Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Вто 19 Фев 2008, 04:26

Още ли не Ви стигат парите? - Ето Ви едно добро решение - изкарвайте допълнително, с надомна работа, като самонаето лице (без да е необходимо да имате собствена фирма), на Вашия компютър и принтер, до 413 лв месечно (при 1955% печалба) само от производство на визитни картички (визитки) с помощта на

Ръководство 0231:

Така както ние го правим от 1995 година насам или това е възможност да започнете собствено надомно производство на визитни картички, от които има нужда всеки съвременен човек?!
Как да започнете производство на визитки от нулата, веднага, без да имате никакво оборудване и постепенно да наберете оборот, разпростирайки дейността си из цялата страна и даже в чужбина?! Допълнителен доход даже за пенсионери или разрастващ се бизнес за амбициозни и предприемчиви хора.

Цената на това бизнес ръководство е: 56.33 лв.
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
290. "... знам, че Вие сте Агенция, която е оценена от много хора.
Благодаря Ви от името на всички хора, на които сте дали шанс да
повярват в себе си и да променят живота си." Елена Ц., Видин.
Нали първото правило на печелившия бизнес гласи: Намери потребност и я удовлетвори! (за да останеш под пари). Разбира се, колкото е по-широко потребна и по-реалистична е тази потребност, толкова по-добре. Производството на космически кораби също е потребност, при това за милиарди, но сега Ви предлагам да започнем с нещо по-реалистично - визитни картички - ето Ви масова потребност!

При това от всяка отделна поръчка за визитни картички (спрямо реално вложените от Вас в нея разходи) печелите до 1955%, а спрямо еднократната такса за ръководството (56.33 лв) може да си осигурите до 733% месечна възвръщаемост и то за години напред - супер инвестиция.
Цитат :
238. "Честита годишнина! Като се поразрових в моя архив, намерих
ваши бюлетини още от 1998 г, което значи, че оттогава сме в контакт.
И действително вече имам 20 - 30 ваши разработки." Асен И., Враца.
Човек винаги иска или му се налага да остави спомен за себе си. Помислете си, колко пъти се е налагало да позвъните на свой роднина, а да не помните в кой тефтер е записан телефона му. Затова визитките, подредени акуратно във визитници, са нещо много практично, полезно,
добронамерено, позитивно.
С тях хората взаимно се улесняват, пък и си напомнят един за друг. При това пазара е много широк - лични, служебни, фирмени, работни, семейни, детски, рабатни, рекламни ... визитки.
Цитат :
242. "Разработките Ви са много оптимистични и актуализирани
в съответствие с промените на времето и бизнеса."
Ралица Н., Благоевград.
Ето Ви я възможността, при това реалистична и много важно - достъпна! Но, естествено, някой ще си рече: „Раз-геле, аз знам как се правят визитни картички!“, но ще пропусне един много съществен въпрос - А колко спечелихте от това си „знание“ до сега? Нищо?! Тогава? Излиза, че нещо не знаете?

Затова, обърнете внимание, че говорим за това как да печелите от визитки. А това е много по-важно от това да ги правите! Може би още не забелязвате разликата от казаното току-що. Затова ще го кажа по друг начин - едно е да знаете как се правят визитки, друго е да го правите от време на време за себе си и приятели, съвсем друго е да го правите ежедневно за реални клиенти, които при това и да Ви плащат за тази работа.

Едно е да „знаете“, друго е да „произвеждате“ и трето е да печелите. С това не казвам, че ако отделите 3 - 5 или 10 години, няма да се научите и да печелите от визитки (не само да ги правите), но вероятността е 4 към 100, при това загубеното време е от 3 до 10 години!
Затова моето предложение към Вас сега е много пъти по-реалистично (100 към 4) - да се научите директно от източника (правим го от 1995 г насам) как се печели (А НЕ САМО КАК СЕ ПРАВЯТ) от визитки, при това - за по-малко от седмица. По нашия метод, в някои от случаите, особено в началото, печелите, даже и ако не знаете как се правят (изработват, произвеждат) визитките!!
Цитат :
297. "Много се изненадах като получих от Вас писмото, тъй
като не очаквах да ми се отговори. Също така се зарадвах и
на Вашето предложение."
Мария В., с. Граф Игнатиево, Пловдивско.
Колко може да печелите от визитки?

По 1955% и повече, при това от всяка конкретна поръчка, и то в продължение на месеци, години и даже десетилетия. Да, правилно сте прочели: влагате примерно преки разходи за 1 лв, а Ви плащат примерно 19.55 лв (зависи от вида и размера на поръчката). Поне така е според нашите тарифи и статистика, по които работим от 1995 година насам. При това нашите тарифи минават за евтини, което означава, че при Вас, в някои случаи, печалбата може да е и до 2 пъти по-голяма!
Цитат :
183. "Получих исканите от мен материали в много кратък срок
- само за 2 дни, за което много Ви благодаря. Имате много
интересни материали за развитие на собствен бизнес, интригуващи
идеи и разработки." Кънчо К., Полски Тръмбеш.
Или като изключим около 300 - 500 „първобитни“ визитки, на които се учехме в началото, до момента сме изработили над 1470 комплекта за клиенти х 19.55 лв (средно на поръчка) = 28783.50 лв. Като добавим около 38% повторни поръчки, ето Ви още 10930 лв или общо 39710 лв от визитки! При печалба от 1 : 19.55! Без да сме го рекламирали специално - само като допълнителен доход. Прегледайте пак цифрите, за да ги разберете добре. Само от визитките, а освен това, по подобен начин, се печели и от стикери, етикети, покани, честитки, листовки, бланки ...
Цитат :
154. "Получих материалите непокътнати и в добро техническо състояние.
След като се запознах с тях, възкликнах: Боже, колко сериозна работа.
Трябва да се преобърна на 360 градуса и да започна нещо
съвсем различно." Спас Й., Етрополе.
А сега сравнете горната такса за ръководство 0231 - от 56.33 лв с така описаните доходи!
Значи, не става дума да похарчите 56.33 лв за обяд в среден ресторант, от който ще Ви остане само един спомен (надявам се - хубав), но нито лев печалба. А става дума за инвестиция - вложени средства (нещо като засаждането на семена), от които може да получавате до 7,33 ПЪТИ!!! (733%) МЕСЕЧНА възвръщаемост, за години напред! Помислете за какво говорим!
Цитат :
98. „Много съм Ви благодарен за насърчителните думи в разработките.
Те ми дават вяра, сила и енергия да продължавам работа по вашите
поръчки.“ Веско Р., Ямбол.
В една банка, с горната сума (56.33 лв) даже може и депозит да не Ви открият, а ако все пак го направят, ще Ви „плащат“ 5 - 6% лихва и то чак в края на годината - което си е 3,38 лв?! доход за цялата година (на половина изяден от инфлацията). А сега сравнете това с 4963 лв възможен годишен допълнителен доход от визитки! Та наистина, за какво говорим? До 1460 пъти! по-добро предложение за вложение на парите Ви.
Цитат :
96. „Прочетох с интерес Вашето писмо към читателите.
Вслушах се в молбата Ви за повторен прочит. Прави ми впечатление,
че тези слова се излезли изпод перото на човек, който в детайли
познава материята, с която борави. Убедих се, че дружеството,
което управлявате, стои стабилно на този пазар, достойно е за
уважение и буди съответния респект.“ Иван Сп., София
Така е когато човек малко промени ъгъла, под който гледа на света или добре дошли в света на изобилието! Но помнете, че тази цена остава такава не за дълго. Много скоро условията може да се променят значително. Затова побързайте! Предприемчивите печелят, а останалите умуват и нищо не им пречи да го правят цял живот.
Цената на това Ръководство 0231 е: 56.33 лв.! Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
88. „Трябва да се появят апостоли, които да окуражават, да предлагат,
да убеждават и разпространяват по места множеството разработени от
вас идеи (пазарни продукти), за да може всеки да направи своя избор,
според това, което може да прави.“ Никола П., Пловдив.
Цитат :
67. „Аз съм стар ваш клиент и мога да кажа, че съм доволен от
Вашата коректност и точност в отношенията Ви с клиентите. Вярвам
във вашата дейност, която развивате и желанието да радвате хората,
когато им създавате работа.“ Симеон К., Виница, Варна.
P.S.1: Помнете, че всичко това може да го направи за Вас само Женина - най-голямата и единствена Агенция за НАДОМНИ доходи, кариера, обучение и печалби в България - с десетилетия опит и подкрепа за сериозните кандидати.

P.S.2: Ако побързате, това е ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН да усвоите НАДОМНОТО производство на визитки, с летящ старт, само след няколко дни! 100% законно, с 0% риск - даже без да напускате основната си работа за начало!! Така както ние го направихме в началото на кариерата си от 1995 г. - всички тайни на майстора! Пълно съдействие и подкрепа!

И не забравяйте, че с Ръководство 0231, само срещу посочената такса от 56.33 лв може:

  • - да печелите до 1955% от всяка отделна поръчка за визитки,
  • - да си осигурите до 733% възвръщаемост от вложението всеки месец,
  • - което е до 1460 пъти по-добре от вложение в депозит в която и да е банка в България,

и всичко това може да започнете от утре, само за около седмица подготовка с помощта на проверено ръководство - готов бизнес под ключ!

Цената е: 56.33 лв.! Побързайте и се възползвайте сега, оттук!

Цитат :
13. „Получих разработката, за което ви благодаря. Тя действително е
много съдържателна. Бизнесът е описан в нея стъпка по стъпка и
нещата (действията) изглеждат реалистични.” Илия Б. Брацигово
Цитат :
45. Благодаря Ви, че давате възможност на хората да потърсят при
Вас така бленувания остров на надежда-та и искрено се надявам,
че по-перспективните и търсещи хора -наистина го намират!”
Гергана Ш., Димитровград


Последната промяна е направена от надомно на Пет 04 Окт 2013, 21:44; мнението е било променяно общо 19 пъти
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 0890: Бизнесът с рекламни визитки.   Вто 19 Фев 2008, 04:38

Ръководство № 0890:

Бизнесът с рекламни Визитки може да Ви донесе двоен доход, а той тепърва се заражда!
Да допуснем, че имате добре развит собствен бизнес. Срещате целеви клиент (такъв, който отговаря най-пълно на Вашата целева група клиенти), сключвате сделка или направо му продавате своя продукт или услуга ... Какво пропускате в случая?? Пропускате нещо много важно! Научете как да развиете собствен бизнес с рекламни визитки.

Цена за ръководство 0890: 8,14 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: № 0951: Правите ли визитки само за 15 минути - от това се печели!   Вто 19 Фев 2008, 04:43

Ръководство № 0951:
Как да произвеждате визитки само за 15 минути? Защото хората винаги бързат и плащат добре за това.

Цена за ръководство 0951: 8,60 лв
Побързайте и се възползвайте сега, оттук!


Последната промяна е направена от надомно на Сря 25 Май 2011, 21:53; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
t_smilenova
ПисанеЗаглавие: Пазарът   Съб 06 Сеп 2008, 18:00

Здравейте,
Аз сама ли трябва да си търся пазар за визитките, които ще изработвам или вие ще ме насочвате към евентуалните клиенти?

ОТГОВОР:

"Евентуалните клиенти" за визитните картички са почти всичките жители на планетата. Но ако искате някой друг да върши тази работа и да прибира парите вместо Вас, започнете работа в рекламна къща. Но ако това не Ви устройва и искате да прибирате от 3 до 8 пъти по-добро възнаграждение за работата си, насочете се към самостоятелна дейност, за която можем да Ви обучим да се справяте изцяло самостоятелно.

Ако проявявате интерес към визитките, добре е да започнете оттук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f3/topic-t36.htm
- всичко за надомния бизнес с визитки. И едва след това може да помислите и за това предложение - прозводство на визитки за 15 минути.
Върнете се в началото Go down
uilan
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Нед 04 Яну 2009, 09:28

Да, мисля че може чрез визитни картички да печелиш пари.
Възможно е!
------------------------------------
Така е и в това няма никакво съмнение.
Пазарът е доста голям.
Вярно, че има доста процедури да се уточняват, но затова пък е
нашето консултантско ръководство, което спестява години лутане
и много грешки.
Върнете се в началото Go down
salvadre
ПисанеЗаглавие: Представителство.   Чет 08 Яну 2009, 21:44

Интересувам се дали имате представителен центьр в Благоевград?


За сега нямаме активен представител за Благоевград.
Това може да стане чрез Програма № 1362.
Подробности четете тук:
http://nadomno.bulgarianforum.net/forum-f23/topic-t181.htm
Върнете се в началото Go down
damboeva
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Чет 19 Мар 2009, 17:39

"Как да започнете от нулата, веднага,
без да имате никакво оборудване...."


Интересува ме как ще ги произвеждам визитките от нулата,
без да разполагам с нужната техника? Необходим е предполагам
поне компютър и печатащо устройство? Ако трябва да ги печатам
на друго място, то какво ще остане за мене?

"Влагате преки разходи за 1 лв., а Ви плащат 19.55 лв."

За 1 лв. как ще платя за печата (ако са цветни не ми се мисли),
картона и т.н? Пряката инвестиция ще ми излезе в пъти над 1 лв.
Къде е уловката?

ОТГОВОР:
"Ако" философията е винаги контрапродуктивна.
Ако са златни визитките, със сигурност и 1000 лв няма да Ви
стигнат за да ги произведете.

"Как да започнете от нула" - това не предполага Вие да "произвеждате". Сещате ли се?? Всеки ден купувате хляб от
магазина, нали! Е, този хляб магазинерката ли го произвежда??
Схващате ли?

Когато искате да печелите пари, по важни са отговорите,
а не заядливите въпроси.

Ето калкулацията:
1 пакет картон е 10 лв = 250 листа. т.е. 1 лист е 4 стотинки.
Отпечатването на 1 лист е 1 стотинка (тонер - черен)
или 3 -4 стотинки (цветен).

Върху един лист излизат 12 броя визитки.
Следователно, една поръчка за 50 визитки ще Ви излиза (4 листа)
20 стотинки - за черно бели, и 36 стотинки цветни.

За една поръчка спешни визитки 50 броя клиента Ви плаща 5 лв
за черно бели и 8 лв за цветни.

Следователно, за 1 лв разходи може да спечелите 25 лв от черно бели
и 24 лв от цветни визитки.
При това спешните визитки се правят за 15 - 20 минути.

Това показва нашия документиран десетилетен опит
в производството на визитки.
Ако желаете, можем и Вас да обучим по този начин.

Още един пример ще Ви дам:
Наскоро имахме поръчка за 200 визитки - двустранно печатани
в цветно и ламинирани. Ние не правим цветен печат, затова
ползваме външна услуга.

Тарифата на фирмата е 1,44 лв за двустранен цветен печат
върху формат А3.
т.е. 0,72 лв за двустранен цветен на А4.
На лист излизат 12 визитки. За 204 визитки - 17 листа.
17 х 0,72 = 12.24 лв
Клиентите ни платиха точно 80 лв.
Когато фактите говорят и боговете мълчат.

И накрая нещо много важно.
Ако искате наистина да печелите, от каквото и да е
(не само от визитки), клиентите ще очакват от Вас (и ще Ви плащат)
да ими намирате и предлагате решения, а не да им обяснявате кои са
7-те милиарда причини, поради които неможете да им изпълните поръчката.

Ако един клиент Ви е поръчал визитки и на другия ден идва да си ги
прибере, а Вие му обяснявате защо не са станали визитките му, то той
на следващия път, когато му потрябват визитки ще отиде при друг
производител, който може да му ги произведе, при това само за 20 минути,
а и освен това да му ги занесе на крака в офиса.

Така се печелят пари. Или поне аз така знам.
Затова добре обмислете нещата.
Не започвайте нещо, което би било против природата Ви.
Започвайте само дейност, която Ви е по сърце,
която с удоволствие ще вършите.
Върнете се в началото Go down
damboeva
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Пет 20 Мар 2009, 16:05

Базова програма № 67081 - 0231(02) - "
Как да започнете "собствено" "надомно" "производство"
на визитни картички, от които има нужда всеки съвременен човек?!"

Не става ясно от думите Ви 4 или 36 стотинки е едностранния цветен печат на А4?

Нямам повече въпроси засега.

ОТГОВОР:
Тарифата за цветен печат, на фирмата, чийто услуги ползваме
(понеже нейния офис е най-близо до нашия) е 1,44 лв за
двустранен цветен печат върху формат А3. Едностранно е 0,96 лв
за А3. Следователно, едностранно, за А4 е 0,48 лв.

А ако си го правим сами, в офиса, с наш принтер и консумативи,
може и 4 стотинки на лист да излиза. Зависи от къде се зареждаме.


Последната промяна е направена от damboeva на Пет 20 Мар 2009, 20:23; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
damboeva
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Пет 20 Мар 2009, 19:30

Цитат

"Отпечатването на 1 лист е 1 стотинка (тонер - черен) или 3 -4 стотинки (цветен).
Върху един лист излизат 12 броя визитки.
Следователно, една поръчка за 50 визитки ще Ви излиза
(4 листа) 20 стотинки - за черно бели, и 36 стотинки цветни."

Първо твърдите, че отпечатването на един лист (цветен А4)
е 3-4 стотинки (това за едностранно или двустранно?),
а сега, че е 48 стотинки едностранно?!?

ОТГОВОР:
Така е. Когато имате собствена печатна техника и я зареждате
от реномирани доставчици, по цени на едро, отпечатването може да Ви
излиза и по 4 стотинци на страница.

А когато ползвате външна услуга, отпечатването може да Ви излиза
0,20, 0,50, 1,00, 1,20 лв на страница в зависимост от тарифите,
уменията и компетентността на подизпълнителите, които сте си избрали.


Нищо не казахте относно "собственото производство",
което както се разбира от примера с магазинерката е всичко друго,
само не и собствено.

ОТГОВОР:
Когато наемате подизпълнител за свой продукт, който Вие приемате
като полъчка, Вие проектирате, обрязвате, ламинирате, парфюмирате
и т.н. - продукцията си е Ваша. Това е изключително широко
разпространена практика по цял свят и у нас и ни най-малко не виждам
какво може да Ви тревожи. Марката на Метро стои върху стотици
продукти, които други фирми са произвели според изискванията и з
аданието на Метро.

Дано не съм прав, но ми се струва, че започнахме да тъпчем на
едно място. Остава да ме попитате дали изобщо е вярно, че за
последните 8 години съм произвел стотици поръчки за всякакви визитки.
Това не е продуктивно. По-добре се възползвайте от тази възможност.
Но може по-добре да е и да не започвате. Едно нещо със сигурност
знам от моя опит - който постоянно търси причини за да НЕ свърши
работата - ОСТАВА БЕЗ КЛИЕНТИ и след това аз му ставам виновен,
че се е провалил.

Ще го обясня и така:
Клиентите очакват от Вас и са готови да Ви плащат
АКО ВИЕ ИМ РЕШАВАТЕ ПРОБЛЕМИТЕ.
И забележете - именно Вие ако им ги решавате, а не ако аз го правя.
Аз мога да Ви обучавам, но Вие трябва да го правите всеки ден.
Много е лесно да се подхлъзнете по лесния път - да започнете да
обяснявате на клиентите защо не може да им изпълните поръчката
и кой е виновен за това. И това е сугирния и гарантиран начин да
останете без клиенти.

За да печелите пари, трябва да служите на хората и да давате всичко
от себе си, за да са доволни. Но ако сте от хората, които са свикнали
да бъдат обслужвани, просто не си го причинявайте.
Потърсете си друго призвание.

Започвате ли собствен бизнес, това е като вричане.
За такива хора нашите консултанстки програми са особено продуктивни.
Върнете се в началото Go down
maika6u6ka
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Чет 16 Апр 2009, 19:07

А поръчките за визитки ние ли трябва да ги търсим
или ги получаваме от вас.

ОТГОВОР:
Единствения начин този бизнес да има смисъл за Вас е да контактувате
директно с потребителите (по начина, описан в ръководството) и така
цялото заплащане да остава за Вас - без посредник.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Здравейте,   Сря 03 Юни 2009, 23:14

Виждам, че давате много идеи на хората как да изкарат пари, но всъщност от къщи това става много трудно. Защо залъгвате хората да ви дават пари за такса, като те могат да го правят и без Вашите инструкции и ръководства, стига да имат креативно мислене и новаторство.
Защо се опитвате да ги заблудите?

ОТГОВОР:

По принцип, всеки може и сам да си води счетоводството, ако изчете дебелите тухли по счетоводство.

По принцип, всеки може и сам да си е юристконсулт, ако изчете съответните закони и ежеседмично се запознава с промените в тях.

По принцип, всеки би могъл и сам да си бъде митнически агент, ако изчете дебелата митническа тарифа и всички съпътстващи я нормативни документи.

По принцип, всеки може да произвежда сладкия шербет, дето го пият даже и белите мечки, стига да се оборудва подходящо.

По принцип, всяка домакиня в България може да направи сандвич по вкусен от хамбургерите на Макдоналдс, но нито една домакиня не печели милиарди долари годишно от своето творение.

По принцип, всеки може да произведе визитки за себе си, но не всеки може да печели от това.

В нашия форум даваме мнаго безплатни съвети и насоки.
Но имаме и много конкретни оферти.

Ако някой не знае как да печели от визитки, не е заблуда да го научим.

Бизнес - консултантите са на голяма почит по белия свят.
У нас не е така и затова Евростат отчита, че ние българите сме най-бедните хора в Европа.
Което напълно опровергава твърдението Ви, че всеки знае как се печелят пари, пък било то и от едни визитки.

Ако някой знае как да печели по определен начин, той го прави.
Ако не знае, ние му даваме една възможност (по Търговския закон се нарича оферта) и ако сам прецени, може да се възползва от услугите ни.

Преди да говорите от името на някой друг, попитайте го иска ли го и колко ще Ви плаща за мнението Ви.

Припомнете си и встъпителното писмо на този форум.
Нас не ни интересуват 7-те милиарда причини, поради които една работа може и да не стане.
Нас ни интересуват начините тя да стане.

Ако Вие знаете как се печели от производството на визитки - просто го напишете тук.
Всички ползватели на форума ще са Ви благодарни.
Върнете се в началото Go down
maritoli
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Сря 12 Авг 2009, 06:50

Vsichki iskat PARI?!!!!!A,koi DAVA?
Iskam da PECHELQ CHESTNO!!!!!

ОТГОВОР:
Всяко едно собствено надомно производство, в частност и на визитки,
е точно такъв, честен начин да заработвате пари.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
avatar


ПисанеЗаглавие: Лични визитки (визитни картички)   Пет 04 Окт 2013, 20:40

При изготвянето на лични визитки (визитни картички) се акцентира основно на името на техния притежател _поради това са „лични“), като това може да бъде цялото име и с трите имена, или име и фамилия или само фамилията и първата буква на името. Колкото е по-известен човек, толкова по-малко имена може да вписва във визитката си.
Върху лична визитка могат също да се посочат и други дъполнителни сведения, които искате да съобщите за себе си, като телефон, e–mail, адрес, Ваш личен блог в интернет и т.н. Освен името, в лични визитки може да се поставя и собствен графичен знак или емблема, но ако не сте член на известен аристократичен род, това е малко приложимо в съвременния свят. Прието е размерът на личните визитни картички да е 90 х 50 мм.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
vi-lamb7
ГостПисанеЗаглавие: Визитки за услуги   Съб 12 Окт 2013, 04:01

Има делови визитки, за хора от бизнеса или такива, които се отнасят към сферата на услугите, като например визитки за:
- такси,
- дизайнер,
- шивач,
- фризьор,
- салон за красота,
- масажист,
- и всякакви други професии, които уважат клиентите си и разбират ролята на повторните и на постоянните клиенти в бизнеса си.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
prlamb23
ГостПисанеЗаглавие: Производство на професионални визитки   Сря 16 Окт 2013, 16:58

Професионални визитки са тези, които комбинират стил и от бизнес и от личните визитки. В тези случаи, при тяхното производство, е добре да се използва цвете за фон или рисунка / картинка, според предназначението на дейността, която се представя.
Размерите на тези визитки са стандартни - 90х50 мм., макар че някои производители използват и размера 105 х 75 мм, рискувайки да получат рекламация поради това, че този размер не се побира във всички стандартни кутийки за визитни картички. Всичко е обвързано, така че е добре да се съобразяваме със стандартите.
-------------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
vilamb9s
ГостПисанеЗаглавие: Международна символика за визитки   Нед 20 Окт 2013, 14:41

Има утвърдена международна символика за изразяване на отношението на собственика на една визитна картичка към лицето, на което тя се предава. Ето за какво става дума:
p.f.c. - изразяване на удоволствие
p.p. - задочно представяне
p.p.c. - израз на прощаване (сбогуване), във връзка с окончателно отпътуване от страната, когато не се прави прощална визита
p.r. - изразяване на благодарности (използва се френската азбука);
p.f.N.A. - поздравление за Нова година
p.c. - съболезнование
p.m. - напомняне за себе си
r.e.s. - хотел и местопребиваване на едно място
p.f. - поздравление
r.s.v.p. - отговорете на поканата
Всеки производител на визитки е редно да познава тази символика, за да не изпада в неудобна ситуация, когато клиента пожелае тя да бъде приложена при изработването на неговите визитни картички.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
vi1lamb8
ГостПисанеЗаглавие: Изработването на визитни картички за доходи от къщи   Чет 24 Окт 2013, 01:31

Днес много хора разполагат с компютър и принтер и с малко умения биха могли да произвеждат визитни катички. Тук възникват два проблема:
1) Тези хора си мислят, че това е всичко - проектираш, мушваш хартията, принтираш, режиш и готово. Общо взето, това е технологията на производство, но не това носи доходи. От изброените действия ще имате полза (доходи) при положение, че ги правите във връзка с поръчка на клиенти. И тук възниква втория проблем:
2) „Няма клиенти.“ „Днес всички имат компютър и принтер.“ - Отново оправдания вместо да се свърши работа в полза на потенциалните клиенти и те да си платят за нея. Преди всичко, според Евростат 50% от българите никога не са ползвали компютър и интернет. Точно те имат нужда и сред тях трябва да търсите. Но даже и всички да имат компютър, пак ще има хора, на които не им се занимава и ще са готови да си платят някой друг да им направи визитките. Така че, който иска, винаги намира мотивация и начин да си осигури надомни доходи.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Vi.Che89
ГостПисанеЗаглавие: Разнообразете асортимeнта на визитки, които произвеждате и предлагате.   Пон 28 Окт 2013, 17:24

Има един интересен вариант за изготвяне на визитки, който значително може да разнообрази и освежи Вашия асортимент, което да привлече допълнителни клиенти. Обикновено визитните картички се произвеждат на принтер. Ако принтера е мастилено струен, той е и цветен и с него могат да се изпълняват поръчки на клиенти, които искат визитките им да са цветни.

Другият основен модел принтер, който се използва за печат на визитки е лазерния - той обикновено е церно - бял, а цветните варианти са по-скъпи и консумативът им е по-скъп. В този случай могат да се печатат само черно-бели визитни картички. Но в този случай може да се постигне значително разнообразяване на асортимента, ако освен бял визитен картон, започнете да използвате и цветен - син, жълт, розов, червен и т.н.

По този начин, независимо, че ползвате евтин черно бял печат на лазарен принтер, все пак може да предложите известно разнообразяване, като го правите на цветни картони по избор на клиента. Но тук може още да се разширите, като потърсите и т.н. фонови картони, които също са цветни, но не с един равен цвят, а с различни фонови изображения - облаци по небето, морски вълни, мозайти и т.н. Изготвяйте евтини визитки от такива фонови картони и клиентите Ви може и да не се сетят да искат от Вас цветно изнълнение в смисъл да печатате в цвят.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Vi.ProLa
ГостПисанеЗаглавие: Ползвате ли предимствата на фонов картон за визитки?   Чет 31 Окт 2013, 15:09

Позването на фонов картон може да Ви даде значително пазарно предимство в производството на визитни картички. С такъв картон визитките Ви ще изглеждат привлекателно. Ще правите по-малко разходи за скъпи цветни кънсумативи, а клиентите ще са доволни, защото все пак ивизтката им изглежда цветна, а Вие ще я печатате на лазарен принтер в евтин черен цвят.

Освен това разнообразието на фонови картони може да се ограничи само от пазарните наличности, но даже и тогава, в зависимост от обема на производството Ви, може да си поръчате на печатница да Ви отпечатат картони с всякакви фонови, които Ви харесват. Ни си заслужава да се лишавате от възможностите н предимствата на фоновите картони.

Затова ги използвайте и така ще привличате повече клиенти и повече от тях ще остават доволни от предлаганото им разнообразие. Производството на визитки като надомна работа е добър източник на доходи, ако го правите професионално, с творчество и с желание.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Koy.Vi89
ГостПисанеЗаглавие: Кой ще ми доставя материалите за производство на визитки?   Чет 07 Ное 2013, 13:28

Първият въпрос, който задават хората, когато се правят, че обмислят възможността да започнат самостоятелна надомна работа с производство на визитни картички е „Кой ще ми доставя материалите?“ в смисъл, „аз съм врял и кипял производител на визитки, правил съм го 10 години подред ден и нощ, и само ме зареждайте с материали и ще видите как ще бълвам хиляди визитки на ден.“.
Тук веднага си проличава, че те не разбират смисъла на думата „самостоятелна“. Ако някой друг ще върши работата, Вие за какво сте? Няма вариант друг да върши работата, а Вие да получавате парите. Правилният въпрос е „От къде да си зареждам необходимите картони за производство на визитки?“. А за доставката на материали за визитки - визитен картон, има във всеки склад за книжарски стоки, в големите търговски вериги и в почти всяка уважаваща себе си книжарница.

Проблемът при бизнесът с визитни картички не е в доставката на материали, а в знанието какво и как се прави с тези материали. Ако до сега не сте го правили, правилния въпрос „Как се произвеждат визикти, каква е технологията на работа?“
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Vester_8
ГостПисанеЗаглавие: Кой ще ми изкупува готовите визитки?   Сря 13 Ное 2013, 14:20

Вторият пишман въпрос, който поставят кандидатите наужким за надомна работа с производството на визитни картички е: „Кой ще ми изкупува готовите визитки?“ Значи те си представят, че ще бълват по 8 часа на ден някакви (най-вероятно - универсално именовани визитки - например, Иван Иванов) и моята работа (след като им предлагам да започнат собствен бизнес с визитки) е да им вземам готовите визитки и от офис на офис, като търговски пътник да ги предлагам за продажба с надеждата, че във всеки офис ще срещам по един Иван Иванов.
Представете си, че влизам във Вашия офис и Ви казвам „Я, погледнете тук, един приятел произведе малко визитки, дали ще ги харесате, та да си купите малко от тях.“ Значи, това са разсъждения по инерция, от хора, които нямат ни най-малко намерение да поемат малко отговорност за собствените си доходи, а чакат някой друг да свърши работата, а те благородно да се разписват на „получил сумата“.

Как се произвеждат визитки предварително? Това е крайно безсмислено. Ако Вие сте Иван Иванов, ще сте съгласни ли да си купите на килограм малко визитки с името „Драган Драганов“?? Извод, ако искате да печелите доходи, Вие трябва да вършите работа и по по правилния начин.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Vizza_86jfg
ГостПисанеЗаглавие: Знаете ли как се произвеждат визитки?   Вто 19 Ное 2013, 14:23

Не бива да не се бърка „производството на визитки“ с „бизнеса с визитки“ Някои хора значително надценяват възможностите си и обичат да се правят на универсални войници, проявявайки вид героизъм - „Ти само ми дай работата, пък виж какво ще стане“ - в смисъл, колко героично ще се справям с нея.

Но това е несъстоятелен подход, при положение, че от космоса се вижда, че човека си няма ни най-малка представа, как се върши съответната работа и че никога преди не е вършил такава. Затова добрия начин в такива случаи е да се възползвате от готово ръководство 0231 и доста да се постараете върху правилното усвояване на това производство и особено на работата с клиенти.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
iliana k.
ГостПисанеЗаглавие: iskam da pravq vizitni karti4ki   Сря 20 Ное 2013, 03:38

-------- Оригинално писмо --------
Zdraveite porachax vi knijkata s va6ite predlojenia za rabota,za koeto blagodaria,sega iskam da popitam kak stava pra6taneto na materialite,naprimer ako iskam da pravq vizitni karti4ki vie li mi pra6tate kakvi to4no 6te sa te i materialite,kajete mi po podrobno za tova kak to4no stava?????????? Blagodaria!!!
От: iliana k.
Относно: nadomna rabota
Изпратено на: Вторник, 2013, Ноември 19 14:15:47 EET
ilceххххххххх@abv.bg

Отговор:
Подробна информация за ръководство 0231, в т.ч. и отговори на често задавани въпроси, може да прочетете на този адрес: - http://nadomno.bulgarianforum.net/t36-topic
Пак там омже да поставите конкретни допълнителни въпроси, ако все още възникват такива.
Върнете се в началото Go down
Katana_Dyank.46
ГостПисанеЗаглавие: Картони за производство на визитки.   Сря 27 Ное 2013, 14:06

Ако произвеждате визитни картички, като собствен бизнес, добре е да се снабдите с достатъчно и разнообразни картони за визитки. Това става в местните складове или фирми за доставка на канцеларски материали наедро.

Освен това, може да си подготвите и поръчате на местна печатница да ви отпечатат подходящ картон с различни фонове, от които също може да произвеждате и то доста оригинални визитки, според предпочитанията на клиентите си.

Търсенето на оригинални визитни картони може да се превърне във Ваша постоянна задача и в този случай често ще попадате на решения и варианти, някои от които могат да се окажат доста оригинални в производството на визитки.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Eko_Tand.8r75h
ГостПисанеЗаглавие: Оборудване на център за експресно производство на визитки.   Съб 07 Дек 2013, 15:50

За да произвеждате визитки под формата на надомна работа, преди всичко ще Ви е необходим домашен компютър и поне малко умение и познаване на текстови и графични приложения. Така ще сте в състояние на изготвяте проекта на поръчваните визитки и да го разпределяте равномерно по цялото поле за отпечатване.

Следващата стъпка е да имате принтер, на който да отпечатвате така създадените от Вас визитни картички. Еднакво добра работа вършан и мастилено струен и лазарен принтер, стига да се възползвате по правилен начин от техните силни страни и да избягвате недостатъците им. В доста случаи може да се наложи да разполагате и със скенер, понеже някои клиенти държат да им сканирате собствено лого, картинка или снимка, които да се появявят на тяхната визитка.

И накрая, за да е пълна картинката на един център за експресно производство на визитки, нужно е да имате нож за нарязване на създадените и разпечатани визитни картички. Това е по въпроса за оборудването.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kater.ina_Don4
ГостПисанеЗаглавие: Картон за визитки   Пон 16 Дек 2013, 04:22

Визитки могат да се произвеждат от различини видове картон, като най-подходящ е този, с който разполагате и може да сте сигурни, че във всеки един момент, може да си го доставите. Избюгвайте да предлагате мостри на визитки, произведени от картони, за които не сте сигурни, че може да осигурите.

Така ще избегнете конфузни положения, когато клиент си е поръчал определен вид визитки, а Вие в последствие го търсите да му съобщите, че този модел е неосъществим и го молите да промени поръчката си. Най-добрия картон за визитки е наличния, сигурен картон.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Rejkina_Nach.84jkoba
ГостПисанеЗаглавие: Рентабилно ли е да се произвеждат визитки?   Съб 28 Дек 2013, 14:09

Много начинаещи производители на визитни картички се втурват да търсят специални визитни картони за материал, с който да работят. Но колкото е по-специален един картон, толкова е по-специална и технологията за работа с него и по този начин ненужно усложняват работата си до състояние да не могат да започнат дейността си по същество. Тези усилия са излишни.

Преобладаващата част от клиентите нямат свръх очаквания или изисквания към материала, а държат на съдържанието - като ги посети клиент, те да могат да му подадат информативна визитка, с която следващия път клиента отново ще ги намери. А за този вид визитки става и обикновен копирен картон от по 250 листа в пакет за около 13 - 15 лв пакета. Това е материал, достатъчен за изработването на 3000 визитки или при една средна поръчка за 100 бройки, това са около 30 поръчки.

Ако допуснем, че работите приедна много ниска цена от 10 лв на поръчка, това са приходи от 300 лв, т.е. материалът Ви се е откупил 20 пъти - 2000% надценка. Е, разбира се ще имате известни разходи за тонер или мастило, но те не са гомели. Доста рентабилна дейност. Остава да засилите маркетинга - надценката го позволява.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Katya_Veselin.0rt76va
ГостПисанеЗаглавие: Избор на картон за визитки   Вто 14 Яну 2014, 22:57

Много хора, потенциални производители на визитки, се втурват да търсят някакви специални визитни картони, безбожно скъпи, дебели, трудни за обработка, без да са наясно с предпочитанията на потенциалните клиенти. А именно, повече от тях се нуждаят от функционални работни визитки, на които да са описани техните данни и дейността им, с оглед да ги раздават в масови количества, за да привличат по този начин нови клиенти.

А за постоянните клиенти, ги дават с дата и час за следващото посещение. За тази цел, чудесна работа върши обикновен копилен картон от 210 гр/кв.м. или даже от 160 гр/кв.м. При това, от тозивит копирни картони има много разцветки - сини, зелен, розов, жълт, оранж и др, което напълно удовлетворява клиентите. Така че, в бизнеса, в това число и при производството на визитки, има едно правило „Прави нещата просто.“
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Vitan_Radan.0d6ov
ГостПисанеЗаглавие: Ценоразпис и печалба от производсдтво на визитки   Нед 26 Яну 2014, 14:51

И така - бял копирен картон е достатъчно добър за ползване при производство на визитни картички на домашния компютър и принтер. Естествено, трябва да съобразите, че ако имате лазерен принтер, може да печатата само черен цвят. Разбира се в този случай може да разнообразите и „оцветите“ асортимента си, като работите и с цветни картони или такива, с напечатан върху тях някакъв фон във вид на облаци, текстури и др.п.

Ако имате мастилено струен принтер, той по правило е цветен и с него може да правите цветни изпълнения на поръчки от клиентите си. Един пакет копирен картон съдържа 250 листа и е на цена около 12 - 15 лв. Ако работите рационално с компановката на визитките, то на един лист ще може да разполагате по 12 броя - 4 реда х 3 колони.

И оттук може да си пресметните цената за една поръчка, като знаете цената на картона, на консуматива за едно копие (мастило или тонер). Едва ли ще се учудите много, ако сметката Ви излезе около 12 - 20 стотинки на 1 лист с 12 визитки. А сега сами си пресметнете печалбата, ако имате поръчка за 100 броя и клиента Ви плаща за нея 12 лв, 15 лв, 18 лв.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Viza_Stefk.076fva
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли достатъчно фонове за визитки?   Сря 05 Фев 2014, 13:59

За да се постигне възможно най-голямо разнообразие в изработваните и предлаганите на потребителите визитки, е добре да усвоите начините за изготвяне на различни фонове. За целта може да ползвате различни програми, с които разполагате. Повечето от тези програми имат вградени готови фонове, които директно може да ползвате.

Допълнително може да си свалити огромно количество други фонове от свободни източници в интернет И на трето място, всяка програма позволява да правите допълнителни настройки в растера на своите графични елементи, което Ви позволява да създавате и собствени фонове.

Всичко това би трябвало да е достатъчно, за да постигнете завидно разнообразие, с което да впечатлите и най-капризните клиенти, като им предложите подходящ вариант за техните визитки.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Viza_Penche.876va
ГостПисанеЗаглавие: Имате ли подходящ принтер за визитки?   Съб 15 Фев 2014, 01:53

Визитки могат да се произвождат и с помощта на лазерен принтер, а също и на мастилено струен. И двата вида принтери си имат предимства и недостатъци, което налага, в съответствие с това от тях разполагате, да се приспособите да произвеждате на него такива визитки, които ще съответстват на неговите силни страни. Но за да го направите, трябва добре да познавате своя принтер и неговите възможности, а още по-добре да сте наясно с неговите недостатъци.

Но и в двата случая, от решаващо значение ще е цената на консумативите, защото ако става дума за месец - два, консумативите и техните цени не са от съществено значение. Но ако възнамерявате да произвеждате визитки в дългосрочна перспектива и да развивате тази дейност, тогава това се превръща в решаващ момент.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Viza_Tone.786va
ГостПисанеЗаглавие: Цена за визитки и печалба от производството им.   Сря 26 Фев 2014, 14:24

Една проста сметка за стойността на една визитка, произвеждана върху копирен картон и на лазарен принтер:
Цена на копирния картон - 12 - 15 лв за пакет от 250 листа с формат А4, което прави около 5 - 6 стотинки за 1 лист, на който излизат 12 стандартни по размер визитки. Цената на тонера за около 2500 копия е от 30 до 50 лв, в зависимост от модела, което прави около 2 - 3 стотинки на копие. Към това можем да добавим 2 - 3 стотинки други разходи и консумативи по обслужване на техниката.
В резултат излиза следната сметка за производството на минималното количество визитки - 12 бр - 6 + 3 + 3 = 12 стотинки. Или това е по 1 стотинка на визитка. За поръчка от 100 визитки ще харчите по 1 лв като разходи. А една такава поръчка Ви се плаща от 8 до 12 лв. За домашно, пресметнете колко процента Ви е печалбата.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Ceco_Kan.0987ev
ГостПисанеЗаглавие: Цветен картон за визитки.   Пон 10 Мар 2014, 23:59

Ако имате на разположение лазарен принтер, който както се знае печата черно - бяло, а искате да разнообразите и освежите с цвят произвежданите от Вас визитки, може да го направите, като ползвате цветен картон или такъв с различни фонове - облаци, растери, пейзажи. Ако не може да си намерите готови такива в складовете за доставка на канцеларски материали наедро, остава да си поръчате нужните Ви количества и разцветки на печатница. Но това ще е изгодно ако изпълнявате значителен и постоянен обем от поръчки.

Другият вариант е да намерите притежател на мастилено струен принтер, с възможно най-евтини цветни мастила и да си поръчате разпечатване на всевъзможни фонове върху подходящ за визитки картон, срещу еднократно зареждане (заплащане на нужните мастила). Даже това ще Ви излезе достатъчно евтино, с оглед възвращаемостта, която може да изкарате от тези фонове, превръщайки ги в атрактивни визитни картички, продавани на добра цена.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Velin_Doyn.8975ev
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Сря 26 Мар 2014, 23:41

При изработването на визитки с използването на фонов картон, ако за целта ползвате мастиленоструен принтер, съществува проблема с евентуалното разтичане и размазване на цветовете при контакт с вода или влажна среда. За да се избегне това, може да си търсите готови фонови картони, произведени на печатница, понеже при тях този проблем не съществува. Ако потърсите, със сигурност ще намерите доста голямо разнообразие, достатъчно да осигурете сериозен асолтимент и възможности за избор.
-------------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Тредо-009
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   Вто 24 Мар 2015, 23:18

Производството на 100 визитки действително може да донесе 90% печалба. Например, при цена 10 лв за поръчката, разходите за картон и отпечатване могат да се сведат до към 1 лв - останалото до 10 лв е рентабилност. Затова е добре човек да ползва готови ръководства (0231 - например) - и много от тънкостите са наготово.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0231: Бизнесът с визитни картички (визитки) може да Ви носи допълнителни доходи.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Работа с компютър по готови ръководства.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create your own blog