Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

  франчайзинг с телефон или GSM

Go down 

Харесва ли Ви предложението?
Да
100%
 100% [ 1 ]
Не
0%
 0% [ 0 ]
Общо гласове : 1
 

АвторСъобщение
markov654
ПисанеЗаглавие: франчайзинг с телефон или GSM   Вто 03 Мар 2015, 01:06

Всеки от Вас е работил на трудна и неблагодарна работа. Ако разглеждате този форум , значи, вече искате да промените това. Докато разглеждате посочините оферти. Може да Ви се стори, че е невъзможно при това инвистирано време или усилие действително да се изкарват пари. Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране.
 
Ако обмисляте варианти да си подсигурите допълнителни доходи, има една бърза възможност за реални приходи от къщи, работейки само с един телефон или GSM в ръка, с помощта на български мини франчайзинг N:  77335/1362 - готов проект за доходи под ключ и може да стартирате от утре.

Какво е франчайзинг? - Нещо, което може да Ви помогне от утре да стартирате и да си осигурите допълнителни доходи, печелейки само с един телефон в ръка, с помощта на известна марка и готова, проверена от 12 години технология на работа, без да рискувате с метода „проби - грешки“.

Най-известният франчайзинг в света е Макдоналдс. Всеки знае тези хамбургери. Има около 15000 работещи заведения по света и всички те работят под една и съща марка и с една и съща проверена технология за работа, даже и в България. Всичко е готово, проверено и написано - само четете, изпълнявате и приходите остават за Вас.

Франчайзинг е правото срещу еднократна или месечна такса да работите под чужда марка с доказана и проверена технология. Има франчайзинги по за 100 хил. долара начална такса и по за 10 хиляди месечно и ако се огледате, ще забележите, че доста от тях работят и в момента на печалба. Това е гаранцията на готовия бизнес, под ключ.

Разбира се, за Вас подобни такси може да са непосилни, даже и на кредит, но не е необходимо да се нагърбвате с Макдоналдс. Има далеч по-достъпен български мини франчайзинг - N: 77335/ 1362, който работи доказано успешно от 2001 година насам, при това само срещу скромната и еднократна такса от 98.65 лв, сега намалена антикризисно на 58.65 лв - готов мини бизнес под ключ, само с един телефон в ръка - N:  77335/1362.
Може да се включите до 24 часа. Принципът на работа е простичък - ще Ви търсят хора по телефона (стационарен ИЛИ мобилен), ще Ви питат за оферти свързани с надомни доходи, а Вие след това, на хората, които проявяват интерес, по пощата, ще им изпращате наши готови печатни „Справочници за надомна работа в България“ (току-що излезе новия брой 97, издава се от 1995 год. насам), за да могат заинтерисованите да се запознават на спокойствие с много и различни възможности за надомни доходи и да си подбират подходящите за тях.

Ако след това клиентите имат допълнителни въпроси, те повече Вас не Ви безпокоят, а звънят на фирмените телефони за разяснения.  Доходите за Вас от този мини франчайз са два вида. Първият са таксите за Справочниците (5 лв), които пристигат директно при Вас, почти ежедневно, и остават изцяло за Вас. А вторият идва като процент (от 22 до 40%) от поръчките, които клиентите правят от  Справочниците, които са получили от Вас (те са индексирани с уникален Ваш код за разпознаване).

С подробната оферта за този мини франчайзинг (готов бизнес под ключ - N:  77335/1362) може да се запознаете  на този адрес -А отговори на множество допълнителни въпроси по предложение N:  77335/1362, както и отзиви на участници в програмата може да прочетете по-долу.

Препоръчвам Ви да побързате, защото знаете, че „Времето е пари.“, а и за да не Ви изпреварят Ваши по-предприемчиви съграждани - знаете че първите са най-облагодетелствени. Ако са Ви нужни допълнителни справки, може да позвъните веднага на 042/639-239 или 0888/428240 - в часовете от 10 до 12 часа и от 14 до 18 часа, от понеделник до петък.

[right]"Ползвала съм няколко пъти услугите на Агенцията и винаги съм оставала доволна. Аз съм учителка. Впечатлих се от програмата за телефона. Имам и домашен и мобилен телефон. Внимателно прочетох указанията и приемам това предизвикателство." Величка Й. гр. Бяла.
Възползвайте се и Вие, сега! Таксата за мини франчайзинг N: 77335/1362 (само с един телефон в ръка) е минимална - 98.65 лв, но сега, антикризисно е намалена още на 58.65 лв. Процедурата за включване е проста, в две стъпки, описана е подробно на този адрес -  
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365


Мнения

Здравейте, г-н Ламбов!

Благодаря за подробната информация, която ми изпратихте в отговор на въпросът ми към Вас! 

В интерес на истината, аз никога не съм и предполагал, че е възможно да съществува организация с подобна дейност, като Вашата. Но винаги съм знаел, че ако човек е упорит и настойчив може да живее добре навсякъде, независимо от Социалната Политика на държавата. 

Относно нашата страна, не бих казал, че е зле от социална гледна точка. Сигурен съм, че в България има предостатъчно финансови стредства. Но също така съм сигурен, че не всеки в страната ни знае, че всъщност притежава пълните права върху тях и трябва само да отиде и да си ги вземе. 

Не искам да се отплесвам в задълбочени размисли, но мисля, че хората в България трябва да са по-отговорни, а не да обвиняват дугите (държавата, политиците) за това, че са зле. Защото Ние никога няма да станем по-добре, ако продължаваме да се залъгваме, че някой друг ще ни оправи. 

Затова съм благодарен, че има такава организация като Вашата, която да помага на хората! И те трябва да са полудели, ако продължават да мрънкат и да твърдят, че няма живот в България. 

И в това се уверих за пореден път, когато започнах да чета Вашите разработки. Вначалото не бях сигурен за истинността на думите, които четях, но в последствие на времето се убедих, че Вие сте сериозна компания с големи отговорности! 

Затова бих искал да поръчам и Програма номер 1362. Благодаря!

Илия А., Пловдив
Заглавие: Re: Ръководство 1362 - Готов бизнес - франчайзинг с телефон или GSM   Сря 19 Ное 2008, 10:25


Здревейте,тази програма ме заинтересува.
Как ще мога да се включа?
Трябва ли да имам офис?

ОТГОВОР:
Достатъчно е да имате телефон - стационарен или мобилен, на който хората да могат да Ви откриват. Разговорите са кратки и са за тяхна сметка.
Върнете се в началото Go down
 
франчайзинг с телефон или GSM
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомни доходи за всеки.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog