Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Вто 19 Фев 2008, 05:04

С ръководство 0079 може да си осигурите надомна работа, като самонаето лице, по изработването на оригинален буйки - сувенири, изработвани от бебешки обувки - проходилки за голям брой емоционално обвързани към продукта потенциални потребители - младите родители и техни близки роднини и приятели.

С минимум разходи и без начален капитал. Както се казва От нищо - нещо! Заемете се с полезна услуга по изработването на буйки сувенири, от детските обувки - проходилки, с които е проходило бебето и така ще създадете скъп спомен за младите родители и техните роднини, които с удоволствие и готовност ще Ви платят за работата.

В някои развити страни това се превръща в хит в надомния бизнес без начален капитал! Това е чудесен сувенир и скъп спомен за милионите щастливи татовци и мами. Предложете им го и ще останете под пари за цял живот! Широк пазар. Големи възможности за печалба, Непознато засега в България, а знаете, че първите винаги печелят!

Побързайте и работете за себе си, като се възползвате от тази чудесна пазарна ниша, гарантирана от обстоятелствата и манталитета на роднинските връзки. Започва се с подръчни средства, почта без капитал.

Работи се изцяло надомно. Предварителна квалификация не Ви е необходима. От нашата технология ще научите всичко необходимо. Ще Ви предоставим с препоръчана пратка всички указания и инструкции за тази дейност, така че ведиага да започнете. Възползвайте се веднага и не губете време.
Цена: 29.18 лв
Поръчвам ...

Хит за надомни доходи без вложения!
Ръководство 0079: Буйки сувенир

може да Ви носи по 25 лв на поръчка - надомен доход от изработването на сувенир от бебешки обувки - проходилки (буйки), скъп спомен от прохождането - за развълнувани млади родители и за младенеца (когато по-отрастне).

Развълнувани от събитието родители и роднини, проявяващи интерес към този уникален сувенир с голяма сантиментална стойност и за тях и за детето, има колкото поискате. Който търси богатството, понякога намира. Който не търси, не намира. Наскоро клиент ни писа:

„Получих Ваш Справочник и го разгледах внимателно. Имам постоянна работа, заплатата не е висока, но не искам да рискувам. Предложете ми програма за доходи в свободното ми време, без да влагам много пари. Проработи ли, ще заложа изцяло на нея?“

Всеки може да си осигури допълнителни доходи ако има правилно мислене и отношение към парите, ако знае вярната формула за конкретния случай и ако се води от конкретен план за действие. Буйки сувенирът е един от начините - без капитал, без да напускате работа, за да не рискувате. С ръководство 0079 започвате веднага - „от нищо - нещо!“

Дейността е нова за България, което Ви дава предимството, ако се възползвате веднага. Не са Ви нужни специални знания, образование, дипломи, лицензи. За да усвоите дейността само за една вечер, ползвате готово ръководство. Операциите са ръчни, леки и лесни.

Може да се възползвате без да рискувате, без да напускате основната си работа. Когато работите за някой друг - утрепвате се от работа за малко пари (трохите). Когато работите за себе си, целия доход, на 100% остава за Вас, което не налага вече да работите толкова много. Т.е. Работите по-малко, а получавате повече -

Това си е самостоятелна надомна работа, с подръчни средства и материали, с каквито всяко семейство разполага. Не се налага на наемате офиси, помещения или да закупувате скъпо оборудване, освен някои дребни консумативи, които струват буквално стотинки. Буйки - сувенири от детски обувки - проходилки има колкото поискате, при това са и безплатни. Всичко е въпрос на организация и ясно ръководство. Доходът не е малък, даже с една поръчка на ден.


Последната промяна е направена от надомно на Чет 18 Юли 2013, 03:40; мнението е било променяно общо 6 пъти
Върнете се в началото Go down
alfonso107
ПисанеЗаглавие: Ще правим малки вълшебни буйки   Нед 19 Юли 2009, 16:26

Здравейте!
Искам да ви попитам в както се състои тази работа, тоест искате да кажете,
че ще правим малки вълшебни буйки, за малки Пепеляшки...
тоест този бизнес какво е всъщност. alfonso107, 17,07,2009 г.

ОТГОВОР:

Подробен отговор на въпроса си четете на този адрес:
http://nadomnarabota.blogspot.com/2009/07/0114.html
Върнете се в началото Go down
lambov96
ГостПисанеЗаглавие: Как да подготвим бебето за буйки проходилки?   Пет 20 Сеп 2013, 22:55

Първите стъпки са важни за всяко бебе и целта на буйките - проходилки е да облекчат този велик момент от неговото развитие. Но преди да му сложим бебешките обувчици, е нужно да подготвим преминаването от сравнително по-меките терлици към носенето на сравнително по-твърдите буйки.

За тази цел е необходимо бебето да се подготви за това ежедневно натоварване, което го очаква. Затова за да се избегне развитието на различни видове патологии, особено по краченцата на детето, са необходими известни занимания, а именно:

Ежедневна гимнастически упражнения, както за крачетата, така и за ръцете и за заздравяване на цялото тяло. След това се прави масаж на цялото тяло. Ако имате условия, може да се прилага и 10 - 15 минути плаване в подходящ по голям съд - корито, басейнче. Към края на заниманията му се надяват буйките - проходилки, но обърнете внимание, че не бива да се изправя на тях преди 6-тия му месец. Не го насилвайте - всичко с времето си. За начало е нужно само да привикне с обувчиците.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Значение на избора на буйки за деца в деските градини.   Пет 04 Окт 2013, 00:43

За всяко дете в детска градина, във възрастовия диапазон от четири до шест години, поради повишената активност в игрите, е от особена важност подбора на подходящи буйки за удобство и сигурност за краката и ходилата.

Много често, самите деца са и първите, които активно участват в избора на своите буйки, като биомеханиката на техните ходила и многобройните телесни движения, които извършват всеки ден и особено при игра в детската градина, предопределят предимно спортните модели в колекциите на магазините за детски обувки.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
bulamb-8
ГостПисанеЗаглавие: Буйки сувенир за допълнителни доходи от надомна работа   Чет 10 Окт 2013, 19:27

Наскоро наш клиент ни писа относно офертата за идготвяне на буйки сувенир: „Получих Вашия бюлетин и го разгледах внимателно. Проблемът за мен е, че имам постоянна работа и макар, че заплатата не е кой знае каква, все пак не искам да рискувам. Бихте ли могли да ми предложите подходяща програма, която да ми осигурява доходи в свободното ми време, по възможност без да влагам много пари, и когато се убедя, че приходите стават постоянни, стабилни и нарастващи, тогава да заложа изцяло на нея?“

Това запитване ни накара да се замислим сериозно върху надомните програми не само за безработни, пенсионери и социално слаби, но и за хората, които имат вече ангажимент, но се нуждаят от допълнителни доходи, при това с перспектива за растеж и развитие. Изготвянето на буйки сувенир от детските обувки - проходилки е една от тези дейности, които със сигурност са заредени с емоции на млади родители и роднини и определено могат да носят доходи.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
bulamb12
ГостПисанеЗаглавие: Кога да мислят родителите за подбор на буйки проходилки?   Вто 15 Окт 2013, 13:29

Кога си заслужава родителите да се замислят какви обувки проходилки да купят за своето бебе? Правилният отговор е веднага щом бебето започне да става или да се изправя в леглото си. Добре би било да се проконсултирате с лекар ортопед. Понякога доста семейни лекари поемат отговорност сами да препоръчват едни или други обувки проходилки за малчо, но често те не са достатъчно компетентни. Бебешкото краче е много чувствително и и изисква нужното внимание в подбора на най-подходящите за него буйки.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
bu1lamb5
ГостПисанеЗаглавие: Възможен ли е доход от изработване на буйки сувенир?   Съб 19 Окт 2013, 21:11

Съмнявате се, че с буйки сувенир може да изкарвате добри доходи от развълнувани родители? А защо една обикновена чистачка от Ню Йорк се прочула преди 50 години със завещанието си за 78 милиона долара? Работела е само като чистачка, плащали са й като на останалите чистачки по света, но на 84 години завещала 78 милиона долара свои (ненаследени) пари за благотворителност.

Правилното мислене! Ето това е главното, което ще научите от една оригинална идея за доходи + оригиналната рецепта + подходящо подбрания момент + конкретното постъпково ръководство + допълнителната подкрепа и съдействие, ако възникват въпроси или проблеми. Прочетете още веднъж идеята да изкарвате поне допълнителни доходи от изработването на буйки сувенир.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Кога си заслужава да се купуват истински буйки проходилки на бебето?   Сря 23 Окт 2013, 17:21

Първи буйки за бебето можем да купуваме когато то започне да става и да се изправя. Това няма да са вероятно буйките , с чиято помощ то ще проходи, но с тях крачетата му ще започнат да свикват да са обути и с по-твърда подметка от бебешките терлици и други меки обувчици.

Чрез хубави и стегнати буйки, с твърда подметка, крачето на младенеца се фиксира и постепено той започва да пристъпва на тях. Трябва да ги носи не само при излизане навън, но и в къщи.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bu.amb37
ГостПисанеЗаглавие: За кого са предназначени специалните буйки - проходилки?   Нед 27 Окт 2013, 16:14

Буйки са първите по-сериозни обувчици за децата, които вече пълзят, започват да се изправят и да правят първите си опити да пристъпват и ходят. Затова към тях има сериозни изисквания - да са изключително леки, гъвкави и меки, да могат да се обуват на детските крачета лесно.

Като пример за последното може да е решението за цип през ходилото или решението за пристягане отгоре с лепенки. Има различни варианти за да се осигури най-добрия избор за загрижените родители, които искат крачетата на децата им да се развиват правилно, следвайки естествените движения, типични за всяко малко бебешко краче.
Върнете се в началото Go down
Bu.Proh8
ГостПисанеЗаглавие: Подсилени буйки за ново прохождащите   Чет 31 Окт 2013, 11:30

За дечицата, които току-що са проходили и все още са неуверени в своите първи самостоятелни стъпки, е добре да се потърсят специални обувчици с допълнително укрепени пети. Така те ще придобият повече стабилност в пристъпването с първите си крачки и правилна позиция на ходилата. Подсилените детски обувки имат гъвкави и леки ходила, които детето не усеща на краката си.
Върнете се в началото Go down
Pr.Hod89
ГостПисанеЗаглавие: Проходилки   Сря 06 Ное 2013, 23:03

Всички проходилки за бебета могат да се нарекат обувки само условно. В началото те служат основно за красота и топлина, но все пак имат и едни евентуални по-нататъшни функции, да държат малкото краче стегнато, особено в периода, когато детето започва да се изправя на крачета и да се задържа право.

Проходилки се носят от раждането до момента, когато бебетата започват да се изправят и се опитват да пристъпват самостоятелно. Разбира се, не е за препоръчване да купувате детски буйки преди раждането, защого те трябва да се подбират по мярка, а предварително няма как да знаете колко ще са големи малките крачета. А да носи проходилки не по мярка, не е за препоръчване.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bubenka02895
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Вто 12 Ное 2013, 21:29

Желателно е като правите покупка на буйки проходилки, да предвидите такива, с по-голяма трайност, с оглед да ги използвате и при началните разходки след прохождането. Макар че, в този период бебето все още седи повече в количка, все пак се налага и да бъде разхождано, макар и хванато за ръка.
Върнете се в началото Go down
Krastev_876
ГостПисанеЗаглавие: Буйки за прохождане   Пон 18 Ное 2013, 22:11

Възможни са различни патологии по детското краче, ако бебето не носи правилните буйки за прохождане. Преди всичко е необходимо да подбирате буйки точно по размера на малчугана.

В периода, когато той вече започва да се изправя и да прави първи крачки, е необходимо буйките за прохождане добре да обхващат крачето, да са здраво прикрепени към него и да имат достатъчно твърда подметка, за да свиква малкия човек със стъпването на цяло ходило, без да рискува травми от стъпване на криво.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Botev_Dan.547
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Вто 26 Ное 2013, 20:31

Носенето на неподходящи обувки от прохождащи бебета може да доведе до деформации на крачето и плостостъпие на ходилото. Извесни са:
- Genu valgum (Х-образна деформация на краката) и
- Genu varum (О-образна деформация на краката). Освен това са възможни и редица други заболявания при неправилен подбор на буйки проходилки.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Bochev_May.5ur7
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Съб 07 Дек 2013, 15:22

При първите стъпки за активно прохождане, у малкото дете се наблюдава преместване навътре на предната част на стъпалото. За да се избегне задълбочавате на този дефект, е добре да се подбират буйки проходилки с по-твърда подметка, така че ходилото да се поддържа във възможно най-правилно положение, без деформации.
Върнете се в началото Go down
Peter_Stam.9ov4
ГостПисанеЗаглавие: Буйки проходилки в случаите на патологии по малките детски крачета.   Пон 16 Дек 2013, 14:21

Необходимо е да се отбележи, че не всички патологии по крачетата на малките деца се дължат на неправилни буйки - проходилки. Наследствеността също има значение в това отношение.

У 90% от децата с деформации, плоскостъпие и др. п. патологии, се наблюдава наследствена обусловеност, поради нарушеност на структурата на съединителната тъкан (диспластичен синдром - повишена еластичност на тъканите, изразяваща се в редица признаци, като един от тях е хипермобилност и нестабилност в ставите.

Правилно подбраните буйки не са панацея и едва ли ще излекуват заболяването, но и няма да задълбочат патологията, което също е много важно за здравето на бебето в периода на неговото прохождане. В тези случаи е нуобходимо да се използват не профилактични, а ортопедични буйки проходилни, назначени от лекар ортопед.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Buba_Yur.d84jf
ГостПисанеЗаглавие: Буйки за бебета   Съб 28 Дек 2013, 13:59

Буйки са категория обувки за бебета, които се използват предимно в къщи, като основната им функция е да осигуряват комфорт и почивка за краката. Домашните пантофки за децата са преди всичко удобни буйки, изработени от натурамни материали, като памук, вълна (особено овча), естествена кожа.

Този вид обувки са различни от буйките проходилки, за които е нужно да имат по-твърда подметка, улесняваща прохождането и предпазваща неукрепналите ходила от травми.
----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Cveti_KAlc.e0va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Пет 10 Яну 2014, 15:06

Желателно е всички буйки на малчуганите да са изработени в ярки цветове, тъй като е установено, че те такива харесват. Затова съвременните проходилки за бебета са изпълнени в приятна цветова гама, като често имат оригинална форма и са украсени с разнообразни интересни нашинки. Такива буйки за деца предизвикват възторг не само у родителите, но и у самите деца, колкото и придирчиви и взискателни да са те.
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Boka_Pet.9feba
ГостПисанеЗаглавие: Ползвате ли проходилки за бебета?   Пон 20 Яну 2014, 19:57

А не трябва. Много родители купуват буйки проходилки, когато малкото дете започва да се учи да прохожда. Но това трябва да се прави малко по-рано, с оглед на това детето да свикне с тях. Понякога, за целите на прохождането, се използват проходилки под формата на паяк, като детето се поставя вътре и може да се разхожда безопасно навсякъде из къщи.

С това обаче, не бива да се злоупотребява, ако искате все пак детето Ви да проходи и то без помощни средства. С помощта на паяка, детето не чувства правилно своето тяло, осъществява неправилни движения (залитания) надясно - наляво, не се развива вестибуларния му апарат за пазене на равновесие и се получава дезориентация в пространството.

Затова, когато сте заети с домашна работа, може да използвате паяка проходилка, но в останалото време дайте възможност на малчугана да се учи на истинско прохождане.
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Bonka_Pavl.065rva
ГостПисанеЗаглавие: Буйки проходилки и паяк за прохождане.   Съб 01 Фев 2014, 17:26

Много родители купуват буйки - проходилки, когато техните деца започват да се учат да ходят. Но това е добре да се прави по-рано, с оглед бебето да свиква с тях предварително. И когато започне да се изправа и да стъпва върху тях, то да ги осеща като нещо естествено и така де си избегнат неконтролируеми движения на стъпалата, които могат да предизвикат травма.

Другият проблем е ползването на паяци за прохождане. Те трудно могат да заменят пристъпването н реална обстановка и без опора, понеже пречат за развитието на правилна пространствена координация на движенията. А това забавя прохождането.

Ако все пак ще купувате паяк, то по-добре е модела да бъде такъв, че да служи за опора с една ръка, а не да позволява облягане върху него и изпълнение на страничен ход. По-скоро, детето да тласка опората пред себе си, а не да се вози върху нея.
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Bobi_Dank.06r5ov
ГостПисанеЗаглавие: Размери за буйки проходилки според дължината на ходилото.   Вто 11 Фев 2014, 18:15

Ако се чудите как да изберете буйки проходилки за бебето си, ето тук една таблицаза съответствие между дължината на ходилото на бебето и размера на буйките:
размер дължина на стъпалото в см
17 10.5
18 11
19 11.5
20 12.5
21 13
22 13.5
23 14.5
24 15
25 15.5
26 16.5
27 17
28 17.5
29 18.5
30 19
31 19.5
Освен това, трябва да знаете, че е желателно буйките проходилки да са от естествени материали, както отвън, така и отвътре, но с по твърда подметка, за да се предотврати евентуално изкривяване на бебешкото ходило при стъпване на криво.
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Bunarov_897v
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Пет 21 Фев 2014, 14:14

Детските буйки проходилки трябва да са достатъчно високи, за да могат да фиксират глезените на крачето. Най-добре за тази цел подхождат ботите с връзки, тъй като връзките могат регулирано да се стягат и така фиксират глезена и ходилото.
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Beno_Peno.7856ve
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Чет 06 Мар 2014, 14:01

Задната част на проходилките трябва да е по-твърда, цяла и със закръглена горна част, за да предпазва краченцето от претриване и изкълчване.
Върнете се в началото Go down
Bono_Filip.987ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Сря 19 Мар 2014, 00:45

Едно от правилата за подбор на буйки за малките деца е те да се вземат поне с половин сантиметър по-големи, защото е факт, че бебешките крачета растат много бързо и не е желателно детето да прохожда с профодилки, които стягат прекомерно крачето му (но не забравяйте и правилото, че по време на самото прохождане ходилото трябва да е добре фиксирано, за да не се травмира).
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pavel_TAn.342ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Нед 06 Апр 2014, 15:18

Когато подбирате буйки - проходилки, добре е да обърнете внимание на предната част и да я подберете по-широка и закръглена, като в същото време да обхващат плътно глезена на крачето. В допълнение към това, проходилката трябва да има и твърда подметка. Така ще се сведат до минимум рисковете за повреждане на стъпалото.
----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ке-кло-1а
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   Пон 30 Мар 2015, 22:03

Тази технология за буйките сувенир, може да се приложи и за други вещи, като по този начин се осигури зареждането с оригинални сувенири на цял собствен сувенирен магазин. А възоснова на това може да се направи и цяла верига от подобни магазини. доста оригинално ще е.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0079: Буйки сувенири - надомна услуга за млади родители от бебешки обувки - проходилки.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Ръчна работа от къщи за сръчни ръце.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | Economy, Law, Finance | Economy | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblogs