Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Осмо парфюми - какво е това?

Go down 
АвторСъобщение
Но-Кач-6
ГостПисанеЗаглавие: Осмо парфюми - какво е това?   Чет 11 Дек 2014, 01:45

Знаете ли какво представляват осмо парфюмите и какво е характерно за тях?

Независимо от нищо, прогреса продължава и той се проявява не само в областта на компютрите, мобилните комуникации и космическите изследвания, но също при създаването на нови материали, способстващи да се създаде на тяхна база и нов вид парфюмерия. Едно от тези нововъдения са осмо парфюмите. Те се появяват в началото на новото хилядолетие. Каква е тук новостта, с какво се отличават от досегашните парфюми и защо са отделени в самостоятелна парфюмерийна група? Осмо парфюмите не са обикновени парфюми и при тях няма деление на тоалетна вода, дневни парфюми и т.н. Това са аромати на маслена основа, които се различават по типа на взаимодействие с кожата на тялото и по метода на освобождаване на уханието, което им придава неповторим аромат и много голяма трайност - до 24 часа.

Как са създадени осмо парфюмите?

Техен създател е италианския парфюмер Силвана Казоли (Silvana Casoli), която предложила названието им - Osmo-parfum. Тя притежава необичайно за парфюмерите образование на физик и е завършила факултета за Естествени науки на Урбинския университет. Произхода на използвания термин е от биофизичния процес на осмоза, описващ взаимодействието на различни елементи с помощта на мембрани. Действието на такива парфюми е обусловено не само от взаимодействието на различните съставки в състава на композицията, но и от реакцията на кожата и собствения химизъм на човешкия организъм, върху който са нанесени осмо парфюми. Затова този вид аромати органично се съчетават със собствения аромат на човека. Освен това, осмо парфюмите могат да се смесват помежду си, като така се получават нови съчетания и нови аромати. Самата Казоли казва за своите парфюми: "Il Profvmo" – марката е успешна, но не е модна. Изглежда за това е нужно повече от успешна ароматна композиция или метод на разкриване на благоуханието - нужна е и утвърдена модна марка. Така, че за  сега определението е "contemporary art" в парфюмерията.

Как действат осмо парфюмите?

Осмо парфюмерията действа на принципа, на който се основа и аромотерапията, с която се е занимавала авторката на продукта. Попадайки върху кожата, парфюмите се всмукват или усвояват от нея. Благодарение на своя състав, аромата встъпва в реакция с мембраните на кожените клетки. И едва след това, кожата започва бавно и постепенно да издава усилен аромат, правейки го по-наситен, дълбок и чувствен. Освен това, уханието за всеки човек става индивидуално, като че ли скроено за конкретния човек. Устойчивостта на продукта достига и надхвърля 24 часа и те практически нямат шлейф. Техния аромат може да се долови само ако се намирате много близко до човека, който ги използва. Но този, който усети този аромат, не може никога да забрави неговия притежател. При използването на осмо парфюми не остават маслени следи. Днес, Силвана Казоли е създала две линии парфюмерии - Il Profvmo Osmo - Parfum и Il Profvmo Osmo - Absolu, в състава на които влизат 12 различни аромата.

Какви са особеностите на осмо парфюмерията?

Съчетанието на спиртове и ароматични съставки, използвани при осмо парфюмите, осигурява много ниска летливост на уханието. Така се постига ниска степен на изпарение, което осигурява продължително действие на продукта, нисък шлейф и много нежно, интимно използване на аромата. Количеството летящи съставки е малко, а фиксиращите аромати са свързани между себе си. Така че, тези парфюми не могат да бъдат представени като пирамида на миризмите, като в тях се отделят връхни, сърдечни или базови нотки, като е общоприето при традиционните парфюми. В този вид парфюмерия има не толкова "пирамида", колкото "пръстен" на ароматите. Друга особеност на тези продукти Il Profvmo са ръчната работа по тях и естествените съставки от високо качество.

Как се използват осмо-парфюми?

Препоръчва се нанасянето на няколко капки от продукта върху точките на пулса. По този начин аромата или т.н. олфакторни нотки, под действието на топлината, се разкриват, осмотично се трансформират, потапяйки се в кожата (дермата) и придобиват устойчивост и индивидуалност. Освен това, осмо парфюмите може да се добавят във ваната, джакузито и да се смесват с кремове за тяло, лосиони и други парфюмерийни продукти.
Върнете се в началото Go down
Zlatotyrsach

avatar


ПисанеЗаглавие: Re: Осмо парфюми - какво е това?   Вто 03 Фев 2015, 01:43

Макар да не оставят силен ароматен шлейф след Вас, осмо парфюмите могат да се окажат силен Ваш съюзник в по-интимна среда. Те се усещат само в непосредствена близост и в значителна степен се индивидуализират при взаимодействие с кожата на използващия ги.
Върнете се в началото Go down
 
Осмо парфюми - какво е това?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Качествена парфюмерия и козметика :: Парфюми и парфюмерия-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Have a free blog with Sosblogs