Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 77335\0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.

Go down 

Харесва ли Ви предложението?
Да
100%
 100% [ 1 ]
Не
0%
 0% [ 0 ]
Общо гласове : 1
 

АвторСъобщение
markov654
ПисанеЗаглавие: Ръководство 77335231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.    Нед 05 Апр 2015, 00:47

Още ли не Ви стигат парите? 

. Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране


Ръководство
77335\0231:

Така както ние го правим от 1995 година насам или това е възможност да започнете собствено надомно производство на визитни картички, от които има нужда всеки съвременен човек?!
Как да започнете производство на визитки от нулата, веднага, без да имате никакво оборудване и постепенно да наберете оборот, разпростирайки дейността си из цялата страна и даже в чужбина?! Допълнителен доход даже за пенсионери или разрастващ се бизнес за амбициозни и предприемчиви хора.

Цената на това бизнес ръководство е: 56.33 лв.
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :290. "... знам, че Вие сте Агенция, която е оценена от много хора.
Благодаря Ви от името на всички хора, на които сте дали шанс да
повярват в себе си и да променят живота си." Елена Ц., Видин.Нали първото правило на печелившия бизнес гласи: Намери потребност и я удовлетвори! (за да останеш под пари). Разбира се, колкото е по-широко потребна и по-реалистична е тази потребност, толкова по-добре. Производството на космически кораби също е потребност, при това за милиарди, но сега Ви предлагам да започнем с нещо по-реалистично - визитни картички - ето Ви масова потребност! 

При това от всяка отделна поръчка за визитни картички (спрямо реално вложените от Вас в нея разходи) печелите до 1955%, а спрямо еднократната такса за ръководството (56.33 лв) може да си осигурите до 733% месечна възвръщаемост и то за години напред - супер инвестиция.
Цитат :238. "Честита годишнина! Като се поразрових в моя архив, намерих 
ваши бюлетини още от 1998 г, което значи, че оттогава сме в контакт. 
И действително вече имам 20 - 30 ваши разработки." Асен И., Враца.Човек винаги иска или му се налага да остави спомен за себе си. Помислете си, колко пъти се е налагало да позвъните на свой роднина, а да не помните в кой тефтер е записан телефона му. Затова визитките, подредени акуратно във визитници, са нещо много практично, полезно, 
добронамерено, позитивно. 

С тях хората взаимно се улесняват, пък и си напомнят един за друг. При това пазара е много широк - лични, служебни, фирмени, работни, семейни, детски, рабатни, рекламни ... визитки.
Цитат :242. "Разработките Ви са много оптимистични и актуализирани 
в съответствие с промените на времето и бизнеса." 
Ралица Н., Благоевград.Ето Ви я възможността, при това реалистична и много важно - достъпна! Но, естествено, някой ще си рече: „Раз-геле, аз знам как се правят визитни картички!“, но ще пропусне един много съществен въпрос - А колко спечелихте от това си „знание“ до сега? Нищо?! Тогава? Излиза, че нещо не знаете?

Затова, обърнете внимание, че говорим за това как да печелите от визитки. А това е много по-важно от това да ги правите! Може би още не забелязвате разликата от казаното току-що. Затова ще го кажа по друг начин - едно е да знаете как се правят визитки, друго е да го правите от време на време за себе си и приятели, съвсем друго е да го правите ежедневно за реални клиенти, които при това и да Ви плащат за тази работа.

Едно е да „знаете“, друго е да „произвеждате“ и трето е да печелите. С това не казвам, че ако отделите 3 - 5 или 10 години, няма да се научите и да печелите от визитки (не само да ги правите), но вероятността е 4 към 100, при това загубеното време е от 3 до 10 години!

Затова моето предложение към Вас сега е много пъти по-реалистично (100 към 4) - да се научите директно от източника (правим го от 1995 г насам) как се печели (А НЕ САМО КАК СЕ ПРАВЯТ) от визитки, при това - за по-малко от седмица. По нашия метод, в някои от случаите, особено в началото, печелите, даже и ако не знаете как се правят (изработват, произвеждат) визитките!! 
Цитат :297. "Много се изненадах като получих от Вас писмото, тъй 
като не очаквах да ми се отговори. Също така се зарадвах и 
на Вашето предложение." 
Мария В., с. Граф Игнатиево, Пловдивско.Колко може да печелите от визитки?

По 1955% и повече, при това от всяка конкретна поръчка, и то в продължение на месеци, години и даже десетилетия. Да, правилно сте прочели: влагате примерно преки разходи за 1 лв, а Ви плащат примерно 19.55 лв (зависи от вида и размера на поръчката). Поне така е според нашите тарифи и статистика, по които работим от 1995 година насам. При това нашите тарифи минават за евтини, което означава, че при Вас, в някои случаи, печалбата може да е и до 2 пъти по-голяма! 
Цитат :183. "Получих исканите от мен материали в много кратък срок 
- само за 2 дни, за което много Ви благодаря. Имате много 
интересни материали за развитие на собствен бизнес, интригуващи 
идеи и разработки." Кънчо К., Полски Тръмбеш.Или като изключим около 300 - 500 „първобитни“ визитки, на които се учехме в началото, до момента сме изработили над 1470 комплекта за клиенти х 19.55 лв (средно на поръчка) = 28783.50 лв. Като добавим около 38% повторни поръчки, ето Ви още 10930 лв или общо 39710 лв от визитки! При печалба от 1 : 19.55! Без да сме го рекламирали специално - само като допълнителен доход. Прегледайте пак цифрите, за да ги разберете добре. Само от визитките, а освен това, по подобен начин, се печели и от стикери, етикети, покани, честитки, листовки, бланки ... 
Цитат :154. "Получих материалите непокътнати и в добро техническо състояние. 
След като се запознах с тях, възкликнах: Боже, колко сериозна работа. 
Трябва да се преобърна на 360 градуса и да започна нещо 
съвсем различно." Спас Й., Етрополе.А сега сравнете горната такса за ръководство 0231 - от 56.33 лв с така описаните доходи! 
Значи, не става дума да похарчите 56.33 лв за обяд в среден ресторант, от който ще Ви остане само един спомен (надявам се - хубав), но нито лев печалба. А става дума за инвестиция - вложени средства (нещо като засаждането на семена), от които може да получавате до 7,33 ПЪТИ!!! (733%) МЕСЕЧНА възвръщаемост, за години напред! Помислете за какво говорим! 
Цитат :98. „Много съм Ви благодарен за насърчителните думи в разработките. 
Те ми дават вяра, сила и енергия да продължавам работа по вашите 
поръчки.“ Веско Р., Ямбол.В една банка, с горната сума (56.33 лв) даже може и депозит да не Ви открият, а ако все пак го направят, ще Ви „плащат“ 5 - 6% лихва и то чак в края на годината - което си е 3,38 лв?! доход за цялата година (на половина изяден от инфлацията). А сега сравнете това с 4963 лв възможен годишен допълнителен доход от визитки! Та наистина, за какво говорим? До 1460 пъти! по-добро предложение за вложение на парите Ви.
Цитат :96. „Прочетох с интерес Вашето писмо към читателите. 
Вслушах се в молбата Ви за повторен прочит. Прави ми впечатление, 
че тези слова се излезли изпод перото на човек, който в детайли 
познава материята, с която борави. Убедих се, че дружеството, 
което управлявате, стои стабилно на този пазар, достойно е за 
уважение и буди съответния респект.“ Иван Сп., СофияТака е когато човек малко промени ъгъла, под който гледа на света или добре дошли в света на изобилието! Но помнете, че тази цена остава такава не за дълго. Много скоро условията може да се променят значително. Затова побързайте! Предприемчивите печелят, а останалите умуват и нищо не им пречи да го правят цял живот.

Цената на това Ръководство 0231 е: 56.33 лв.! Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :88. „Трябва да се появят апостоли, които да окуражават, да предлагат, 
да убеждават и разпространяват по места множеството разработени от 
вас идеи (пазарни продукти), за да може всеки да направи своя избор, 
според това, което може да прави.“ Никола П., Пловдив.Цитат :67. „Аз съм стар ваш клиент и мога да кажа, че съм доволен от 
Вашата коректност и точност в отношенията Ви с клиентите. Вярвам 
във вашата дейност, която развивате и желанието да радвате хората, 
когато им създавате работа.“ Симеон К., Виница, Варна.P.S.1: Помнете, че всичко това може да го направи за Вас само Женина - най-голямата и единствена Агенция за НАДОМНИ доходи, кариера, обучение и печалби в България - с десетилетия опит и подкрепа за сериозните кандидати.

P.S.2: Ако побързате, това е ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН да усвоите НАДОМНОТО производство на визитки, с летящ старт, само след няколко дни! 100% законно, с 0% риск - даже без да напускате основната си работа за начало!! Така както ние го направихме в началото на кариерата си от 1995 г. - всички тайни на майстора! Пълно съдействие и подкрепа!

И не забравяйте, че с Ръководство 0231, само срещу посочената такса от 56.33 лв може:


  • - да печелите до 1955% от всяка отделна поръчка за визитки,
  • - да си осигурите до 733% възвръщаемост от вложението всеки месец,
  • - което е до 1460 пъти по-добре от вложение в депозит в която и да е банка в България,


и всичко това може да започнете от утре, само за около седмица подготовка с помощта на проверено ръководство - готов бизнес под ключ!

Цената е: 56.33 лв.! Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :13. „Получих разработката, за което ви благодаря. Тя действително е 
много съдържателна. Бизнесът е описан в нея стъпка по стъпка и 
нещата (действията) изглеждат реалистични.” Илия Б. БрациговоЦитат :45. Благодаря Ви, че давате възможност на хората да потърсят при 
Вас така бленувания остров на надежда-та и искрено се надявам,
че по-перспективните и търсещи хора -наистина го намират!” 
Гергана Ш., Димитровград


_________________
Антикриза ръководства за надомна работа има тук:


Последната промяна е направена от надомно на Пет 04 Окт 2013, 16:44; мнението е било променяно общо 19 пъти
Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 77335\0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомни доходи за всеки.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create your own blog