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Сря 26 Ное 2014, 22:41

В случаите когато произвеждаме подаръчни торбички, да обърнем внимание, че те са продукт, съотносим с модната индустрия, поради което е добре върху тях да можем да отпечатваме съответното лого на поръчващата фирма.


По този начин цената ще стане по-висока, а услугата по-пълна, което е предпоставка да задържим досегашните си клиенти и да привлечем нови.
Върнете се в началото Go down
Кар-Лин-а0ао
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 30 Мар 2015, 22:24

Технологията за надомно производство на подаръчни торбички е в топ 3 на най-предпочитаните начини за осигуряване на надомни доходи, под формата на самонаето лице, а и има смисъл да се прави, понеже все още значителна част от подаръчните торбички са внос, което дава добри възможности за осигуряване на пазар, клиенти и постоянни доходи. Особено през туристическите сезони, когато броя на туристите нараства.
Върнете се в началото Go down
tiende
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Сря 12 Авг 2015, 21:29

Надомна работа в Англия с подаръчни торбички - тук: http://nadomno.bulgarianforum.net/t4022-topic
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа за жени.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create your own blog