Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.   Нед 17 Авг 2008, 02:41

Древен, таен японски метод за забогатяване
може да Ви направи богати, колкото и малко пари да имате в момента!!

Предлагам Ви ръководство 0124 за древен японски метод, който може да Ви помогне да се замогнете по правилния начин, колкото и малко пари да имате в момента. Японците го прилагат от векове, използвали са го и в годините след Втората световна война (когато са били изцяло опустошени - единствената страна в света, претърпяла две ядрени бомбардировки) и сега са най-големите инвеститори (хора с пари и богатство - богаташи, чорбаджии ...) в света!
Случайни работи няма! Научете метода и Вие! Повечето хора в България мечтаят да станат богати и този процес си го представят като да спечелят от тотото - вечерта си лягат бедни,
на сутринта се събуждат с шестицата, след което им остава само да решат как да похарчат спечеленото (и до вечерта пак да се върнат в изходното бедно положение). Представата е още по драстична - като да спечелиш от тотото шестица, но даже ... без да са пуснали фиш!

Разнообразието на тази представа се свежда до това, че ако не е тото, ще е бинго или някакъв вид неясен и мистичен „бизнес - удар“ ... Все още много хора се изказват и убедително твърдят, че ако имат пари, знаят как се прави бизнес? Всички тези хора грешат и това е твърде самонадяно от тяхна страна. Те си нямат представа за какво говорят (затова и говорят)! Нещо повече - те са опасни! Те са опасни за себе си, но особено за най-близките си хора - семейство, роднини...

Ако тези хора успеят по някакъв чудодеен начин (с магия) да се сдобият с парите, които им „ТРЯБВАТ“, единственото, което могат да направят с тях е ... да ги изхарчат за офиси, обзавеждане, кола, луксозни визитки, приеми ... и това е тяхната представа за
бизнеса. Нещо като вечен празник. А защо това е опасно? Защото пари с магия не се дават, а само срещу обезпечение и гаранции за връщане.
Но ако парите са безвъзвратно похарчени, как е възможно те да бъдат върнати?? А ако не бъдат върнати, кредиторът взема всичко. Е, какво остава тогава за едно такова семейство, в чийто дом са влезли кредиторите със съдия изпълнител? Истината е, че бизнес се прави не с пари или с много пари, а с УМ и с ВРЕМЕ! Затова американците от малки повтарят „Времето е пари!“, а в Япония неща са доста по различни.

Забогатяването там се разглежда като сериозна, закономерна дейност. Толкова сериозна, че никой не я оставя на случайността. Нещо повече, през вековете при тях се е оформила ясна и проста система за забогатяване, която само за последните няколко десетилетия е създала хиляди и хиляди милионери.

След Втората световна война, когато Япония е била напълно опустошена, японците дали по-широка гласност на тази древна и тайна система. Така все повече хора започнали да я прилагат и много скоро изградили наново своята страна, като за около 20 - 25 год. я превърнали в познатото ни световно икономическо чудо.
Сега и Вие имате шанса да се възползвате от
Японския метод за забогатяване.
Направете го сега!
Цена на ръководство 0124:  8,68 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: N: 0122 - НАЙ-ВАЖНАТА ТАЙНА НА БОГАТИТЕ   Нед 17 Авг 2008, 02:46

Коя е най-важната тайна на богатите
и как да се възползвате от нея
още днес?
13,93 лв

Тази разработка може да си поръчате и самостоятелно, извън пакета с подаръци към Базова програма № 0058. Как става това ще разберете на този адрес
https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: N: 0130 - ДЕСЕТ ПРАВИЛА НА БОГАТИТЕ   Нед 17 Авг 2008, 02:49

10 правила на богатите -
10 начина да слагате повече пари
в джоба си още от днес!
6,52 лв

Тази разработка може да си поръчате и самостоятелно, извън пакета с подаръци към Базова програма № 0058. Как става това ще разберете на този адрес
https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: N: 0555 - ПРОИЗХОД НА БОГАТСТВОТО   Нед 17 Авг 2008, 02:57

Произход на богатството
или как човек може да си "набере” пари
в кошницата
и най-важното - откъде?
6,89 лв

Тази разработка може да си поръчате и самостоятелно, извън пакета с подаръци към Базова програма № 0058. Как става това ще разберете на този адрес
https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
Богомил
ГостПисанеЗаглавие: Правила за богатство - Ясно намерение   Вто 27 Авг 2013, 22:56

Без ясно намерение е много трудно човек да постигне богатство. Защо? Защото в ежедневието си всеки човек се среща и сблъсква със всевъзможни ситуации, проблеми, срещи. Постоянно се разсейва със всевъзможни фактори от околната среда и от своето обкръжение - семейство, приятели, колеги, общество, телевизии, интернет и т.н. Поради тази причина е много лесно да се загуби ясния поглед върху иначе добрите ни намерения. Особено пагубно е съмнението. Уж имаме ясно намерение да правим нещо за своето забогатяваме, но гледаме по телевизията, че ако правим точно това, следвали еди-какви си фатални последици и веднага се отказваме. Всеки човек е различен, в т.ч. и особено журналистите. А последните са склонни към отразяването и даже към изфабрикуването на сензации, които в общия случай са доста далеч от истината.
Например, ако имате намерение да постигнете богатство чрез работа в интернет, не гледайте телевизии. Мини се не мине ден и те отново ще Ви стресират с поредната измама в мрежата. Човек ще си помисли, че интернет е създаден специално в него да се правят измами. Всъщност истината е малко по-друга - интернет е конкурентна медийна среда, която от година на година и даже от ден на ден измества все повече традиционните медии като вестници, телевизии, радиа. И това е естествена тяхна реакция да плашат хората, че в интернет ги дебнат всевъзможни мошенници отвсякъде, с идеята хората по-малко да посещават интернет и повече да висят пред телевизорите с втръсналите реклами, които се повтарят и повтарят през 5 - 10 минути като за малоумни - едно и също, едно и също по стотици и хиляди пъти.
Та нямате ясно намерение за своето богатство, много е лесно да бъдете разколтаковани и всякакви смущения и пречки. Даже в определени моменти ще Ви се струва,, като че ли някой нарочно се стреми да Ви попречи. Затова предприемете мерки и като ще забогатявате, бъдете устойчиви и имунизиране срещу всеки, който ще Ви разубеждава и убеждава, че не бива да го правите.
Върнете се в началото Go down
lamb98t7
ГостПисанеЗаглавие: Правило за подсъзнателното убеждение за богатство   Пет 27 Сеп 2013, 13:28

Както и във всичко останало, така и за състоянието на богатство, човек постига това, за което той е лично убеден, че може да постигне, а не това, което е способен да постигне. Нашите постижения са отражение на нашите мисли и на подсъзнателното ни убеждение.
Едно е да искаш, друго е да знаеш, трето е да можеш ... Това правило показва, че на практика всеки може да забогатее, стига да успее сам себе си да убеди, че е способен да го постигне. Това, разбира се не става изведнъж, а постепено, с малки стъпки. Затова другото правило е да се поставя една голяма финансова цел, а тя да се разбива на малки последователни стъпки.
-----------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
oamb-485
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.   Сря 09 Окт 2013, 02:13

Всяко богатство е въпрос на две неща:
1. Късмет или съдба 9предопределеност№ и
2. Технология на натрупване и съхранявате.
Може да се добави и още едно, междинно нещо - психологическата нагласа.
Върнете се в началото Go down
blamb-fg
ГостПисанеЗаглавие: Правило на честността при създаване на богатство   Пет 11 Окт 2013, 13:27

Ако сме решили да създадем богатство, трябва да имаме предвид, че правилото за честността е основополагащо. Всички наши дела и мисли се завръщат към нас като бумеранг. Затова е просто - създавайте богатство, основавайки се на честността, изключвайки измамата. Тогава, създаденото от Вас ще се намира на твърда основа.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
bolamb78
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли желание за богатство или само си мечтаете?   Сря 16 Окт 2013, 21:35

Много хора поначало мразят парите, а се чудят защо не могат да забогатеят. Вие, за себе си, сигурни ли сте, че имате желание за богатство? Това желание силно ли е? Готови ли сте да се откажете от други удобства в живота и да се посветите на своето забогатяване.

Например, много американски милионери са известни с това, че никога не си почиват, работейки и в почивните дни и никога не са ходили в отпуск, да се изтягат 15 или 20 дни на плаж край море. Човек получава това, което действително иска. Много хора само си мечтаят за богатство, но подсъзнателно се боят от него и не предприемат стъпки, които водят към неговото натрупване.
А като разберат, че за да забогатеят трябва да се работи и то много здраво, понякога без отпуски и почивки, в продължение на години и десетилетия, разочароват се и се отказват от богатство и започват да правят други неща, които нямат общо със забогатяването.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
b1olamf
ГостПисанеЗаглавие: Създаването на богатство Ваша цел ли е?   Нед 20 Окт 2013, 14:48

С други думи, имате ли цел да създадете богатство и какво искате да бъде то? Знаете ли къде искате да отидете? Ако си поставите цели, колкото е възможно по-конкретни към параметрите на Вашето богатство, това ще Ви помогне да фокусирате усилията си в тяхното постигане, да промените приоритетите в живота си с оглед постигането на тези цели.

Фокусирането е едно от условията за постигане на успех, в случая - забогатяването. Но помнете, че не е възможно да получите, ако не дадете. Богатството не е самоцел. Трябва да го заслужите със съответстващия му труд и полза към обществото. Тогава то ще Ви даде толкова, колкото му поискате. Срещу полза.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.   Чет 24 Окт 2013, 13:23

Ясно намерение е нужно за постигане на всяка цел, в т.ч. и на богатство. Определете ясно какви са Вашите намерения и каква е крайната Ви цел. Тогава Вие ще знаете точно къде отивате.

След това се фокусирайте върху постигане на своята цел и се движете в нужната посока. Ако нямате ясна крайна цел, пак ще се движите, но хаотично и по-точно ще тъпчете на едно и също място, а от това богатство не се постига.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bo.Iter2
ГостПисанеЗаглавие: Всяко богатство изисква упоритост.   Пон 28 Окт 2013, 17:38

Всяко богатство изисква упоритост
Създаването на всяко богатство изисква спазването на определена упоритост и настойчивост, а също и целеустременост. Ако „вятъра Ви вее на бял кон“ както си иска, едва ли ще сте в състояние на постигнете забогатяване. Емоции, мързел, инертност - са пагубни за всяко богатство.

Така може да прокарате целия си живот в оправдания, че нямате време или възможности да се позамогнете, и в този смисъл има много примери и то навсякъде около Вас. За да постигнете целите си за богатство, е необходимо да проявите известна упоритост, но и почтеност - срещу повече ползи за обществото - повече пари.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bo.Vya87
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли вяра, че ще забогатеете?   Чет 31 Окт 2013, 22:46

Има едно важно правило при натрупването на богатство и то е вярата в себе си и в собствените възможности. Едва ли ще станете богати, ако не вярвате в тази възможност. Как може да познаете по недвусмислен начин дали вярвате или невярвате? Съвсем просто е: ако при всяка възможност за доходи и печелене на пари първата Ви работа е да започнете да обяснявате защо тя не може да бъде реализирана и защо от това нищо няма да излезе - абсолютно сигурно е, че не вярвате. С безверие до никъде не се стига и това е абсолютно доказано. Но така постъпват около 96% от хората. И обратно, ако основното Ви занимание, както се казва - ден и нощ, е да търсите начини за да забогатеете, то няма начин да не постигнете напредък.
Това не означава, че ще успеете да реализирате 100% от идеите. За да бъде открит точния състав на жичката за електрическите крушки се наложило да се проведат над 5000 проби и експерименти в продължение на повече от 10 години. Същото и с Вашето забогатяване - в 96 от 100 случая на идеи за доход, при които постъпвате позитивно, ще се проваляте. Но така или иначе, рано или късно ще попаднете на онези 4 възможности, които ще Ви позлатят.  Един известен американец, забогатял от своята рецепта за печени пилешки бутчета на 67 години, след като я продал на една известна верига за заведения за хранене.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bojidar9
ГостПисанеЗаглавие: Богатство без планиране - не може   Чет 07 Ное 2013, 22:49

Особено японците са много твърди в това отношение - според тях е невъзможно да се постигне богатство без нужното предварително планиране. Затова си направете списък на това, което смятате да правите за постигане на успех. Запишете в цифри какво точно ще означава за Вас „успех“ и се организирайте така, че стъпка по стъпка да се доближавате до състоянието на богатство, според своите рабирания.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bojana_23uydf
ГостПисанеЗаглавие: Знания и богатство   Сря 13 Ное 2013, 23:22

Много често натрупването на богатство е свързано със специфични знания, които най-често се придобиват извън училище и нямат нищо общо с него. В тази връзка е добре да се отбележи, че много от милионерите по света, нямат кой знае какво образование, даже някои по различни причини са го прекъснали и въпреки това, натрупват истинско състояние, оставайки истински „неграмотни“ и то през най-активната са фаза от своя живот. Така че, знания за богатство може да получите, но определено не и от Вашата учителка в училище или от преподавателя Ви в университета. Разбира се, те също имат своята специфична роля в живота на хората, но за да забогатеете заложете на ползата за обществото. Постарайте се да вършите нещо полезно за колкото е възможно повече хора - нещо просто и полезно. Като например - вафла трепац, футбулен мач, сладолед убиец, помада без която неможем и др.п. Надявам се да схващате идеята. И след като вече сте установили своя масово полезен и нужен продукт, остава хората да научат за него - колкото по-мащабно, толкова повече ще забогатеете.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bogdan_Ten.456
ГостПисанеЗаглавие: Богатите осъществяват контрол върху своите разходи.   Сря 20 Ное 2013, 17:51

Един от ключовите фактори за натрупване на богатство е умението да се осъществява контрол върху разходите. Фактически всеки човек получава през живота си определени приходи (заплата, възнаграждение, дивиденти и т.н.), но ако изхарчва без остатък своите приходи, независимо колко големи са те, в крайна сметка няма как да забогатее.

Богатство е не да получите еднократно голяма сума (печалба от тото) и след това скоропостижно да я изхарчите. Богатство е винаги да харчите по-малко пари от приходите си (да се простирате според чергата си) и спестеното да запазвате и инвестирате по такъв начин, че то да Ви носи още приходи.

Богат е не този, който има камара пари, а този, който може да си живее чудесно с това, което има, без да изпитва притеснения за насъщния.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Bobev_Tank.456
ГостПисанеЗаглавие: Богатство и благотворителност   Сря 27 Ное 2013, 17:59

Богатство без проява на благотворителност, не може да трае дълго. Споделяйте своето богатство с нуждаещите си и в своето подсъзнание ще усетите, че Вие живеете в достатък и изобилие и това действително ще бъде точно така.

Делейки това, което имате (в т.ч. и своето богатство) с нуждаещите се, Вие полагате грижи за своето бъдеще.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kalinaka_Locv.9rj8
ГостПисанеЗаглавие: Животът на кредит не е богатство.   Нед 08 Дек 2013, 23:35

Един от основните проблеми по пътя към постигане на богаство представляват заетите преди това кредити, заеми и натрупаните дългове. Без тяхното окончателно решаване изобщо е несъстоятелно да се говори за каквото и да е богатство, още по-малко може да се говори за такова, основаващо се на вещи и услуги, получени на кредит, по който предстои погасяване на лихви и главници, понякога в продължение на години или даже десетилетия.

Животът на кредит няма нищо общо с състоянието на богатство и такъв живот не е никак лесен - да си постоянно от угрозата на кредитори, е доста далеч от представата за спокоен и заможен живот. По-скоро,у с времето такъв живот може само да се усложнява до полна невъзможност човек да си обслужва дълговете. Дали това е Вашата представа за богатство?
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kiten_Dobr.3ev
ГостПисанеЗаглавие: Кредитните карти не са богатство, а бедност.   Вто 17 Дек 2013, 14:51

Често човек си дава обещания като „Аз имам кредитна карта, но няма да я ползвам. Пазя я само в случай на нужда и кризисна ситуация, когато спешно ще ми потрябват пари.“ Всъщност, това е самоизмама и пристрастеност към решаване на лични проблеми с пари. Не всички и даже далеч не всички проблеми се решават с пари.

Така че наличието на кредитна карта в джоба Ви означава само едно - че сте пристрастени към харченето, а точно това е противоположното на богатство. Няма начин да забогатеете, ако изхарчвате всеки лев, който припечелвате. Вярно е, че всеки човек има нужда от това или онова, но с нужди не се забогатява, освен ако не наследите богат роднина или случайно спечелите от тотото.

Но е доказано, че точно такива случайни и неочаквани „богатства“ са и най-краткотрайни - от 3 до 6 месеца и свършват там, откъдето са се появили - в небъдното. Следователно, ако искате да забогатеете, не трябва да имате или поддържате никакви дългове, още по-малко - кредитни карти.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
KOlyo_Dimo.03v
ГостПисанеЗаглавие: Изберете кредит, дългове или богатство!   Съб 28 Дек 2013, 14:17

Притежаването на кредитна карта е сериозен психологически проблем и препятствие към натрупването на богатство. Самата дума кредит е обратното на богатство. Първата Ви задача, ако сте решили да забогатявате е да се избавите от минусите - от кредитите и задълженията.

Понятието „кредитен богаташ“ е несъстоятелно - няма начин да си богат, ако дължиш пари и трябва да ги връщаш. Целта на забогатяването е не да сте под психологически натиск на дълга, а да сте свободен човек, независим от финансови проблеми. Няма как да сте „свободен“ а да дължите пари.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kalin_Bone.9dev
ГостПисанеЗаглавие: Богати ли сте с кредитна карта?   Пон 13 Яну 2014, 14:40

Притежаването на кредитна карта е обратното на това човек да е богат. Защо? Защото ако Ви хрумне, че се нуждаете от нещо, Вие имате пари под ръка в кредитната си карта, които може да използвате незабавно, щом пожелаете, и естествено Вие ще се възползвате от тази възможност и ще направите своята покупка с пари, взети на кредит, при това с възможно най-тежката и неизгодна лихва.

При това положение, даже милионер да сте, плащате скъпо и прескъпо за всяка вещ, вместо да инвестирате загубените по този начин пари и те да Ви носят не лихви и дългове, а приходи и то за много години напред.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Donka_Kole.jufg7va
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли кредитна карта в джоба си?   Съб 25 Яну 2014, 00:35

Наличието на кредитна карта в джоба ни е сигурен признак, че скоро няма да се наредим сред състава на богатите или поне - на заможните хора. Защо? Защото кредитката е изкушение, което ни дава мнима „свобода“.

Например, отиваме в магазин, за да закупим някаква техника - да речем телевизор и си правите сметка да се ограничите до 500 лв. влизате в магазина и започвате да оглеждате буквално стотици модели, които Ви гледат отвсякъде, от хубави - по-хубави и всесто на 500, очите Ви залепват на модел за 750 лв. Ако носехте със себе си 500 лв в брой, нямаше да има проблем.

Скоро щяхте да отрезвеете и да си купите телевизор за 500 лв. Но когато кредитната карта е в джоба и лимита й не е проблем, така вече е значително по-лесно да задлъжнеете със 150 лв отгоре, над планираното. И с кредитна карта в джоба, това се случва почти ежедневно.Така че, докато имате такава, забравете, че ще спестите пари, ще ги заделите, ще ги инвестирате и ще живете от приходите им.

Вместо това, сега ще има да връщате едни доста скъпи кредитни пари, което не е богатство, а кредит и има склонност да се задълбочава като проблем. Това не бива да се случва. Затова има един прост съвет - откажете се изцяло от кредитната карта в джоба си, и това доста ще подобри живота Ви.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kenan_Kan.9087fev
ГостПисанеЗаглавие: Кредитните карти са пречка пред забогатяването Ви.   Вто 04 Фев 2014, 17:59

Многобройните аргументи против използването на кредитни карти, не означават, че не трябва да притежавате такива. Напротив, в много случаи, особено ако имате активност в интернет, те могат да са Ви от полза, но обърнете внимание - на за да харчите от тях пари на кредит с убийствена лихва, а за да получавате чрез тях пари.

Т.е. полезни са за обратното - не за харчене, а за получаване на плащания, възнаграждения, хонорари. Като удобството е, че като получите пари по тях, винаги може да ги изтеглите илипоне част от тях от най-близкия банкомат 9тук също внимавайте какви такси ви таксуват за тегленето - има банкомати, от които може да теглите безплатно, но има и такива, които ще Ви таксуват доста солено, особено ако теглите често, но малки суми).

Но все пак, за да си спестите всякакви изкушения, най-добре е да ползвате само дебитни карти, а не кредитни. Днес дебитните карти са почти толкова функционални, колкото и кредитните. Но все пак, проблема не е в картата, а в настройката Ви да харчите, вместо да инвестирате за доход.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Bebo_Blag.897ov
ГостПисанеЗаглавие: Лесно ли е да се забогатява.   Пет 14 Фев 2014, 13:57

Лесно е да се говори за правила и за тайни за забогатяване, но когато човек се изправи лице в лице с финансовите проблеми и нуждата от пари, не е лесно да се „забогатява“. Затова богатите хора са малко, а бедните много. Ако беше лесно, щеше да е обратното. Но все пак правилото е, че човек трябва да води разумен живот, като има стремеж към спестовност и инвестиране на спестеното, за да му носи то допълнителни доходи и в случаи на нужда, да го облекчава финансово.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zanko_Fill.8907ev
ГостПисанеЗаглавие: Съвет първи за забогатяване.   Вто 25 Фев 2014, 23:52

Повечето хора едва ли мислят за забогатяване, при положение, че имат затруднение да обслужват текущите си сметки. Но рано или късно кризата ще поотпусне хватката си и тогава трябва да сме готови за възстановяване. Така че, първия съвет към хората, които имат стремеж сами да се справят баланса на своите приходи и разходи и да го наклонят в положителна посока, е - излезте от кредитната яма и повече никога не влизайте в нея.

Вземането на кредит по никакъв начин не решава Вашите проблеми, а само и единствено ги усложнява с ненужна допълнителна лихва и такси, които никак не са малки - често се случва хора да установят, че са взели кредит за 500 - 600 лв, а имат да връщат - 2 - 3 хиляди. Така тези хора определено имат принос за забогатяването, но не за своето, а за нечие чуждо такова.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Katya_Bone.6756va
ГостПисанеЗаглавие: Възможно ли е богатство на кредит?   Пон 10 Мар 2014, 23:11

Вземането на кредит е нещо доста риксовано по отношение желанието Ви за забогатяване. Поне докато не сте си изяснили добре правилата, по които работят парите и окгато ще имате положителен опит в това направление, е добре да избягвате вземането на кредит. Особено - потребителски. Научете се какво е необходимо да направите, че като вземете кредитни пари, те да започнат сами да Ви възвръщат разходите по кредитирането - лихви и главници.

Например, с получените пари си закупувате офис и след това го отдавате под наем така, с наема да сте в състояние да покривате ежемесечните погасителни вноски, съставени от главница и лихва, съгласно погасителния план. Само така ще сте купили актив. Ако това не става или чрез покупката си възвръщате само една част от вноските, тогава сте си купили пасив, както и да се оправдавате за това.

Във всички случаи, богатите не правят така. Те знаят и могат с кредитни пари да купуват активи и да печелят от това, увеличавайки своето богатство. Докато и Вие не се научите да го правите, избягвайте всякакви форми на кредитиране. В противен случай, просто продавате своето бъдеще и Ви очакват доста тежки дни.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kopan._Strez.90867ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.   Пон 24 Мар 2014, 21:46

За да се измъкнете от затворения кръг на финансовата зависимост от кредити и особено на кредитните карти, е нужно да предприемите редица настойчиви мерки. Преди всичко направете преценка на своята финансова ситуация, в която се намирате в момента, особено ако берете душа под планина от нарастващи дългове, от която лесно се стига до черната дупка на безпаричието. Защото не е изключено да установите, че една голяма част от доходите Ви отиват за покриване на лихви. За известно време товам може да остане скрит проблем, но в първия момент на недостиг на пари, няма как да не забележите, че значителна часто отива за лихви. Осъзнаването на този проблем е първата стъпка към мерките за изкореняване на кредитната задлъжнялост.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Дакро23т
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.   Сря 20 Май 2015, 00:23

Редовното спестяване и умелото инвестиране е тайната на пасивните доходи, които може да си осигурите за години напред, стига да знаете технологията и организацията на тази дейност.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0124 - Древен, таен японски метод за богатство.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Печелете пари от инвестиции - без работа и труд.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте безплатен блог