Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Нед 23 Мар 2008, 05:06

Всички тайни отдавна са казани, особено тези, които са свързани с пари. Но от това те не стават по - явни. Всичко опира до психологията - желание, търпение, постоянство, концентрация, оптимизъм, упоритост. Но песимизма сега е на мода. Хората са бедни, те нямат пари, това не може да стане, това е невъзможно ... и безброй разновидности на оправдания от външен характер. И докато хабим време за подобни приказки, нищо не правим.

Имате ли вече съставен Личен (семеен) финансов план - какво ще правите днес, какво ще правите утре? Изпълнявате ли този план или го забравяте още като си помислите за него. Има хора, които една торба с пари да оставиш пред вратата им, пак ще я подритнат и заобиколят без да я погледнат, като в същото време ще оревават света, че са бедни, без работа, онеправдани ...
Проблемът е, че много българи мразят парите, което им се втълпява още от началното училище - Николчо, овчарчето Калитко, "беден, но честен..." и т.н. А парите са много чувствителни живи същества и никак не обичат такова отношение към себе си. Затова те
(парите) жестоко наказват с бедност и нищета хората, които ги мразят и обратно - осигуряват щастие и милиони на онези, които ги тачат и обичат.

Психологията на този проблем е следната: В своето ежедневие хората се сблъскват с твърде
много обстоятелства и поради това те не могат да реагират на всички. Затова, по свои си критерии (наречени приоритети) те подбират най-важните и съсредоточават усилията си само за тяхното решаване. Но този подход им оказва лоша услуга, понеже те подбират своите ПРИОРИТЕТИ по чисто емоционални критерии или още по-лошо - по външно внушение (което много често е неправилно или тенденциозно).
Например, за някои хора са важни пролетното чучулигане на птичките, гукането на децата, поредния сериал по телевизията, сутрешното кафе с цигарка, партия карти или шах с приятели и .... някъде на 101-во място се нареждат парите, доходите, печалбите. При това положение те, обикновено, никога не стигат до решаване на своите парични проблеми и с времето последните се превръщат в хронична болест, без изгледи за лечение.

Иначе хората много си приличат едни на други - глава, ръце, крака ... Само дето интересите им са различни. И не че Вие не можете да станете милионери или поне да си осигурите доходи, но просто не Ви се занимава с пари, печалби, доходи, финанси. Даже понякога го считате за „мръсна“ работа.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: N: 0165 - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КАПАН НА ПАРИТЕ   Нед 17 Авг 2008, 02:52

Кой е най-големия капан на парите
и как да го избегнете веднага,
за да заживеете най-после
и Вие като белите хора?
6,23 лв

Тази разработка може да си поръчате и самостоятелно, извън пакета с подаръци към Базова програма № 0058. Как става това ще разберете на този адрес
https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Пари по формула (pari).   Нед 16 Ное 2008, 02:42

1393 - Формула за пари (простотата е залог за успех).

Ако работите до скъсване, а парите все не Ви достигат - Ясно! Време е да Ви вадим от капана! Финансов спасител Ви разкрива сега една проста Формула за пари или казано по друг начин - Как да натъпчете джобовете си с пари до скъсване, без да се претрепвате от работа за тях? Ето формулата:

Пари = Приходи - Разходи
Увеличете приходите си и намалете разходите си, така че резултата винаги да е положително число. Мисля, че беше достатъчно просто и ясно.
Следствие: Човек не може да харчи повече от приходите си.
Това се нарича Валутен борд (паричен съвет).
Но не държавен, а личен или семеен.

На пръв поглед всичко това е съвсем просто и ясно.
Което не пречи 2008 да е годината на най-голямата финансова криза, предизвикана от самонадеяния живот на кредит, чрез който хората продават лекомислено и бъдещето си.

Практиката показва, че това правило се нарушава най-малко от 96% от населението по Земята. И така се появяват бедните хора.
Следователно: Бедните хора харчат без мярка (в т.ч. изхарчват даже бъдещето си) и затова са бедни. За да промените това положение, възползвайте се от горната проста формула за пари.


Последната промяна е направена от надомно на Сря 02 Окт 2013, 02:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 568: Кой е основния източник на парите?   Чет 19 Мар 2009, 23:45

Кой е основния източник на парите (за да не ги търсите там, където ги няма)?!

Много хора се заблуждават, че парите едвали не валят от небето или растат по дърветата и трябва само да намерят начин да ги наберат за да решат финансовите си проблеми.

Всъщност парите са в портомонетата на хората и за да ги получите, хората трябва да поискат да Ви ги дадат.

Следователно, за да имате пари, трябва да убедите хората, че може да сте им много полезни, т.е. трябва да служите, да слугувате, да обслужвате ... При това колкото по-добре го правите, толкова повече пари ще имате.

За домашно се опитайте да напишите 10 причини, поради които хората изгарят от желание да Ви дават своите пари. И след това им дайте достатъчно гласност сред обществото.
Върнете се в началото Go down
Poydovska
ПисанеЗаглавие: Как се печелят пари в България?!?   Чет 07 Окт 2010, 20:56

Привет на всички потрбители. Нова съм и имам един тъп въпрос: Как се изкарват "много пари" в България с нормална работа?
Като казвам "много пари" имам в предвид средства, с които спокойно да се изкара един месец/примерно около 800-1000лв. на месец/. Разбира се ,с тази сума няма да се живее царски, но може да покрие според мен минимума, необходим за нормално "живуркане".

ОТГОВОР:

Ако не очакваме, че парите валят от небето или се берат по дърветата в гората, то тогава трябва да си дадем сметка, че парите са в джобовете на хората около нас. Тогава напишете на един лист - защо хората около Вас трябва да извадят своите пари от портомонето (портфейла) си и да Ви ги дадат? Ето, аз например, защо трябва да Ви дам 100 или 1000 лв от моите пари?

Сега нека да обърнем въпроса. Защо Вие давате от своите пари за нещо си всеки ден? Като влезете в магазина, защо давате на бакалина 5 - 6 лв? За 1 кг сирене. После давате за хляб, за салам, за обяд в ресторант, за дискотека.....

Следователно, ако искате Вие да получавате пари (така, както други хора получават Вашите пари) трябва не да пиете кафе, а да предлагате кафе. Трябва да обърнете другата страна на монетата - не да гледате парите откъм задницата им как си заминават от Вашия джоб в нечий друг джоб, а да правите обратното - да гледате парите в лицето им как идват от чуждите джобове във Вашия джоб.

Следователно: Ако искате да имате пари трябва да намалите харченето им до минимум и да увеличите печеленето им до максимум. Освен това, винаги е добре разликата между приходите и разходите (ако сте я докарали на печалба) да бъде инвестирана (а не изхарчвана), така че и парите да започнат да работят за Вас и да Ви носят още пари - например, лихви от срочен банков депозит (ако не знаете в какво друго да ги инвестирате).

Мисля, че беше кратко, просто, ясно, разбираемо и поучително.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Спестявате ли пари в банкови влогове или депозити (Vlogove i depoziti v banki)?   Сря 31 Авг 2011, 11:26

Българските търговските банки са кредитни институции, които осъществяват движението на паричните потоци в икономиката. Те са икономически субекти и като такива имат определени характерни особености, цели и интереси в работата си с парите на вложителите.


Банковите операции представляват дейности и действия на търговските банки, извършвани в рамките на техните компетенции. Влоговете и депозитите са основен “канал” за привличане на чужди средства и капитали в банките. Повече информация за влоговете и депозитите в търговски банки четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какви видове парични влогове и депозити Ви се предлагат от банките (Parichni vlogove i depoziti - vidove)?   Сря 31 Авг 2011, 13:01

Инвестиционни депозити – към тях се отнасят спестовни депозити с по-дълъг срок, вложени от малки и средни икономически субекти или вложени от субекти на бизнеса.

Касови депозити – към тях се отнасят депозити от домакинства, касовите
запаси на търговци (по текуща сметка) и банковите депозити (депозитите
на една банка – в друга банка).

Безсрочни влогове – те се откриват в банките без предварително да се определя срокът, за който се влагат. Тези пари могат да се теглят от банковата сметка по всяко време. Още за видовете парични влогове и депозити в банките четете тук >>>:
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Трябват ли Ви пари за бизнес - има банково кредитиране (Bankovo kreditirane - pari za businessa).   Чет 15 Сеп 2011, 16:48

Пред фирмите стои въпроса за осигуряване на достатъчно пари за бизнеса им с цел нормалното и ефективното осъществяване на своята дейност, което става чрез банково кредитиране.

Така, наред с въпросите за осигуряване на средства за инвестиции, пред предприятията стои и проблема за осигуряване на оборотни средства за текущата им дейност.

За целта те се нуждаят от различни видове crediti. Банковото кредитиране е една от основните форми на съществуване на кредита в нашето съвремие.

Банките осъществяват дейността си в условията на валутен борд и това още повече повишава изискванията към тях. Още за
осигуряването на пари за бизнес чрез банково кредитиране >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Искате ли пари за Технологична модернизация в малки и средни предприятия (Tehnologichna modernizacia na malki i sredni predpriatia)?   Вто 18 Окт 2011, 16:55

Ако искате безвъзмездни пари (които няма да се връщат) за Вашия малък бизнес, стартът на прием на проекти по процедура „Технологична модернизация в малки и средни предприятия" по Оперативна програма «Конкурентоспособност» е един от начините за усвояване на безвъзмездни европейски пари от малкия и среден бизнес в България.
Сегашната сесия на процедурата „Технологична модернизация в малки и средни предприятия" е насочена главно към фирмите от високотехнологичните и средно-високо-технологични сектори. Приемът на проекти ще продължи до 20.12.2011 г. Четете тук още по процедурите за Технологична модернизация в малки и средни предприятия >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Има ли къси пари (Ima li kasi pari)?   Пон 24 Окт 2011, 00:59

Късите пари напоследък захранват паричния пазар, където се търгуват основно краткосрочни дългови инструменти с падеж до една година.

Този процес се засилва в световен мащаб, когато преди време бяха премахнати ограниченията в конкурентното определяне на лихвените проценти. Ако Ви трябват къси пари >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Съвременните пари имат дългова природа (Dalgova priroda na savremennite pari).   Сря 23 Ное 2011, 23:57

При разплащането за по-едри покупки, било достатъчно да се предаде (плати с) сергификата, а не със самите (натурални) пари, оставени на съхранение в банката.

С течение на времето, тези сертификати (квитанции) започнали да имат
такава платежна сила, както и самите разплащателни средства. Още за дълговата природа на съвременните пари тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Каква е ценността на парите ни (Cennost na parite)?   Съб 03 Дек 2011, 04:50

стойността на златото, от което са направени парите или за което те
лесно и гарантирано могат да бъдат разменени (златния запас) - може да
се определя от доверието на държателите на парични средства и в
паритета на покупателната им способност.
Ценността на парите, като средства за спестяване, се определя от лихвения процент, т.е. от цената на използваните земни пари - тези, които са взети в дълг. А сега си представете същото, но след кредитната криза в Европа... Още за ценността на парите тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Обезпечени ли са парите в джоба Ви (Obezpecheni pari)?   Чет 15 Дек 2011, 17:51

Обезпечени пари едно време са били тези, които имат определено стойностно покритие, за разлика от сегашните пари, за които единственото «покритие» са пазарните спекулации - т.н. плаващ курс на валутите.

Обезпечените пари са се появили още в древността в
районите на Близкия изток, където за разплащане са се използвали
различни фигурки на овце, кози и други, изработвани от печена глина... Още за същността на обезпечените пари и тези, които носим в джоба си тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Знаете ли ролята на паричните пазари (Rolya na valutnite pazari)?   Вто 03 Яну 2012, 17:15

Паричните пазари имат качеството да превръщат много краткосрочни влогове в пари, които могат да бъдат дадени на заем за по-дълги периоди.


Паричният пазар изпълнява много и различни роли. Винаги ще има банки, които изпитват временен недостиг на пари и други, които имат излишък - парите са изтеглени от една банка и вложени в друга... Но подробности за ролята на паричните и валутни пазари тук >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Много хора се питат как да изкарват пари от работа в интернет.   Сря 25 Яну 2012, 05:12

Много хора се питат как да изкарват пари от работа в интернет,
като при това не се налага да влагат пари и освен това да не е много
натоварваща като ангажимент, така че да може да се осъществява
допълнително, в свободното от работа време, като надомна работа.
Без да се влагате никакви пари, може, но ще Ви е трудно, защото ще
трябва да залягате доста сериозно над компютъра, докато се ориентирате
кое, от къде и как да направите.

Много са начините и безплатните ресурси
в интернет, но проблема е, че Вие не ги познавате. А си спомнете, че за дипломата си сте учили поне 12 години. Още как да изкарваме пари от работа в интернет тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Въпрос “Изкарват ли се пари в интернет?”   Сря 01 Фев 2012, 00:53

Все още има хора, които подведени от телевизии и вестници, си задават наивния въпрос “Изкарват ли се пари в интернет?”

Защо го правят телевизиите и вестниците, е ясно, защото интернет ги убива и текат последните им дни, но защо Вие им вярвате, е друг въпрос.
Затова нека веднага да кажем, че независимо от това дали вярвате или не, работа в интернет
има и то в огромни количества, и при необходимото усърдие, постоянство и
целеустременост (както е във всеки друг случай на успех), доходи от мрежата може да изкара всеки човек, даже и да е начинаещ. Още за парите от интернет тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Парите като средство за обръщение.   Пон 13 Фев 2012, 01:19

Парите са
средство за обръщение (medium of exchange), което действа като начин за
пресмятане на ценността на продуктите в пазарно обръщение, а също и за
осъществяване на спестявания.

Поначало, основната им функция е да съдействат на икономическото развитие, откривайки възможности за продажба и покупка на стоки без да има необходимост да се прибягва до бартерни сделки. Още за парите като средство за обръщение тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Интернет работа за пари.   Пет 17 Фев 2012, 03:11


В мрежата има много начини за интернет работа, които могат да Ви носят
пари, но нито един от тях не е за повърхностни хора и нито един от тях
не може да се случи моментално.

Сравнително бързо може да се заработи с писане на теми и статии на
различна тематика, по задание на заинтерисовани собственици на сайтове,
които искат да ги направят привлекателни за своите посетители, като
заредят на тях интересна или куриозна информация по тематиката си. Още за интернет работа за пари тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
shaky
ПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Пет 17 Фев 2012, 20:59

Без специални умения не става. Иначе за програмисти, уеб дизайнери, developer-и, преводачи, автори на текстове работа има много. Може да се работи за чуждестранни клиенти, без дори да се налага да напускаш дома си. Сам си определяш работното време, сам си си шеф.

_________________
-----------------------------
Надомна работа
Върнете се в началото Go down
Marian66
ПисанеЗаглавие: Как можем да печелим пари в България?   Чет 11 Окт 2012, 01:05

От какво можем да печелим пари в България? Привет на всички потребители. Нова съм и имам един въпрос: Как могат да се изкарват "много пари" в България с нормална работа (вероятно под "нормална" се разбира "законна работа)? Но като казвам "много пари" имам в предвид спокойно да се живее един месец, като да речем 800-1000 лв. Разбира се, с такива пари няма да се живее царски, но според мен те може да препокриват поне минимума, необходим за нормално "живуркане".

ОТГОВОР:

Да започнем оттам, че ако не очаквате, че парите падат от небето или се берат по дърветата в гората, то тогава трябва да направим сметка, че парите са в джобовете на хората около нас. Тогава напишете на един лист - защо хората около Вас трябва да извадят своите пари от портфейла си и да Ви ги дадат? Ето, аз например, защо трябва да Ви дам 100 или 1000 лв от моите пари?

Сега нека да обърнем въпроса. Защо Вие давате от своите пари за нещо си всеки ден? Като влезете в магазина, защо давате на бакалина 5 - 6 лв? За 1 кг сирене. После давате за хляб, за салам, за обяд в ресторант, за дискотека.....

Следователно, ако искате Вие да получавате пари (така, както други хора получават Вашите пари) трябва не да пиете кафе, а да предлагате кафе. Трябва да обърнете другата страна на монетата - не да гледате парите откъм задницата им как си изчезват от Вашия джоб в нечий друг джоб, а да направите обратното - да гледате парите в лицето им как идват от чуждите джобове във Вашия джоб.

Следователно: Ако искате да "намирате" пари трябва да намалите харченето им до минимум и да увеличите печеленето им до максимум. Освен това, винаги е добре разликата между приходите и разходите (ако сте я докарали на печалба) да бъде инвестирана поне частично(а не изхарчвана), така че и парите да започнат да работят за Вас и да Ви носят още пари - например, лихви от срочен банков депозит (ако не знаете в какво друго да ги инвестирате). Мисля, че беше кратко, просто, ясно, разбираемо и поучително.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Идеи за бързи пари   Вто 20 Авг 2013, 22:17

"Имате ли идеи за бързи пари, които могат да се изкарат до няколко дни?", Стефан Д.

Да, има такава възможност до няколко дни да започнете да печелите реални бързи пари от този Справочник - вижте офертата на този адрес - http://nadomno.bulgarianforum.net/t3134-topic

Това е брой 97 на Справочник за надомна работа в България, който излиза от 1995 година, вече 18 години. Имаме готова процедура, с подробно постъпково ръководство как да разпространявате този Справочник във Вашия регион и в цяла България, като по този начин печелите 80% от цената му. Т.е. при цена 5 лв, за Вас остават 4 лв.

Какво да направите за да се възползвате възможно най-скоро? Поръчайте си справочника по указания в линка начин. До ден - два ще го получите. Веднага потърсете в него оферта с номер 1362 и вничателно се запознайте с нея. Ако Ви устройва, още на следващия ден може да стартирате и до няколко дни ще започнете да получавате бързи пари, и ако работите сериозно, тези пари ще пристигат при Вас почти ежедневно. Възползвайте се!
Върнете се в началото Go down
shuparupa
ПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Сря 02 Окт 2013, 00:42

A ето и най-лесния начин за печелене на пари без инвестиции: Пари от нищото!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Бедност - това е повече от липса на пари и се дължи на харчене.   Сря 02 Окт 2013, 03:16

Милиарди хора по планетата са бедни и едвам свързват двата края поради бедност от липса на пари. Нещо повече - даже хора с много добри доходи също се оплакват, че не им достигат парите, вземат заеми и затъват в дългове. За всичко това има една единствена причина - харчене.

Човек знае и 2 и 200. Може да получавате 200 лв и да преживявате с тях цял месец, а може и 20000 лева месечно да не Ви достигат. Но във всички случаи, ако продължавате да харчите безконтролно своите трудно спечелени пари, Вие сте беден човек, независимо какви приходи имате. И колкото да не Ви се вярва, бедността си е болест, дължаща се на липса на пари.

А за домашно направете изчерпателен списък на всички вещи около Вас, с които не сте си служили поне 1 година и за които сте похарчили маса пари. Обиколете навсякъде - шкафове, килери, мазета, тавани, тераси ... След това се поинтерисувайте от сегашната им цена, сложете една лихва от момента, в който сте си ги купили и ще разберете за какво говоря. Бедността е повече от липса на пари и се дължи на безконтролно и даже безпаметно харчене, понеже имаме право да си похарчим парите по свое желание.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Съб 12 Окт 2013, 02:18

Бързи пари може да изкарате с гаражна разпродажба на излишни вещи, които от години прашасват по килери, мазета, тавани ... Просто ги съберете, направете им оценка, разлепете обяви из квартала, че в събота ще правите гаражна разпродажба на запазени вещи за еди какво си ... и е много вероятно да изкарате пари за нещо ново.
Върнете се в началото Go down
molamb89
ГостПисанеЗаглавие: Пари са основната цел в живота на социалния човек.   Нед 13 Окт 2013, 15:10

Милиарди хора по планетата нямат ни най-малка представа защо са се появили в този живот и каква е основната им цел на земята. А тя като всички гениални неща, е съвсем проста - развитие - прогрес - еволюция - напредък. Или казано с други думи, днес да сме по-добре от вчера, а утре да сме по-добре от днес. Спазвайте неотклонно и упорито това правило и ще станете несметно богати. И не си губете времето в търсене на оправдания - те вече всички са измислени и нищо ново няма да се появи в скоро време. Въпреки това, за домашно, опитайте се да изредите поне 10 от тях. Така ще знаете със сигурност какво Ви губи най-много времето и какво повече не трябва да правите никога.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
palamb7e
ГостПисанеЗаглавие: Продажбата - основен източник на пари.    Чет 17 Окт 2013, 19:36

Хиляди хора водят цял живот мизерно съществуване, защото не познават една от главните тайни на бизнеса - не е важно какво произвеждаш или предлагаш, а дали умееш да го продаваш срещу сответстващата му сума в пари.

Като не познават тази тайна, хората търсят и намират начини да произвеждат всевъзможни неща, някои от които - много полезни. Вземат кредити, купуват машини, материали, суровини. Пълнят складовете си с продукция, без да знаят, че са обречени.

Но така както производството на определен продукт си има технология, вследствие на която се получава изделие с точно определени параметри и качества, така и продажбата на това изделие си има определена технология, вследствие на която се осъществяват точно определен брой продажби, на дадена цена и на конкретни клиенти.

Затова истинската тайна на бизнеса гласи: Продай, преди да купиш! Брилянтен пример за това е Бил Гейтс - най-богатия човек на планетата. За домашно, опитайте се да проучите и разберете как го е направил той. Ако не успеете - купете си отговора наготовоь защото продажбата е основен източник на пари, но за който продава!
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
pa3lam3b
ГостПисанеЗаглавие: Волята - основно качество в печеленето на пари.    Пон 21 Окт 2013, 17:37

Много хора по света разбират волята като опъване на жилите (до скъсване), скърцане със зъби, проявата на някакъв героизъм. Всичко това е по-скоро издръжливост, устойчивост ..., но не и воля, особено при печеленето на пари.

Волята е най-обикновено действие. Пие Ви се вода - протягате ръката, наливате в чашата, надигате и пиете. Това е волята. Но съвсем друго се получава когато започнете да задавате въпроси - ама това наистина ли е вода, дали е за пиене, не е ли отроветна ... Тук вече влязохме в територията на колтакованията., а парите не обичат колтакованието.

В този смисъл волята има две съставки - за и против действието и следователно бива силна и слаба. За да се изпълни дадено действие, като напримеп печеленето на пари (т.е. да проявите своята воля), съставките “за” трябва да са по-силни от съставкине “против”. Скърцането със зъби не е воля. То само показва, че срещу силни и многобройни съставки “за” противодействат равносилни и многобройни съставки “против”, т.е. влезли сте в режим на колтакование.

Тайната за постигане на успех в живота е в добрата положителна мотивация и в липсата на възпиращо, негативно противодействие. Следователно, формулата (в т.ч. и за печелене на пари) е следната: В = М - С, където М - Мотивация (желание) С - Противопоставяне (съпротива) В - Воля за действие. Волята застава винаги на страната на по-силните емоции и тях подкрепя. Т.е. Волята е изпълнител на желанията Ви. Затова е казано: Не мисли, просто го направи и лека полека, ще имаш толкова пари, колкото са ти нужни!
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
mb.pala7
ГостПисанеЗаглавие: Въобразяването - подкопава надеждите Ви за пари.   Пет 25 Окт 2013, 13:46

Хората имат богато въображение, в т.ч. и когато става дума за пари. Те постоянно си въобразяват, че нещо е еди как си, като при това го възприемат за реалност и така постоянно грешат. Знанието изисква определени усилия и преди всичко - много практика. Малко хора са в състояние да го постигнат, но не си го признават и затова представят въображението си за знание.

Често хората, при челенето на пари, си въобразяват измислените неща за действителни и предприемат действия съобразно такива илюзии, като се надяват, че в последствие ще извадят късмет и тъкмо за тях нещата ще се подредят както трябва или че най-малкото - в последния момент ще получат помощ свише. Надеждата и въображението са хубави неща, но в 99% от случаите не се оправдават.

Причината за тази ситуация се корени в мързела и в стремежа към лесното. Човек се надява и си въобразява, когато го мързи или не знае как (което пак е следствие от мързела) да ги превърне надеждите си за пари в действителност. И така той започва да играе хазарт със съдбата си. Пожелава си сполука, вместо да си я осигури с упорита и целенасочена подготовка. Въобразява си, че ще има късмет, вместо да се подготви сериозно за предстоящите изпитания.

Надява се, че ще му се размине, вместо да предприеме решителни действия в правилната посока. Моли се на Господ, вместо да хване мотиката. Обявява гроздето за зелено, вместо да се покатери на асмата и да си го набере. и т.н. и т.н. За домашно се разровете по-сериозно и се опитайте да докажете последните 1 - 2 твърдения, които сте произнесли пред свои познати или пред непознати хора във връзка с печелене на пари.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Co.Par09
ГостПисанеЗаглавие: Концентрация или фокусиране са ключови фактори в печеленето на пари.    Вто 29 Окт 2013, 18:32

Концентрацията е въпрос от решаващо значение за Вашето развитие и напредък, в т.ч. и в печеленето на пари. В България се тачат всезнайковците, което ни прави най-интелигентните хора в света, но ни отрежда последното място в Европа по доход на глава от населението.

Наложило се е разбирането, че ако осъществявате няколко дейности и някоя от тях закъса, останалите могат да Ви компенсират възникналите парични затруднения, като се казва, че “не бива всички яйца да се носят в една кошница”.

Но класацията на Форбс, за стоте най-богати хора на планетата е на друго мнение. С изключение на двама, останалите са станали милиардери, разчитайки само на един единствен приходоизточник, което е сериозно доказателство за необходимостта от концентрациа на нашите усилия в печеленето на пари.

Преди 23 века, в “Изкуството да побеждаваш”, Сун Дзъ, знаменит военен стратег от него време, казва: “Непосредствено преди встъпване в решителната битка, изгорете всички мостове зад войските си. Тогава те няма да имат друг избор освен да победят, като смъртта ще им бъде най-добрия съветник”.

След това, неговия родственик Сун Бин, прочут военен стратег от IV в. пр. н. е., допълва в своя трактат “Изкуството на войната”: “Съсредоточаването е за предпочитане пред разпръскването, защото е по-добре да си силен, отколкото слаб.” Когато искате да печелите пари, по-добре е да сте силни, отколкото да сте слаби. Това не Ви ли звучи логично?
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Pa.Frez9
ГостПисанеЗаглавие: Фонд резервен - бели пари за черни дни.   Пон 04 Ное 2013, 12:56

Колкото и добра професия да има един човек, колкото и пари да печели, това не може да продължава до безкрайност и няма винаги да е така. Все някога се разболява, остарява, попада в бедствие (пожар, наводнение, земетресение ...). Решението на тези проблеми е просто и се нарича Фонд резервен.

Това означава, че човек трябва да има не само личен Валутен борд, но постоянно трябва да попълва своя Фонд резервен със спестени пари, предназначен за аварийни ситуации. В противен случай всичко е до време - все някога нещастието идва и времето става РАЗДЕЛНО. Но когато има Фонд резервен, възможно е щетите да бъдат ограничени и бързо възстановени.

Така човек се връща към нормалния си живот. Без Фонд резервен от специално спестени и съхранени пари, бедствието става непоносимо и необратимо. Тогава целия свят ни е виновен. За домашно напишете как ще възстановите жилището си, ако то бъде срутено от земетресение като Истамбулското (преди няколко години).
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Знанието носи пари, а не образованието или информацията.    Нед 10 Ное 2013, 16:12

Знанието не е информация, нито образование. Научете истинския начин да го придобивате в неограничени размери (колкото може да панесете), който ще Ви постави в привилегировано положение. Много разпространено заблуждение е, че образованието, зазубрянето, прочитането на дадена информация, чуването на определено съобщение и др. подобни представляват някакво знание и могат да Ви донесат пари.

Знанието няма нищо общо с информирането. Някой прочете нещо и още преди да те е чул, казва „Аз знам за какво става дума - прочетох, видях, слушах...“ Информацията е натрупване на факти и сведения за нещата и събитията, които бързо и често се забравят, много често със скоростта на прочитането, а 50% от хората даже не ги разбират. Тези факти и сведения може да са разхвърляни, подредени, систематизирани, при това достъпа до тях може да е различен - по-труден или по-лесен.

Но всичко това си остава просто информация. Ако Вие по някакъв начин сте прочели, чули, видели тази информация, или даже сте я зазубрили, това не означава, че ЗНАЕТЕ. Знанието е непосредствен, лично изживян опит, съдържащ безкрайна поредица от постижения и провали, с пълен (фул контакта) достъп до събитията (а не сведенията за тях през втора, пета или десета ръка). Т.е. за да си информиран може да си чул, видял, чел, а за да ЗНАЕШ - трябва да си врял и кипял. Трябва да си участник в събитията.

Ключов момент в знанието е МОЖЕНЕТО, при това можене - точно когато е необходимо. Така, че знанието е много повече от прочитането на една суха информация. След прочитането информацията може да остане напълно непонятна, ако липсва съответния практически опит, без който тя не може да бъде възприета по правилен начин. И така знанието е продължителна поредица, при това забележете, както от успехи и постижения, така и от грешки и провали. При това по-важни за знанието са провалите, отколкото успехите.

За знанието е много важно да се познават както безплодните направления за действие, така и правилните - тези, които носят резултата. Ако Ви липсват провали и грешки, ако водите „безгрешен“ живот, невъзможно е да имате познание. Много хора по планентата, цял живот се стремят именно към безгрешен живот. Много ги е страх да не паднат, да не се ударят, да не ги заболи. Такива хора са най-безличните, с най-малки изгледи за успех. Фактически, те са напълно неподготвени и изолирани от реалния живот.

На тях не може да се разчита. Безгрешен да, но и ненадежден! Стремежът към безгрешие е най-сигурния начин да подведете хората около себе си и даже да ги провалите. Психологическата нагласа е от съществено значение - безгрешния живот е невъзможен, безсмислен и следователно такъв не може да бъде цел. Истинският, пълноценният живот е поредица от стъпки, както правилни, така и погрешни. От грешките боли и по това можем да ги разпознаваме. Следователно трябва да приемем болката. А освен това, от грешките се пада.

Следователно, разбирането трябва да е насочено към това не колко е фатално да не сгрешим, да не паднем, а към това, че след всяко падане трябва да станем, да се изправим и да продължим напред. Казано е „Не е важно колко пъти си паднал, а колко пъти си се изправил!“. Затова не се лишавайте от истинското знание - опита. Той Ви прави полезни, стабилни хора. Хора, на които може да се разчита. За домашно - извадете бележника си от училище и се опитайте да си спомните за какво са Ви писали в него шестица по физика, по химия или по биология. Ако изобщо нещо си спомните, отговорете си на въпроса - Колко пари Ви донесе тази шестица???
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Pavlina_Da.456
ГостПисанеЗаглавие: Пари   Пет 15 Ное 2013, 03:07

Всички пари са някаква мяра за стойност на стока или услуга при покупко продажба. С помощта на пари става обмен, плащане, измерванестойността и натрупване на капитал. Парите биват метални и книжни. Всеки от паричните знаци има свой номинал, изразяван във валутен еквивалент - в България - лев, В Европа - евро и т.н.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Petkov_Pet.67
ГостПисанеЗаглавие: Промяната в мисленето относно парите е наложителна.   Съб 23 Ное 2013, 13:39

Промяната е неразделна част от живота, в т.ч. и в отношението ни към парите. Каквото и да правите, рано или късно се налага да преживеете промяна. Промяна в професията, промяна на работното място, промяна в здравето, промяна на жилището или местоживеенето. Някои хора (около 1 милион в България) даже заминават на работа в чужбина.

Животът ни се състои от отделни фази: училище, професия, работа, пенсия... Сервират ни се малки и големи изненади - в личен и обществен план. От умението да се справяме с промените спокойно и без физически и емоционални сътресения, зависи душевното ни здраве и постигането на успех. Всеки житейски кръстопът крие риска от неуспешен преход.

Приспособяването често е съпроводено от стрес, хаос, страхове и несигурност. Не е лесно човек в един момент да остане без пари за най-необходими неща. Мнозина остават в примката на старото мислене, догмите и предразсъдъците, като така не успяват да се възползват от възможностите за припечелване, предлагани от новата фаза в живота им. Оказалият се на кръстопът в живота човек трябва да намери сили да направи следните важни стъпки:

1. Да осъзнаете края на дадения етап и да загърбите миналото, като си разчистите сметките с него. Всяко начало е свързано с край. Старите връзки и взаимоотношения, навици и принципи за печелене трябва да се оставят в ”архива”. Съвсем съзнателно, а не привидно.

2. Да навлезете в неутралната зона - основна предпоставка за новата перспектива за доходи. Тя дава възможност да си изясни накъде тръгва и по какъв начин ще стигне до новата цел. Житейските кръстопътища са шанс за промяна на посоката и за ускоряване на Вашето развитие.

3. Да си изготвите списък с новите идеи и възможности за пари, внимателно да ги проучите, за да може правилно да се ориентирате, като по този начин стъпите с двата си крака на здравата почва на реалността. Да премислите какви средства и ресурси имате на разположение.

4. Да пренаредите областите на успех съобразно новата ситуация. Да определите новите финансови цели и критериите за тяхното постигане. Да нахвърлите сценария (плана) за по-нататъшното си развитие.

5. Да пристъпите смело в новата фаза. Загърбили неосъщественото до дадения момент, необременени с вече изживяното. С новата цел на хоризонта да прекрачите прага на следващия житейски период.

Тези крачки отговарят на така наречените ритуали на прехода, открити още в древните човешки култури. И тъй като в модерното общество липсват такива ритуали, улесняващи навлизането в дадена нова житейска фаза, всеки от нас трябва сам да се справя с кризите и с промените на посоката. А определено, новите условия на живот изискват от нас и ново отношение към парите.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Paricev_Iva.098
ГостПисанеЗаглавие: Надеждите за пари се топят като пролетен сняг.   Вто 03 Дек 2013, 22:08

Надеждата е като тотото - оправдава се много рядко, ама съвсем рядко - 1 : 13000000 и даже по-рядко. Но въпреки това милиони хора по планетата ежедневно се надяват нещо да се случи - да спечелят пари, да успеят, да се прочуят, да им се размине ... Само че тези неща с надежда не стават.

Затова е добре да заложите на нещо по-сигурно. И по този начин значително да увеличите шансовете си да спечелите реални пари. Казано е: „Надеждата е добър спътник, но лош водач!“ За домашно се опитайте да разберете с какво трябва да замените надеждата, за да разчитате оттук нататък на сигурни резултати и наистина, закономерно да изкарвате пари? Кое точно е разковничето на парите?
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Пазарната ниша е ключ към добри пари.   Чет 12 Дек 2013, 14:11

Как да откриете точно своята пазарната си ниша, от която може да печелите достатъчно пари? Отначало направете равносметка. Може би ще Ви се стори странно, но ако сте си поставили амбициозната задача да спрете да работите за някой друг (нещо, от което никой не е забогатял) и основете собствен успешен бизнес, първото нещо, което трябва да направите е внимателно да се вгледате в себе си.

Вземете лист хартия, разделете го с вертикална черта на две и започнете да пишете: от ляво - всички успехи, които сте постигали и любими неща, които обичате да правите; от дясно - всички провали и неща, които мразите. Вгледайте се внимателно в написаното. Лявата половина ще Ви подскаже към какво трябва да се насочите, а дясната - какви грешки сте допускали и как да се поучите от тях.

Много хора започват бизнес или търсят начини за печелене на пари, за да използуват уменията, които са придобили по време на професионалното си обучение или досегашна кариера. Тук се включват счетоводители, преводачи, музиканти, физиотерапевти. Някои хора ще зависят от такива основни умения, като възможността да продават или да карат кола, ако искат да се насочат към търговия или таксиметров бизнес.

Много е добре да печелите пари от това, което Ви харесва да правите. Но за да бъде то бизнес, трябва и клиентите Ви да го харесват и поръчват (в противен случай си търсете спонсор или меценат, които да Ви издържат). Но как да разберете какво харесват хората, т.е. какво биха купували от Вас, при това като топъл хляб, за да намерита своята пазарна ниша? Ами, „попитайте“ги!

Поставете лист и химикалка в горния си джоб и ... се огледайте около Вас. Наоколо гъмжи от информация по въпроса. Първо обърнете внимание на себе си. Какво и колко купувате всеки ден? От какво се интересувате и какво подминавате без внимание? Записвайте! Направете списък. Поне 2 - 3 седмици само това правете. Събирайте идеи, водете статистика, вглеждайте се внимателно и на всяка крачка си записвайте.

След това класифицирайте и систематизирайте събраната информация. И накрая я сравнете със списъка на Вашите любими занимания от предния раздел. Там където се получи припокриване - това е Вашата пазарна ниша, това е продуктът - хит, с който трябва веднага да се заемете и това е начинанието, откоето ще сте в състояние да изкарвате добри пари и то за години напред.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Peter_Pet.8skob
ГостПисанеЗаглавие: Приоритетите по отношение на парите са първостепенни.   Пет 27 Дек 2013, 13:39

Хората често изказват неверни твърдения. Например, "Парите са нещо много важно в живота.” Защо това твърдение е невярно? Защото, ако парите са наистина нещо важно за даден човек, то той ще има колкото си иска от тях. Но ако той няма пари, това означава, че парите не са най-важното нещо в живота му. Следователно твърдението му е невярно.

Друг пример: Човек твърди, че за него парите са много важно нещо и след това цял ден седи по заведенията на кафе, цигарка и лафче с приятели, за да ги изхарчи като за последно. После се прибира в къщи и "висва” за 4 - 5 часа и повече на ден пред телевизора. Е, как е възможно този човек да печели пари??

Тук имаме разминаване в приоритетите. Ако за Вас парите са важно нещо, сън небива да Ви хваща докато не ги спечелите. Как тогава ще гледате телевизия, ще се размотавате насам - натам ...? Но ако Вие нямате пари, а в същото време се разтакавате с приятели по заведения, това показва, че за Вас именно това е по-важното от печеленето на пари. Т.е. Вашия по-пръв приоритет е да се срещате с приятели. И ЗАТОВА НЯМАТЕ ПАРИ!

Огледайте си приоритетите!

Ако искате едно нещо (пари, работа, успех, богатство ...), но не го постигате, това означава, че приказвате едно, а всъщност приоритетите Ви са други. Така че, оправете си приоритетите и ги проверете дали са истинските Ви приоритети или само така твърдите. Казано е: "По делата им ще ги познаете.” За домашно направете една кратка равносметка на последната си седмица и срещу всяко действие, което сте извършвали напишете колко пари Ви е донесло то.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Dechko_Pane.789dv
ГостПисанеЗаглавие: Изборът на доходно призвание носи пари.   Пон 13 Яну 2014, 14:17

Милиарди хора по планетата всеки ден ходят на работа, която мразят, но го правят заради пари. Едва дочакват края на работния ден, за да се спасят, като се отдадат на нещо по-приятно. По този начин превръщат печеленето на пари и самите пари в нещо лошо, неприятно, мръсно, грозно и противно.

Но парите са неразделна част от нашето ежедневие. Те са навсякъде около нас и ако така постъпваме, превръщаме живота си в постоянен кошмар. Тайната е, че парите и приятните неща трябва да са свързани, т.е. трябва да работите това, което обичате да правите. Т.е. Вашата професия да е и Вашето хоби.

Тогава няма постоянно да си гледате часовника за края на работния ден и ще вършите работата си с желание. А когато това стане и парите няма да са проблем. Преди 23 века, в “Изкуството да побеждаваш”, Сун Дзъ, знаменит военен стратег, казва: „Непосредствено преди встъпване в решителната битка, изгорете всички мостове зад войските си. Тогава те няма да имат друг избор освен да победят, като смъртта ще им бъде най-добрия съветник”.

Напуснете гадната си работа веднага! Това ще Ви принуди с жар да се заемете с новото си призвание - Вашето хоби и от него да изкарвате своите пари. Така много скоро ще си осигурите приятно и доходно занимание. За домашно напишете поне 10 примера за приятна и доходна работа, с която се занимават и печелят хора около Вас или от телевизионни предавания или от филми, които сте гледали напоследък. Това ще Ви насърчи и Вие да го правите.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zorka_Pane.8srva
ГостПисанеЗаглавие: Спестяването на пари е важно условие за забогатяване.    Сря 22 Яну 2014, 23:13

Спестяването при всички случаи е много наложително и положително действие. Но то не е единтсвено или достатъчно. Много хора срещат проблеми с мотивацията и техниката да го правят постоянно.

Спестявайте. „Капка по капка - вир става, а после море и океан“. Един лев няма да Ви направи нито бедни, нито богати, но ако всеки ден спестявате по 1 лев, вместо да го харчите за кафе, ситуацията коренно се променя. След 1 година вече ще имате спестени 365 лв, а след 10 години - 3650 лв, което е много, много повече от нищо.

А ако спестявате по 2 лв? И само от кафе ли може да спестявате? Огледайте се внимателно и ще откриете десетки, стотици и даже хиляди пътища, по които Ваши пари изтичат в небъдното. Затворете кранчетата, но не харчете спестяванията си за други „нужди“, а наистина спестявайте, което е и първата крачка към осъзнат и разумен живот. За домашно се опитайте да изредите на лист хартия поне 10 причини за да спестявате и 10 конкретни начина да го правите.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Neli_Pano.009fva
ГостПисанеЗаглавие: Недоверието директно Ви лишава от хиляди възможности за пари.    Нед 02 Фев 2014, 18:38

Недоверието е на мода, в т.ч. и особено при възможностите за печелене на пари. Много хора разчитат да се изкарат компетентни, врели и кипели в очите на други хора, като за целта са избрали подхода да проявяват ... „недоверие“ към какво ли не. Но недоверието е път към ада - мястото за неверниците, негативистите и егоистите.

Ако се вгледаме по-внимателно в недоверието, ще разберем, че то е израз преди всичко на некомпетентност, егоизъм, завист и мързел. В съвременните условия, със съвременните технологии, все повече хора изостават от живота и много често - даже не разбират за какво става дума.

При това положение, за да излязат от конфузната ситуация, те започват да се правят на недоверчиви. Един път така, втори път ... И това им става навик. Без да подозират, че стават смешни в очите на разбиращите и жалки - защото с недоверието си подкопават собственото си житие.

А когато си изостанал, много по-лесно е да кажеш "Е, те такова животно няма, такива пари не могат да се печелят!” За домашно си спомнете последното "компетентно” мнение, което изразихте днес по повод на новина, събитие, предложение ... и се опитайте по-задълбочено да проучите как в действителност стоят нещата. И това да е първата Ви реална крачка към постигане на реални доходи.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Jeko_Pache.786gen
ГостПисанеЗаглавие: Жертвата - ключов ритуал за пари.    Сря 12 Фев 2014, 15:17

Много хора имат проблем със себе определянето си. Те не знаят нито кои са, нито какви са. На тях им се иска да опитат от всичко по-малко. Добре, няма лошо. От всичко по малко! Но защо след това се оплакват, че не им стигат пари, че не са известни, че не са се реализирали в живота.

Както е известно, човек може да преуспее само работейки в едно направление, тясно специализирайки се. Но какво да прави с другите интересни неща в живота, които го наобикалят и привличат? Значи, нека да си изясним нещо: Вие какво искате? - да опитате от всичко в този живот или да преуспеете.

Поясняваме - да опитате от всичко е непостижимо, никой не го е направил. Да сте никуму неизвестна мижитурка е напълно постижимо - около нас е пълно с такива хора. Но да постигнете успех и признание - това е равно на подвиг. Така изглеждат нещата в очите на незнаещите. А знаещите знаят тайната - Не е възможно да постигнете успех в много начинания, в т.ч. и за пари. Успех е възможен само в едно направление.

Затова знаещите от най-дълбока древност принасят жертви. Решете в какво искате да преуспеете и всичко останало го жертвайте. Измислете си ритуал - заровете го, изгорете го. Целта е повече да не мислите за нищо друго, освен за избраното от Вас направление, ако ще то да е печеленето на пари. Само тогава може да успеете! За домашно напишете какъв велик гений сте като опишете многобройните неща, от които разбирате - спорт, политика, култура ... и решете кои от тях ще жертвате.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
PAti_Venk.07c6vva
ГостПисанеЗаглавие: Вярата в почтеността на парите е необходима.    Съб 22 Фев 2014, 16:52

Вярата е ключово понятие в човешката история. Не напразно всички световни религии говорят за вярата. Ако не вярвате на написаното тук за парите, ако не вярвате на себе си - как е възможно да постигнете успех. Ако не вярвате, животът е много лесен - Вие просто не предприемате нищо, защото предварително сте решили, че то е неосъществимо, безполезно, непостижимо (и при това положение остава само да си търсите оправдания за своето безпаричие).

Така оставате „безгрешни“, но не постигате нищо и парите си остават дългосрочен проблем за Вас. Ако вярвате, постоянно предприемате опити (намирате начини) да си свършите набелязаната работа, макар че много често грешите, даже Ви боли. Но рано или късно постигате успех и започвате да печелите пари, отначало по-малко, след това повече. Усехът за вярващите не е лесен. Пътят е осеян с тръни. Възможни са многобройни грешки.

Но това е единствено възможния път! Въпрос на избор или на мързел. Другият път е цял живот да си търсите оправдания и извинения за парите, но те няма да ви направят по-богати или по - успешни или по-щастливи. За домашно се опитайте да опишите колко пъти днес се отказахте от едно или от друго нещо с мотива, че то е невъзможно. След това вземете одно от тях и дайте да го обсъдим - да видим какво му е толкова невъзможното??
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
DAnu_BAn.0786ov
ГостПисанеЗаглавие: Подозрителността е проклятието на безпаричието.    Съб 08 Мар 2014, 22:36

В течение на своя живот, много хора (обикновено сами, поради леност или незаинтерисованост) се поставят в ситуация да бъдат лъгани, подвеждани, заблуждавани по отношение приходите и разходите в пари. Поради това те развиват у себе си качествата подозрителност и предубеденост към всичко, което някой друг им предлага в тази връзка.

Като по този начин се очаква те да се предпазят от бъдещи злоупотреби с доверието им. Тези качества понякога Ви предпазват, но много по-често Ви поставят бариери към възприемане на новото, доходното, успешното, перспективното, провереното в областта на парите. Така сами се лишаваме от редица възможности за излизане от проточилата се вече с години безизходица.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Panco_Den.89578ev
ГостПисанеЗаглавие: Отричате ли по инерция възможностите за пари?   Пет 21 Мар 2014, 14:47

Всъщност, истината е, че около нас гъмжи от възможности за пари, но ние най-често не ги забелязвате или по-скоро ги отричате почти по инерция. Пример: Ако някой Ви каже, че е напълно по силите Ви да изкарвате до 1 милиард долара годишен доход, Вие със сигурност няма да му обърнете сериозно внимание и даже може да го наречете мошенник. Истината обаче е друга - това наистина е възможно, така както го правят всяка година стотици и даже хиляди милиардери по света. И единствената разлика между тях и Вас е, че те не си слага спирачки, а Вие предварително си подрязвате крилете мислейки и говорейки неща като: "Това не е възможно!”, "Такова животно няма!” и др. подобни. Та истината е не дали можете, а как и кога да станете милиардер, какво трябва да направите и наистина да го направите. За домашно се опитайте да вникнете в последната ситуация, когато някой се е опитал да Ви "измами” с пари. Това наистина ли е било измама или Вие така си мислите. Ще заведете ли съдебно дело против извършителя или просто Ви е по-лесно да го наречете мошенник, без да сте разбрали за какво става дума. А ако не искате да докажете своето твърдение, кой всъщност е таковаа? Или е просто завист, че някой друг има идеи, а ние нямаме.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zdtavko_Deng.8475ev
ГостПисанеЗаглавие: Здрав смисъл и пари.   Чет 10 Апр 2014, 22:32

Най-важния фактор за постигане на успеха в печеленето на пари. Това качество подлежи на култивиране у всеки от нас - забележете - не пада отгоре. Пример, човек без работа си търси препитание, за да си осигури доходи и чете обяви за работа. Вариант 1 - звъни на посочените телефони за връзка, като обижда потенциалния работодател за каквото се сети. Въпрос: Ще си намери ли работа? А защо го прави? Вариант 2 - проучва внимателно обявата, проучва фирмата, прилага досегашния си опит и образование. Обажда се на работодателя и му обяснява, че знае и може да увеличи продажбите му със 17.8%, да намали разходите с 9.2%, като не иска заплата, а само процент от увеличените продажби и от спестените разходи. Е, това има логика, здрав смисъл и е вероятно да спечели не малко пари.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Дарин-3
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Пет 17 Окт 2014, 00:27

Напоследък, все по-голяма популярност придобиват бързите пари, взети на заем през интернет.


В нета се оформят документите, а заемателя си избира възможно най-близкия офис на фирмата, от където да си получи парите.


Предлагат се много улеснения, предаване по определен маршрут (в движение). Заплащането в тези случаи е около 2% дневно.
Върнете се в началото Go down
Бони-Дан923
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Вто 21 Окт 2014, 02:03

Когато се налага и ако опрете до там, да се погасяват бързите заеми е също така лесно и удобно (стига да разполагате с пари), както и да бъдат получени.


Това става във всеки офис на фирмата за заеми, като няма значение от къде точно е получен заема. Някои фирми предоставят възможност да се правят вноски и през банкомат.
Върнете се в началото Go down
Продан-54
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Нед 09 Ное 2014, 18:21

Добрите отзиви на клиенти са най-добрата препоръка за Вас, ако имате развиващ се собствен бизнес, още повече, че по този начин, една голяма част от тях ще се обръщат повторно към Вас за услуги и така се превръщат в постоянни клиенти. Погледнато отвсякъде, си заслужава да печелите добри отзиви за работата си.


Освен добър основен продукт, се старайте да предлагате и добро обслужване - бързо и неформализирано приемане на поръчките, незабавно изпълнение, без уговорки отстраняване на дефекти и проблеми, бързо оформяне на рекламации.


Работете в строго съответствие със закона, за да си гарантирате спокойно бъдеще и дългосрочност на дейността, защото един бизнес трябва да разчита и да се гради не за ден - два, а с години, особено когато това се отнася до бизнеса с отпускане на бързи пари под формата на краткосрочни заеми.
Върнете се в началото Go down
cvetan67345
ГостПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   Съб 15 Ное 2014, 15:41

Има изисквания - За да изпълните минималните изисквания за заемане на бързи пари, трябва да имате постоянен доход, да сте с българско гражданство, да сте на възраст от 21 до 65 години, да имате мобилен телефон, да живеете и работите в района, в който кандидатствате за заем. Ако отговаряте на тези условия, вероятността да се сдобиете с бърз кредит е по-голяма.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)   

Върнете се в началото Go down
 
Как да изкарваме пари, като печелим допълнителни доходи надомно и през интернет? (Pari)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Печелете пари от инвестиции - без работа и труд.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Създаване на форум Forumotion | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте безплатен блог