Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема   Напишете отговор
Share | 
 

 Кандидатстване за работа

Go down 
АвторСъобщение
a38
Водещ
Водещ
avatar


ПисанеЗаглавие: Кандидатстване за работа   Чет 13 Мар 2014, 23:21

Тази тема е в процес на развитие - следете периодично за обновления.
 Всеки е попадал, при кандидатстване за работа, в ситуацията да не е съвсем наясно или да е несигурен какви точно документи е необходимо да се подготвят, къде трябва да се подготвят и изобщо - от къде да се започне цялата тази процедура, особено в случаите, когато е принуден да разчита изцяло на себе си и не прибягва до услугите на бюрата по труда или на посредническа трудова борса.
Процедурите са най-различни и фактически при всяко отделно кандидатстване, могат да се окажат съвсем различни, просто защото различните работодатели имат различни изисквания и никой не води или налага стандартизация на документите и процедурите в тази област на трудовия пазар. Някои искат автобиография, други cv, а трети питат за резюме. И както разбирате вече, първото правило при кандидатстване за нова работа е да се съобразим с изискванията на работодателя.
Разбира се, има и други напреднали техники в активното търсене и намиране на работа, при които кандидатстването прилича повече на сключване на споразумение на партньорство или даже да наемете сам себе си на работа, като самонаето лице, но до тях е добре да стигнете постепенно, разбирайки и овладявайки добре традиционните методи за прочитане на обява, подаване на документи, покана за интервю и назначаване на обявената позиция след успешно събеседване.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
АдхньIИьаел8975эь
ГостПисанеЗаглавие: Важно ли е правилното попълване на документи при кандидастване за работа?   Пет 28 Мар 2014, 22:33

Правилното попълване на документи при кандидатстване за работа е важен фактор, който не бива да се неглежира или пренебрегва за сметка на образование, квалификация или други фактори за определяне на предпочитаната кандидатура. На всеки може би му се е налагало да кандидаства, да подава документи, а и на много хора, вероятно им е отказвано. Като най-разочароващо е отказа да бъде мотивиран с неправилно попълнени документи, липсваща информация или други формални поводи. В тези случаи човек се чувства най-ощетен, но ако излезем от емоциите на конкретната ситуация, все пак трябва да се съгласим, че представянето ни, в т.ч. и правилното попълване на необходимите документи при кандидатстване за нова работа, са неща, които почти изцяло зависят от самите нас. А да се сърдим, че ни е било отказано поради такива пропуски, не е най-продуктивната позиция, с оглед, че светът не свършва с едно кандидатстване, че предстоят и други такива, и че неразумно поведение може да повлияе на мнението на бъдещите ни потенциални работодатели.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Katya_rizan0.34va
ГостПисанеЗаглавие: Re: Кандидатстване за работа   Сря 09 Апр 2014, 18:42

Работодателите имат доста критерии и показатели, по които преценяват хората, кандидатстващи за работа, без тези критерии да са посочени като изисквания в документите за съответната длъжност. Таки ва са например т.н. фейс контрол, съчетаването на стила в облеклото с маниерите на поведение. Но има и други, по-явни изисквания, като определен опит в работата на подобна позиция, или недостатъчна професионална квалификация, особено в областта на техническите специалности. Но има и една част, от кандидатите за работа, които не получават заветното място, просто защото не са попълнили правилно анкета или друг задължителен документ. Добре е да се вниква в подробности във всяко предложение и обявление за работа, за да се избегнат недоразумения.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатстване за работа   

Върнете се в началото Go down
 
Кандидатстване за работа
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа в България и чужбина - 2015, труд и заетост. :: Кандидатстване за работа - документи и процедури-
Създайте нова тема   Напишете отговорИдете на:  
Forumotion.com | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Create a blog