Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Надомна работа за хора на словото (учители, филолози, журналисти), допълнителни доходи от писане на теми

Go down 
АвторСъобщение
stan3311

stan3311


ПисанеЗаглавие: Надомна работа за хора на словото (учители, филолози, журналисти), допълнителни доходи от писане на теми   Съб 04 Юни 2016, 04:53

№ 77472/0058 Надомна работа за хора на словото (учители, филолози, журналисти), допълнителни доходи от писане на теми


Идеалният начин да печелите допълнителни доходи с надомна работа, особено ако сте учител, филолог, журналист и други подобни професии, е да се научите как да го правите за себе си, без посредник или работодател - като самонаето лице. 


Т.е. не да разчитате да Ви наеме някой работодател и да Ви плаща заплата, а да работите самостоятелно - за себе си (например, като самонаето лице) и по този начин целия доход да остава изцяло за Вас. 


И другото, което е важно в случая - на каква тема да пишете, така че написаното да е продаваемо, как точно да пишете и след като вече сте го написали и оформили, как да го продавате директно, без посредник, на територията на цялата страна, без да се налага да пътувате - от къщи, по метода на пощенските заявки.

„Вашата брошура я получаваме повече от 10 години.
Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма
да имате нищо против да работим заедно.“
Мария Ц., Плевен


Всичко казано до тук може да Ви го осигури ръководство 0058, в което

Ви разкривам малко известен, но детайлно проверен начин да печелите надомно до 6900 - 38000 лв/год., в извън работното си време, при това законно, от собствен информационен продукт (написаното от Вас), който да продавате като топъл хляб на клиенти от цялата страна, без да се налага да пътувате, без да напускате удобствата на своя дом и сигурността на досегашната си работа.

Цена на ръководство 0058, за незабавно започване: 
356,86 лв - а сега анти-кризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, тук!

За повече подробности или справки може да звъните на 0888/428240 или 042/639239, но само във времето от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч., в дните от понеделник до петък.

ОЧЕВИДНО Е, че когато си осигурите стабилни, гарантирани и самостоятелни (независими) доходи, никога повече няма да зависите от уволнения, съкращения, капризи на бездарни началници и други от този род. Идеалният начин това да се случи е тази:

МАЛКО ИЗВЕСТНА ПРОГРАМА 0058: Не бих казал, че има специална конспирация да я пазим от Вас, но факта, че до този момент Вие все още не сте се възползвали от нея, доказва, че нещо в нея действително е тайно, прикрито, неизвестно.

ДОСТЪП: Но сега, когато Вие вече четете тази информация, съвсем определено сме на път да преодолеем липсващото и в рамките само на няколко дни да получите пълен достъп до МЕТОДА. Нещо повече - ще останете възхитени от простотата и ефективността му. Той Ви дава всичко необходимо, което не Ви е достигало до този момент, за да си отдъхнете от притесненията и да тръгнете в правилната посока + нашето съдействие.

ПРОГРАМАТА е особено подходяща у нас, поради високото ниво на начетеност на българина. Тя е прекрасен начин и Вие сега да осребрите постигнатата степен на реално образование и професионални знания, при това, без да нарушавате закона за лоялност към досегашния си работодател, но и без да го напускате - за по-голяма Ваша сигурност, осигурявайки си едновременно два източника на доходи. 

ПРЕДЛАГАМ Ви подробно, постъпково ръководство 0058 за една от най-проверените и съобразени с условията в България методи за създаване на втори, директен постоянен поток от доходи за Вас. Разкривам Ви в детайли (точно, последователно и достъпно) всички подробностите за незабавно започване, бърз напредък и ускорен растеж, гарантиращи стабилен допълнителен доход за Вас и семейството Ви. 

„Ползвал съм ваши разработки. 
Доволен съм.“
Петко А., Варна

Но ето за какво конкретно става дума:

1) Разкривам Ви възможност и перспектива, които най-пълно подхождат на Вашето конкретно образование, талант и интереси, а от хоби най-сладко се печели.

2) Помагам Ви да създадете, стъпка по стъпка, свой индивидуализиран, ценен и уникален информационно - интелектуален продукт с много висока пазарна стойност.

3) Давам Ви изпитани, достъпни и продуктивни за условията у нас методи и средства за да се свържете с достатъчно платежоспособни клиенти, които с удоволствие ще го купуват от Вас, за да печелите законно истински пари и то сега, а не след години.

4) Съдействам Ви да разширите дейността си до процъфтяващ авторитетен бизнес, годен и за безвъзмездно Европейско финансиране.

Всъщност, усвоявате един изключително мощен, доходен и ефективен метод за законни доходи и детайлна програма за неговото използване, като в резултат значително подобрявате начина си на живот и скоро придобивате неща, за които от години само сте мечтали.

Определено ще печелите (допълнително и законно) на месец и даже на седмица толкова, колкото доста хора ще са затруднени да изкарат и за цяла година! И това не е грешка, нито каламбур, а ... добре проверена истина.

„В днешно време много хора се нуждаят от това, което 
Вашата Агенция Женина предлага.“
Гергана С., Батак


„Получих и втората ви разработка. Тя е прекрасна. 
Даде ми чудесна идея, която смятам да осъществя.” 
Николай И. Монтана

ПРОМЯНАТА: Вие вероятно сте усещали понякога, че живота преминава като, че ли покрай Вас. Знаейки в какви условия живеем, никак не е за учудване, ако предприемаческият Ви дух е поспаднал. Но вече е време за промяна! Време да отворите очите си за жизнената стратегия, извела много обикновени хора, като Вас, до днешното им охолство и безгрижие.

КРАЙ НА ЛУТАНЕТО:
Хората упорито търсят тайната за натрупването на пари. Вероятно и Вие сте чели книги и публикации на тази тема. Част от тях са полезни с нещо, а други - не. Всеки обещава, но НИКОЙ не разкрива НАЧИНА, който да Ви направи богати. 

А той е много прост:
”АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СТАНЕТЕ БОГАТИ, ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ БОГАТИТЕ!”

Да го повторя ли? 
Колкото повече се замисляте и задълбочавате върху тази мисъл, толкова по-ясно осъзнавате, че всичко, което сте правили до момента, е било погрешно. А не е необходимо да откривате отново колелото! Достатъчно е само да отхвърлите заблудите и да последвате тази проста истина.

За повече подробности или справки може да звъните на 0888/428240 или 042/639239, но само във времето от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч., в дните от понеделник до петък.

Заблуди и истини:
Ако проследим всичко за живота на хора като Доналд Тръмп, Рокфелер, Бил Гейтс, Пол Гети и много други, скоро ще стигнем до заключението, че ние, обикновените хора имаме грешно разбиране за пътищата, по които се става богат. 

Обикновено се счита, че:

а. Хората стават милионери, работейки много, от сутрин до вечер, с кървава пот и 
мазоли по ръцете.
Истината: Богатите работят умно, а не много. 

б. Забогатява се чрез постепено спестяване.
Истината: Малко са забогателите истински от спестяване, а много са загубили 
спестяванията си от фалити на банки, инфлация, измами, безброй изкушения ...

в. Без начален капитал нищо не става.
Истината: Ако изоставите без пари всеки от изброените по-горе милиардери, 
където и да е по света, голи като пушка, те скоро пак ще забогатеят.

ВНИМАНИЕ!
Относно капитала, Ви предупреждавам сега и да го знаете завинаги: Ако не сте в състояние да започнете бизнес без капитал, то сигурният начин да се провалите
с гръм и трясък е да го направите с кредит! Предупредих Ви! Прочетете го отново!

Цената на подробното, постъпково
ръководство 0058 за незабавно започване: 
356,86 лв - а сега антикризисно само за 65,63 лв

Побързайте и се възползвайте сега, тук!


ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ, МНЕНИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ ПО ТЕМАТА МОЖЕ ДА ДОБАВЯТЕ КАТО ЩРАКНЕТЕ В БУТОНА "POSTRETLY" ПОД ИЛИ НАД ТЕМАТА, ВЛЯВО, АКО ВЕЧЕ СТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО ЧЛЕН НА ФОРУМА. АКО НЕ СТЕ, НАПРАВЕТЕ ГО СЕГА И ТУК:
http://nadomno.bulgarianforum.net/profile.forum?mode=register

ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ И НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ, МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:https://servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
 
Надомна работа за хора на словото (учители, филолози, журналисти), допълнителни доходи от писане на теми
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Атрактивни и печеливши идеи за доходи НАДОМНО-
Идете на:  
Безплатен форум | Economy, Law, Finance | Economy | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Създайте блог