Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.

Go down 

Харесва ли Ви предложението?
Да
100%
 100% [ 1 ]
Не
0%
 0% [ 0 ]
Общо гласове : 1
 

АвторСъобщение
markov654
ПисанеЗаглавие: Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.   Вто 03 Мар 2015, 01:27

Всеки от Вас е работил на трудна и неблагодарна работа. Ако разглеждате този форум , значи, вече искате да промените това. Докато разглеждате посочините оферти. Може да Ви се стори, че е невъзможно при това инвистирано време или усилие действително да се изкарват пари. Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране.

Може ли да печелите надомно
до 72 - 270 лв дневно
от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички,
като надомна работа за себе си, под формата на самонаето лице,
без посредник или работодател?
Може!
Ако сте предприемчив човек и се възползвате
от бизнес ръководство 0205
за незабавно започване

Бизнесът с хартиени подаръчни торбички, които доказано са
нужни на хиляди обекти от цялата страна и в чужбина, в т.ч. 
и на големи търговски вериги, като Метро, Кауфланд, Била ...  

За инструмент може да Ви послужи най-обикновена по-дебела книга,
за оборудване - кухненската маса, а хартията в някои от случаите 
може да ползвате даже БЕЗПЛАТНО! 

Това е специална разработка против бедността и недоимъка. 
Ръководство 0205 ще Ви помогне, колкото и бедни да сте днес,
да започнете почти от нулата.

Приложимо е като основен бизнес или допълваща дейност в свободното Ви време, без изисквания за начален капитал, освен встъпителната такса за ръководството. 

Цена: 58,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Цитат :
200. „Пробвах разработка 205. 
Получава се много добър производствен продукт. 
Достин Д., Батак.“
Често ни питат:
„Може ли да ми предложите нещо надомно за рязане, сгъване, лепене ... да е лесно и леко. Вечер, докато гледам телевизия, аз и децата, без много усилия, да го правим и така да си изкарваме допълнително по някой лев към семейния бюджет ...?“

Често получаваме подобни запитвания. 
И днес вече отговаряме: „Да, може!“

Екипът на Агенцията проучи, подбра, провери и подготви за Вас точно такава програма за лека, чиста, лесна и приятна надомна дейност, свързана с елементарни ръчни операции - една от най-проверените и доказали се на практика надомни Програми за семейни доходи.

Какви са фактите:
- Преди 2003 г. (стартът на програмата) до 95% от торбичките в България бяха 
внос от Унгария и Китай.
- Днес, заради ръководство 0205, вносът е ограничен до около 10%.
- Наша клиентка от Варненско, благодарение на практичността на Ръководство 0205 успя да получи потребителски кредит само след седмица работа, понеже бързо успя да усвои производството, да произведе свои торбички и да ги продаде - иначе, без доказани доходи, банките не са много дащни.
- В случая, работите без посредник и така печелите не 0.5, а 25 ст. на торбичка (среден размер) - 50 пъти повече!

Срещу обявената по-горе цена, ето какво конкретно получавате:

1) Възможност да печелите (директно, без посредник) до 72 - 270 лв дневно на нашия пазар и до 3 - 8 пъти повече на европейския (стига да „държите“ здраво и бързо да развиете дейността).

2) Ударна схема (за по-инициативните и предприемчивите) още първата седмица да спечелите до 350 лв от оригинална стартова реализация на идеята (научавате точно как).

3) Технологията за работа - съвсем проста, лека, с добре илюстрирани указания - ръчно изпълнение.

4) Разнообразие чрез ръчно изготвяне на над 10800 разновидности на подаръчни торбички.

5) Ясна маркетингова схема Ви указва кои точно са многобройните клиенти, проявяващи интерес към хартиени пликчета и какви са начините директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно, 100% от дохода да остава веднага и изцяло за Вас, а не да минава през посредници, работодатели, прекупчии и многостепенни схеми.

6) Точни ценови указания и ценоразпис, към които да се придържате, така че да получавате максималното възнаграждение за труда си.

7) Поръчкова система за пряка работа с клиентите (без да трупате предварително стока), за да получавате моментално възнаграждението си и то в пълен размер.

Суровините (хартиите) - откъде, по какъв начин да си ги набавяте директно, по възможно най-ниските тарифи, а в някои от случаите - даже и съвсем безплатно.

9) 4-те ТАЙНИ на директния доход или начина да получавате до 3 - 8 пъти повече пари.

10) Начина да излезете директно даже на на Европейския и световния пазар  от къщи, без да се налага да пътувате, даже ако сте и на село (само помислете за какво говорим!).

11) Постоянна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, възникнали по време на дейността.

12) Работно време и ангажименти, които сами определяте, без да се съобразявате с капризите на началници или изискванията на работодатели, според поръчките на клиентите.

13) 100% гаранция против безработица, защото всичко вече зависи само от Вас. 


А в това време, много училища и университети в България все още бълват зрелостници и дипломанти по специалности „държавна поръчка“ (подадени от чиновници), в резултат на което хиляди млади хора получават престижната квалификация „Безработен“ още в началото на кариерата си. Така самата държава залага основите на бедността и недоимъка, а да сте чували за уволнен чиновник - съставител на абсурдни "държавни поръчки", заради хилядите безработни дипломанти??).

Но сега вече решение има и то е пред Вас и за Вас! Ръководство 0205 за производство на подаръчни торбички е подходящо като:

А) Основен доход - за домакини, майки с деца, безработни, пенсионери и инвалиди.

Б) Допълнителен доход (в свободното Ви, извън-работно време) - за учители, служители, медицински работници и други хора с ниски доходи.

В) Перспективен бизнес, с големи възможности за доход и разрастване - за амбициозни и предприемчиви хора, гледащи в перспектива към националния и Европейски пазар с над 450 милиона потребители.

Всичко сме проучили и проверили и Ви го даваме готово за изпълнение (в смлян вид), а не тепърва да Ви боли глава какво и как да правите. Просто действате по инструкциите! И този път сме верни на принципа „надомно, достъпно,
просто, проверено“. И този път Ви осигуряваме възможност за прилични доходи,
заедно с възможността да се развивате и израствате ускорено, стига да сте малко по-амбициозни и предприемчиви.

И този път не изискваме от Вас специална квалификация, образование или опит. Всичко необходимо научавате само за няколко часа от нашето ръководство. Затова тази програма е общо достъпна за: 

- домакини, 
- майки с деца, 
- социално слаби, 
- безработни, 
- пенсионери, 
- инвалиди, 
- служители с ниски доходи и даже за хора без образование. 


А ако  сте малко по-амбициозни и предприемчиви, бързо ще напреднете до перспективен и преуспяващ бизнес! Ръководството е ясно, последователно и позволява, започвайки от „0“, бързо да напреднете. Една от най-добре проверените и доказали се на практика надомни Програми за доходи.

Технологията за работа е съвсем проста, лека и добре онагледена с картинки. Позволява Ви да създадете до 10800 разновидности от продукта - ценно конкурентно предимство за Вас.

Хартиите са евтини, общодостъпни и с голямо разнообразие на разцветките. Набавяте си ги директно, по най-ниските тарифи, а понякога и съвсем безплатно!  така че да не правите разходи, а да имате краен продукт с висока пазарна стойност.

Цехове, помещения и др. подобни не са Ви необходими. Дейността е надомна.

Операциите са леки, лесни, безвредни - само да Ви се работи!

Оборудването е символично - кухненската маса или ученическо бюро Ви служи идеално, а за инструмент може да ползвате най-обикновена, по-дебела книга, както и други подръчни вещи и инструменти, с каквито всяко домакинство разполага.

Законност и почтеност - 100% без никакво съмнение. Намерили сме начин да започнете веднага, без сложни регистрации и да сте изрядни.

Реални ли са тези до 72 - 270 лв дневно? Как точно сме ги определили? Гаранциите?
Ние нищо не измисляме! Има експертни методи за пазарна оценка, зависещи от броя на ангажираните, асортимента на продукта, сръчността и уменията според технологията, степента на усвояване дейността като цяло - доставки, изработване, маркетинг.

При едно средно ниво на тези показатели, за 8 часа на ден (1 смяна), от един човек (4 часа за производство, 4 часа за допълнителните дейности - снабдяване, броене, опаковане, маркетинг...), по метода на хронометрирането (засичането със секундомер) се установи, че могат да се произвеждат до 480 малки или до 180 големи изделия, чиито продажни цени варират от 0,15 лв/бр. до 1,50 лв/бр (в някои случаи и до 2,50 лв/бр.).

Което, средно претеглено, означава до 72 - 270 лв дневно (но обърнете внимание, че това не е обещание за заплата, а добра възможност за директни доходи, без посредник, зависещи само от качеството на Вашия труд).

А сега ще попитате: „Кой точно, как и кога ще ми плаща тези 72 - 270 лв дневно?“
Предоставяме Ви  подробни указания за това, кои точно са клиентите, как Вие директно да се свързвате с тях, така, че продавайки им директно, целия доход 100% да идва при Вас, веднага - без посредници. През цялото време Вие контролирате дейността, от А до Я! 

Нещо повече - повторни поръчки: За много от потребителите тези продукти са консуматив или стока, които постоянно им се изчерпват и това ги принуждава редовно, през няколко седмици да Ви търсят за нови и нови доставки и така с години напред.

Поддръжка, съдействие. За всеки участник в програмата сме осигурили възможност за допълнителни безплатни справки, указания и помощ. Възползвайте се! Така нашия многогодишен опит (от 1995 година насам) застава зад Вас, подпомагайки Ви по пътя към успеха!

Цена: 58,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
(135. „Вашата брошура я получаваме повече от 10 години. 
Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма да имате 
нищо против да работим заедно?“ Мария Ц. Плевен.)

Цената за ръководство 0205.

Нашата дейност е частна и не се спонсорира. Единствения начин да търсим, откриваме, проверяваме и подготвяме за Вас все нови, актуални и полезни ръководства за надомни доходи, бизнес и печалби, е като определяме такси за разработките си. Но ако се възползвате от „Ударната схема“ (виж т. 2 по-горе), още първата седмица може да си я възстановите почти в двоен размер и да продължите в същото темпо.

Едно е да изхарчите безвъзвратно пари за кафе, цигари, ненужни разговори по GSM, друго е да ги вложите така, че те да Ви носят доход, при това за години напред. Но ако все пак парите са проблем, това означава, че нещо сте пропуснали. Прочетете още веднъж това предложение. Защото влагайки малко амбиция и предприемчивост сега, от утре може да застанете начело на собствен бизнес.

От 1995 г. над 89 200 души се възползваха от нашите услуги. Сега е ред и Вие да го сторите. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време! Включете се!

Цена: 58,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Сега, когато сме вече европейци, е момента на истината и всеки трябва лично за себе си да реши, КАК ЩЕ ЖИВЕЕ В ЕВРОПА? С протегната за социални подаяния ръка или със самочувствието на човек, който сам печели добре за себе си и за своето семейство. Затова не пропускайте срока и започнете от утре. Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време!

Най-после, възнаграждавайте себе си!

Научете се да отделяте първо пари за себе си, преди да се отчетете за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините... Казано е: „Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели за себе си и я вложи така, че и утре да имаш 2 парички.“  Инвестирайте сега 58.49 лв и това е първата крачка от Вашия Поход срещу бедността и недоимъка, като с нашето съдействие и поддръжка да го превърнем в

Поход към богатството, благоденствието и благополучието.

Прочетете още веднъж това предложение за Ръководство 0205: Как да печелете от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице. Ако нещо не Ви е ясно - обадете се за справка на 0888/428240 и се възползвайте!

Цена: 58,49 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Нед 07 Юли 2013, 21:05; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото Go down
Изпратете лично съобщение  http://nadomnarabota.blogspot.com
ЛамбовБрой мнения: 11
Местожителство: България
Registration date: 03.04.2008


ПисанеЗаглавие: Реални пари от собствено надомно производство на подаръчни торбички   Сря 23 Апр 2008, 21:34 Отговорете с цитат
Ранна телефонограма - написа:
Защо ми вземате 100 лв?
ОТГОВОР:

1. Нищо не сме Ви взели и няма да Ви вземаме.

2. В продължение на 15 год. родното училище Ви е "вземало" по около 100 - 150 лв месечно (под формата на издръжка, разходи), за да разберете сега, че цялото това учене не Ви върши никаква работа по отношение на доходите.

3. Тези 100 лв са шанс за Вас да закупите конкретно практическо ръководство, от което за по-малко от седмица, съвсем практически и конкретно, по изпитан и доказан начин, ще разберете как само след няколко дни да заработвате съвсем реални пари от собствено надомно производство на подаръчни торбички, стига да Ви се работи.

4. Дали ще се възползвате от тази възможност, зависи само и единствено от Вас. Въпрос на избор! Никой не Ви насилва и нищо не Ви вземаме.

5. Когато купувате сирене на магазина, Вие ДАВАТЕ (по своя воля) 5 лв, изяждате сиренето и забравяте за 5-те лева завинаги. И това го правите ежедневно, за какво ли не. Както се казва, парите изтичат като пясък между пръстите Ви без никаква възвръщаемост.

6. А когато инвестирате (по своя воля) в наша Програма, получавате шанс с години напред да си осигурите постоянна възвръщаемост, която зависи само от Вашата предприемчивост.

Някои от една дъвка (плюнка) изкарват милиарди долари годишно, други го постигат с един сладък шербет (дето ужким и белите мочки го пиели).... Така, че да се захващаме за работа! Защото времето е пари!

От производство на хартиени подаръчни торбички наистина се печели, и Вие ги виждате навсякъде - все някой трябва и да ги произвежда, нали!?А ръководство 0205 може много да Ви помогне и да Ви предпази от грешки.
Върнете се в началото Go down
Изпратете лично съобщение
Ламбов


ПисанеЗаглавие: Бизнесът с подаръчни торбички.   Чет 24 Апр 2008, 00:15 Отговорете с цитат
Идеята на Ръководство 0205 е да усвоите и да изпълнявате цялата дейност по рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички самостоятелно - от началото до края, с цел 100% от дохода да остава изцяло за Вас. т.е. да работите за себе си, без посредник, без работодател, директно с крайните клиенти.

По отношение на суровините, материалите, хартиите - още в началото на инструкциите, които ще Ви изпратим, даваме точни указания от къде и по какъв начи да си ги набавяте директно, без посредник, по възможно най-ниските тарифи. Даже ще Ви посочим как да използвате напълно БЕЗПЛАТНА хартия, така че да не правите разходи за нея, а да имате един краен пазарен продукт, който си носи своята пазарна стойност.

По отношение на клиентите, по аналогичен начин, цялата втора част на инструкциите е насочена към това кои са клиентите, какви са начините Вие директно да контактувате с тях, така че доставяйки им поресната партида с торбички да може веднага и в пълен размер да си получавате възнаграждението - както вече казах - ДИРЕКТНО, без посредник.

ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ, МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,
НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч. И ОТ 14 ДО 18 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
 
Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички с надомна работа като самонаето лице.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомни доходи за всеки.-
Идете на:  
Free forum | Economy, Law, Finance | Economy | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Free blog