Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0983: Бизнесът с електронни книги.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0983: Бизнесът с електронни книги.   Вто 19 Фев 2008, 04:51

Ръководство 0983: Бизнес с електронни книги за доходи от интернет -
Златната мина на новото столетие,
която при това не изисква от Вас
почти никакви инвестиции!

Ако желаете, може да си поръчате
тази кратка, но съдържателна инструкция
"Как да печелите с електронни книги в интернет?"

Ето как започва тази инструкция:

"Съвсем наскоро, един известен писател на трилъри, продаде в тираж от 400000 екземпляра последното си творение с общ обем от 66 страници.

Особеното е, че това не беше обикновена, а електронна книга - e–book. При това на изключително ниската за международтия пазар цена от 2.50 долара.

И всичко това става за 24 часа ( за 1 денонощие). При това без разходи за хартия, печат, транспорт, съхранение, брак, без ограничения в тиража или срокове за изпълнение, без печалби за издатели. Всичко става моментално - за часове.

А сега умножете две и две и ще разберете как само за 24 часа могат да се спечелят 1 млн долара в Интернет. Това доказва, че днес вече електронните книги имат огромен потенциал, при това БЕЗ РАЗХОДИ ПО ТЯХНОТО ИЗДАВАНЕ!

Ето някои от предимствата на тази дейност:..."

Продължението и подробностите може да научите като се поръчате Ръководство 0983 за бизнеса с електронни книги - една добра възможност за надомни доходи.

Цена: 9,82 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
или тук:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Бизнесът с електронни книги в интернет.   Сря 03 Ное 2010, 21:53

-------- Оригинално писмо --------
От: Ralitca B. Относно: Относно оператори на собствен електронен магазин
Изпратено на: Сряда, 2010, Ноември 3, 03:57:51

Здравейте,

Получих Свитък № 01 02 03, на Фирмена инструкция 0510. Информацията, в тях приблизително се препокрива с първоначалния свитък, който ми изпратихте.

Доста време мислих дали изобщо да продължа кореспонденцията си с Вас. Най-накрая се реших. Много хора се надяват едва ли не на чудо за да започнат собствен бизнес или някаква дейност, която да им допринася доходи, и в стремежа си към това се доверяват на хора като Вас и на агенции като Вашата. Няма нищо лошо в това. И аз Ви се доверих като поръчах няколко разработки, които са в една сфера, с очакване да обагатя своите знания, които да приложа в своя бизнес. Държа да Ви кажа, че останах силно разочарована и с чувство, че съм поредната жертва на измама.

Това, което искам да Ви кажа е, че текста във всеки един свитък се припокриваше с предишните. Вие се опитахте да ме учите какво е компютър, какво е мишка, и какво е интернет, и то едва ли не в последния свитък, който получих. Извинявайте но аз живея в София, не в някакво балканско селце, където възрастните хора нямат понятие от тези неща. Въпреки, че и това е вече оборимо.

Оператори на собствен електронен магазин, Може би трябваше да го кръстите: Създаване на Форум интернет пространство, в което може да рекламирате свои продукти. В края на краищата аз получих точно това, и Вие ми го предоставихте още в първия свитък, другите свитъци бяха безпредметни.

Вече и малките деца знаят как изглежда ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН. Смятах, че разработките Ви са на по-високо ниво, и Ви се доверих напълно, но Вие ме подлъгахте. Не зная каква е причината да не получа конкректно това, което съм платила. Дали защото не подписах Споразумение с Вас..... Или просто наистина разработките Ви са подвеждащи. Докажете ми обратното!

С уважение: Ралица Б

ОТГОВОР:

Здравейте,

Нека да уточним, че имате една поръчка за пет различни наши разработки - 978, 543, 981, 186, 510. Също нека още веднъж да уточним (това вече го уточнявахме), че по разработка № 0510 с първата пратка Вие получихте съкратената инструкция за незабавно започване, а с три следващи пратки получихте разширената инструкция по същата тема, в която се акцентира върху това как от дейността може да направите бизнес, като се изясняват някои специфични особености, които отличават обикновения харчещ човек (който никога не е печелил) от печелещия бизнесмен.

И още веднъж да уточним, че смисъла на нашата разработка не е да Ви учим на компютър, монитор и мишка, а как реално да печелите от интернет. Както сама казвате, тази информация сте получили в последната пратка, но не сте обърнали внимание, че тя е безплатен допълнителен подарък към основната разработка. Този подарък изпращаме безплатно на всички наши клиенти в областите компютри и интернет, защото все още има хора (не само в балканските села), които ги е страх даже да докоснат компютъра. Поне това показва нашия реален многогодишен опит.

Уважаема г-жо Ралица Б.,

Аз работя с компютри от 1992 г, а с интернет - от 2001 г. насам. Знам много добре какво е интернет магазин - ресурси в интернет, разположени по специален начин, така че да Ви носят реални доходи. Но също съм и бизнес консултант от 20 години и от мен хората очакват действително реални и печеливши решения, а не имитации и измиване на ръцете (като онези случай, дето правят разработки на интернет сайтове за по 10 - 15 лв. и ги предават на клиентите си на ... дискета - без домейн, без хост - абсолютна имитация, достойна за кошчето за боклук.

Като казвам, че знам какво е е–shop имам предвид, че в продължение на 6 (шест) години имах огромен собствен е-магазин с 12 главни раздела, с 5 подраздела, с по 10 - 50 конкретни позиции всеки, с кошничката, с бутона "поръчвам" и т.н. За съжаление, от финансова гледна точка, той не оправда своето съществуване - не можеше да си покрива разходите за нито една от 6-те години съществуване, както е с повечето е-магазини в интернет по света и особено в България.

Това е причината да не Ви предлагам такова решение, защото то финансово е непосилно даже за големи бизнес организации, а да не говорим за физически лица, като Вас.

Въпреки това, не е проблем, ако освен себе си, представлявате и мощна производствена или търговска фирма, с огромен стоков асортимент от стотици позиции, който при това е подходящ за интернет търговия, да Ви насоча към моите партньори, които имат готово решение за e–shop, с технология за динамично генериране на адресите, която е на над световното ниво в тази област. Разбира се, това е скъпа разработка, изискваща и скъпа последваща поддръжка.

Мога да Ви насоча и към други източници в интернет, които предлагат нещо подобно за по-сромните 400 - 600 лв начално вложение + договора за текущата поддръжка + текущите разходи за поддръжка на домейн, хост и релевантна интернет връзка (по-специална, не каквато имате за сърфиране в интернет - не всеки може да Ви я осигури).

Извън тези технически решения, поне що се отнася за България, все още остава нерешен въпроса за автоматичната система за разплащания (липсата на която обезсмисля изобщо разсъжденията за каквото и да е електронен магазин). Горещо се надявам, че ме разбирате какво казвам. Но ще се опитам да го кажа по по-разбираем начин -

Не е проблем да си поръчате и да Ви се направи e–shop, който обаче ще Ви струва доста скъпо и няма да Ви носи почти никакви реални доходи, т.е. и на Вас може да Ви се наложи да издържате 5 - 6 години една скъпа, хубава на вид играчка, без реална финансова полза.

Но даже да предположим, че си поръчате пълнофункционален е-магазин, от реномиран чуждестранен разработчик, снабден с перфектна разплащателна система, просто ще хлътните с няколко хиляди евро или долари повече, но не че магазина ще проработи. Защото той няма и начин да проработи.

Разплащателната система ще е направена, но тя ще е с чужди разплащателни средства, до които достъп имат все още единици българи, което означава, че ако в годината имате 1 - 2 поръчки от този магазин, пак ще е добре.

Тук няма да отварям дума за SEO, интернет маркетинг, e–mail маркетинг, вирусен маркетинг, блогинг и др. техники за популяризиране на Вашия магазин (които са доста преди обясненията какво е мишка и монитор, и на които определено не сте обърнали внимание), защото Вие споменахте, че сте от София, в смисъл, предполагам, че тези дейностти са Ви присъщи и обичайни от години насам. Дано.

А освен всичко това, не на последно място, е-магазина, с неговите раздели, подраздели и хиляди индивидуални позиции е присъщ на големи търговски организации, а не на физически лица като Вас.

Затова ние сме се ориентирали към прагматичен подход, именно според нуждите на нашите клиенти:

1. Малко хора (физически лица) в България имат собствена асортиментна листа по-дълга от 1 - 2 - 10 продукта и обикновено те не са търговски представители на друг производител (което още повече би свило маржа за техния доход),

2. Обикновено такъв вид хора имат някакъв собствен продукт - ръчно плетени пуловери, стикери, визитки, сувенири, счетоводни услуги, собствена поезия, книга, рецептурник ..., което означава, че целия доход ще си остава за тях, а не да го делят с доставчик, посредник...

3. Ключов момент от всеки опит за продажба в интернет е популярността (трафика) към търговското място - т.е. ако никой не знае за Вашия е-шоп, никой няма да го посещава. Като бизнес консултант с повече от 18 години практически опит, мога да Ви кажа, че това е проблем не само в интернет, а и извън него. Много хора си мислят, че като наемат помещение, оборудват го, заредят го със стока, + наем, ток, вода, интернет, СОТ, заплати, осигуровки ... и народа ще се втурне да купува от тях.

Много скоро те, за свой ужас, установяват, че хората минават, но не влизат, ако влязат - излизат, без покупка... Издържат така според спестяванията си - 2 - 3 месеца, шест, до най-много година и фалират. Особено сега, в условията на финансова криза.

Но когато и ако една такава търговска система е установена на вече популяризирано и посещаемо място в интернет (1000 - 1500 посещения дневно), като нашия адрес, например;
Когато Ви предоставяме реални и изпитани средства за незабавно популяризиране на Вашите продукти,
И когато текущите Ви разходи за такава система са нула,
Тогава и една продажба да имате годишно, тя пак си е печалба за Вас, защото нямате разходи (Печалбата = приходи - разходи).

Г-жо Р. Б., това са причините, поради които твърдя, че съм Ви предложил реално, подходящо за Вашия случай и лично проверено то мен в продължение на 9 години търговско решение за търговия в интернет, което може и в момента да Ви върши реална работа, даже ако нямате собствен продукт (а предлагате наши или чужди продукти). Но дали то ще продава, вече зависи от Вас. Ако спазвате точно инструкцията, заредите го по описания начин и т.н. - ще печелите.

Но ако непремено държите да имате скъпо украшение, което надали ще продава вместо Вас, това е друг въпрос, по който също мога да Ви съдействам. Клиента е Бог!

Но г-жо Р.Б., това е сериозно бизнес решение, по изпълнението на което се задвижват много и скъпи ресурси (в т.ч. човешки труд) и никой няма да Ви приеме насериозно, ако не заявите интереса си чрез сериозно техническо задание, авансово плащане и неотменим акредитив за остатъка.

Затова аз Ви предлагам да слезем на земята, да погледнем реалностите в очите и да се възползваме от това, с което разполагаме, което е проверено и което реално може да носи доход (ако това е, което Ви интересува).

Като бизнес консултант, на мен ми е съвестно да Ви предлагам скъпи, нефункционални за мащабите на България интернет играчки. Но ако това е изричното Ви желание, ще Ви окажа съдействие да осъществите мечтата си.

Между временно Ви препоръчвам да се възползвате от това, което имате, но не очаквайте то заработи от само себе си, без нужния труд от Ваша страна, според инструкциите ни, така както то работи и в момента и носи доходи и на други хора като Вас.

Оставам на линия за конкретни допълнителни въпроси по практическото приложение на тази реална и лично проверена технология за доходи от интернет.

Но ако интернет е Ваша мечта да се изявявате, има още реални начини това да става.

Освен получената технология, обърнете внимание и на нещо съвсем ново на този адрес:
http://rabota.123.st - това е възможност да печелите реални (проверени) доходи (в евро) от писане в интернет. Щом имате опит в интернет, надявам се, че не е необходимо да Ви убеждавам, че това и в момента се прави, при това тук, в България и то поне от 2007 г. насам.

Готов съм също да обсъдим и всякакви други проблеми, особено ако те касаят интернет, но и не само.

Поздрав!
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0983: Бизнесът с електронни книги.   Пет 18 Мар 2011, 15:52

Г-жа Ралица да потарси вината първо в себе си фирмата има телефони за консултация и като не и е било ясно да се е обадила и да си разясни нештата
Върнете се в началото Go down
Beca
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0983: Бизнесът с електронни книги.   Съб 02 Юли 2011, 06:10

DIMITRIA написа:
Г-жа Ралица да потарси вината първо в себе си фирмата има телефони за консултация и като не и е било ясно да се е обадила и да си разясни нештата


Според мен, на този форум му трябват повечко мнения като на г-жа Ралица. Доволни или недоволни, мненията ще предизвикат дискусия, ще се усети живец и присъствие на хора. И форумът няма да изглежда като недостъпен стенвестник.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0983: Бизнесът с електронни книги.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0983: Бизнесът с електронни книги.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Интернет работа - печелите надомно, онлайн.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create your own blog