Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Вто 19 Фев 2008, 04:28

Ръководство 0099: Ако гледате на възможностите за доходи от компютърен набор на текстове като на работа, която Ви възлага работодател, със сигурност ръцете ще Ви болят от такава работа, а заплащането на труда Ви ще е доста мизерно.
Но ако погледнете на тази възможност за надомни доходи като на собствен бизнес и работите за себе си (като самонаето лице) и контактувате директно с клиентите (ползвайки и Интернет за маркетинг), без посредник или работодател - от това работата Ви ще намалее, а доходите Ви ще се увеличат.
Затова бизнесът с компютърните набори на текстове, е добра възможност да реализирате допълнителни доходи от къщи, стига да имате компютър вкъщи, връзка с Интернет и мислите, че е дошло времето да им изкарате парите. В този случай се запрятайте, поръчайте си ръководство 0099 "Бизнесът с компютърен набор на текстове" за незабавно започване и се възползвайте от тази възможност! Сега е момента!

Цена на ръководство 0099: 6.63 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Вто 16 Юли 2013, 16:38; мнението е било променяно общо 14 пъти
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Работа с компютърен набор на текст (Rabota s kompyutaren nabor na text)   Вто 01 Юли 2008, 20:34

Приложение

Набор на текст е дейност с широко приложение в съвременния живот, като целта е набраните текстове да се разпечатат на хартия или да се публикуват в интернет. Това очертава и двете основни приложения на дейността и къде е най-вероятно да намерим потенциални клиенти, които имат нужда от един или друг вид текстово набиране.


Техническо обезпечаване

За целта е необходимо да разполагате с компютър, клавиатура , текстообработваща програма и подходящо филологично образование или да сте в състояние да разчитате на специалист с образование и опит в областта на редактиране и коректура на текстове по отношение на правопис, пунктуация, правоговор, граматика.

Опит

Необходимо е предварително да имате достатъчно технически опит по боравене с клавиатурата на компютъра, за да си спестите последващи технически корекции на неправилно въведени буквено цифрови символи поради липса на опит. А ако смятате да се специализирате по набора на текст, е добре да проведете известно обучение и по десетопръстната система за машинопис.

Необходимо е да познавате добре и възможностите на избраната от Вас текстообработваща програма, които тя притежава по отношение форматиране на страницата, изписване на заглавия и абзаци, използването на различни шрифтове и техните варианти на изписване, съставянето на списъци, изписването на формули и редица други полезни функции, които са заложени в менюто.

Съпътстващи умения

За да бъде Вашата услуга по набор на текст пълноценна, добре е да владеете и някои съпътстващи и допълващи операции, като сканиране и обработка на изображения, съставянето на таблици и графики, надписване на изображения. Разбира се, не бива да губите прекалено много време в подготовка, защото 90“ от възлаганата работа ще е набор на гладък текст.

Текуща издръжка

Предложете услугите си по набор на текстове веднага щом имате усещането, че сте в състояние да се справяте с основите на компютърния машинопис, а с времето и с вида на възложените задачи ще се доусъвършенствате, осигурявайки си по-висока квалификация и възможности за по-скъпо платена работа. Така ще си осигурите доходи, необходими за текущата Ви издръжка.

Дейността по набор на текстове намира широко приложение в съвременния живот, поради което предлага добри възможности за професионална реализация и доходи, като с развитието на компютрите и интернет необходимостта от наборни услуги се задълбочава, създавайки предпоставки да бъде разглеждана и прилагана като изцяло надомна работа или малък семеен бизнес с възможности за развитие на професионална кариера.
Върнете се в началото Go down
gommiss
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Пон 17 Ное 2008, 02:52

"Бизнесът с набор на текстове. Ако имате компютър вкъщи и мислите, че е дошло време да му изкарате парите, запрятайте се!"
Moже ли да обясните по-подробно за какво става става въпрос, а именно: вие ли намирате текстовете, които да набираме или в ръководството ни давате указания как да стане това, какви текстове се набират, какво е заплащането? Благодаря предварително.

ОТГОВОР:
Идеята на тази инструкция е да направим възможно цялата дейност от началото до края, да осъществявате Вие, САМОСТОЯТЕЛНО, с цел целия доход да остава за Вас. Т.е. да работите директно с клиентите, без посредник. Но ако предпочитате да работите под нечия шапка, винаги може да кандидатствате за свободно място в издателските къщи (стига да имате необходимата компютърна квалификация). А когато осъществявате дейността самостоятелно, всичко зависи само и единствено от Вас. А нашата инструкция може значително да съкрати срока на вработването Ви тази дейност.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Пон 01 Дек 2008, 15:58

Здравейте!
Какво е необходимо за да стартирам работа по програма № 0099 - набор на текстове.

ОТГОВОР:

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
Върнете се в началото Go down
Цветелина Матева Первазов
ПисанеЗаглавие: Здравейте   Чет 12 Фев 2009, 17:02

Какви доходи ще ми докарват тези текстове? Имам компютър и принтер.

ОТГОВОР:
Най-вероятно - никакви. Твърде слаб правопис имате (налага се да редактирам всичките Ви текстове във форума). Вие кажете, кой възложител ще се съгласи да му правите набор на текст, като например първата буква на всички изречения започва с малка буква, или буквата "щ" да изписвате като "6ш", или да не поставяте където трябва препинателни знаци (точки, запетайки) и т.н. Предполагам, че ме разбирате правилно.
Когато човек поставя въпроси за заплащане, трябва да е много взискателен преди всичко към себе си.
Върнете се в началото Go down
Мария Станева
ПисанеЗаглавие: Много добра съм в машинописа на компютър. Има ли такава програма и коя е тя?   Съб 14 Мар 2009, 19:46

Владея перфектно машинопис - десетопръстна система. Имам възможност за допълнителни доходи от машинопис. Има ли такава програма и коя е тя???
Ако някой може да ми помогне, нека го направи.
Благодаря предварително!
Вече съм поръчала програма 67081-0092, тъй като смятам, че там ще използвам уменията си по машинопис. Някакви коментари за тази програма?

ОТГОВОР:
В програма 0092 се акцентира, че даже и с 1 пръст да чукате върху клавиатурата, пак е достатъчно да се справяте с дейността по създаването на адресници.
Ако имате машинописни умения, по-скоро работа ще Ви свърши Консултанстка идея 0099, но най-вече като самостоятелен бизнес, а не като някой друг Ви "дава" работата. Така доходите Ви ще са до 3 - 5 пъти по-големи, а изразходваното време - по-малко.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Чет 23 Апр 2009, 02:14

stuny_91 написа:

Искам да попитам това е работа снабиране на компютъра?Ще трябва ли
някакъв дизайн аз да правя на програматаWORD ? Вие ли ме свързвате с
хора на които има трябват такива услуги?

Здравейте,
Подробна информация по № 0099 има на следния адрес:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f3/topic-t37.htm#37
Дизайнът на набора зависи изцяло от предпочитанията на клиента - той плаща за него и той казва какво точно иска. Естествено, Вие трябва да имате готовност с тарифата. Едно струва гладкия набор на текст, друго е текст в формули, трето ако има и графики. А съвсем друго е графичната и дизайнерска обработка на направения набор. Всичко е въпрос на умения и ценоразпис.
Върнете се в началото Go down
tatjana
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Нед 26 Апр 2009, 16:09

Здравейте!
Моля да ми напишете как става целият процес на работа.
благодаря!

ОТГОВОР:
Имате компютър (принтера не е задължителен), изготвяте си оферта, разгласявате дейността си, изпълнявате в срок поръчките, грижите се за постоянните си клиенти, разширявате дейността - избирате си подходяща организационна форма (фирма) и всичко това се повтаря докато има нуждаещи се, които да обслужвате.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Пон 27 Апр 2009, 22:24

Здравейте! Бихте ли ми казали как точно се процедира.
Аз ли намирам клиентите си или това става с ваша помощ?
Благодаря предварително!

ОТГОВОР:
№ 0099 е от раздела на консултантските идеи. Те съдържат кратко описание на идеята за доходи - продукт, пазарна ниша, основни препоръки. Този вид идеи са за амбициозни, предприемчиви и делови хора, които активно търсят начин да се реализират. И понякога намират доста полза от такива конкретни идеи и подсказки.
Върнете се в началото Go down
tatjana
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Вто 28 Апр 2009, 01:49

До тук има само въпроси и отговори.
Може ли конкретно - постъпки -как да работя по 0099?
Благодаря много!

ОТГОВОР:
Ако искате да си осигурите доходи от тази (а и всяка друга) дейност, ориентирайте се към даването на отговори. За това се плаща.
1. Направете списък на услугите, които ще предлагате.
2. Изгответе си тарифата и ценоразписа.
3. Подгответе офертите си.
4. Разгласявайте дейността си.
5. Приемайте и изпълнявайте поръчките бързо и качествено.
6. Разширявайте дейността си.
7. Погрижете се дейността Ви дае законна, за да градите на здрав фундамент.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Вто 28 Апр 2009, 15:16

Здравейте отново,
от тази игра, въпроси и отговори е ясно че няма да кажете нищо конкретно!
Вие просто продавате идеи, които всеки средно интелигентен има в главата си! Не посредничете между поръчител и изпълнител примерно, а просто обяснявате как, кога и т.н.
Благодаря! Това го знам и без да заплащам за услугите Ви!
Мисля че не е коректно да заблуждавате в обявате си, че предлагате работа! Вие не предлагате! Но това за съжаление се разбира, когато се прати пощенския запис и се получат брошурите!
Приятен ден!

П.П. Хубаво е , в брошурите ви да има и мнения от не съвсем доволни! Иначе е прекалено наивно! Все пак допускайте и градивна критика!

ОТГОВОР:
Ще приемем Вашето мнение в категорията на не съвсем доволните и ще се опитаме да изясним причината.
1. Категорично! - Ние не сме трудов посредник и никъде, под никаква форма не разгласяваме такова нещо. Напротив, ние изповядваме разбирането, че на много българи им е писнало от посредници и затова се фокусираме върху възможностите за директни доходи - без посредник.
2. Всичките ни отговори до тук са съвсем конкретни и по наше мнение изцяло отговарят на въпроса. Но ако Вие под "отговор" разбирате да Ви осъществим конкретна посредническа услуга, с конкретен работодател, при конкретни условия на наемане (работно място, трудово възнаграждение, работно време, длъжносттна характеристика ...) - вече стана дума, че ние не сме трудови посредници.
3. Това, за което говорим в тази тема е действително "Консултантска идея" и я представяме като такава. Дали тази, както и хилядите други идеи за надомни доходи са "очевидни" за широк кръг от хора, е СПОРНО, особено на фона на постоянните констатации на официални Европейски институции (например, Евростат), че ние българите сме най-бедните хора в Европа. В този смисъл са и нашите професионални наблюдения от последните 14 години.
Но тук ДЕБЕЛО искам да подчертая, че проблемът не е в "ЗНАНИЕТО" или незнанието на идеята, а в нейното резултатно претворяване в практиката. Ако Вие "знаете" тази идея за надомни доходи, но не печелите от нея (не можете, не искате, не вярвате, не виждате смисъл ...), значи имате не разрешен проблем. Нашата услуга е насочена точно в този тънък момент - какво конкретно Ви пречи да стигнете до реализация, какво може да се направи за да се променят нещата в продуктивна посока. Или казано най-общо - конкретна бизнес консултация, съобразена с Вашите конкретни обстоятелства.
4. Освен консултанстките идеи, обаче, ние имаме още два вида консултантски продукти:
а) Консултантски разработки - вече доста по детайлно разработени и практически проверени инструкции за конкретно технологично осъществяване на определена надомна дейност;
б) Консултантски базови програми - детайлни, конкретни постъпкови ръководства за незабавно започване на съответната надомна дейност. Като тук има още две особености: Първо - много често по тези програми работим съвместно, по партньорски договор и съвместно осъществяваме дейността, като постоянно Ви подпомагаме в това. И второ - "базова" означава, че усвоявайки основната дейност, това Ви позволява на един следващ етап Вие да я мултиплицирате и за други свои конкретни нужди или като услуги, които Вие да предлагате в дадена област.
5. По никакъв начин не твърдим, че е необходимо да заплащате за нещо, което си знаете. И не оспорваме Вашите знания. Именно затова е създаден този форум - за да даде детайлна предварителна информация за конкретните наши предложения, както и да даде възможност за допълнително обсъждане (това, което правим в момента) така че Вие да имате възможно най-пълна представа от нашите възможности и да се ползвате от нашите услуги, само когато сте напълно убедена, че те са Ви необходими.
Междудругото, покрай това обсъждане, ние често даваме и доста безплатна информация, което прави форума ни доста информативен и посещаван.
6. В смисъла на казаното до тук - нито една от нашите обяви не е заблуждаваща. Ако Вие имате конкретна такава - бъдете конкретна - дайте линк към такава наша обява и ние ще направим коментар върху нея. Друг е въпроса, че работим по партньорски договори с различни хора и макар, че нашите инструкции (особено по отношение на обявите да са съвсем ясни и конкретни), понякога съответния човек (най-вече поради начална неопитност) е възможно да допусне грешка или да добави нещо от себе си извън рамките на конкретното споразумение. Ние внимателно следим за подобни отклонения и се стараем своевременно да ги коригираме. Особено сме благодарни на хора, които ни съдействат с конкретна информация в това отношение и съответно ги обезщетяваме за старанието с различни преференции.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Сря 29 Апр 2009, 02:44

ОТГОВОРИТЕ ВИЖТЕ МЕЖДУ ТЕКСТА, В ЧЕРВЕНО:

Здравейте отново! Ето сега ще ви дам няколко линка(направих си труда да потърся)

Благодаря, Това означава, че нашите програми не са Ви безразлични. А съветите от такива хора са много ценни за нас. Някои от най-добрите ни програми за надомни доходи (0004, 1362 ...) са направени в следствие на такива критики.

за не коректна обява! Имайки предвид че когато някой си търси работа-той не чете между редовете,

Стоп! Грешка!
Това е АБСОЛЮТНО несериозно! Не само, че трябва да чете и между редовете, но и много добре да се подготви предварително! Специалистите горещо препоръчват, кандидатите да хвърлят доста усилия в това направление и в крайна сметка да си подготвят много индивидуални (за всяко кандидатстване) cv, референции и мотивационно писмо. Обърнете внимание, че РАБОТА на кандидате е да доказва своите качества, а не обратното. Но така е когато човек непременно държи да работи на някой друг - трябва да се съобразява. Не такъв е случая, когато човек се научи как да работи за СЕБЕ СИ!


което пък предполага обявата да бъде точна и не заблуждаваща!
тук например -нищо конкретно!

Детайлно (даже бих казал разточително) бизнесът с безплатни суровини е изяснен на този адрес: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f6/topic-t77.htm#77
Става дума за изплитането на изделия от безплатни растителни материали. Прави се непрекъснато и почти повсеместно в цялата страна, от хора, които са запознати с технологията. Това предлагаме ние - технологията.
Разбира се в една кратка обява (особено ако тя е и платена) не е възможно да се изяснят всички тези детайли и подробности. Затова принципа при нас е да се публикуват кратки обяви, които насочват към подробната информация по въпроса. Освен това има и друго правило - Въпреко подробната информация, която даваме по всяка наша разработка, винаги предполагаме, че е възможно да не сме биле достатъчно ясни. Затова правилото е да оставяме и подчертаваме възможността в тези случай заинтерисованото лице да се свърже с нас за допълнителни въпроси (чрез запитване в този форум, чрез e–mail, чрез GSM, чрез стационарен телефон, чрез писмо, а в някои специфични случаи - и чрез предварително договорена среща намясто, в нашия офис.Тук вече става опасно! нали не мислите да промивате мозъците на хората?! Не всеки става за модел! Човек трябва да има реална представа за себе си!

Ама Вие сериозно ли си мислите, че модел може да бъде само и единствено поредната хубавица от Мис Свят??? Този въпрос също подробно го изясняваме на този адрес: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f7/topic-t101.htm#101
Освен това, е и абсолютно очевидно, че непрекъснато се ползват модели с "работнически" вид, които рекламират земеделска техника, инструменти, машини... и какво ли не още. Примери - Велко Кънчев, Тошко Колев, Шкумбата и т.н. и т.н.
Моля Ви, не плашете хората! Модели се ползват не само в областта на дамската козметика и мода!!!


Не мисля да давам повече линкове! Не че тези са единствено абсурдните. Просто не ми се занимава повече!
Вие и най вече вашите сътрудници или незнам точно как се наричат из цялата страна подавате подвеждаща информация,която не е революционна ,повярвайте ми! Тъжно е че се спекулира с проблемите на хората и в частност-безработицата! Даващи например последните си 3 или 5 лева с надежда че ще получат конкретна задача!

Добре би било да обърните внимание, че бедните и безработните не са нашата целева група. Погреднете и ПРОЧЕТЕТЕ заглавието на нашия форум (най-отгоре) - ние съдействаме преди всичко на хора амбициозни, предприемчиви, делови, активни, позитивни - хора, които искат да развият своя перспектива, самостоятелна кариера, хора които не искат да са зависими. Това подчертаваме навсякъде и то начелно място. Ако сте се регистрирала на този форум - отворете отново и пак прочетете встъпителното писмо. От 14 години разпространяваме печатен бюлетин сред наши редовни абонати - и там, на челно място е написано същото - амбициозни, предприемчиви, делови. Разбира се, не отказваме съдействие и всякакви други прослойки - бедни, инвариди (имаме чудесни програми за такива хора), учители, служители, даже - банкери, математици.... Във всички случаи можем да сме полезни и на Вас, но не и насила.

А всъщност получават плик с брошури и безброй високопарни фрази от рода на:
това е за амбициозни, омръзна ли ви безпаричието и т.н.
Може би е по-добре обявите ви да бъдат от типа на:
консултански услуги за по-добър доход!

Да, и този вид обяви използваме.

Но не и - НАДОМНА РАБОТА!

А каква е?? Когато един счетоводител обслужва надомно десетки фирми, осигурителна каса, пише статии, води форуми по спечиалността си - Това каква работа е?? - Космическа, Лунна ... или надомна. Фриволното тълкуване на понятия не е от полза за никого. Според данни на вестник Стандарт, в България надомно работят около 500 000 души. Нещо повече, надомната работа, особено в контекста на световната финансова и икономическа криза, се превръща в все по-перспективна алтернатива с огромен потенциал за икономии за бизнесеа. По този въпрос подробности четете тук: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f14/topic-t1374.htm

Междо другото прави впечатление че не само вие ,а и всички останали сътрудници говорите много, но не казвате нищо! Аха,аха да отговорите точно и отговара се изплъзва! Въртите около него без да го кажете!

Добре, ще го кажа кратко и ясно: Надомни доходи могат да се изкарват не малки сега, тук, в България (и то се прави постоянно от десетилетия) по хиляди различни начини (подробностите тук: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f88/topic-t1385.htm) стига да мислите позитивно и да знаете как. Ако знаете как - правете го! Ако не знаете как - доверете се на компитентен консултант. Всяка наша програма е ДЕТАЙЛНО обяснена и винаги - с възможностни за допълнителни въпроси и коментари. Бизнесът с визитки - Какво неясно има тук? Хиляди хора използват в ежедневието си визитки. Ако знаете как се прави бизнес и се печели от производството на визитки - ПРАВЕТЕ го! Ако не знаете - възползвайте се от нашето консултантско ръководство. Всичко останало е губене на време. А по този начин някои хора губят целия си живот.

Ето това за мен е подвеждащо и некоректно! Може да имате и 24 годишна практика, но когато не помагате с точното лекарство- стажът няма значение!

Днес никой не е застрахован! Пример - От БСП са недоволни 2/3 от избирателите, но това не пречи на БСП на управлява страната. Всяка фирма има своите почитатели и противници. Ние също имаме свои почитатели )и то не малко). Ето какво казват те за нашата работа: http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f14/topic-t147.htm
За тези хора ние работим ден и нощ и даваме всичко от себе си.
Не пренебрегваме и конструктивната критика на нашите опоненти и много често се мотивираме от нея за нови, още по ефективни разработки и програми. От тази гледна точка, на Вас също Ви благодарим. Най-малкото Вие ни давате възможност и повод да изясняваме за пореден път неща от нашата дейност, а това винаги е полезно.
Фактът че си правите труда да пишете толкова много, е обнадеждяващ за нас. И съвсем сериозно се надявам да си сътрудничим с Вас. Но не за да обясняваме има ли такова животно в България или защо една работа няма да стане, а да намираме още хиляди нови начини за постигане на надомни доходи от всеки член на нашето общество. И само така, през следващата година ще стане по-малко вероятно Евростат (официалната статистичесдка служба на Европейския съюз) отново да ни обяви за най-бедните хора в Европа. Тази констатация за мен лично е много обидна и затова работя с всички сили, за да я променя към по-добро.
Надявам се и Вие да ми помагате в това начинание!

Благодаря отново!

П.П А междо другото, ще ви кажа как и аз стигнах до вас.
Попаднах на обява" Научете се да пишете красиво и печелете-надомна работа.
Изпратих запитване по имейла. Ето отговора:
"здравейте ние сме фирма със 100%българско участие.Имаме различни възможности за надомна работа. За да изберете най- подходящата за вас трябва да ви изпратим брошури от които да изберете най доброто за вас. Брошурите са на стойност 3 лв. които трябва да изпратите с пощенски запис, така е най сигурно защото в пощата дават разписка за това на кого и колко сте изпратили. Ако представлява интерес за вас пишете за да ви дам адрес за контакт."
Някъде да става въпрос че плащам за консулт?

Казано е съвсем ясно и очевидно - 3 лв за брошура с подробна информация. Преди да стигнете до ползването на консултация, все пак трябва да се запознаете с предлаганите услуги и да си изберете такава, която счетате че ще Ви свърши работа. Същата информационна работа върши и този форум, при това даже и безплатно. Но докато обсъждаме формата, а не съдържанието на нашата дейност, просто си губим времето. Имаме хиляди начини да Ви помогнем. Просто си изберете. Ако с нищо не можем да Ви помогнем, това вече е сериозен проблем, който действително си заслужава да бъде изследван.
Все пак, крайния избор е Ваш: Ако желаете купувате каталога и го използвате - десетки страници подробна информация за наши консултантски програми за надомни доходи. Ако не желаете - купувате си вестник и четете за поредните убийства, мародерства, разчеквания ... Това е въпрос на избор - http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f67/topic-t926.htm
:))
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Дали има мошенници в надомната работа и за жените с качества ...   Сря 29 Фев 2012, 04:23


"Gospodin Lmbov, Vsichko koeto ste napisali v statiata si za nadomnia
biznes e neosporim fakt. Az sam jena s kachestva, pravia krasivi neshta,
no popadam na moshennici, koito mi vzimat parite i sled tova gi gledam v
gospodari na efira.
Sled
kato ste tolkova kompetenten bi triabvalo da imate informacia za
legalni firmi koito plashtat za svarshena rabota i s koito moje da se
raboti chestno i pochtenno. Predpolagam che teoriata vi otgovaria na
praktikata vi, ako tova e taka, ne bi bilo trudno za vas da me svarjete
s takava firma. Nezavisimo dali shte mi otgovorite ili ne, jelaia vi
uspeh." Още Дали има мошенници в надомната работа тук ...


-------------------------------------------------

Върнете се в началото Go down
Nabor1
ГостПисанеЗаглавие: Колко пари получаваш за набор?   Вто 02 Апр 2013, 13:48

Колко пари получаваш за даден брой набор на текст.

ОТГОВОР:
Според тарифата:
Една стандартна машинописна страница е от 1800 знака.
Най-евтин е набора гладкия текст.
Останалото се договаря според сложността - наличието на формули, картинки, таблици и др. подобни.
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: До 40000 долара годишно от набор на текст   Нед 04 Авг 2013, 20:55

Може би ще Ви изненада, че с набор на текст, като надомна работа, е възможно да се изкара до 30000 - 40000 долара годишно. Но това е обичайна практика за американските съставители на текстове за интернет сайтове. Повече подробности може да прочетете тук -

http://nadomnarabota.blogspot.com/2009/05/blog-post_6757.html?showComment=1375620653322#c5645808719696068537
Върнете се в началото Go down
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: До 30000 долара годишно от грамотно писане в интернет   Нед 04 Авг 2013, 21:04

Съвсем определено може да се каже, че грамотното интернет писане (което си е вид набор на текст на домашния компютър, т.е надомна работа) изисква не по-малко познания от всяка друга университетска специалност, с тази разлика, че не се преподава в нито един университет.
Въпреки това е възможно да го усвоите с помощта на частно ръководство (работа.123), при положение че се отнасяте към тази работа изключително професионално. И тогава действително ще стане възможно с онлайн писане на теми да изкарвате по 30 - 40 хиляди долара годишно. Ето още подробности по въпроса тук - http://nadomnarabota.blogspot.com/2009/05/blog-post_6757.html?showComment=1375620653322#c5645808719696068537
Върнете се в началото Go down
Корнелия
ГостПисанеЗаглавие: Надомна работа с корекция на текст   Вто 27 Авг 2013, 22:28

Наред с компютърния набор на текст, като надомна работа могат да се предлагат и услуги по корекция на текст. Качеството на писане и съставяне на текстови документи, статии и други писмени материали значително се е влошило през последното десетилетие, което налага да се възтанови авторитета на коректорската професия. Разбира се, не е лесно да бъде убеден човека, от когото зависи един текст да е правилно написан, че трябва да се довери на професионалист в тази област. Затова трябва да подходите с нужната убедителност, ако искате да си осигурите работа надомно по корекцията на текстове. Това не е никак трудно. Разходете се из интерент и насвалете всевъзможни неправилно написани текстове (само извадки, като е добре да посочите и адреса на връзката към тях за справка). Дайте в курсир или в цвят неправилните места и след това направете корекция и покажете правилния текст. Колкото са по фрапантни и по-многобройни грешките, които показвате в своите мостри, толкова е по-вероятно да убедите автори, редактори или собственици на сайтове, фирми и организации да ползват Вашите услуги, за да не се излагат пред своите потенциални клиенти, особено ако развиват бизнес с големи месечни обороти. Ако подходите по този начин, става съвсем вероятно много скоро да си намерите и то не малко надомна работа по корекция на грешни текстове, с каквито изобилства из интернет. Ако се вгледате внимателно, със сигурност и в този текст ще откриете грешки, но не бъркайте неграмотните текстове със SEO писането за интернет. Какво означава последното може да научите от специализирания проект „работа.123“ за SEO писане в интернет.
Върнете се в началото Go down
рачо8954
ГостПисанеЗаглавие: Набор на собствен текст   Пет 20 Сеп 2013, 04:07

Ключов фактор за да се постигне успех при работа с набор на текст е да се работи с набора на собствени текстове, за собствен сайт и да се търси монетизация чрез реклами или по други известни начини. Така целия доход труда Ви идва при Вас, а не остава у някакъв работодател или възложител на работата. А от това разбиране до писането на авторски текстове има само една крачка. То е нещо като писането на теми в училище или в университета, но в този случай възложителя сте си Вие и работите за свой сайт, който разработвате и популяризирате, за да може след това да му изкарате парите. Ако сте запалени на тема доходи от писане на теми в интернет, но не сте наясно какви са изискванията и как да го направите, възползвайте се от проект "работа.123" и това е най-бързия начин.
Върнете се в началото Go down
lamb-a93
ГостПисанеЗаглавие: Идеи за набор на текст   Нед 29 Сеп 2013, 20:46

Съществуват многобройни възможности да се изкарват доходи от набор на текст. Ето чяс от тези идеи:
- художествен текст,
- набиране на формули,
- цялостен набор на текста и общо оформление на цели учебници,
- изработване на титулна страница,
- технически инструкции,
- студентски и ученически теми,
- текстообработка и оформление на документи,
- текстове за песни,
- създаване и попълване на таблици,
- оформяне на схеми,
- напечатване на статия,
- статии за пресата и за интернет,
- създаване на споразумения,
- оформяне на сертификати,
- семинари,
- предпечатна подготовка на романи,
- написване на реферати,
- рекламни текстове,
- съставяне на обяви,
- издаване на разкази,
- водене на пътеписи,
- писане на проза,
- презентации за различни събития,
- предпечатна подготовка на всякакви текстови и печатни материали,
- попълване на документи от всякакво естество, с предварителна подготовка на готови подложки,
- покани за различни събития,
- оформление на поезия,
- писма,
- писане на материали за интернет,
- фирмени оферти,
- литературни новели,
- набор на нехудожествен текст,
- изработване и оформяне на некролози,
- надписване на дипломи,
- набори на английски език,
- бизнес планове,
- резюмета на бизнес планове и други документи
- мотивационни писма за постъпване на работа,
- менюта за ресторанти, кафенета и други заведения за обществено хранене,
- материали за публикация в интернет,
- всевъзможни печатни текстови материали,
- магистърски тези,
- лекции,
- курсови работи,
- курсови задачи,
- Корекции на вече набран текст,
- протоколи за конференции,
- книги,
- инструкции,
- описания,
- ръководства,
- изображения,
- тематични есета,
- литературни есета,
- документи,
- доклади,
- нотариални актове,
- договори,
- дисертации,
- дипломни работи от всякакви предмети и теми от чист набор текст, до вмъкването на сложни формули, таблици, графики и изображения,
- графики,
- визитки,
- стикери,
- етикети,
- бизнес планове,
- бележки под линия,
- автобиографии,
- c.v.
- некролози,
- възпоменания и т.н.
Действително, възможностите да се печели от набор на текст са многобройни, а ако използвате въображението си, вероятно ще откриете още. Затова е добре да се възползвате от „ръководство 0099“ или от по-широкото „ръководство 1597“
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Доходи от работа с набор на текст, машинопис, текстообработка и писане на теми   Нед 29 Сеп 2013, 21:00

Съществуват многобройни възможности за доходи от надомна работа с компютър и интернет по
- набор на текст,
- компютърен машинопис,
- текстообработка (коригиране, редактиране, оформление и др. п.) на текстови файлове,
които могат да Ви осигурят добри доходи (допълнителни или даже - постоянни), но за това е нужна добра езикова подготовка, организация на работата и бизнес мислене. Иначе, възможности за набор на текстове не липсват. Специализирайте се и в предпечат.
Върнете се в началото Go down
lamb-wrt
ГостПисанеЗаглавие: Има ли реална надомна работа с компютърен набор на текст?   Пон 07 Окт 2013, 01:03

В интернет се забелязва повишен интерес към една от най-елементарните надомни работи - компютърен набор на текст. Но всъщност, за това няма кой знае колко кандидати за клиенти. Защо? Защото който е в интернет, той няма нужда някой друг да му прави набор. Той ако не може да борави с клавиатура, няма да е в интернет.

Тези, които реално имат нужда да им бъде направен компютърен набор на текст, са извън интернет. Такива , към днешна дата са около 50% от населението на България. Така, че ако ще правите бизнес от набирането на текстове на компютър, даже и като надомна работа, насочете се към реалните си потребители и забравете илюзията, че с обяви в интернет ще си намерите реални клиенти.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
lambsid8
ГостПисанеЗаглавие: Компютърен набор на текст   Пон 07 Окт 2013, 13:14

Компютърен набор и обработка на текст на печатно изданиетосе прави с помощта на издателска система, която позволява
- автоматическо пренасяне на редовете,
- редактиране на текста,
- автоматична проверка за правопис и предлагане на алтернативи,
- коректура на правописа и техническите грешки,
- комплектоване на страниците на изданието.
Използването на компютърен набор и обработка на текст е обичайния начин да се осъществява издателска дейност днес, като хартиеният носител на информацията все по-често за заменя от директна публикация в електронни издания в интернет.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
8lambllp
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Сря 09 Окт 2013, 01:57

Понатието "машинопис" е доста поостаряло вече (писане върху ръчна или електрическа пишеща машина), но доколкото техниката на машинопис е почти идентична с тази върху компютърната клавиатура и доколкото и клавиатурата е вид "машина", все още намира приложение и се разбира, че става дума за набор на текст. Но клиенти на тази услуга са преди всичко хора, които не ползват компютър - около 50% от населението на България.
Върнете се в началото Go down
na-lamb9
ГостПисанеЗаглавие: Работа с компютърен набор на текст (Rabota s kompyutaren nabor na text)   Съб 12 Окт 2013, 22:34

Технически умения по компютърен набор на текст намират все по-широко приложение в разработването на съдържание на милионите сайтове в интернет. Така те предоставят добри възможности за доход и професионална кариера по текстообработка с приложение в образованието, бита и бизнеса, особено през интернет.

Съвременният живот изисква съвременни умения, а дали Вие ще се съобразите с тези изисквания или ще предпочитете остаряла квалификация, определя настоящето на Вашите доходи и тяхната песпективност в бъдеще. Поръботете върху своите умения за овладяването на грамотен компютърен набор на текст и добавете към това умението да пишете теми по поръчка, според специализацията на съответния сайт. Останалото е въпрос на приличен маркетинг и поръчките няма да закъснеят.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
n7tlamb8
ГостПисанеЗаглавие: Не винаги е нужен набор на текст, все по-често е нуно писане на текстове   Нед 20 Окт 2013, 04:22

Чистия набор на текст е механична работа, свеждаща се до удара по правилните клавиши на клавиатурата, но това, за което се плаща повече и става все по-актуално като работа, е писането на текстове за сайтове в интернет. При това, този вид текстове, трябва да са уникални.

Уникалността се проверява от специална програма, но ако текстовете не са много, това може да стане и с помощта на търсачките. Въпросът е коя уникалност е нормална? Обикновено, възложителите се стремят към 100% уникалност, но 97-98% също се счита за достатъчно.

Другото изискване при писане на текстове е те да бъдат грамотни, интересни и да носят определено информационно натоварване. Обикновено в текста трябва да се включват по специален начин ключови думи и фрази, които трябва да са зададени в параметрите на поръчката. Тези подробности може да усвоите оттук - http://rabota.123.st
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
la_nt_1m
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Чет 24 Окт 2013, 01:13

Zdraveite,Dobyr vecher; iskam da vi popitam tyqbvat li vi oshte hora za nabirane na tekstove?Pishete mi ako imate nujda ot men.
От: mariaхххххххх@mail.bg
Относно: rabota
Изпратено на: Петък, 2012, Декември 14 20:57:11 EET

Отговор: Струва ми се, че все още български език се пише на кирилица, поради която причина едва ли някой ще Ви възложи набор на латиница. Но за всеки случай, може да опитате с обяви в интернет. Възможно да има и друго мнение по върпоса.
Върнете се в началото Go down
Na.Imit2
ГостПисанеЗаглавие: Кой плаща пари за писане на текстове?   Пон 28 Окт 2013, 17:06

Повечето потребители виждат, че интернет е буквално наводнен от информация, но не обръщат внимание на това кой се занимава с това и кой плаща за тази работа. А разнообразието действително е огромно, а също и интернет ресурсите, които използват различни текстове, при това - като постоянно ги обновяват и допълват.

Това са потенциалните работодатели, които са готови да плащат за писане на текстове - собствениците на буквално милионите сайтове в интернет, които се борят за повече популярност, повече посещаемост и по-първи места в търсещите машини. Това е ключов въпрос за всеки сайт - съдържанието, заради което го посещават.

Ако един сайт няма полезно съдържание, той няма шансове да бъде търсен и посещаван. Именно по количеството и качеството на написаните уникални авторски текстове, които са поместени на един сайт в мрежата, търсещите мрежи, според търсенията на потребителите, класират и показват тези текстове и така сайтовете си осигуряват много посетители. Това е и причината, поради която собствениците наемат съставители на текстове според тематиката на своите сайтове и плащат за периодично обновяване, което си е компютърен набор на текст + малко знания по темата. Търсете също и прокта "работа.123"
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Nqa.Te98
ГостПисанеЗаглавие: Наборът на текст е не само техническо умение   Чет 31 Окт 2013, 14:53

Именно текст е главната съставка на всеки един сайт в интернет и това дава огромно предимство на всички умеещи да боравят с компютърната клавиатура и да правят свестен набор на текст. Именно по количеството и качеството на написаните печатни материали, търсачките в мрежата оценяват свеки сайт и го класират на подобаващо място сред търсенията на потребителите. Добро съдържание - добро класиране - много посетители. А защо човек да има сайт, ако той не е посещаван. Това създава добри предпоставки за предприемчивите люде да изкарват доста пари от интернет с набора на текстове, особено ако към техническото умение да се прави компютърен набор се добави и умението да се съставят и пишат привлекателни текстове по тематиката на конкретен сайт. От добро текстово съдържание се нуждае всеки форум, сайт, блог, е-магазин.За добро обучение по интернет писане посетете също и този адрес: http://rabota.123.st
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Pi.Nab87
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Чет 07 Ное 2013, 01:53

Колкото един сайт има повече посетители, толкова повече доходи заработва собственика на съответния сайт, толкова повече работа ще има за набор на текст и ще са му нужни подходящи изпълнители.

Допълнително предимство в работата с набор на текстове е ако умеете и да съчинявате подходящи текстове по различни теми, така че обслужването да е по-пълно. Постоянното писане и добавяне на нови текстове е първостепенна задача за всеки ресурс в интернет. Иначе може да се окаже без посетители и без доходи.

Наборът на вършещи работа текстове в интернет (такива, които привличат посетители) не е проста задача и може да се прави от високо квалифицирани експерти в тази област. За радост, в момента е наличен безплатен курс по продуктивно писане на теми за интернет по проект „работа.123“ - лесно ще го намерите в интернет по този израз.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Nadeto_8
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Сря 13 Ное 2013, 03:30

Далеч не всеки собственик на сайт в интернет (даже и неголеми), който го е създал за да изкарва по някой лев от интернет, умее да пише интересни текстове, или просто не е физически в състояние да се справя с написването на големи обеми от текстове, каквито се изискват за постоянното попълване ресурсите на сайта.

Именно затова работата на съставителите на теми, работещи от къщи с набор на текст е доста търсена. Но как точно се пише за интернет, може да научите от един безплатен курс „работа.123“
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Nadia_89ur
ГостПисанеЗаглавие: Кой има нужда от набор на текст?   Вто 19 Ное 2013, 14:12

Собствениците на различни сайтове са готови да плащат за съчиняване и набор на уникални текстове по съответната тематика на сайта, защото по този начин се поддържа тяхната актуалност и посещаемост. А ако един сайт не се посещава, защо да го правим.

Добрата новина е, че в интернет има достатъчно сайтове (милиони) само на български език. Лошата новина е, че не всеки знае как точно се пише за интернет. Но пък втората добра новина е, че точно сега има един безплатен сайт с инструкции точно за правилно писане в интернет - търсете проекта „работа.123“
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
NAdka_Elen.56
ГостПисанеЗаглавие: Заплащане при набор на текст и писане на теми.   Сря 27 Ное 2013, 14:28

У всеки начинаещ машинописец, който се интересува от извършването на услуги по набор на текст на комппютър, възниква естествения и закономерен въпрос - колко пари могат да се изкарват писането на текстове.

Преди това обаче, е добре да обърнете внимание, че „набор на текст“ и писане на текст“ са две различни неща. Наборът е механична и ниско квалифицирана работа, от която може да очащвате от 0.50 до 1.00 лв заплащане да стандартна машинописна страница.

Докато писането на текстове е доста по квалифицирана работа и се заплаща 3 до 10 пъти по-скъпо, в зависимост от тематиката на сайта, който поръчва съответните текстове. По-добре се научете да съставяте текстове за сайтове, а сега има и един безплатен курс за това - търсете „работа.123“
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Ahton_Habo.5jg86
ГостПисанеЗаглавие: Осигурете си доходи от набор на уникален, авторски текст за сайтове в интернет.   Съб 07 Дек 2013, 22:53

Минималната цена за набор на оригинален и уникален авторски текст (копирайтинг) не бива да е по-ниска от 0.80 долара за 1000 печатни знака, заедно с празните интервали. Препечатването на чужд текст със свои думи (форма на преразказ на текстове - рерайтинг) - започва от 0.40 долара за същия обем.

Тези минимални цени са напълно приемливи, при положение че 1000 печатни знака не са кой знае колко (стандартната машинописна страница е 1800 знака - 30 реда по 60 знака на ред). Даже начинаещ изпълнител на набор, без опит и с не много добри умения за работа с клавиатурата, който реши да се пробва в професията на съставител на авторски текстове за интернет, при това писани от къщи, като надомна работа, би могъл за месец да изкарва по 300 - 400 долара.

А с придобиването на опит и навици в набора на уникален авторски текст за сайтове в интернет, тази заработка може и да расте. Но все пак, съставянето на оригинални текстове за сайтове в интернет има доста изисквания, които е добре да познавате. А добрата новина е, че има безплатен курс - търсете „работа.123“
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Svetla_Opre.n9ov
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Пон 16 Дек 2013, 14:41

Даже начинаещ ползвател на компютър и клавиатура, който до сега не е имал опит в набора на текст, би могъл с известни усилия от своя страна, да си осигури поръчки за написването на текстове от различни сайтове, стига да се постарае повече в маркетинга.

Това е изцяло надомна работа и не изисква никакви консумативи - набора са прави с клавиатурата, запаметявасе в дисковото пространство и се изпраща на клиента или като прикачен файл с електронната поща или директно се публикува на съответния сайт с помощта на име и парола.

С придобиването на опит и продуктивност в набора на уникален текст, доходите могат и да се увеличават. Необходима е сериозност, качество на написаното и спазване на сроковете. А клиенти могат да Ви бъдат притежателите на милиони сайтове на български език. Даже е добре да се замислите, дали и Вие да не създадете собствен сайт.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Zaza_Traya.d74
ГостПисанеЗаглавие: Какво е заплащането при набор?   Нед 29 Дек 2013, 17:38

"Какво е заплащането при компютърния набор на текстове?"
15 август, 2009 14:47

Отговор: Заплащането Вие определяте в своя ценоразпис. Обикновено то е за една стандартна страница (30 реда х 60 знака = 1800 знака) гладък текст. Добавя се според сложността на набора - наличие на формули, други специални знаци, таблици, картинки и т.н.

А освен това, таксите зависят и от срочността на заявката, а също и от отстъпките за постоянни клиенти. Последната разлика е според начина на предоставяне на набора
- на електронен носител (по на диск)
- директно по e–mail-а или
- на хартиен носител чрез разпечатка на принтер.
Заплащането е обикновено в момента на предаване на работата.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Петьо-345
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Съб 27 Сеп 2014, 15:44

Надомната работа, като т.н. “самонаетите” лица, известни още и като “самоосигуряващи се”, отдавна е призната за многократно по-печеливша в сравнение със случаите когато сте наети от друг работодател, защото целия доход за разпределяне остава изцяло у Вас.

Разбира се, другата страна на монетата е, че всичко трябва да решавате сами, а не всеки е готов за това. Все още са много хората, които очакват друг да поеме отговорността вместо тях, а те само да си мърдат ръцете и краката, както им е разпоредено.

Но веднъж поета тази отговорност, тя като с магическа пръчка открива пред вас, буквално хиляди възможности за делова активност, заетост и доходи, неколкократно по-големи от тези, които можете да си представите. Не е необходимо да ходите на другия край на планетата (в Америка, Австралия или Южна Африка), за да си търсите работа.

Работата е преди всичко около Вас самите, стига да познавате добре района, в който живеете и да погледнете с друго око на него. Още четете тук:
Върнете се в началото Go down
Данито
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Пет 10 Окт 2014, 02:00

Възможно е човек да се специализира в набора на формули. писане на гладък текст предлага почти всеки, но формулите са по трудни и по-скъпо платени. Има някои тънкости в набора на формули и ако те се овладеят, може да се посгне добра производителност + по-скэпите тарифи, това ще носи и по-добри доходи с по-малко конкуренция.
Върнете се в началото Go down
rossen_skalatd1
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Съб 11 Окт 2014, 21:37

Понякога внимавайте повечко, когато пускате обява за компютърен набор на текст, защото потенциалните клиенти веднага си правят заключения за качеството на работата Ви от начина по който сте оформили обявата си.
Какво бихте си помислили за следната обява: "barzo i kachestveno - nabor na text..." -
Върнете се в началото Go down
надомно34
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Съб 18 Окт 2014, 01:34

Цени за набор на текст:
Заплащането Вие определяте в своя ценоразпис.


Обикновено то е за една стандартна страница (30 реда х 60 знака = 1800 знака) гладък текст. Добавя се според сложността на набора - наличие на формули, други специални знаци, таблици, картинки и т.н.


А освен това, таксите зависят и от срочността на заявката, а също и от отстъпките за постоянни клиенти.
Върнете се в началото Go down
Но-Кач-5
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Съб 15 Ное 2014, 13:26

Основният вариант е заплащането да е в момента на предаване на работата по набор на текст. Но напоследък придобиват все по-голяма популярност и различни електронни разплащателни средства. Така че, става възможно да правите набор на текст и дистанционно - от разстояние, като си получавате договореното възнаграждение чрез е-пейовете. -
Върнете се в началото Go down
Ка-Амо-6754
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   Пон 30 Мар 2015, 22:40

Ако разбирате компютърния набор на текстове като вид машинописна работа, това не е много перспективно по отношение на осигуряване постоянни допълнителни доходи. Друг е въпроса ако пречупите тази дейност и през призмата на авторството върху набираните текстове - т.е. да се превърнете в копирайтър - съставител на оригинални текстове за многобройните сайтове в интернет, според тематиката в която са специализирани. Предлагайте по-комплексна и авторска услуга.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0099: Компютърен набор на текстове - уморителна работа или доходен бизнес в интернет?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Надомна работа за жени.-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Forumotion.com | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a free blog