Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?   Вто 19 Фев 2008, 04:57

Ръководство 0041 е най-подходящо за хора на словото, но защо е необходимо да овладеете час по-скоро умението да съставяте вършеща работа обява?

Защото това е безценно умение, което ще Ви даде златния ключ към несметни богатства, широко ще Ви отвори вратите към света на парите и ще се превърне в доходна професия за Вас, така че ежегодната почивка на Ривиерата ще стане нещо съвсем обичайно за Вас!
Предлагаме Ви достъпно, подробно и лесно ръководство 0041 за усвояване на това умение! Четете и печелете! Тази разработка е златна мина и с нея можете да спечелите не хиляди, а даже милиони и то не само у нас, но и навсякъде по света.

Цена на ръководство 0041: 18,86 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


В тази разработка ще споделим с Вас всички тайни, свързани с използването на обявите, които ще ви отворят вратите към съвършено нов живот в света на парите. Обявата е това, което продава вашия продукт. Не забравяйте една от големите тайни на забогатяването: Доходите донася не толкова самият продукт, колкото добре обмислената и оформена реклама за него.

Обикновено всеки, който е решил да започне собствен бизнес разполага със свой продукт, услуга или идея за такива или е дистрибутор на подходящи продукти на друга фирма. Щом  е така, остава Ви да се научите да продавате своето изделие. Първата и най-важна стъпка в това направление е обявата.
Е, сега ви остава само едно, да направите тази първа крачка и да научите това съкровено за всеки прохождащ бизнес знание как да пишете и съставяте вършеща работа обява, така че да продавате като топъл хляб всеки продукт или услуга, които имате на разположение или да предлагате умението си срещу добра комисионна на други фирми.


Цена на ръководство 0041: 18,86 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Save
Върнете се в началото Go down
Oleg_Rad.7fev
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли вършещи работа обяви?   Пет 24 Яну 2014, 13:41

Писането на вършещи работа (продажби) обяви е безценно умение, което може да Ви даде ключът към многократно увеличение на продажбите и което може да превърнете в доходна професия за себе си.
Има много тайни, свързани с обявите,  които мога да Ви отворят вратите към един съвършено нов живот в света на авторитета и ползите за обществото. Ако имате един продукт, колкото и да е полезен той, ако не напишете добра обява за него и тази обява не стигне до съзнанието на потенциалните потребители, каква е ползата от това да имате продукт?
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Olga_Vasil.8reva
ГостПисанеЗаглавие: Всяка обява е само част от процеса на работа с клиентите.   Сря 05 Фев 2014, 13:14

До колкото една обява има кратък текст, нейните възможности за постигане на продажби са ограничени. За това на обявите се възлага надежди основно в привличането на подходящи клиенти, проявяващи интерес от предлагания на пазара продукт, което е само част от цялостния процес по привличането на заинтерисовани потребители.

Затова не трябва да забравяте, че преди да публикувате обявата си, Вие трябва вече да имате готово и рекламно продажбена оферта, което да предоставяте без забавяне на всички хора, които ще Ви се обадят в отговор на нея. Ако нямате готова оферта, съдържаща подробности за Вашия продукт и начините хората да си го поръчат или закупят, прекъсвате възможността, създадена от една добре обмилсена и вършеща работа обява.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ognyan_Petk.87ov
ГостПисанеЗаглавие: Кога да пускате обява за дейността си?   Пет 14 Фев 2014, 19:40

Представете си само какво ще се получи, ако рекламната Ви оферта още не е съставена или не е излязла от печат, когато потенциални клиенти започнат да Ви засипват със запитвания по публикуване от Вас обява.

Много клиенти ще искат да им изпратите повече подробности, преди да заплатят за продукта Ви, а Вие вместо да ги поемете и удовлетворите интереса им, просто ще ги загубите, ако ги накарате да чакат прекалено дълго.

Ето защо трябва да запомните: обявата не се пуска, преди да е готово рекламното продажно писмо или оферта. Обявата и това писмо са двете части на Вашата реклама, чрез която ще продадете своя продукт. Не забравяйте тайната на забогатяването: Доходите донася не толкова самият продукт, а рекламата за него.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ogi_Stefan.786ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?   Сря 26 Фев 2014, 13:57

Обикновено всеки, който е решил да започне собствен бизнес разполага със свой продукт, услуга или идея за такива или е дистрибутор на подходящи продукти на друга фирма. Щом е така, остава Ви да се научите да продавате своето изделие. Първата и най-важна стъпка в това направление е умението да се състави грабваща вниманието обява.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ogi_Ultarin.986ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?   Пон 10 Мар 2014, 23:47

Успешната продажба не е нищо повече от успешно и съдържателно представяне на продавания продукта, чрез добре съставена обява, която го прави
- интересен,
- желан,
- необходим,
- привлекателен,
- романтичен,
- провокиращ,
- икономичен,
- загадъчен.
Съставете такава обява и ще продавате като топъл хляб своя продукт.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Jena_Todor0.7856va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?   Сря 26 Мар 2014, 23:36

Не можете да очаквате, че ще продадете Вашето изделие с обява, в което просто се казва: ”За продан: книга, която обяснява как да започнете собствен бизнес с отглеждане на домати. Изпратете 20 лв. на Иванов (следва адрес)”

Трябва да предизвикате у онези, които ще прочетат обявата Ви, любопитство и желание да притежават предлагания продукт. Трябва да накарате хората да повярват, че разполагате с най-великия продукт ”от появата на ралото насам”.

Обявата Ви трябва да създаде у тях усещането, че пропускат огромна вьзможност, ако не се възползват от предимството на Вашето предложение за каквото и да се отнася то.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
ПарфШе-1п4
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?   Вто 19 Май 2015, 23:53

Една добре обмислена, съставена и публикувана обява може да увеличи от 3 до 8 пъти отзива и търсенето на вашите продукти или услуги. Научете се как да я съставяте с помощта на готово ръководство.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0041: Как се пише обява, вършеща работа - продажби?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Добра реклама и вършещи работа обяви могат да Ви позлатят.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create your own blog