Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Вто 19 Фев 2008, 05:10

БЕДНОСТ! НЕДОИМЪК!
СТИГА ВЕЧЕ!

Може ли да печелите надомно
до 72 - 270 лв дневно
от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички,
като надомна работа за себе си, под формата на самонаето лице,
без посредник или работодател?
Може!
Ако сте предприемчив човек и се възползвате
от бизнес ръководство 0205
за незабавно започване
Бизнесът с хартиени подаръчни торбички, които доказано са
нужни на хиляди обекти от цялата страна и в чужбина, в т.ч.
и на големи търговски вериги, като Метро, Кауфланд, Била ...  

За инструмент може да Ви послужи най-обикновена по-дебела книга,
за оборудване - кухненската маса, а хартията в някои от случаите
може да ползвате даже БЕЗПЛАТНО!

Това е специална разработка против бедността и недоимъка.
Ръководство 0205 ще Ви помогне, колкото и бедни да сте днес,
да започнете почти от нулата.
Приложимо е като основен бизнес или допълваща дейност в свободното Ви време, без изисквания за начален капитал, освен встъпителната такса за ръководството.

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
200. „Пробвах разработка 205.
Получава се много добър производствен продукт.
Достин Д., Батак.“
Често ни питат:
„Може ли да ми предложите нещо надомно за рязане, сгъване, лепене ... да е лесно и леко. Вечер, докато гледам телевизия, аз и децата, без много усилия, да го правим и така да си изкарваме допълнително по някой лев към семейния бюджет ...?“

Често получаваме подобни запитвания.
И днес вече отговаряме: „Да, може!“

Екипът на Агенцията проучи, подбра, провери и подготви за Вас точно такава програма за лека, чиста, лесна и приятна надомна дейност, свързана с елементарни ръчни операции - една от най-проверените и доказали се на практика надомни Програми за семейни доходи.

Какви са фактите:
- Преди 2003 г. (стартът на програмата) до 95% от торбичките в България бяха
внос от Унгария и Китай.
- Днес, заради ръководство 0205, вносът е ограничен до около 10%.
- Наша клиентка от Варненско, благодарение на практичността на Ръководство 0205 успя да получи потребителски кредит само след седмица работа, понеже бързо успя да усвои производството, да произведе свои торбички и да ги продаде - иначе, без доказани доходи, банките не са много дащни.
- В случая, работите без посредник и така печелите не 0.5, а 25 ст. на торбичка (среден размер) - 50 пъти повече!
Срещу обявената по-горе цена, ето какво конкретно получавате:

1) Възможност да печелите (директно, без посредник) до 72 - 270 лв дневно на нашия пазар и до 3 - 8 пъти повече на европейския (стига да „държите“ здраво и бързо да развиете дейността).

2) Ударна схема (за по-инициативните и предприемчивите) още първата седмица да спечелите до 350 лв от оригинална стартова реализация на идеята (научавате точно как).

3) Технологията за работа - съвсем проста, лека, с добре илюстрирани указания - ръчно изпълнение.

4) Разнообразие чрез ръчно изготвяне на над 10800 разновидности на подаръчни торбички.

5) Ясна маркетингова схема Ви указва кои точно са многобройните клиенти, проявяващи интерес към хартиени пликчета и какви са начините директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно, 100% от дохода да остава веднага и изцяло за Вас, а не да минава през посредници, работодатели, прекупчии и многостепенни схеми.

6) Точни ценови указания и ценоразпис, към които да се придържате, така че да получавате максималното възнаграждение за труда си.

7) Поръчкова система за пряка работа с клиентите (без да трупате предварително стока), за да получавате моментално възнаграждението си и то в пълен размер.

Суровините (хартиите) - откъде, по какъв начин да си ги набавяте директно, по възможно най-ниските тарифи, а в някои от случаите - даже и съвсем безплатно.

9) 4-те ТАЙНИ на директния доход или начина да получавате до 3 - 8 пъти повече пари.

10) Начина да излезете директно даже на на Европейския и световния пазар  от къщи, без да се налага да пътувате, даже ако сте и на село (само помислете за какво говорим!).

11) Постоянна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, възникнали по време на дейността.

12) Работно време и ангажименти, които сами определяте, без да се съобразявате с капризите на началници или изискванията на работодатели, според поръчките на клиентите.

13) 100% гаранция против безработица, защото всичко вече зависи само от Вас.

А в това време, много училища и университети в България все още бълват зрелостници и дипломанти по специалности „държавна поръчка“ (подадени от чиновници), в резултат на което хиляди млади хора получават престижната квалификация „Безработен“ още в началото на кариерата си. Така самата държава залага основите на бедността и недоимъка, а да сте чували за уволнен чиновник - съставител на абсурдни "държавни поръчки", заради хилядите безработни дипломанти??).

Но сега вече решение има и то е пред Вас и за Вас! Ръководство 0205 за производство на подаръчни торбички е подходящо като:

А) Основен доход - за домакини, майки с деца, безработни, пенсионери и инвалиди.

Б) Допълнителен доход (в свободното Ви, извън-работно време) - за учители, служители, медицински работници и други хора с ниски доходи.

В) Перспективен бизнес, с големи възможности за доход и разрастване - за амбициозни и предприемчиви хора, гледащи в перспектива към националния и Европейски пазар с над 450 милиона потребители.

Всичко сме проучили и проверили и Ви го даваме готово за изпълнение (в смлян вид), а не тепърва да Ви боли глава какво и как да правите. Просто действате по инструкциите! И този път сме верни на принципа „надомно, достъпно,
просто, проверено“. И този път Ви осигуряваме възможност за прилични доходи,
заедно с възможността да се развивате и израствате ускорено, стига да сте малко по-амбициозни и предприемчиви.

И този път не изискваме от Вас специална квалификация, образование или опит. Всичко необходимо научавате само за няколко часа от нашето ръководство. Затова тази програма е общо достъпна за:

  • - домакини,
  • - майки с деца,
  • - социално слаби,
  • - безработни,
  • - пенсионери,
  • - инвалиди,
  • - служители с ниски доходи и даже за хора без образование.

А ако  сте малко по-амбициозни и предприемчиви, бързо ще напреднете до перспективен и преуспяващ бизнес! Ръководството е ясно, последователно и позволява, започвайки от „0“, бързо да напреднете. Една от най-добре проверените и доказали се на практика надомни Програми за доходи.

Технологията за работа е съвсем проста, лека и добре онагледена с картинки. Позволява Ви да създадете до 10800 разновидности от продукта - ценно конкурентно предимство за Вас.

Хартиите са евтини, общодостъпни и с голямо разнообразие на разцветките. Набавяте си ги директно, по най-ниските тарифи, а понякога и съвсем безплатно!  така че да не правите разходи, а да имате краен продукт с висока пазарна стойност.

Цехове, помещения и др. подобни не са Ви необходими. Дейността е надомна.

Операциите са леки, лесни, безвредни - само да Ви се работи!

Оборудването е символично - кухненската маса или ученическо бюро Ви служи идеално, а за инструмент може да ползвате най-обикновена, по-дебела книга, както и други подръчни вещи и инструменти, с каквито всяко домакинство разполага.

Законност и почтеност - 100% без никакво съмнение. Намерили сме начин да започнете веднага, без сложни регистрации и да сте изрядни.

Реални ли са тези до 72 - 270 лв дневно? Как точно сме ги определили? Гаранциите?
Ние нищо не измисляме! Има експертни методи за пазарна оценка, зависещи от броя на ангажираните, асортимента на продукта, сръчността и уменията според технологията, степента на усвояване дейността като цяло - доставки, изработване, маркетинг.

При едно средно ниво на тези показатели, за 8 часа на ден (1 смяна), от един човек (4 часа за производство, 4 часа за допълнителните дейности - снабдяване, броене, опаковане, маркетинг...), по метода на хронометрирането (засичането със секундомер) се установи, че могат да се произвеждат до 480 малки или до 180 големи изделия, чиито продажни цени варират от 0,15 лв/бр. до 1,50 лв/бр (в някои случаи и до 2,50 лв/бр.).

Което, средно претеглено, означава до 72 - 270 лв дневно (но обърнете внимание, че това не е обещание за заплата, а добра възможност за директни доходи, без посредник, зависещи само от качеството на Вашия труд).

А сега ще попитате: „Кой точно, как и кога ще ми плаща тези 72 - 270 лв дневно?“
Предоставяме Ви  подробни указания за това, кои точно са клиентите, как Вие директно да се свързвате с тях, така, че продавайки им директно, целия доход 100% да идва при Вас, веднага - без посредници. През цялото време Вие контролирате дейността, от А до Я!

Нещо повече - повторни поръчки: За много от потребителите тези продукти са консуматив или стока, които постоянно им се изчерпват и това ги принуждава редовно, през няколко седмици да Ви търсят за нови и нови доставки и така с години напред.

Поддръжка, съдействие. За всеки участник в програмата сме осигурили възможност за допълнителни безплатни справки, указания и помощ. Възползвайте се! Така нашия многогодишен опит (от 1995 година насам) застава зад Вас, подпомагайки Ви по пътя към успеха!
Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Цитат :
(135. „Вашата брошура я получаваме повече от 10 години.
Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма да имате
нищо против да работим заедно?“ Мария Ц. Плевен.)

Цената за ръководство 0205.

Нашата дейност е частна и не се спонсорира. Единствения начин да търсим, откриваме, проверяваме и подготвяме за Вас все нови, актуални и полезни ръководства за надомни доходи, бизнес и печалби, е като определяме такси за разработките си. Но ако се възползвате от „Ударната схема“ (виж т. 2 по-горе), още първата седмица може да си я възстановите почти в двоен размер и да продължите в същото темпо.

Едно е да изхарчите безвъзвратно пари за кафе, цигари, ненужни разговори по GSM, друго е да ги вложите така, че те да Ви носят доход, при това за години напред. Но ако все пак парите са проблем, това означава, че нещо сте пропуснали. Прочетете още веднъж това предложение. Защото влагайки малко амбиция и предприемчивост сега, от утре може да застанете начело на собствен бизнес.

От 1995 г. над 89 200 души се възползваха от нашите услуги. Сега е ред и Вие да го сторите. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време! Включете се!

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Сега, когато сме вече европейци, е момента на истината и всеки трябва лично за себе си да реши, КАК ЩЕ ЖИВЕЕ В ЕВРОПА? С протегната за социални подаяния ръка или със самочувствието на човек, който сам печели добре за себе си и за своето семейство. Затова не пропускайте срока и започнете от утре. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време!

Най-после, възнаграждавайте себе си!

Научете се да отделяте първо пари за себе си, преди да се отчетете за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините... Казано е: „Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели за себе си и я вложи така, че и утре да имаш 2 парички.“  Инвестирайте сега 58.49 лв и това е първата крачка от Вашия Поход срещу бедността и недоимъка, като с нашето съдействие и поддръжка да го превърнем в

Поход към богатството, благоденствието и благополучието.

Прочетете още веднъж това предложение за Ръководство 0205: Как да печелете от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице. Ако нещо не Ви е ясно - обадете се за справка на 0888/428240 и се възползвайте!

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 02:05; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото Go down
Ламбов
ПисанеЗаглавие: Реални пари от собствено надомно производство на подаръчни торбички   Чет 24 Апр 2008, 02:34

Ранна телефонограма - написа:
Защо ми вземате 100 лв?
ОТГОВОР:

1. Нищо не сме Ви взели и няма да Ви вземаме.

2. В продължение на 15 год. родното училище Ви е "вземало" по около 100 - 150 лв месечно (под формата на издръжка, разходи), за да разберете сега, че цялото това учене не Ви върши никаква работа по отношение на доходите.

3. Тези 100 лв са шанс за Вас да закупите конкретно практическо ръководство, от което за по-малко от седмица, съвсем практически и конкретно, по изпитан и доказан начин, ще разберете как само след няколко дни да заработвате съвсем реални пари от собствено надомно производство на подаръчни торбички, стига да Ви се работи.

4. Дали ще се възползвате от тази възможност, зависи само и единствено от Вас. Въпрос на избор! Никой не Ви насилва и нищо не Ви вземаме.

5. Когато купувате сирене на магазина, Вие ДАВАТЕ (по своя воля) 5 лв, изяждате сиренето и забравяте за 5-те лева завинаги. И това го правите ежедневно, за какво ли не. Както се казва, парите изтичат като пясък между пръстите Ви без никаква възвръщаемост.

6. А когато инвестирате (по своя воля) в наша Програма, получавате шанс с години напред да си осигурите постоянна възвръщаемост, която зависи само от Вашата предприемчивост.

Някои от една дъвка (плюнка) изкарват милиарди долари годишно, други го постигат с един сладък шербет (дето ужким и белите мочки го пиели).... Така, че да се захващаме за работа! Защото времето е пари!
От производство на хартиени подаръчни торбички наистина се печели, и Вие ги виждате навсякъде - все някой трябва и да ги произвежда, нали!?А ръководство 0205 може много да Ви помогне и да Ви предпази от грешки.
Върнете се в началото Go down
Ламбов
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Чет 24 Апр 2008, 05:15

Идеята на Ръководство 0205 е да усвоите и да изпълнявате цялата дейност по рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички самостоятелно - от началото до края, с цел 100% от дохода да остава изцяло за Вас. т.е. да работите за себе си, без посредник, без работодател, директно с крайните клиенти.

По отношение на суровините, материалите, хартиите - още в началото на инструкциите, които ще Ви изпратим, даваме точни указания от къде и по какъв начин да си ги набавяте директно, без посредник, по възможно най-ниските тарифи. Даже ще Ви посочим как да използвате напълно БЕЗПЛАТНА хартия, така че да не правите разходи за нея, а да имате един краен пазарен продукт, който си носи своята пазарна стойност.

По отношение на клиентите, по аналогичен начин, цялата втора част на инструкциите е насочена към това кои са клиентите, какви са начините Вие директно да контактувате с тях, така че доставяйки им поресната партида с торбички да може веднага и в пълен размер да си получавате възнаграждението - както вече казах - ДИРЕКТНО, без посредник.

Цена: 89,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Често задавани въпроси по Ръководство 0205 - Бизнесът с подаръчни торбички.   Чет 21 Авг 2008, 01:31

Здравейте инж. Ламбов !
 
Има голям интерес към ръководство 0205 бизнесът с производство хартиени подаръчни торбички - рязане, сгъване, лепене - при цена: 58. 49 лв.
 
Има и доста конкретни въпроси, на които за съжаление не мога да давам ясен отговор. Прилагам малка част от въпросите. Моля за вашия отговор. Не бих искала да допусна грешка в началото. Вие най-добре знаете, че всяко начало е трудно.
Успешен ден!
 
С уважение:
н. с. Инж. Милка илиева
 
Следват въпросите, копирани от писмата на клиентите ни.


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 16:30; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Чет 21 Авг 2008, 01:35

Интересува ме бизнеса с подаръчни торбички. За да ги произвеждам и продавам трябва ли да имам фирма?
Поздрави. Десислава Ст.

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. В ИНСТРУКЦИИТЕ, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ, ТОЗИ ВЪПРОС Е РАЗГЛЕДАН ПОДРОБНО. ЩЕ ВИ НАСОЧИН КЪМ ЕДИН МНОГОКРАТНО ПО-ЕВТИН И БЪРЗ НАЧИН ДА УЗАКОНИТЕ ДЕЙНОСТТА СИ, БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ПРАВИТЕ СКЪПИ РЕГИСТРАЦИИ НА ФИРМА.
Върнете се в началото Go down
Ламбов
ПисанеЗаглавие: Как ще си намирам клиенти?   Пет 26 Сеп 2008, 23:10

Господин Ламбов,
Искам да се включа в програма № 0205 /07-еврообновена/, но се притеснявам и страхувам от това, ще мога ли да си намирам клиенти.
Велислава П. - vnp_vt


ОТГОВОР:

Всеки човек по земята има някакви страхове. Важно е да ги погледните в очите и да се убедите, че щом друг човек ги е преодолял и Вие може да го направите. А ние можем да Ви помагаме и да Ви подкрепяме. Цялата втора част на инструкциите е в това направление - кои са клиентите, какви са начините Вие директно да се свързвате с тях, с цел да си получавате директно от тях възнаграждението - директно, без посредник. Така 100% от дохода си остава изцяло за Вас.
Върнете се в началото Go down
Есмер Мустафова Сабри
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Чет 30 Окт 2008, 03:14

След получаването на инструкциите от вас за съответните подаръчни торбички или други продукти, по какъв начин ще бъдат пласирани изработените от нас продукти и как ще получим адвекватното заплащане.

ОТГОВОР:

Цялата втора част на инструкциите е в това направление - кои са клиентите, какви са начините Вие директно да се свързвате с тях, с цел да си получавате директно от тях възнаграждението - директно, без посредник. Така 100% от дохода си остава изцяло за Вас. И това е гаранция за възможно най-адекватно възнаграждение на труда Ви - до 50 пъти по-добре отколкото ако работите за посредник или работодател.

Освен това сме заложили метода да се работи само по поръчка - клиента си подбира торбичките от каталога по цвят, размер, вид и количество. Така Вие имате поръчка и работите само насигурно. Изработвате, доставяте и си получавате възнаграждението - 100% сигурно. А не първо да произведете цяла една стая с торбички и едва след това да започваме да мислим какво ще ги правим. Заложили сме пазарния метод за работа.
Върнете се в началото Go down
albena
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Сря 21 Яну 2009, 02:01

iskam da vi popitam kolko broiki plik4eta se davat i za kolko vreme trqbva da se napravqt! Sumata ot 60 leva ednokratno li se plashta i za kakvo se davat tezi pari?

ОТГОВОР:
По-добре е да пишете на кирилица.
Така разбираемостта в пъти ще порасне.

Прочетете внимателно текста над Вашето запитване, от началото. Той почти 100% отговаря на Вашите въпроси.
Обърнете внимание, че не става дума за "пликчета", а за ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИ. Това са различни продукти.
Не става дума за "даване", а за самостоятелно производство, което може бързо да усвоите с помоща на нашето постъпково ръководство.
Времето за изработване на поръчките се определя от клиентите - обикновено 24 часа.

А СРЕЩУ ОБЯВЕНАТА ТАКСА (89,49 лв)
ЕТО КАКВО КОНКРЕТНО ПОЛУЧАВАТЕ:

1) ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЕЧЕЛИТЕ (директно, без посредник) ДО 72 - 270 лв дневно на нашия пазар и до 3 - 8 пъти повече на европейския (стига да „държите“ здраво).

2) УДАРНА СХЕМА (за по-инициативните и предприемчивите) още първата седмица да спечелите до 350 лв от оригинална стартова реализация на идеята.

3) ТЕХНОЛОГИЯТА за ръчно, надомно производство на подаръчни торбички - съвсем проста, лека, с добре илюстрирани указания.

4) РАЗНООБРАЗИЕ чрез ръчно изготвяне на над 10800 разновидности! на продукта.

5) ЯСНА МАРКЕТИНГОВА СХЕМА Ви указва кои точно са многобройните клиенти, проявяващи интерес към такова изделие и какви са начините директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно 100% от дохода да остава веднага и изцяло за Вас, а не да минава през посредници, прекупчии и многостепенни схеми.

6) ТОЧНИ ЦЕНОВИ УКАЗАНИЯ и ценоразпис, към които да се придържате, така че да получавате максималното възнаграждение за труда си.

7) ПОРЪЧКОВА СХЕМА за пряка работа с клиентите (без да трупате предварително стока), за да получавате моментално възнаграждението си и то в пълен размер.

СУРОВИНИТЕ (ХАРТИИТЕ) - откъде, по какъв начин да си ги набавяте директно, по възможно най-ниските тарифи, а в някои от случаите - даже и СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО.

9) 4-те ТАЙНИ на директния доход или начина да получавате до 3 - 8 пъти повече пари.

10) НАЧИНА да излезете директно на Европейския и световния пазар от къщи, без да се налага да пътувате, даже ако сте и на село (само помислете за какво говорим!).

11) ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, възникнали по време на дейността.

12) РАБОТНО ВРЕМЕ и ангажименти, които сами определяте, без да се съобразявате с капризите на началници или изискванията на работодатели.

13) РЕГИСТРАЦИЯ в най-голямата за България информационна система за надомни доходи с множество други възможности, подаръци, отстъпки, промоции, съвети.

14) 100% ГАРАНЦИЯ против безработица, защото всичко вече зависи само от Вас и Вашата предприемчивост.
Върнете се в началото Go down
nevena09
ПисанеЗаглавие: 0205   Съб 16 Май 2009, 18:46

Искам да ми разясните по подробно за този вид дейност,тъй като общо взето е доста неясно обяснено и не разбирам как аз ще си продавам готовата продукцията.Аз ли трябва да си търся пазар или по предварителни поръчки се работи?

ОТГОВОР:
Идеята на това ръководство е да Ви даде всичко необходимо, за да може самостоятелно да произвеждате и реализирате подаръчни торбички, директно, без посредник, с цел целия доход да си остава за Вас.
За целта ще Ви изпратим постъпкова инструкция за всички етапи от дейността, така че по най-бързия начин, без лутане, да започнете.
По отношение реализацията на продукта - заложили сме метода не първо да произведете огромни количества и след това да се чудим какво да ги правим, а работите само по поръчка. Клиента идва при Вас, харесва си вид, размер, разцветка, определя количеството - и само тогава Вие работите, на другия ден му ги занасяте и по този начин е 100% гарантирано, че всичко произведено се изкупува.
В инструкциите начина е обяснен обстойно.
Върнете се в началото Go down
nevena09
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Пон 18 Май 2009, 14:31

Аз ли трябва да ги убеждавам тези клиенти да искат точно аз да им правя торбички или аз им се обаждам и те ми правят поръчка? Моля да ми изясните това,защото не всеки може да убеждава хората да купят от тях,аз например немога,чувствам се неудобно.Благодаря ви предварително!

ОТГОВОР:
Клиентите са единствения източник на доходи във всяка една дейност. При това Вашите клиенти са източник на Вашите доходи. Не е възможно клиентите на някой друг производител да бъдат източник на Вашите доходи.
"Убеждаването" не става с приказки и с притеснения, а с конкретни дела - качествен продукт, качествено обслужване, готов каталог, готова ценова листа, с редица отстъпки за количества и за постоянни клиенти, правилна разгласа на дейността Ви, добре написана оферта, периодични промоции и други насърчения, навременно и точно изпълнение на поръчките и т.н.
Всичко това в детайли сме го описали в инструкциите, които ще получите, за да не се налага тепърва да го измисляте, умувате, притеснявате - просто трябва да го изпълнявате както е заложено.
Но ако съвсем не желаете да контактувате с клиенти, ориентирайте се към друга наша програма - № 0004. Подробностите тук: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f52/topic-t27.htm#27
Дейността тук е много автоматизирана и не се налага да контактувате пряко с клиенти. Освен това се работи по договор с нас.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Сря 27 Май 2009, 23:36

Здравейте.
Имам следния въпрос - в крайна сметка колко е цената на програмата 58,49 лв. или 98,49 лв. Защото в каталога, който получих по мейл-а, цената е 98,49 лв. Благодаря за отделеното внимание!

ОТГОВОР:
89,49 лв.
Върнете се в началото Go down
dimka
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Пет 10 Юли 2009, 21:45

Здравейте, не ми е ясно как да си избера заявката и банковата ви сметка на, която да платя тази такса и въобще как да започна веднага работа.

ОТГОВОР:
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
alfonso107
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Съб 25 Юли 2009, 02:08

Олеле хора много ме стреснахте,всеки се насочил към тази програма,няма лошо,но повечето можеби ще го правят вместо чоплейки семки но едва ли повечето ще предлагат извън Европа....Моя въпрос е когато говорим за луксозни торбички,няма ли да ни трябва специална хартия или принтер или самия дизайни ние ли ще си го правим,защото не е чалъма да правич торбички това може всеки,а въпроса е винаги хубавия дизайн.А вървите или дръжките не са ли по скъпи от самата хартия ? Другия ми въпрос е къде ще намеря пазар,като повечето магазини си имат свои правещи сигорно или да се насоча към МАРС къдъто още никои не е стъпил и там да продавам торбички с надпис:..... Тоест всеки магазин си има свои дизайн на торбичката си и ни дава проекта като го разпечатваме или какво точно се случва и как ?

ОТГОВОР:
Далеч не всеки се е насочил към правене на подаръчни торбички. 500000 българи печелят надомно по хиляди други начини.
Става дума не за луксозни торбички, а за подаръчни торбички. Една част от тях могат да бъдат и луксозни.
Естествено, хартията не е амбалажна, а за подаръчни торбички или за опаковка на подаръци.
Конкуренцията е най-доброто нещо в пазарната икономика. Ако има много обекти, използващи подаръчни торбички, това означава че конкурентите Ви изпреварват и е необходимо да стегнете редиците.
Съмнявам се, че "всеки зане" как се правят торбички. По-скоро ще се съглася с обратното.
По описаната технология могат да се произвеждат подаръчни торбички в хиляди разновидности. А също могат да се декорират по хиляди начини - въпрос на вкус и на пазар.
Върнете се в началото Go down
jedna
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Нед 09 Авг 2009, 16:22

Здравейте! Искам да попитам сама ли трябва да търся купувачи на моделите ми и като ми поискат фактура какво правиме?! Значи първо закупувам материалите от някъде......После правя няколко модела за мостри, после ги предлагам от врата на врата докато някой си поръча и на края нямам никакви документи за да си оправдаят хората разходите.Доста несигурно ми звучи

ОТГОВОР:
От Вашия въпрос излиза, че въпросните фактури са от категорията "лукс", с която разполагат само най-посветените избраници. Всъщност, кочани с фактури продават в почти всяка книжарница, а Вие може да издавате фактури, даже ако нямате регистрирана фирма - в ръководството обясняваме как. Не бива да говорите с такова пренебрежение за продажбата "от врата на врата", макар, че при нас сме заложили съвременни и далеч по-ефективни други маркетингови методи, а също и метода за работа само по поръчка. А ако работата Ви е качествена и ослужването Ви е на ниво, това е предпоставка да си осигурите не малко ПОСТОЯННИ клиенти - най-добрите клиенти на света, които с години ще Ви правят поръчки и то само с едно вдигане на телефона "Прави още хиляда от моите..."
Но във въпроса Ви има и психология. Ако искате да печелите реални доходи, не е важно защо една работа не може да стане, а печелившото е да се придържате към начините, по които тя може да стане. А те са заложени в нашето постъпково ръководство.
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
starwind
ПисанеЗаглавие: Здравейте   Пон 10 Авг 2009, 00:52

ОТГОВОР: (по-долу, сред текста)

Бих искал да попитам не е ли нужна фирма за производството на подаръчни торбички,

Фирмата не е задължителна, особено в началните етапи на развитие на дейността. Много и много по-евтино е такива случаи човек да се регистрира като "самоосигуряващо се" лице. На запад това е известно като "самонаето лице" и по този начин много българи започнаха работа в Англия точно във времето, когато имаше все още забрана за това.

понеже " 100%-овите" доходи

Не става дума за 100% доходи, а да се работи САМО ПО ПОРЪЧКА. Когато клиента е пуснал поръчка, нашият 14 годишен опит показва, че е почти 100% сигурно, че поръчката ще бъде и платена. Ако имате съмнения, даже може да поискате капаро или даже да бъде платена цялата поръчка в аванс. Това е логично и разбираемо, но изглежда - не съвсем. Защото все още се намират хора и фирми, които карат по стария стахановски - социалистически почин - да напълним склада с продукция, пък после ще мисли какво ще я правим.

които ще получим по някакъв начин трябва да бъдат осчетоводени и да се заплати някакъв данък на държавата?

Абсолютно! Никой не твърди обратното. Всичко се осчетоводява, плащат се заплати, осигуровки, данъци. Къде прочетохте, че това не трябва да се прави?

Също така каква е тази безплатна хартия? За производството на хартия също трябва да се заплати на хората, които са я произвели т.е. тя също ще струва пари.

Това е въпрос на ноу-хау, знание. Ще дам един друг пример за безплатен материал. От напълно безплатни стъклени бутилки, които никой не изкупува, могат да се изработват редица изделия като художествени вази, абажури (стига да познавате технологията).
От безплатни стърготини в мебелното и дърводелско производство могат да се изработват дървени брикети.
От стара хартия или метали може да се възпроизвежда производството на хартия и метали и т.н. и т.н.
Въпрос на знание и на досетливост.
Който иска да се развива, намира начини. На който не му се работи, намира оправдания и поводи.


Надомна работа не означава ли да извършваш някакъв вид дейност по поръчка на друго лице или фирма срещу доставка на материалите именно от това лице или фирма?

Не означава това. Надомна работа е всяка дейност, която се осъществява в надомни условия. Такива дейности има хиляди и (според изследване на вестник Стандарт) 500000 българи заработват такива надомни доходи. Прочетете още веднъж подробните разяснения от началото.
Примери за надомна работа: Счетоводство, дизайн, администриране на сайт, блог, форум, уеб дизайн, занаятчийски произведения, обущарство, плетене, шиене, рисуване, писане на поезия (за естрада или за чалга), романистика, архитектура и т.н. и т.н.


Как лицето или фирмата поръчител ще заплати на мен или на хората направили торбичките без предварително сключен договор между двете страни?

По същия начин, както това се прави хиляди пъти ежедневно от години насам. Искаш визитки, отиваш поръчваш (без договор), плащаш, получаваш. Искаш стикери, отиваш, поръчваш, плащаш, получава. Искаш торбички, отваш, гледаш каталога, харесваш, поръчваш, плащаш, получаваш. и т.н.
Според ЗЗД "поръчката" е вид договор, който задължава едната страна да достави стоката или услугата, а другата страна - да заплати. Подробностите са уредени в ЗЗД и ТЗ. Не познаването на законите не освобождава хората от тяхното спазване.


Има още много въпроси които бих задал лично на господин Ламбов, но засега са тези и мисля че вълнуват доста от хората във форума.
Очаквам отговори на въпросите ми. Благодаря предварително.

Въпросите са хубаво нещо, но дългогодишния опит показва, че успех постигат хората, които дават отговорите. Никой, съвсем никой няма да Ви плаща да му задавате въпроси. И обратно, хората са склонни да плащат, ако им решавате проблемите, ако им намирате решения. Ако удовлетворявате техни потребности.
Затова златното правило на всеки успешен бизнес гласи - "Намери потребност и я удовлетвори."
Върнете се в началото Go down
CecaIvanova
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 12 Окт 2009, 20:12

Aз имам запитване относно плащането на данъци, НОИ, НАП и т.н. Аз работя по трудов договор като учителка в момента съм в неплатена за отглеждането на децата ми и въпросът ми е: след като се осигурявам, плащам данъци какъв данък трябва да платя от изработените от мен евентуално пари? Мога ли да се регистрирам като производител и на 100%ли трябва да плащам данък на Държавата?Няма ли тази регистрация по някакъв начин да окаже влияние върху работата, която имам в момента и която не е толкова платена разбирасе?

ОТГОВОР:

Всеки български гражданин, който има някакъв основен или страничен доход през годината (заплата, хонорари, наеми, дивиденти от акции, награди, присъждания, рента и т.н и т.н. е длъжен до 15 април на следващата година да попълни а да подаде годишната си данъчна декларация. Там всичко е обяснено изключително подробно - четете и попълвате.

Ако накрая излезе, че имате да плащате данък, плащате. Правилото е, че щом имате някакъв доход, накрая трябва да платите и данък. Ако не го направите - се нарича сива икономика. Но аз не виждам причина да не си попълните данъчната декларация и да сте начисто.
Върнете се в началото Go down
CecaIvanova
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 12 Окт 2009, 20:15

Необходимо ли е много често да напускам дома си, за да доставям направената ми поръчка, а също така и да вземам поръчките, т.е. има ли някакъв начин за работа с интернет? Благодаря Ви!

ОТГОВОР:
Предаването на готовата продукция зависи от договорката Ви с клиента. Има два варианта:
1. Клиента да идва и да си я получава от Вас
2. Вие да му я носите намясто.

Интернет е чудесно място за маркетинг и разгласа на производството Ви, но няма начин материална продукция да се предаде през интернет.

Но има редица други продукти, които могат да се изпращат и през интернет (т.н. дигитални продукти).
Върнете се в началото Go down
nely_bg
ПисанеЗаглавие: ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИ   Чет 11 Мар 2010, 18:26

ЗДРАВЕЙТЕ,
Регистрирах се във Вашият сайт. Интересувам се как да кандидатствам за надомна работа за програма №0205 сгъване, рязане, лепене на торбички. Какво трябва да направя сега. Какво се плаща и къде? Как се получават материалите, на кого се изпращат и кога се получават парите за изработеното?
Благодаря

ОТГОВОР:
Запознайте се внимателно по-горе както с подробното описание, така с отговорите на многобройните въпроси за възможностите на Ръководство № 0205 - Бизнесът с подаръчни торбички, а когато оконцателно решите дали да се възползвате от нашето съдействие

може да го направите съгласно указанията, оттук!
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Здравейте   Пон 12 Апр 2010, 16:49

Имам няколко въпроса към вас: Относто оферта №0205.
1.Поръчките от вас ли ще ги получавам?

Поръчките получавате от потребителите на такъв вид продукти, в следствие с подробните маркетингови указания, които ще Ви изпратим - кои са клиентите, как да работите директо с тях, как да си подготвите представителни мостри, каталог, ценова листа, оферта ... Целта е да рабите директно с клиентите, без посредник, за да може целия доход да си остава изцяло за Вас.

2.Колко често може да се случва това в месеца?

Обикновено като наближат празници, поръчките зачестяват, но маркетинга играе основна роля.

3.Примерни срокове за изпълняване на поръчка?

Според изискванията на клиентите и големината на поръчката - обикновено за следващия ден.

4.Имам ли договор с вас или поръчителя?

Когато се работи по поръчка не е необходимо да имате и договор. Поръчката е вид договор съгласно Закона за задължениеята и договорите (ЗЗД).

5.Къде мога за разгледам ценоразпис или нещо ориентировъчно за цените по които ще работя?

Как да си изработите собствен ценоразпис - ще Ви изпратим подробни инструкции, по двата най-често използвани метода - пазарен и калкулативен. Ориентировъчно - цената на дребно за една средна по размер торбичка - 13 х 25 см е 0,40 лв. На едро е около 0,25 лв / бр. Но също зависи и от количеството, което е поръчано. При по-големи количества може да се прави 5 - 10% отстъпка.

6.Освен таксата от 58.49лв. други парички ще трябвали да внеса?

Не, таксата е еднократна. освен ако не решите по-късно да ползвате други наши разработки.

Благодаря предварително.
Върнете се в началото Go down
sergo_g
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Вто 29 Юни 2010, 23:27

От написаното по горе не разбрах само на какъв адрес трябва да се прати сумата за начално встъпление и включват ли се в тази цена някакви материали за пликчетата.
Също така има ли посочени телефони за връзка с бъдещите клиенти .

ОТГОВОР:
Подробности за процедурата по поръчване, оттук!

В пратката са включени мостри на торбичка и на хартии за изработването им + подробната технология за направата (с картинки и подробни обяснения). Цялата втора час на инструкциите е насочена към работата с клиентите. Телефони не се посочват, защото нямаме такова разрешение (представете си, че нас Ви позвъня някой, от някъде, за нещо си...). Но в подробности сме включили процедурата, по която клиентите да се свързват с Вас, така че да работите само по поръчка (пазарния начин за работа), а не предварително да се напроизведат торбички и след това да се чудим какво да ги правим.
Върнете се в началото Go down
Iskra Petrova
ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички   Сря 04 Авг 2010, 16:32

Пак нещо не ми е ясно.Значи свързваме се с клиентите и получаваме поръчка.Материалите ние ли трябва да си ги набавим или работим с техни

ОТГОВОР:
Може да се работи и с материали на клиента, стига да има такива, но това едва ли ще е чест случай, а и не това е целта на Програма № 0205 - Бизнесът с подаръчни торбички. Но си представете, че Вие отивате на магазина, за да си купите хляб и там Ви питат: "А брашно носите ли си?".
Идеята е  Вие да сте в състояние да предложите пълно обслужване, така че целия доход да остава изцяло за Вас.Напоследък е модерен т.н. аутсорсинг, но особено в началото е най-добре всичко да правите при Вас. Ако се увеличат поръчките и вече не сте в състояние да насмогвате, тогава може да помислите за изнасяна на някои от операциите или дейностите при подизпълнител.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Относно бизнеса с подаръчни торбички   Пон 25 Окт 2010, 22:26

-------- Оригинално писмо --------
От: Blagovest Bl.
Изпратено на: Сряда, 2010, Октомври 13, 14:42:21

Здравейте, имам въпрос относно бизнеса с подаръчни торбички.

Относно пласмента на торбичките - тъй като сигурно вече има твърде много хора, които се занимават с тази дейност , как да знам дали някой въобще ще прояви интерес- дали пазарът не е пренаситен. Вашата фирма помага ли за намирането на пазар и как?


Няма да се спирам на производствената дейност, тъй като мисля че е от второстепенно значение и технологията не е сложна.

ОТГОВОР:

България все още е твърде далеч от състоянието "преситен пазар" такова, каквото е в страни с пазарна икономика от 200 - 300 години, като Англия, Германия, Франция. Ние официално сме признати за "пазарна икономика" през 2004 година. Аргумента с преситения пазар се използва обикновено като оправдание от хора, които са по-далеч от пазарните реалности.

Обърнете внимание, че нашите бизнес разработки са предназначени предимно за предприемчиви и делови хора. Такива хора обикновено се познават по това, че не търсят оправдания да се откажат от възможностите за печалба, а обратното - търсят начините. И това е основната работа на всеки уважаващ себе си бизнесмен - да намира начини да е в челото на пазара.

Ако Вас пазарното съревнование Ви притеснява, по-добре е да се насочите към друг вид препитание или към хуманитарни дейности с идеална цел, в които не се гони печалба. Но започвайки бизнес с подаръчни торбички, със стикери или с каквото и да е друго, трябва да имате пълна готовност за преодоляване на konkurenciata с по-добра и по-качествена работа.


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 16:44; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
lapeto
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Чет 28 Окт 2010, 22:33

kak da zapo4nem


ОТГОВОР:

Преди всичко се запознайте внимателно с цялата информация по-горе.

А когато окончателно решите,
Побързайте и се възползвайте, оттук!
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Мога ли да направя поръчка на място, в офиса Ви?   Нед 06 Ное 2011, 01:48

искам да попитам примерно защото аз съм от Стара загора , може ли направо да отида на място и да платя за дадената програма и да не се занимавам излишно със пощи и тем подобни

ОТГОВОР:
Може, но трябва да имаме предварително уговорена по телефона среща, за да не се разминем - често имаме работа извън офиса или сме в командировка.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Някои въпроси по надомната работа за правене на хартиени торбички.   Вто 19 Юни 2012, 20:18

Цитат :
-------- Оригинално писмо --------
От: Stela w.
Относно: null
Изпратено на: Вторник, 2012, Юни 19 13:40:05 EEST

Здравейте,
интересувам се от някои въпроси свързани с надомната работа, по-точно правенето на хартиени торбички. Аз съм на 20 години, живея в с.Владимирово, обл.Монтана, завършила съм средното си образование миналата година и на няколко пъти се опитах да започна работа, но опитите ми бяха неуспешни, защото нямам стаж.
Случайно попаднах на вашата обява за надомна работа и много ме привлече. Искам да ви попитам как се процедира? Вие ли ми пращате материалите, и след като аз ги направя как да ви ги пратя, или идва някой да ги вземе от мен, защото в сайта не ми стана много ясно. Готова сам да започна работа веднага.

Здравейте,

Преди всичко е добре да прочетете нашата подробна оферта внимателно, за да вникнете в нейната същност. Във всички случаи обърнете внимание, че това е оферта не за доставка или изпращане на материали, нито за прибиране на готова продукция, още по-малко с идване на място или по друг начин.

Това, което предлагаме и доста детайлно и разбираемо сме описали, е ръководство за надомна работа с подаръчни торбички, като самостоятелен бизнес, под формата на самонаето лице - т.е. как да работите за себе си, а не за работодател, посредник или прекупвач.

Ако това е което желаете, добре го разбирате и преценявате, че имате нужните способности да се справяте с такъв вид самостоятелна дейност, без работодател, който да Ви назначава или уволнява, то в този случай може да направите поръчка по указания начин и веднага ще Ви изпратим необходимите инструкции за незабавно започване на дейността.

Поздрав!


Последната промяна е направена от надомно на Пон 08 Юли 2013, 16:49; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Uаква точно е процедурата по изработване на подаръчни торбички@   Пон 08 Юли 2013, 15:47

Здравейте,
Казвам се Виолета.
Искам да ви попитам каква точно е процедурата по изработване на подаръчни торбички.


Отговор:

В инструкциите, които ще получите, сме я описали подробно и сме я онагледили с картинки. Въпреки това, ако възникнат въпроси, оказваме допълнително съдействие.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се заплаща?   Пон 08 Юли 2013, 15:49

Как точно се извършва заплащането?
 
Отговор:

С всички обичайни и разрешени в България начини за плащане - банков превод, пощенски запис, телеграфен запис, в брой, разплащания с карти и т. н.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се определя цената на торбичките и на цялата поръчка?   Пон 08 Юли 2013, 15:50

От какво се определя големината на заплащане - каква е цената на бройка, има ли, някаква начална граница в бройките и пр.?
 
Отговор:

Цените са по ценоразпис и зависят от големината, изпълнението, количеството. Работи се само по поръчка. Изпълнява се поръчката, занасяте торбичките и веднага си получавате възнаграждението, при това - в пълен размер, директно, без посредник.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: За какъв вид подаръчни торбички става въпрос?   Пон 08 Юли 2013, 15:51

Мисля, че трябва да започна с това да ми обясните по- подробно за какъв вид подаръчни торбички става въпрос?
 
Отговор:

Става дума за всякакви по размер, цвят и изпълнение подаръчни торбички - като се започне от най-малките - за бижута, мине се през средните - за парфюмерия, козметика, бельо и се стигне до големите колкото ученическа раница, в които може да се постави цял костюм.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: С какъв материал се работи за производството на торбичките?   Пон 08 Юли 2013, 15:53

С разноцветна хартия. За по луксозните изпълнения може и да е ламинирана едностранно.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли описание на целия технологичен процес?   Пон 08 Юли 2013, 15:54

Въобще, разполагате ли с описание на целия технологичен и работен проце?
 
Отговор:

В инструкциите, които ще получите, сме описали подробно технологичния процес и сме го онагледили с картинки. Въпреки това, ако възникнат въпроси, оказваме допълнително съдействие.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво ви е нужно от мен?   Пон 08 Юли 2013, 15:55

От вас е необходимо решението ви от кое или кои ръководства искате да се възползвате и да изпратите съответната заявка за включване по описания в офертата начин.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какви са гаранции давате?   Пон 08 Юли 2013, 15:57

Какви са гаранциите, които ми давате за успешна работа с вас. Моля пишете ми - аз съм майка с две деца, която желае да си изкарва някакви сигурни средства от дома. Очаквам вашият отговор!
 
Отговор:


Гаранцията, която даваме е 50%. Що касае инструкциите и указанията, които ще ви изпратим. Те са много добре подготвени и обмислени. Написани на ясен и разбираем език. Въпреки това, ако възникват въпроси, оказваме незабавно допълнително съдействие, с цел възможно най-бързо да овладявате технологията и да напредвате. По същата технология работят и други хора в страната.
 
Постоянно я обновяваме и допълваме. Останалите 50% трябва вие да ги дадете, доколкото вие трябва да прилагате тези инструкции. Разбира се, ако заявите ръководството и след това заминете за Гърция да берете портокали (реален случай), резултатът няма да е добър. Но от кого зависи това в случая. Нашите ръководства са сериозни и за сериозни хора. Ако сте такъв човек - да действаме
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Имате обява за надомно лепене на пликове?   Пон 08 Юли 2013, 15:58

Здравейте,
Видях вашата обява за надомно лепене на пликове и се заинтересувах. Искам малко повече информация,за предлаганата от вас работа. Надявам се, че сте сериозна и коректна фирма. Ще очаквам вашият отговор възможно най-скоро.
С поздрав
В. Борисова
 
Отговор:

Става дума за надомно изработване на подаръчни торбички, а не на пликове. Освен това, предлагаме ръководство за самостоятелно осъществяване на дейността от вас, а не работа (иначе ще излезе че продаваме работа, което е абсурдно). Подробна информация е дадена в офертата. Ако имате допълнителни конкретни въпроси - поставете ги.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Бихте ли изпратили по подробно описание?   Пон 08 Юли 2013, 15:59

Бихте ли изпратили по подробно описание на това какви ще са задълженията и как се формира заплащането?
Благодаря ви!
 
Отговор:


Задълженията ви са да сте сериозен човек, да спазвате точно указанията. Ако нещо не разбирате - да се обаждате своевременно за доизясняване, с оглед максимално бързо да усвоявате технологията на дейността и да напредвате. Заплащането се формира въз основа на ценоразписа и конкретната поръчка на клиентите - вид, размер, количество, спешност, постоянен ли е клиента и т. н. В инструкциите този въпрос е изяснен подробно.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ot kude se vzimat materiali za torbi4ki?   Пон 08 Юли 2013, 16:00

Още в началото на ръководството, което ви изпращаме, е дадена подробна информация за суровин, хартии, материали. Кое, от къде, по какъв начин да си го набавяте директно, по възможно най-ниските цени. Даже ще ви дадем точни указания как може да ползвате и напълно безплатна хартия, така че да не правите разход за материала, а да имете един завършен продукт, който си носи съответната пазарна стойност. т. е. - залагаме максимална ефективност, с цел максимална част от дохода да остава за вас. При това директно, без посредник.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Za kogo se raboti?   Пон 08 Юли 2013, 16:01

Цялата втора част на инструкциите е насочена към това - кои са клиентите, какви са начините вие директно да се свързвате с тях, така че доставяйки им поредната партида с торбички, да може веднага и на място (при доставката) да си получавате възнаграждението, при това в пълен размер - 100%, - както ви казах - да работите директно, без посредник, като по този начин може да получавате до 50 пъти! Повече, отколкото ако работите от тъмно до тъмно за някой друг. При това и нормата е убийствена, а заплащането е мизерно - половин стотинка за бройка. При това не винаги плащат - елате днес, елате утре, още не са ми платили, чакам всеки момент и т. н. Даваме ви наготово найiдобрия вариант за вас!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Kak se zaplashta?   Пон 08 Юли 2013, 16:02

Директно, в момента на доставката. Работи се само по поръчка. А не да натрупате някакви големи количества торбички и след това да мислите какво ще се прави с тях. Работи се само! По поръчка.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: За какво време трябва да се правят торбичките?   Пон 08 Юли 2013, 16:03

Според заявката на клиента. Това се уточнява с него - за кога му трябват. Обикновено - от днес за утре.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: По колко се плащат?   Пон 08 Юли 2013, 16:04

Според ценоразписа - по вид, размер, разцветки, изпълнение, количество
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво количество трябва да направиш, за каква сума?   Пон 08 Юли 2013, 16:04

Зависи от заявката на клиента - с него се уточняват тези подробности.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Плаща ли се нещо за доставянето им?   Пон 08 Юли 2013, 16:05

Обикновено се носят на ръка. Но ако пратката е за другия край на България, или за Испания - тогава се договаря и стойността на доставката (по автобус, с колет . . . ).
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: По пощата ли изпращате поръчките?   Пон 08 Юли 2013, 16:06

Повечето заявки изпълняваме с препоръчана поща, за да имаме пълна гаранция за доставката. Така от 1995 г. Насам не сме подвели нито един клиент. Разбира се, в 1% от случаите, български пощи правят свои си грешки, но обикновено в рамките на 20 дневния срок ги изясняваме и клиента винаги си получава пратката.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се плаща, по банкова сметка ли?   Пон 08 Юли 2013, 16:07

По всички разрешени в България начини - банков превод, пощенски запис, телеграфен запис, картови плащания, плащане в брой. . . Според конкретната ситуация и договорка.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 08 Юли 2013, 16:07

Kak i koga moga da zapo4na rabota?
 
Отговор:

Обикновено веднага - в момента на получаване на ръководството.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 08 Юли 2013, 16:08

Iziskva li se nqkakuv opit?
 
Отговор:


Не. Инструкцията е подробна, онагледена и разбираема за всеки, който чете и разбира български език. Въпреки това, оказваме незабавно допълнително съдействие ако възникнат допълнителни въпроси.
 
Blagodarq vi za otdelenoto vreme!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Пон 08 Юли 2013, 16:09

Kak moga da se vkliu4a i iskam podrobnosti za zaplashtaneto?
 
Отговор:

Процедурата за поръчване е описана подробно тук:
Http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: До момента се занимавам с този вид дейност чрез посредник?   Пон 08 Юли 2013, 16:10


До момента се занимавам с този вид дейност, но чрез посредник и печалбата е единствено за него. Можем ли да се информираме малко повече относно заплащането? До този момент печелих по 0,03 лв. на торбичка.
 
Отговор:

Тази разработка подготвихме именно поради запитвания на хора като вас, които са работили за посредник, при това с много по-лошо заплащане. В нашия случай 100% от дохода си остава за вас. Например, ако една средна торбичка по цена на дребно се продава по 40 стотинки, а вие я доставяте на едро за 25 стотинки - те си остават изцяло за вас. Естествено в тях трябва да включите стойността на материала. Но както вече казах, в инструкциите даваме указания как бихте могли в някои от случаите да ползвате и напълно безплатна хартия. Помислете върху това.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как може да се видим и да поговорим за работата?   Пон 08 Юли 2013, 16:11

Работата не се върши с гледане, а с действия съобразно инструкциите в ръководството. Излишно е да се правят разходи за пътувания, губене на време. Имаме детайлни, разбираеми инструкции. Тях трябва да гледате, да ги четете и да ги изпълнявате точно - проверени са и е доказано, че работят. Въпреки това, ако възникват проблеми, въпроси - винаги може да се обърнете за съдействие към нас - по телефон, по e—mail, на форума ни в интернет, с обикновено писмо. Така се пестят време и пътни разноски. Но ако непремено държите да се гледаме, заповядайте. Обадете се на посочените телефони за уговорка на среща и заповядайте. Но идвайте подготвени, за да вършим работа.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли срок за изпълнение на поръчките?   Пон 08 Юли 2013, 16:11

Клиентът е бог! Срокът се договаря с клиентите при приемане на поръчката им. Колкото сте по-точни и коректни, толкова по-доволни клиенти, толкова повече поръчки.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0205: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа за жени.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog