Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай   Нед 01 Юни 2008, 21:42

Може ли да изкарвате до 10 000 $ само за 15 - 20 дни?
Може с помощта на ръководство № 0486 за директна търговия с Китай, без да се налага да пътувате до там, през Интернет. Все пак е нужно определено време и проверено ръководство, за да се специализирате добре в правилните процедури.

Ако работите с или имате достъп до компютър и до Интернет, има точно определен начини подробно описан в ръководството начин, само за 2 - 3 седмици, работейки по около 1 - 3 часа дневно, да изкарвате до 10 000 US$ (десет хиляди долара) от пряка търговия с Китай. Ще повторя: до 10 000 US$ за 2 - 3 седмици чрез Интернет.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега анти-кризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!

Сигурно досега не сте чували за подобна възможност за лични доходи? но интересното в случая е през Интернет може да избегнете посредниците и така целия доход остава за Вас. Трябва само да знаете как! Затова започвайте веднага! Заслужава си!

Отзив № 160.
"Благодаря Ви за коректността,
за уважението и за отговорността ви
към хората, които се обръщат към Вас!"
Недка В., Павликени.

И в този случай ще ви изпратя точна, ясна, проста, проверена и практически осъществима инструкция за действие, така както аз я приложих от началото до края. Като предварително трябва да Ви кажа, че тази дейност няма нищо общо с MLM и др. подобни верижни схеми и пирамиди, разхождащи се из интернет от години. Напротив, става дума за съвсем реална арбитражна търговска дейност през интернет. Четете нататък. Това си е просто вид реална работа, която вие МОЖЕ да извършите стига да разполагате с:
1) Компютър;
2) Интернет;
3) Нашето ръководство 0486;
4) и около 1 - 3 часа време дневно за работа.

А сега малко коментар:

Ръководство 0486 е от раздела на самостоятелните дейности, които може да осъществявате, следвайки нашите указания. Обръщам Ви внимание, че посочения по-горе възможен доход действително е постижим за 2 - 3 седмици, но определено не бива да очаквате, че това ще са първите три седмици. Необходимо е определено време за да разучите метода, да усвоите процедурите, да придобиете опит и рутина, да се специализирате съгласно инструкцията ни и тогава вече да разчитате на редовни и постоянни доходи.

1. След като се запознаете с описаните от мен техники ще ви е необходим определен период от време за тяхното усвояване и превръщането им в рутинни операции.

2. Осъществяването на самостоятелни АРБИТРАЖНИ търговски операции в интернет изисква сравнително добро ползване на английски език и считам, че това се подразбира, щом говорим за международна дейност, но за всеки случай - изрично го
споменавам, за да избегнем изненадите.

3. Добрият досегашен опит с интернет - регистрация в сайтове, кореспонденция по електронната поща, отсяване на предложения, съставяне на оферти и осъществяване на търговски запитвания, също е необходима предпоставка за по-бърз напредък.

Висшия пилотаж в тази, а и във всяка друга дейност, особено в интернет, се постига с по-продължителна, повторна работа в интернет (вижте как децата овладяват
по-високите нива на една игра - чрез многократно повторение).

4. Освен боравенето с Интернет, ще са Ви необходими и някои други конкретни умения и знания, към които насочвам в самата разработка, но за които Ви давам и проверените от мен лесно начини за изпълнение.


Ето и конкретното мнение на наш клиент за дейността:

„Здравейте, Тази разработка 0486 е направо върха. Всичко е така ясно и подробно обяснено, че просто нямам думи, за да я похваля. Браво на вас. Аз имам едната от посочените литератури, а и уча точно такива работи в момента и лека по-лека всичко ми се изяснява. Сега малко съм зает заради някакви рехабилитации (след катастрофа), но веднъж да се окаже, че всичко е наред, се залавям за работа. Благодаря отново и ще се радвам да продължавате да ме информирате за новите разработки.

Поздрави.
Станислав М. София“

Писмото се пази в архива на Агенцията.

Арбитражните търговски операции имат голям потенциал за доходи, но изискват
- да владеете добре себе си (т.е. да Ви се работи),
- да ползвате добре интернет,
- да се справяте сносно с английски език, поне писмено и четимо,
- да се специализирате тясно, в едно направление
и да го изучите из основи за да ... пробиете. И тогава един единствен вид такива операции може да ви носи буквално доходи за милиони и то за години напред, особено ако сте предприемчив човек, вече развивате собствен, самостоятелна дейност и имате амбициите да я разширявате и развивате.

Действайте! Сега е момента! Вече излизаме от кризата. А има и ред други фундаментални причини, които го благоприятстват и правят перспективна.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!


Последната промяна е направена от надомно на Вто 09 Юли 2013, 00:21; мнението е било променяно общо 8 пъти
Върнете се в началото Go down
Цветелина Матева Первазов
ПисанеЗаглавие: Доходи с помощта на интернет:   Чет 12 Фев 2009, 17:13

Много искам тази работа, но нямам възможност за толкома голяма такса. Бих ви платила двойна, след като спечеля първите си пари от тази работа, ако сте съгласни.

ОТГОВОР:
1. Това не е работа, а много сериозен и доходен бизнес.
2. Съгласен съм да направим съвместен партньрски бизнес. Напишете Вашия бизнес план с необходимите приложения (препоръки, мотивация, съучастие ...) и ми го пратете. До 1 седмица ще Ви отговоря.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Ръководство за пари от интернет работа:   Нед 22 Фев 2009, 19:55

Здравейте,
Аз съм заинтересуван от предложението ви, но таксата не е по възможностите ми в момента. Не може ли да започна някак и като пристигнат доходите ми да ви платя таксата?

ОТГОВОР:
Това, за което питате е дали може да ползвате кредит. Кредитирането е специфична дейност, с много особености, за която специално са лицензирани редица финансови институции. Ние нямаме такъв лиценз. За радост, нашите такси далеч не са високи, така че винаги е възможно да намерите финансиране, стига да сте напълно убедени, че точно това е Програма, с която имате желанието да се справяте. Ако имате тази убеденост, финансирането на таксата не би следвало да е пречка.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
MGM
ПисанеЗаглавие: Доходи от интернет:   Пет 08 Май 2009, 18:35

След като получа указанията за работа някакви други разходи във връзка с дейността ще бъдат ли необходими/като изключим PC и Интернет/?

ОТГОВОР:
Предполагам, че ще имате и много други разходи
- храна
- облекло
- ток
- телефон ....

Ако развивате дейността като чист арбитраж, не би следвало да имате други разходи.
Но ако извършвате внос за своя сметка, с цел цялата печалба да остава за Вас - цената на стоката, транспорт, мито, ддс, митническа такса, съхранение, транспорт при разнасянето.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
ilianich
ПисанеЗаглавие: Добра възвръщаемост от работа в интернет:   Пон 11 Май 2009, 23:26

Ок, разбирам идеята за всичко това.Таксата е наистина висока и мисля,че бих я платила, но не съм съвсем сигурна дали ще има пълна възвръщаемост.И дали има гаранция за това.Искам да знам дали ще има пълна възвръщаемост за похарчените от мен 132.50лв и дали наистина ще спечеля 10000$ за три седмици.Ако е така с радост ще заплатя таксата.Бих искала да ми отогожорите на запитването.

ОТГОВОР:
Таксата вече не е такава. Във връзка с кризата имаме значителна редукция.

Това за гаранцията не го разбрах - моля да поясните. В условията на световна финансова и икономическа криза, каква точно гаранция очаквате, от кого и конкретно за какво?
Когато учихте 12 години в училища, там каква гаранция Ви дадоха и за какво. И ако сега тази гаранция не е в ред, какво следва и кой е виновен?

Добре, да видим какви гаранции можем да Ви дадем ние, сега:
1. 14 години богат консултантски опит. В това число, не сме прекъсвали
дейността си и много по-кризисни за България години, отколкото сега - 1995 - 96 - 97 тод.
2. Незабавно изпълнение на поръчката Ви.
3. Допълнително съдействие при възникване на въпроси или неясноти.
Пък и ако малко се разтърсите из този форум, ще намерите не 1 или два,
а стотици положителни отзиви на наши досегашни клиенти -
надяваме се след време и Вие да сте сред тях.

Има многобройни примери за това, как от един и същи продукт или услуга,
едни хора печелят, други се провалят. Това от кого зависи и кой дава
тази гаранция? Според мен останалите гаранции зависят от Вас -
сериозно отношение, отговорност, желание за работа и изява,
предприемчивост, деловитост, стегнатост, организираност,
настойчивост - ето това са качествата на преуспяващите.
Ако имате тези качества, да започваме!
Ние сме сериозни и оказваме съдействие на всеки,
който иска да се изяви и да напредне.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
bubi

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай   Пет 17 Юли 2009, 17:59

Значи аз имам тази разработка но не ми е ясно как да ги намеря клиентите погледнах сайтовете които са в книжката и намерих хиляди продукти с които мога да почна бизнес та не ми е много ясно как да си намеря клиентите. В сайтовете за обяви не съм много сигурна че някой ще прояви интерес понеже тези продукти могат да се намерят и по магазините.

ОТГОВОР:
В инструкциите е описан подробно един конкретен пример с модни мъжки вратовръзки. Следвайте тази схема за работа и влезте по описания там начин, именно с магазините - директно, а не чрез сайтове за обяви.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
alfonso107
ПисанеЗаглавие: Доходи от интернет:   Съб 25 Юли 2009, 11:22

Искама да ви попитам какво значи Арбитражните търговска операция?

ОТГОВОР: Нещо като дерижиране, без да се включвате с преки разходи по закупуване, застраховане, транспорт, складиране, данъци, мита, такси... Само деригент.

Какво имате впредвид да се владее добре Интернет като и как?

ОТГОВОР: Умение да се регистрирате в различни сайтове, да търсите необходимата Ви информация в тях, да четете оферти, да правите оферти, задания, запитвания, сравнително добре да ползвате английски език за да разбирате офертите и да може да съставяте грамотни отговори и запитвания.

Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
Петър
ПисанеЗаглавие: Реакция   Вто 04 Авг 2009, 22:31

bubi написа:
Значи аз имам тази разработка, но не ми е ясно как да ги намеря клиентите погледнах сайтовете,които са в книжката, и намерих хиляди продукти, с които мога да почна бизнес, та не ми е много ясно как да си намеря клиентите. В сайтовете за обяви не съм много сигурна, че някой ще прояви интерес, понеже тези продукти могат да се намерят и по магазините.
Надомните доходи са една илюзия.Първоначално се представят някакви утопични приходи, които граничат с въображението на един обезверен човек, който е влязъл тук ,за да потърси изход от финансовото си положение, и в такъв момент той е твърде податлив на подобни спекулации.За такъв човек 10000 долара са някаква енигма, но целта е само да платиш съответната сума,до тогава ти се представя един прекрасен свят, в който един обезверен човек би повярвал, и би заработила фабриката за илюзии, както е казал един от българските президенти, но след това вече идва истинската реалност, след като си платил съответната сума, разбираш, че покрай получаването на тези приходи се появяват доста условия, които бързо връщат човека в реалността, за това и всички подобни опити на някои потребители, като по някакъв начин да обвържат титуляра биват грубо отхвърляни, а и когато започваш работа ти не си плащаш договора, така че целта е да заплатиш тази сума.Това мнение е твърде реакционно на фона на активната пропаганда на администраторите, но то е илюстрация на реалността в надомните доходи, те не са нищо друго освен една илюзия, която храни много хора.Само по себе си това е измама, но замаскирана с законодателни рамки и повярвайте те не са единствените, които се издържат от спекула.

ОТГОВОР:
Според проучване на вестник Стандарт 500000 души в България работят и заработват РЕАЛНИ доходи нодамно. Начините да се прави това са хиляди. Ето част от тях (въпросът е защо Вие не сте сред тях, като е по-важен отговора):
управител на е-магазин
оператор на e–shop
оператор пощенски заявки
директен маркетинг
Продаване на плетени пуловери
плетене
гоблени
шевици
агенциии за запознанвства
фитнес треньор
шейпинг
валеолог
застрахователен агент
рекламен агент
дистрибутор
кореспондентски клуб
самиздат
производство на разсад
организатор на балове и тържества
такси диспечер
градски куриер диспечер
ергономист
надомна забавачница
служба по посрещанията
частен паркинг
мъже под наем - за ремонти и поправки по домовете
антиквариат
надомно образование
анкетьор
ламиниране на документи
йога учители
преводачи
учители по чужди езици
диагностика на аурата
нумеролог
частни дедективи
консултанти по сигурността
икебана
бонсай
енергиен консултант
учител по китара
учител по пиано
арбитражни търговски операции
програмисти
администратори на сайтове
адмистратори на форуми
модератори на форуми
афилиейт програми - има съобщения за заработки до 100000 долара месечно!
представители
клик маркетинг
автомобилни инструктори
леене на куршум
леене на восък
гримьор
маникюрист
директен маркетинг
килимарство
бродиране
художествена обработка на кост
художествена обработка на корени
грънчарство
декораторство
бъчварство
пчеларство
фотография
цинкография
графици
лютиери
дегустатори
трудов консултант
надомен добив на злато
рекламни визитки
финансов консултант
журналистика
фирмени бланки и пликове
сборник билкови рецепти
сборник готварски рецепти
сборник с рецепти за разкрасяване
сборник с рецепти за дома
сборник с рецепти за градинарство
CD - визитки
изработване на менюта за заведения
фризьор на кучета
солариум
ремонт на телевизори
сервиз за компютри
радиестезия
дипломни и курсови работи
компютърни пейзажи
компютърни графики
ценова агенция
рамки за картини, гоблени, снимки, репродукции
картини по поръчка
мозайки от дърво
шиене на вратовръзки
калъфки за GSM-и
зареждане на запалки
безплатно тото
производство на кулинарни картички
аутосорсинг - възстановяване на стари фотографии
компютърна диагностика на здравето
целофанови торбички
производство на каскети
производство на бейзболни шапки
производство на летни сламени шапки
производство на дамски шапки
производство на колани
производство на чехли, терлици и вълнени чорапи
производство на лечебни чорапи
производство на чанти
визитки за 15 минути
ирисова диагностика
съставител на реклами
модни шивачи
кошничари, плетени столчета, масички, шапки .....
обущари
калоферска дантела
дърворезба
национални кукли
дърводелство
икони
кожени дрехи
пачуърк
моделиерство
дизайнерство на облекло
дрехи за домашни любимци
иконопис
форекс - валутен трейдър
борсов трейдър
борсов спекулант
инвеститор
рентиер
художник
писател
поети (и в поп-фолка)
учители - уроци по български език, математика, биология, физика, история, химия
счетоводители - фирмено счетоводство, осигурителни каси, консултации, данъчни съвети
консултанти - в хиляди области
гадатели - във вестници, сайтове, телевизии
дописник на свободна практика
масаж - западен, източен, точков, дистанционен, китайски, тайландски,
компаньони/ки - има ги по патентния закон
бижутери - злато, сребро, скъпоценни камъни, перли
низане на мъниста
медалисти
гравьори
шапкари
препариране
билкари
екстрасенси
чакръкчии
информационни брокери
архитекти - ръчно и с CAD системи
проектанти
инженери - електро, машинни, ДВГ, строителни, водно строителство, морско строителство
нумизмати
колекционери - някои доста заможни от това
ковачи (худ.)
илюстратори
коректори
редактори
хроникьори
мемоаристи
сувенири - национални кукли, бронзови бебешки обувки,
тотеми
калиграфи
кожени подвързии
спирални подвързии
кожари
детегледачи
домашни помощници
гледане на възрастни хора
водопроводчици
ел. техници
паркет - редене, циклене
почистване на домове
коминочистачи
зидане на камини
аранжьори
интериор
сценаристи
композитори
музиканти
визитки
машинопис
стикери
етикети
компютърен набор
компютърен дизайн
некролози
рабат карти
покани
честитки
експерти в различни области
цветари
пойни птички
рибки
здравери
лечители
фаянсаджии
ламперии
запознанства - сайтове, форуми ...
частни читалища
клуб за кореспонденция
импресарии - музиканти, певци, спортисти, актьори
планински водачи
гидове
селски туризъм
семейни хотели
хотели за кучета
частни музеи
коледари
кукери
механи
дегустатори
гинеколози
акушери
психотерапевти
лекари
преводачи
административни услуги
адвокати
производство на компост
производство на биогаз
отглеждане на зайци в кафези
- пилета
- носачки
- червеи
- охлюви
- буби
надомни издатели - особено в мини тиражи
автомонтьори
ремонт на велосипеди
ремонт на тоалетни казанчета
ремонт на бойлери
ключари
златари
технолози
ситопечат
тампонен печат
производство на печати
изчисляване на биоритми и био-ритмо-съвместимост между партньори
подаръчни торбички
татуировки
бартер клуб
частна детска градина
радиестезия
арт-галерии
ножари
леене на куршум - изненадващо голям пазар
бродиране
компютърна бродерия
обличане на копчета
поставяне на капси
фризьор - бръснар
производство на играчки
скулптура
рисуване
производство на подправки
изготвяне на адресници
апликации
некролози
туристически справочници
рентиерство
производство на закуски
сладкарство
култивирани печурки - в мазето например
Илюстрации за приказки и др. произведения
Скициране на къщи
Продажба на карикатури за вестници и списания
Пътуващ, уличен художник в курортите
Силуетист
Скициране на портрети
Боди арт (по плажовете)
Калиграфия
Калиграфски визитки
Рисуване на комикси
Карикатури на политици
Стенописи
Декоративни пана
Декори за театъра и представления
Поздравителни картички
Керемидени рисунки
Керамични рамки за снимки
Маслени портрети от снимки
Рисунки върху порцелан
Рисунки върху текстил
Икони върху дърво
Интериорни рисунки
Портрети на известни хора
Бюстове на богаташи
Вътрешен дизайн
Дизайн за производители
Патентни специалисти
Митнически специалисти
Дизайн на витрини
Фирмени плакати
Фирмено лого и знаци
Рисуване на детски стаи
Художествен консултант
Мобилна галерия
Галерия
Учител по рисуване
Експерт по художествено изкуство
Реставратор
Копист
Празнични украси
Платна за рисуване
Ръчно изработена хартия за рисуване
Пирография върху дърво
Други кукли
Декоративно бронзиране на предмети
Мозайки от разноцветни камъчета
Илюстрации на човешкото тяло
Илюстрации на анатомични органи
Илюстрации за енциклопедии -
Илюстрации за учебници
Книжки за оцметяване
Илюстрации за приказки
Рисуване върху нокти
Оформление на календари
Снимки за паметници
Рисуване на мандали и янтри
Военни плакати
пуканки
печени кестени
варена царевица
печени ядки - топли
печен слънчоглед за запалянковци
казанлъшки понички
къщички за животни
кошнички за подаръци по големи празници
агроконсултант
бизнес консултант
озеленител
книги втора ръка
галантерия
направи си сам - рецепти и ноу-хау
съставител на текстове за поздравителни картички
монтаж на климатици
ремонт на хладилници
ремонт на телефони
отливане на гипсови орнаменти
рекламна агенция
гледане на възрастни хора
видео заснемане
надомно почистване
съставител на родословно дърво
пиърсинг
фокусник
клоунади
попълване на данъчни декларации
карикатурист
наглеждане на имоти при отсъствие на стопанина
разнасяне на рекламни листовки
пазарене по поръчка
социален патронаж
макраме
съставител на уникални системи за тотото
автостоп диспечер
приказки за деца по телефона
изделия от ракита
морски сувенири
бижутерия от нескъпоценни материали
грижи за домашни любимци в отсъствие на стопаните
термотрансферен печат
ювенология
джобна държава
виртуални светове
компютърни игри
придружители на възрастни хора
придружители на деца
гаражни разпродажби
моден консултант
Върнете се в началото Go down
nikolai
ПисанеЗаглавие: 0486 Възможни ли са доходи от интернет?   Пон 10 Авг 2009, 18:13

Kak da se sdobiya s rykovodstvoto smisyl osven takasa kakvo drugo trybva da se napravi

ОТГОВОР:
Цена на това ръководство: 139,26 лв - а сега антикризисно само за 49,26 лв
Побързайте и си го поръчайте, оттук сега!
Върнете се в началото Go down
10000
ГостПисанеЗаглавие: Как да спечеля 10000 лв?   Чет 05 Сеп 2013, 13:03

Често виждам на този форум хора да задават въпроса „Как да спечеля 10000 лв?“ и ми се иска да вярвам, че под това не разбират нещо като печалба от тотото, а овъзмездяване за реална и полезна за обществото дейност на принципа „Дай, за да получиш“. Всъщност, това е начина да се спечелят 1000, 10000 или повече лева или друг вид пари - да предоставим полза за обществото от каквато то има нужда.

Казано с други думи „Намери потребност и я удовлетвори.“ Ако изключим подаръците на съдбата - печалба от тотото, брак по сметка, наследство от богат чичо и др. п., остава полезната за обществото работа, като предоставянето на нужна услуга (фриэьорство, масаж, ремонти в къщи и др.) или производството на продукт, стока, машина, земеделска продукция.

За радост, на този форум има много такива предложения, повечето от които са подходящи за надомна работа. И фактически всяка оферта тук дава отговор на въпроса „как да спечеля 10000 лв?“. Остава да отделите нужното време, за да се запознаете с предложенията (понеже са много), да вникнете в тяхното съдържание и знаейки себе си, да се насочите към възможно най-подходящите за себе си.
Върнете се в началото Go down
Spinat89
ГостПисанеЗаглавие: Надомна работа за пари от 10000   Вто 10 Сеп 2013, 13:44

Дали има надомна работа, с помощта на която да си осигуряваме приходи от 10000 и повече лева? Съгласно официални съобщения на Националната агенция по приходите, на много места в България има частни лица, които декларират и плащат в брой или по сметка данъци, които съотвестват на доходи от няколко милиона годишно.

И от година на година тези хора се увеличават. Обикновенно те са свързани с осъществяването на финансови или търговско посреднически услуги. Например, за да реализирате производство на някакво текстилно или трикотажно изделие ще са Ви нужни доста усилия, нерви и пари - наемане или построяване на цехове (с всичките им разрешителни), доставката на доста скъпо оборудване, за което се плащат много пари.

Осигуряване на необходимата технология за работа с това оборудване. Скъпи дизайнерски услуги за проектиране на изделието и скъпи манекени за представянето му на изложби. Скъпо платени шивачи и технически персонал, които може да се обединят в синдикати и да претендират за по-добри условия на труд и по-високи заплати и т.н. и т.н.

От друга страна, всичко това не е необходимо да го правите и да поемате такива огромни рискове за влагания от Вас капитал, защото просто с чукването на няколко клавиша в интернет, може да си осигурите доставка на нужните Ви трикотажни изделия директно от тясно специализирани производители в Китай, Индия, Индонезия и на всичкото отгоре - на изключително конкурентна цена.

Какво Ви трябва за да постигнете тази надомна работа за пари от 10000 лв месечно и повече? Добро ръководство за незабавно стартиране, проверено предварително стъпка по стъпка и подробно описани процедури, така че без излишно лутане, още от първия път да сте на правилните места и да правите нещата в правилния ред. Това може да научите от ръководство 0486 - вижте по-горе. Възползвайте се.
Върнете се в началото Go down
lydakrav
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай   Съб 02 Ное 2013, 04:37

Това е пълна измама...

Отговор:
Реалността, в която живеем днес е до такава степен очернена и изопачена, че хората, в оправдание на мързела си, са готови гръмогласно да наричат черното бяло. Факт е, че 90% от дрехите в търговската мрежа в България са с произход Китай. Абсолютно сигурно е, че по този начин се изкарват не 10000, а милиони в долари, евро и левове, всеки месец. А технологията за работа по ръководство 0486 е стъпка по стъпка проверено с реални доставки, на реални стоки от Китай, кадо детайлно са описани всички стъпки - намиране на производители, осъществяване на контакти, договаряне на цени и условия за доставка, поръчка, получаване на стоката, освобождаване от митница. Който иска - са справя, който не иска - хленчи.
Върнете се в началото Go down
rabotta56
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай   Вто 19 Май 2015, 14:54

Директната търговия с Китай може да се осъществява само с помощта на един компютър и връзка с интернет. Това ще Ви позволи да зареждате магазини със стоки на много изгодни цени.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0486 - За директна търговия с Китай
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Интернет работа - печелите надомно, онлайн.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Sosblog