Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Чет 01 Май 2008, 05:19

003 - Правило № 3. Инвестирайте.
Спасението от бедността е много просто.
Нарича се "Валутен борд”.
Но не национален, а личен, семеен.

Валутният борд означава нещо много просто -
"Всеки да се простира според чергата си”.
Т.е. не може по НИКАКЪВ ПОВОД! да харчите през месеца повече пари отколкото получавате.

Разходите Ви винаги трябва да са по-малко от приходите.

Човек знае и 2 и 200. Има хора по планетата, които преживяват и с 8 долара на година (в Бангладеш, например), а има и такива, на които и 200000 на месец не им стигат, вземат кредити, затъват в дългове и фалират. Така че винаги е възможно да ограничите разходите си в рамките на това, което получавате. ВИНАГИ!

За домашно си направете един Халваджийски тефтер за месеца - дал Кольо, взел Кольо.
И това е първата стъпка към борда.

Втората стъпка е дисциплината - не съществува никаква причина, поради която да се налага да похарчите за месеца повече пари отколкото сте получили!
НИКАКВА!

На това му се вика «оздравяване на икономиката», а в случая - на семейните или личните финанси.

Въпросът обаче е: “Какво да правите със спестените пари??”
И както вече знаете, отговора е: “Инвестирайте!”

Или както се казва:
„Ако имаш 2 парички, дай едната за хляб, а другата инвестирай така, че и утре да имаш 2 парички!“
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Съб 17 Май 2008, 19:31

Кои са заблудите по пътя към успешно инвестиране? Една от основните заблуди при инвестиране е, че то може да проработи на случаен принцип, с късмет и без достатъчно подготовка. Затова колкото по рано отстраните тази заблуда от себе си, толкова по-малко разочарования за своите пари ще преживеете.

Всяко инвестиране е систематичен метод на работа с пазарите и винаги трябва да чувствате твърда почва под краката си, като се стремите да изучавате все по-задълбочено процеса за управление на своите инвестиции в условията на различните пазари.

Ръководство № 1350
за ефективно инвестиране:
Бабка пенсионерка става милионерка
на 83 години, само за 8 години!!!
като прилага 11 железни правила за инвестицииЦена на ръководство 1350: 15,14 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Бабка пенсионерка става милионерка на 83 години, само за 8 години!!! следвайки проста собствена система от 11 железни правила, работейки по 2 - 3 часа! годишно (не е грешка), като преди това цял живот е била бедна домакиня, едва свърз-ваща двата края - никога не е работила, отраснала е в бедно семейство, без специал-но образование. А сега чете лекции! Нейната система ще помогне и на Вас!

Самотна, типична германка пенсионерка - Ингеборг Моотц, следвайки прости, но строги правила, неотклонно се движи към своята цел - да стане милионерка в евро. Тя е на 83 г., живее в малкото градче Гесен, в малко жилище, обзаведено със старомодни мебели, а по стените е окачила пожълтели снимки на починали или разотишли се роднини - идеален портрет на бедна, стара жена, ако самотната, неука пенсионерка, само за 8 години, не бе успяла да заработи половин милион евро (1 млн. марки).

Днес тя е доста популярна в Германия. Написала е книга, чете лекции, раздава интервюта и учи пенсионерите как да „заработват“ истински пари. Ще научи и Вас! Възползвайте се! Знанието е могъща сила, особено в процеса на инвестиране на пари!

Моля, обърнете внимание, че тази тема не представлява инвестиционна консултация, нито прави конкретни препоръки за инвестиране в конкретни финансови инструменти. Дали ще влагате пари или не, си остава Ваше и само Ваше крайно решение. А тук може да намерите само съвети, съображения и примери, които ще Ви помогнат да изградите свое собствено разбиране за механизмите на инвестиране.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!


Последната промяна е направена от надомно на Нед 08 Май 2011, 16:42; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
Ламбов
ПисанеЗаглавие: За какво става дума?   Пет 22 Авг 2008, 13:02

Zdraveite, interesuvam se za programa 1350, za kakva rabota to4no stava vapros?

ОТГОВОР:
В посочената от вас разработка, разказваме случая на една пенсионерка, която цял живот не е работила нищо, не е имала някакво специално образование или особени умения, но в напреднала възраст (след като съпруга й починал и обстоятелствата я принудили) намира начин, само за 8 години да стане милионерка.

Даваме изчерпателна информация за методите (11-те железни правила) за инвестиране, които използва, по начин, по който и Вие бихте могли да ги приложите, с цел да постигнете същия ефект. Но в никакъв случай не искам да оставате с впечатление, че това е "работа", като например - прекопаването на лозе - с изморяване, изпотяване...
Всъщност, нейната "работа" се свежда до 2 - 3 часа размисли на правилни теми, за година! Да, да! "Работи" 2 - 3 часа, след това цяла година си гледа живота (ходела основно на екскурзии) и след една година ... пак работи 2 - 3 часа. : ))
Цена на ръководство 1350: 15,14 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
cvitan
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Съб 12 Юни 2010, 19:08

Здравейте, тази програма 1350 има ли нещо общо с форекс търговия?

ОТГОВОР:
Не. Форекс търговията (валутната търговия или казано на народен език - чейнджа) изисква доста повече ангажимент и интелект. Но все пак става дума за интелегентни инвестиции, по действени процедури, които са в същото време достатъчно прости, за да ги усвои даже бабка - пенсионерка.
Върнете се в началото Go down
ediedi
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Вто 10 Авг 2010, 17:31

Здравейте! Мога ли да ви попитам, щом така лесно се става милионер, Вие станахте ли?!?И ако сте станали защо са тия такси? Май се досещам, ако някой забогатее това ще е този, който получава записи от наивници, които за съжаление дал Господ!

ОТГОВОР:
Във Вашия въпрос има една уловка - думата "лесно". Ние никъде не твърдим, че "толкова лесно се става милионер". В случая става дума за реален случай с Ингеборг Моотц, случай, който се обсъжда по доста инвестиционни форуми. И нашето предложение е да Ви запознаем с този подход. А дали Вие ще го използвате и до каква степен, зависи от Вас. Но с манталитета, които имате, Вие и на Уорън Бъфет ще кажете, че не е милионер.

Ще Ви открия една тайна: Милионерите са хора, които дават отговори, а не задават въпроси. Само това да научите (напълно безплатно) може да Ви е от полза за милионерството. Но от опит знам, че едва ли ще го научите.

Иначе ние сме бизнес консултанти. По Вашата логика, като консултираме един хлебозавод, след това трябва да станем милионери от производството на хляб (защото с производството на хляб действително се превъртат милиони). След това, като консултираме и мелницата, трябва да станем и мелничари - милионери. и т.н. Казано сериозно, милиони могат да се изкарват по хиляди начини, но това не зависи от продукта, а от предприемача.

Например, производството на безалкохолни напитки. Съвсем определено от безалкохолно се печелят милиарди (но не като се пие, а като се произвежда) и това явно си личи по рекламите. Но от друга страна, аз познавам производители на безалкохолно в България, в т.ч. и такива които работеха по лиценз с най-известните марки в света и фалираха преди много години.

И накрая искам да Ви напомня, че на този форум обсъждаме какви са начините да се заработват доходи, а не обратното - кои са начините човек да се провали. Ако имате рационални и позитивни виждания, заповядайте. Ако не спазвате правилата на форума, достъпът Ви до него ще бъде прекратен. Възползвайте се от ръководство 1350, така както го правят милиони инвеститори по света.
Върнете се в началото Go down
ediedi
ПисанеЗаглавие: Надомни инвестиции   Сря 11 Авг 2010, 17:11

Здравейте отново!
Благодаря Ви за изчерпателния отговор. Във връзка с това, искам да Ви напомня за твърде многото izmami в нашата страна и че е абсолютно логично човек да не се доверява сляпо на всеки. Уважавам работата Ви и желанието Ви да помагате със съвети на начинащи бизнесмени, но фрапантните предложения ме смутиха. Освен, че се обсъждат мнения, но и за съвети се искат и пари.

Да, всеки труд се заплаща, но услугата трябва да е реална и коректна, а аз смятам, че в тези сайтове не всичко е ОК. Съжалявам ако с нещо съм Ви засегнала и моля за извинение, но нали за това са форумите - всеки да изказва мнение. Желая Ви приятна и спорта работа!

ОТГОВОР:
За разлика от всички оставали форуми, този не е "за това". Ако прочетете встъпителното писмо, при регистрацията си, там това изрично и специално е подчертано. Тук ние обсъждаме само РЕАЛНИ предложения и възможности за решаване на въпроса с доходите и то преди всичко - в надомни условия. Всякакви други мнения (кой ни пречи и кой е виновен) - по другите форуми.

Тук не изискваме от Вас "сляпо" доверие. Именно затова сме направили форум, за да споделяме, дискутираме. Над 2500 публикации + изключително подробни описания, това не е "на сляпо". Никъде няма да намерите по-открита информация. А по отношение на надомните доходи, това е и уникална информация.

На никого не "искаме пари"! Ние имаме бизнес оферти според Търговския закон. Ние предлагаме услуги и всяка услуга е детайлно описана и + това може допълнително да бъде коментирана и дискутирана (тук, на форума). Ако Ви интересуват нашите услуги и сте съгласен с финансовите условия по тях, Вие решавате дали да се възползвате, като поемате ангажимента да платите за услугата си. "Искат пари" рекетьорите, подкупните чиновници... Ние предлагаме услуги, а в огромен масив информация коментираме съвсем безплатно.

Всички наши услуги, предложени на този форум и свързаните с него съпътстващи сайтове са "реални и коректни". Ако имате конкретни въпроси, поставете ги където им е мястото и ще Ви отговорим до пълно изясняване.

Нито едно от нашите предложения не е "фрапантно". Всяка възможност е съвсем реална и ние лично сме я проверявали, тествали, проучвали, понякога с години и предлагаме съвсем практически, постъпкови решения, които нямат нищо общо с професорски теории и предположения как би било в Лондон или другаде по света. Ние сме реални, български бизнес консултанти с огромен ПРАКТИЧЕСКИ опит - прочетете представянето ни.

Цена на ръководство 1350: 15,14 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Инвестиране.   Чет 30 Дек 2010, 03:06

Инвестирането е лесния начин да се печелят пари без да се изгърбвате от работа. Например, срочен депозит в банка. Ще Ви отнеме 5 - 10 минути за да го откриете и толкова след една година, за да си изтеглите лихвата от него. Инвестирането, обаче, е подходящо само за умни, уравновесени и финансово грамотни хора.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво съдържа инвестиционния проект (Sadarjanie na investicionen proekt)?   Пон 15 Авг 2011, 12:03

Инвестиционните проекти предопределят в голяма степен успеха на бизнеса, тъй като от тяхното качество и пълнота зависи получаването на желаното финансиране. Ето защо е необходимо предприемачите да изграждат и придобиват умения в тази насока, добре да познават правилните процедури и действия, свързани с разработването, изпълнението и оценката на инвестиционен проект (ИП).

Всички ИП са съставени от различни елементи, чието съдържание и съставни части се определят по време на фазата на формулиране на проекта и тълкуване на заданието. Някои от тези елементи като:

Още за съдържанието на инвестиционния проект четете тук:
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Какво знаем за финансовите пазари (Finansovi pazari)?   Вто 23 Авг 2011, 19:55

Финансовите пазари са неотменима част от пазарната икономика. При цикъла стоки – пари – стоки във фазата пари се развиват своеобразни парични отношения.Като основна единица на капиталовия пазар, акцията е ценна книга, която от гледна точка на акционерното дружество материализира част от неговия капитал. От гледна точка на акционера, акцията материализира неговите права и задължения, като съсобственик на дружеството. Още подробности за финансовите пазари четете тук >>>
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Как се печели от инвестиране в договорен фонд (Investirane v dogovoren fond - kak se pecheli)?   Пет 16 Сеп 2011, 14:04

В развитите капиталови пазари милиони хора инвестират спестяванията си в договорни фондове, за да постигнат своите финансови цели. Договорният фонд е взаимна инвестиция, направена от голяма група хора.Ето как работи:
когато купувате дялове на договорен фонд всъщност
влагате парите си заедно с други хора, които имат същите инвестиционни
намерения. Инвестиционен експерт, наречен портфолио мениджър, управлява
средствата на всички инвеститори.
Още за това как се печели от инвестиране в договорен фонд >>>
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Инвестициите и свързания с тях риск.   Нед 19 Фев 2012, 22:59


Осъществяването на определени инвестиции винаги е свързано с поемането
на определен премерен риск и всъщност винаги това е проблема при тях -
какви рискове могат да се поемат и дали те се покриват в достатъчна
степен от очаквания доход.

Иначе инвестициите са неотменима част от пазарната икономика, но се
различават доста от кредитирането по това, че за кредита има точно
определен погасителен план за главиницата и за начислените лихви в
уговорените срокове, независимо дали проекта е печеливш. Още за инвестициите и свързания с тях риск тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
loteria
ПисанеЗаглавие: Трябва ли Ви инвестиционен посредник?   Нед 10 Ное 2013, 17:27

Една от първите препоръки, която ще чуете по отношение на инвестирането е, че в своите инвестиционни решения трябва да се доверявате на експертите в тази област. Хммм! Ако това беше вярно, защо от 5 години целия свят е във финансова криза? Защо фалираха огромни финансови институции, които са бъкани с експерти?

И какви експерти са това, ако 100 годишната им фирма фалира? Да се залага на „експерт“ при инвестиране на собствените Ви трудно спечелени пари, е доста рисковано и всъщност - една от най-рискованите стъпки в инвестиционния процес. По-добре се доверете на своя здрав разум и си спестете сложните нищо незначещи увъртания и терминология, само и само да получат своя хонорар от Вас, без никаква гаранция, че и Вие ще получите нещо в замяна (четете дребния шрифт, най-отдолу и най-отзад в договора им - така е записаво „никаква гаранция“, „на собствен риск“. Е, тогава за какво Ви е инвестиционен посредник?
Върнете се в началото Go down
Ivano_Dra.265
ГостПисанеЗаглавие: Продължителната перспектива при инвестиране.   Пет 15 Ное 2013, 03:14

Често при инвестиране могат да започнат да Ви раздуват за продължителната перспектива пред Вашата инвестиция - какво би станало след 10 години, след 25 години, след 50 години. А след 100 години ... Т.н. продължителна перспектива и е ход за замазване на очите Ви. След толкова дълго време всичке ще сме мъртви. Не се ловете какво би станало с Вашата инвестиция след 50 години. Просто ги пратете ...
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Internor_789Ivan9
ГостПисанеЗаглавие: Инвестиране за финансова свобода   Съб 23 Ное 2013, 14:08

Усвояването на тънкостите на инвестиране е задължително за всеки осъзнат човек, който е решил самостоятелно направи необходимите стъпки към финансова свобода, вместо да разчита на същото с помощта на стачки или други безперспективни инструменти, като заплати, трудови възнаграждения и т.п. Но първата стъпка в тази посока е осъзнаването.
Да осъзнаете, че финансова свобода е възможна, че такава стъпка е осъществима и че Вие сте в състояние да я направите. Докато живеете с грешната представа, че някой друг (работодател, синдикати, правителство, Народно събрание...) „трябва“ да се грижи за Вашите доходи,такава стъпка е невъзможна. Правилно инвестиране е Вашето решение.
-----------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Svoboda_Stef.346
ГостПисанеЗаглавие: Параметри на инвестиране   Вто 03 Дек 2013, 14:55

Втората стъпка към постигане на финансова свобода е да определим параметрите на инвестиране - кога именно ще се почувстваме свободни, изписано в цифри. Какъв капитал трябва да владеем и какъв пасивен доход да получаваме от него всеки месец. Как точно да стане това?

Какво да е неговото разпределение? Как да се защититим против рискове? Колкото сме по-конкретни в параметрите на своето инвестиране, толкова по-ясно ще виждаме очертанията на своята финансова свобода.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ivo_Posed.2jf
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Чет 12 Дек 2013, 02:53

Когато имате заделени пари за инвестиране, не позволявайте за това да научат разни инвестиционни посредници. Ако не знаете какво друго да правите с парите, просто ги сложете на срочен банков депозит и спокойно се оглеждайте за нещо по-добро. Даже и да не намерите, парите Ви са на сигурно място, гарантирано то държавата и поне е сигурно, че няма да ги загубите. Дадете ли ги в ръцете на инвестиционен посредник, все едно е да загубите спокойния си сън. Само прочетете клаузите с дребен шрифт, че ако нещо се обърка, отговорността си е изцяло Ваша. А ако не се обърка, те за какво са Ви.
Върнете се в началото Go down
foreks2
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Съб 21 Дек 2013, 13:44

Когато осъществявате инвестиция, е необходимо да определите своите цели:

  • - какъв ще бъде размера на инвестицията;
  • - каква ще бъде очакваната доходност от нея;
  • - за какъв период от време я правите;
  • - какво развитие предвиждате.

За всяка своя инвестиция трябва да си водите писмен отчет - кога е направена, номер на договора, дата, място, как се развива във времето и т.н. Ако не водите записи, това означава, че вършите случайни неща и нямате цели. Такива инвестиции са обречени рано или късно да ги похарчите за някоя належаща нужда.
-----------------
© 2013 -2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ivelin_parazo.s78drt6
ГостПисанеЗаглавие: Поучете се и се пазете при инвестиране на собствени пари.   Сря 08 Яну 2014, 17:11

Неотменима стъпка в усвояване изкуството на инвестиране е да се запознаете и да усвоите успешните похвати и стъпки на други преуспели инвеститори, за предпочитане - милионери. Избягвайте от далеч съветите на всякакъв род анализатори, посредници, съветници.

Правилото е, че ако те знаеха какво правят, щяха да го прилагат и използват за себе си, инвестициите им щяха да растат с ускорен тем и нямаше да се налага да предлагат платени услуги в областта на инвестирането. Междувпрочем, това е сигурен критерий, че човека отсреща не е наясно със законите на парите, ако започне да Ви дава съвети или Ви предлага инвестиционни консултации.

В договорите на такива „консултанти“ винаги има клаузи с много дребен шрифт и в тях е казана истината за тях - „не поемаме отговорност, ако нещата се объркат“.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Radko_Kan.89fg6ev
ГостПисанеЗаглавие: Инвестиране с Робърт Кийосаки   Пет 17 Яну 2014, 18:57

Американецът с хавайски корени Робърт Кийосаки е един от най-известните и проникновени инвеститори в света. Хубавото е, че той не крие уменията си и широки ги споделя с други хора, посредством множеството свои книги и разработки. Ако смятате инвестирането да е Ваше основно занимание, добре е внимателно да се запознаете с неговите препоръки и концепции.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Основен принцип при инвестиране   Сря 29 Яну 2014, 13:54

Основен принцип в инвестирането е парите да се влагат в сделки, които след това ще Ви носят капитални доходи.

Например, ако похарчите 1000 лв за екскурзия до Дубай, ще се върнете без тях, т.е. те са безвъзвратно загубени. Но ако същите 1000 лв ги вложите благоразумно в двойно гарантиран от даржавата банков депозит, те ще започната да Ви носят всяка година по 5 - 6% доход, при това по принципа на сложната лихва, което означава, че след всяка следваща година, дохода Ви ще се увеличава и нараства - както е казал Айнщайн - осмото чудо на света.

Е, това е идеята на богатите, да разположите колкото е възможно повече такива 1000 лв инвестиции, колкото е възможно по-рано в живота си, за да ги ползвате колкото е възможно повече години за напред. Остава да се направи, без да си търсим оправдания.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kamen_Donk.04ov
ГостПисанеЗаглавие: Капиталов доход при инвестиране.   Пет 07 Фев 2014, 22:50

Основен смисъл на дейностите по инвестиране е да се съдадат сделки с капитален доход, т.е. вложенията на пари да започнат да носят периодична възвръщаемост. Най-елементарния пример за това, ако все още не сте решили в какво по.сериозно да инвестирате, е да вложите парите си на срочен банков депозит срещу възможно най-доблра лихвена възвръщаемост.

При това, разбира се, трябва да отчитате факта, че че всички депозити на български и европейски граждани в наши и европейски банки са гарантирани изцяло от държавата, стига да са в размер до 100000 евро. По този начин ще сте спокойни за своите пари, а това ще Ви предостави достатъчно време да се огледате и да потърсите достатъчно изгодни сделки за инвестиране, с цел осигуряването на капиталов доход.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Pepa_Ivan0.76va
ГостПисанеЗаглавие: Пасивен доход от инвестиране вакции.   Нед 16 Фев 2014, 19:20

Един от популярните начини да инвестирате свои свободни парични средства е като с тях закупувате по определена финансова схема пакет от акции, отговарящи на определени условия, както е описано подробно в „ръководство 1350“- вижте по-горе. И това е добър начин да си осигурите пасивен доход от инвестиране в ценни книжа.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Panco_Donch.765ev
ГостПисанеЗаглавие: Пасивен доход от активна инвестиция.   Вто 04 Мар 2014, 14:53

Когато вече имате изградена една система за инвестиции, която сте обмислили и защитили от евентуалнибъдещи проблеми, остава Ви само да увеличавате чрез добавяне размера на инвестицията и оттам да увеличавате размера на периодичната възвръщаемост (отдаването на капитала). По този начин си осигурявате и гарантирате пасивен доход (без да се убивате с работа) от активен капитал - парите работят за Вас, а не Вие да работите за пари.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
ani iхх
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Чет 06 Мар 2014, 13:32

-------- Оригинално писмо --------
Преди години исках да ми изпратите за Баба Милионерка..и получих рекламни материали и много тънка книжка със статия за бабата..и искахте втора такса и тн..и тук ли е така?
От: ani iххх
Относно: Ръководство N: 1350 за инвестиции.
Изпратено на: Сряда, 2011, Май 25 10:23:01 EEST

ОТГОВОР:
На 10.07.2008 г. сте получили Инструкция № 1350 - за 11-те жележни правила за инвестиране на фондовата борса. Тази година няколкократно изнесоха информация от НАП, че има доста хора, които като физичиски лица са декларирали доход от по няколко милиона лева. И че основно те работят в областта на инвестиции, акции, борси. Те го правят по същите правила, които сме Ви изпратили още през 2008 г.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ivelen_Danc.876eb
ГостПисанеЗаглавие: Инвеститор (investor)   Нед 16 Мар 2014, 16:31

Инвеститор (от англ. investor – вложител), е юридическо или физическо лице, осъществяващо инвестиции, чийто източник на средствата са собствени пари, заемни средства или привлечени средства под формата на финансови ресурси, имущество, интелектуална собственост и др.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ivan_Inj.56ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Пет 04 Апр 2014, 17:05

Правейки инвестиции, много хора бъркат понятията и намесват разни теории. Например, някой завършва бизнес школа и там изучават някаква „Теория на ефективния пазар“, която гласи, че никой не може постоянно да превъзхожда пазара, поради което няма смисъл и да опитва. Целта на инвестициите не е да проверяваме теории, а да си осигурим гарантиран приход. Как? Влагаме свободните си пари в срочен банков депозит с 6% годишна лихва и така получаваме двойна гаранция - имаме договор с банката, а освен това и държавата по закон ни гарантира сумите по депозити до 100000 лв. Къде е проблема в тази ситуация? В алчността. Доста пишман инвеститори не ги устройва 6% годишно и търсят 6% дневно. И така стават белите с техните „инвестиции“.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Идо-Ган4а6
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   Сря 20 Май 2015, 00:07

Инвестициите в акции е изцяло надомна дейност с помощта на интернет. Те могат да Ви носят два източника на доходи, стига да сте наясно кои от тях и как да ги подбирате. Има няколко железни инвестиционни правила, които е добре да знаете и разбирате.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 1350 - Бабка става милионерка с разумно инвестиране на своите пари, само за 8 години (преди кризата)!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Печелете пари от инвестиции - без работа и труд.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Un forum gratuit | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте своя блог