Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?

Go down 
АвторСъобщение
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Вто 19 Фев 2008, 04:25

Измъчва ли Ви хронично безпаричие?
А страхувате ли се, че то може да продължи още?
Е, време е решим този проблем, като се научите да печелите надомно от производство на стикери - самозалепващи се етикети, които по закон са задължителни за търговци, вносители, производители - стига да имате компютър и принтер в къщи.

с Бизнес ръководство 0234:
на Женина - най-голямата Агенция за надомни доходи, кариера, печалби в България от 1995 година насам. Така получавате ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН да го правите НАДОМНО, без пукната пара в джоба, с летящ старт, само след няколко дни! 100% законно, 0% риск - без да напускате работа!! Особено ако вече разполагате с компютър и принтер. Така, както аз го направих преди 18 години - всички тайни на майстора! Пълно съдействие и подкрепа!

Цена на ръководство 0234: 59,85 лв - 49,85лв
Побързайте и се възползвайте сега оттук...

Срещу горната такса, ето какво конкретно получавате:

1. Регистрация по програмата в най-голямата за България информационна система за надомни доходи с множество нови предложения, безплатна информация, други възможности за доход, подаръци, отстъпки, съвети.

2. Ясно, просто и разбираемо постъпково ръководство за незабавно действие, което буквално да изпълнявате, а не тепърва да Ви боли главата какво и как да правите.

3. Чудесна, практическа маркетингова схема за директни приходи от многобройните потребители на стикери, притиснати от Закона да ги ползват, така че да избегнете всякакви посредници и 100% от дохода да остава във Вашия джоб!

4. Готова за ползване ценова листа, с чудесни отстъпки за клиентите до 50%, но така че в същото време и Вие да печелите до 300%, за да получавате максимално възнаграждение за труда си!

5. 100% гаранция (поне за 10 години напред) против безработица, недостиг на пари и доходи, защото вече разполагате с всичко, така че нещата да зависят само от Вас.

6. 0% риск, защото не напускате  досегашната си работа, не влагате капитал!

7. Безплатна допълнителна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, ако има такива, по време на дейността Ви.

8. Възможност сами да определяте своето работно време и ангажименти - без началници, работодатели, уволнения! Човек трябва да се чувства и да бъде свободен!

9. Начинът още първите 3 - 5 седмици да си осигурите приходи до 150 - 200 лв/седм.

10. Самоуважението на човек, който успешно се справя с живота и признанието на най-близките Ви хора за осигурените стабилност и спокойствие в днешното бурно време.

И още, и още, и още ... Четете внимателно по-нататък!.

И от мен да го знаете, Стикерите са нужни на всеки производител, търговец, вносител, сервиз, бизнес, лекари, зъболекари, строители, билкари, пчелари ... При това те често са задължителни, по закон. Освен това, постоянно се изчерпват (залепват), поради което се налага потребителите да ги поръчват от Вас повторно на всеки 2 - 5 седмици. Отново и отново, с години!

Изобщо ще се изненадате какъв живот кипи зад тази работа - кипеж с мириса на пари! С други думи, по-сладък надомен бизнес от този едва ли ще намерите, при това с помощта и съдействието на опитен производител, който го прави вече повече от 8 години.

А ето с какво конкретно Ви помагам:

- Как да започнете веднага - в движение, даже ако нямате и грам начален капитал? Как ние го правихме в продължение на година и половина?! Как да го направите и Вие?

- Как да работите законно, без да правите сложни и скъпи регистрации на фирма? Само една проста процедура, която ще Ви отнеме време колкото за едно кафе ( до 1/2 час)?

- Как да се включите постепенно и без рисково - без да напускате досегашната си работа? И да карате така до момента, когато напълно се убедите, че стикерите могат да Ви носят до 3 - 8 пъти повече доход от сега и тогава да решите дали да напуснете?

- Как да напредвате неусетно в работата си, стъпка по стъпка, така че бизнесът Ви постоянно да се разраства и подобрява?  Но не ала - бала, а конкретно!

- Как да вършите всичко надомно, само на едно бюро и  маса? - без цехове, без офиси ...

- Каква хартия да използвате като суровина за стикерите? Откъде да си я набавяте до 3 пъти по-евтино даже от магазините на Метро? Как да я използвате безотпадно?

- Как да изготвяте макета (майката) за стикерите само за 5 минути, спестявайки от 5 до 15 минути за всяка нова поръчка!
А това дали ще го повярвате?

- Как да изпълнявате светкавично заявките на клиентите, докато си пият кафето?

- Как да си осигурите техните повторни поръчки, през 3 - 6 седмици, за години напред?

- Как да привличате клиентите (като пчели на мед), с отстъпки до 50%, като в същото време и Вие печелите до 300% (правите разходи за 5 лв, а клиента Ви плаща 15 лв)?!? Знаете какво е казал Маркс за 50%, 100% и 300% печалба, нали? А пари днес са нужни на всеки.

- Как да работите дистанционно със стотици клиенти от цялата страна без да пътувате?

- Как само за няколко месеца да утроите производството си като създадете собствена дистрибуторска мрежа, без да похарчите нито лев за това? А напротив, кандидатите да се натискат и да Ви плащат (те да плащат на Вас) за правото да Ви представляват?!? -

Представяте ли си

- Как само за половин час (даже ако нямате връзка с Интернет) може да си създадете собствен е-магазин и да продавате Вашите стикери на целия свят, даже когато спите?

- Как веднага да се възползвате от възможностите за БЕЗПЛАТНА реклама и да я поддържате занапред все безплатно, осигурявайки си постоянен поток от  клиенти?
Още съмнявате ли се в успеха? Защото Ви казвам и

- Кои са 10-те вида най-чести клиенти за стикерите, заставени от закона да ги използват и какви са начините Вие директно да контактувате с тях?

- Кои са 10-те други клиенти, за които може даже и да не се досетите, ако не Ви ги подскажа, благодарение на 8 годишния си опит в тази дейност?

А за капак на всичко научавате

- Какъв е най-хитроумния начин да станете невероятно популярни в обществото, помагайки (чрез производството на стикери) с един замах да се решат от години наболели социални проблеми? - Метод, който може да Ви спечелите даже и депутатско място!

Реални ли са тези 2200 лв/мес. е другия въпрос, който най-често ми задават? Как точно ги пресмятаме? Какви са гаранциите?

Не, не са реални! Да печелите от стикери можете много повече - 20 хил., 100 хил. лв. А сега, с влизането ни в Европа - 1 млн. и повече, при това в евро! Но как да Ви го кажа, след тези почти 2 десетилетия на преходи, реформи, обезверяване? Е, мисля, че вече има светлина в тунела и всеки започва да я вижда.

Иначе всичко е въпрос на калкулация и хромонетриране (засичане със секундомер) и с това се занимават нашите икономически експерти (възможно е известно разсейване на резултатите).
Но затова сме заложили 3 степени за развитие на тази дейност:

I. Като допълнителен доход, в извънработното Ви време и между другото.
II. Като основен бизнес, с възможности за безплатна дистрибуция по цялата страна.
III. Като перспективен европейски и световен бизнес, даже ако не знаете чужди езици.

Къде ще пласирате продукцията си? Кой ще я изкупува? Това сигурно ли е?

Това е последната поредица от често задавани въпроси. И веднага бързам да Ви кажа, да не слагаме каруцата пред коня. В България, дълги години всичко беше планирано и главния проблем беше да се произвежда, а не да се продава. Днес това създава проблеми  - първо се произвежда, а после се мисли за реализацията.

Така обаче не се прави! Работи се по поръчка, само когато имате заявка. Иначе замразявате пари, блокирате площи ... Ние ще Ви научим на това - кои са клиентите, какви са начините Вие директно (без посредник) да контактувате с тях, как да им приемате поръчките и чак тогава да изпълнявате НАСИГУРНО! Така се прави и получавате ясни инструкции за процедурата.

Подкрепа и съдействие
Ако всичко дотук Ви се струва малко за посочената такса, добавете и възможността да се консултирате допълнително и БЕЗПЛАТНО с нас (по телефон, e–mail, поща или на място) по всеки конкретен проблем или въпрос възникнал пред Вас в процеса на усвояване на заложените в ръководството тайни и тънкости .

Така Агенцията и 15-годишния ни опит застават зад Вас, помагайки Ви по пътя към успеха. Времето на производителите дойде, перспективите са отлични, нека да започваме веднага!

317. Поздравявам Ви за дейността Ви, от която могат да се ползват много хора.
Марияна Н., Бургас.

318. От стар, смачкан вестник намерих много интересни неща и разработки.
Славчо А., Брегово.

По същия начин:

През 1992 - 1995 год. обучихме първите 143 фондови брокери, гръбнакът на сегашната финансово-брокерска система в България.

През 2003 - 2006 г. спряхме вноса на подаръчни торбички от Унгария и Китай, като създадохме национална надомна мрежа от надомни производители.

Днес решаваме проблема със стикерите (вероятно, за цяла Европа), като „даваме хляб“, сигурност и доходно бъдеще за следващата група инициативни и амбициозни българи, като сега, в този момент е и Вашия ШАНС да се наредите сред тях! Но побързайте! Включете се веднага!

P.S. Не пропускайте тази възможност! Обявената тук еднократна такса за ползване на това проверено от времето ръководство е изключително ниска, гарантирано „българска“ за Вас, но това няма да е задълго. Кризата отминава. Затова побързайте! Осигурете си надомно препитание сега, когато все още можете да си го позволите.

P.S.S. От 1995 г. насам, с помоща на опитни експерти, решаваме по хиляди начини (над 1350 до момента), за хиляди хора (89200 до сега) все същия проблем за увеличаване на доходите, за допълнителни приходи, за още печалби, като го правим всеки ден, от сутрин до вечер, много често и нощем и даже в почивните дни!

А днес сме се заели да помогнем и на Вас! Включете се веднага! Възползвайте се от това готово и проверено на практика (вече 15 години) ръководство 0234 - как да печелите надомно от производството на стикери в къщи, стига да имате компютър и принтер.

Цена на това ръководство: 59,85 лв - 49,85лв
Побързайте и се възползвайте сега оттук...


Последната промяна е направена от надомно на Пон 15 Окт 2018, 21:35; мнението е било променяно общо 17 пъти
Върнете се в началото Go down
Ламбов
ПисанеЗаглавие: Надомно производство на самозалепващи етикети - стикери:   Чет 24 Апр 2008, 05:09

d.koycheva написа:
234(03)   dobar den iskam da se zaiterisuvam ot tazi prograna i da vi popitam dali e kakto az go talkuvam 4e az samata trqbva da si tarsq pazar za tezi stikeri?davate li mi nqkakav dnevnik taka nare4en s imena na firmi i t.n za da moga az da se svarja s tqh za stikerite ili az napravo si tarsq-okazvate li mi tazi pomo6t? s uvajenie, d.koycheva
Здравейте,

Идеята, заложена в Бизнес ръководство № 0234 е да постъпкова инструкция от началото до края, така че да сте в състояние да осъществявате дейността изцяло самостоятелно, с цел 100% от доходите да си остават за Вас. т.е. да работите директно, без посредник. Така, както аз го правя вече 18-та година - всички тънкости и подробности, директно от източника.

В т.ч., фактически, цялата втора част на инструкциите, които ще Ви изпратя, е насочена към това, кои са клиентите, какви са начините Вие директно да контактувате с тях, така, че щом им занесете поредната партида със стикери, веднага да си получавате възнаграждението и то в пълен размер. По този начин, предварително нищо не произвеждате, а работите само когато имате поръчка.
Нещо повече - веднъж установени контакти с един клиент, те продължават с месеци и години, понеже стикерите постоянно се изчерпват и клиентите Ви правят все нови и нови поръчки. Самият аз имам такива клиенти, които обслужвам от години.

Забележка: Голяма част от клиентите на стикерите са задължени по закон да залепват етикет
и ако не го правят, ги глобяват. Така, че идеята, че те са скрити, и Вие едва ли не трябва да ги търсите с дедектив, е несъстоятелна. Знанието е сила! Надявам се скоро да се възползвате от това проверено ръководство.

Цена на това ръководство: 59,85 лв - 49,85лв
Побързайте и се възползвайте сега оттук...
Върнете се в началото Go down
burenkov18
Водещ
ВодещПисанеЗаглавие: Как да се включа в Програма № 0234 - за стикерите?   Вто 10 Юни 2008, 16:03

Цитат :
zdraveite !!!  kak da pratia zapisa i dali e cialata suma 59.85lv.
Predpolagam che triabva da posocha i nomera na programata 234/03/
ОТГОВОР:
Не, таксата която трябва да преведете в момента е е значително Антикризисно намалена. Тя е еднократна. Възползвайте се от тази ситуация, сега!

_________________
С Уважение!!! Николай Колев , с.Лисец , Ловешко
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Надомно производство на стикери:   Нед 14 Юни 2009, 06:56

Цитат :
Tazi programa ya imam kupena.Moje li da mi obyasnite kak da go pravya maketa s fotoshop ili corel draw zashtoto ya nyamam apple works. Mnooooogoooooo vi se molya. Ako mojete da mi dadete
"receptata".Blagodarya vi mnogo i uspeshen den!
ОТГОВОР:
Fotoshop и Corel draw са доста тежки програми. Опитайте с Word. Може да има готови подложки за етикети или визитки. В Word може да вкарвате и картинки, ако се налага. Правете нещата просто.
Върнете се в началото Go down
надомно
Admin
надомно


ПисанеЗаглавие: Производство на стикери от къщи може да Ви носи добри доходи, но изисква действие, а не умуване   Сря 21 Авг 2013, 16:09

Стикери са самозапващите етикети и те намират широко приложение живота и бизнеса. Нещо повече, всички български вносители, производители и търговци по закон са задължени да залепват стикери върху продукта, който продават, с данни на български език - производител, вносител, състав на продукта, срок на годност и т.н.

За тези, които не го правят, има предвидени санкции, затова повечето потребители гледат да са изрядни, за да не попадат под ударите на парични санкции от страна на проверяващите държавни органи. Какво означава това? Че ако станете производител на стикери, попадате на един гарантиран пазар.
Стикери могат да се произвеждат от различни самозалепващи материали - хартии, пвц, метализирани и т.н., като технологиите за изготвянето им са различни. Най-масовите стикери са тези, които са задължителни по закон - върху бяла самозалепваща хартия с черен надпис.

Размерите им варират в широки граници от 10 х 20 мм до 175 х 250 мм. Проектират се по поръчка на потребителите, на компютър, напечатват се и се нарязват според размерите си. На клиентите се доставят готови за лепене. Даже е желателно, за по-лесно отлепяне, гърба да е срязан, но това е фина операция и трябва да се внимава да не се прореже целия стикер, защото така се унищожава.

Производство на стикери е вид самостоятелна надомна работа, която може да стартирате в къщи като самонаето лице, особено ако имате компютър и принтер, а в последствие, като наберете популярност и обем на поръчките, лесно и бързо да преобразувате в собствен надомен малък бизнес.  Това е най-общо. Иначе по темата можем да си приказваме и цяла година, но за да печелите като производител на стикери, най-добре е още сега да стартирате и за да не се питате постоянно какво и как, възползвайте се от готово ръководство 0234 - вижте по-горе, и от утре сте в играта.
Върнете се в началото Go down
Stiko
ГостПисанеЗаглавие: Има ли надомна работа с рязане на етикети?   Пон 26 Авг 2013, 22:06

Консултант съм по започването на работа в къщи вече 18 година, но до ден днешен не знам точно каква е тази надомна работа с рязане на етикети или на стикери. Само веднъж, преди доста години, в офиса дойде един господин от Хасково с цял наръч стикери за автомобили, получени от някаква американска фирма ужким за надомна работа, но така и не успя да ми обясни ясно в какво точно се състои работа.

Най-напред питаше дали можем ние да му ги печатаме, а той след това само да ги реже. След това започна да пита по какъв начин да ги реже. И накрая до нищо не стигнахме, защото той нито знаеше какви са тези стикери, за какво ще се използват, какви са изискванията към тях, в какъв вид ще ги получава или сам ще ги печата, нито как трябва да се режат, и ако все пак ги направи по някакъв начин, как те ще стигнат до Америка и за чия сметка ще са пощенските разноски, които започват от 27 лв на пратка.

От друга страна буквално хиляди бизнес обекти в България, буквално под носа ни, по закон са задължени да залепват стикери върху стоките си и ако не го правят ги грозят солени глоби. Така нещата ми изглеждат като „изтърви питомното, пък след това гони дивото“.

Какво е необходимо за да започнете веднага надомно производство (проектиране, печатане, рязане, опаковане) на стикери (самозалепващи етикети) за хилядите български потребители от Вашия регион - магазини, бутици, аптеки, сервизи и т.н.? Аз лично произвеждам такива стикери по поръчка на всички тези, изброени по-горе обекти (задължени по закон да ги използват) от 12 години насам и нямам нищо против да обуча и Вас как да го правите с помощта на подробно постъпково ръководство 0234 - вижте офертата по-горе. Ако това Ви интересува, прочетете внимателно оферта 0234, поръчайте си ръководството и от утре започвате реална надомна работа, за реални клиенти (гарантирани от закон), за каквато гарантирам, че лично изпълнявам от поне 12 години насам. Кое ще предпочетете? Дивото или питомното? Не някакво мистично „рязане на етикети“, за което никой не може да обясни ясно какво е, а реално производство, за реални клиенти, за което е доказано че се печели.
Върнете се в началото Go down
zlatotyr
ГостПисанеЗаглавие: ako jelaete da se zanimavate sas stikeri   Съб 12 Окт 2013, 13:49

-------- Оригинално писмо --------
От: GALQ ivanova
Относно: Re: Za Galq Ivanova - ZlatoTyrsach N: 0002.
Изпратено на: Петък, 2011, Февруари 4 15:45:25 EET

zdraveite, da na prikazki e lesno da go kajem 4e lesno i barzo zabogatqvame no ne nie a VIE, za6toto dai 58,..lv. za tova , a sega o6te neznaq kolko za onova, ta nie sme bezrabotni otkade davi sponsorirame???????Kakto za stikerite taka i za vsi4ko, no neste i zakonni a nezakonno zabogatqvane za VAS, a ZAKONNO OBEDNQVANE ZA NAS.Mislq 4e dasme vsi4ki dobre 6to gode trqbva dasme 4estni i korektni, i da podavame race na bezrabotnite da zapo4nat ne6to da izkarvat i da pridobivat stotinki za hlqb. Za6to naprimer ne kajete ako jelaete da se zanimavate sas stikeri naprimer eto podavame vi raka zapo4nete bez sredstva a kato i nie ponapravime nqkoq druga stotinka da si zaplatime za va6ata pomo6t"?BLAGODARQ VI , 4AKAM VA6IQT OTGOVOR.

Отговор:
Точно това правя - подавам Ви ръка и Ви помагам с много и скъпи безплатни съвети. А Вие ще трябва да се поразтичате и да ги превърнете в честни пари. Ако искате да печелите от стикери, печелете! Защо не го правите. Какво съм виновен аз за това, че не можете да печелите от стикери? А защо не можете да печелите? То е очевидно - Вие даже на кирилица не може да пишете, пък как ще печелите от стикери? В живота има логика. И едното върви с другото. Е, ако Вие не знаете как се печели от стикери, аз го знам и го правя от 12 години. Ако желаете, и Вас може да науча, но това струва пари. Иначе защо за си създавам конкуренция?

Вместо честно да хленчите, по-добре се запрятайте и предложете нещо полезно на пазара, за което хората ще искат да Ви плащат. Това е тайната. Седнете и помислете - за какво трябва хората да Ви плащат? Вие кога плащате на някого? Когато получавете нещо, от което имате нужда - хляб, документ, съвет, маникюр, прическа, дреха... Е, какво полезно предлагате Вие на пазара? Решете какво предлагате на пазара, след това го обявете публично и честно изпълнявайте поръчките. И така ще печелите, при това добре. Разтичайте се. Намерете с какво да сте полезна за колкото е възможно повече хора. Това е тайната. Е, трябва да се работи, но нали ние говорим за работа, а не за подаяния? Ако желаете да се занимавате със стикери - правете го. Ако не знаете как, поръчайте си нашето постъпково ръководство, написано възоснова на нашия 12 годише практически опит в производството на стотици поръчки за стикери от всякакви потребители.
ZlatoTyrsach
Върнете се в началото Go down
st12lamb
ГостПисанеЗаглавие: Производител на стикери   Сря 16 Окт 2013, 16:53

Производител на стикери (самозалепващи етикети, самозалепващи надписи, табелки, самозалепващи листовки), разширява дейността си и търси сериозни представители от цялата страна за приемане на поръчки с пълна подкрепа и съдействие от наша страна.

Стикерите се използват от множество производители и вносители на хранителни и промишлени стоки, конфекция, в магазини, аптеки, сервизи и много други от Вашия регион. За град като Ст. Загора (156 хил. жители) такива клиенти заявяват месечно стикери за 2 000 - 3 000 лв.

Като производител на стикери, ние Ви предоставяме възможност незабавно да започнете работа, бързо да си възстановите първоначалната такса за регистрация, мострен каталог, подробна инструкция и формуляри за работа, като много скоро ще си гарантирате значителни редовни доходи в размер до 40% от осигурените поръчки - сметнете какво прави това за Ст. Загора и сравнете за вашия район. Подробната оферта 0061 четете тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t30-topic - 0061
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
s2lamb8e
ГостПисанеЗаглавие: Какво представляват тези стикери?   Нед 20 Окт 2013, 14:31

-------- Оригинално писмо --------
Здравейте! Бих искала да знам нещо повече за ръководство 0234. Тези стикери какво представляват или ако може някаква по подробна информация в смисъл дали са цветни,с илюстрации залепващи незалепващи и т.н.
От: densilххххххххххх@mail.bg
Относно: Ръководство 0234/03/
До: jenyna@abv.bg
Изпратено на: Петък, 2011, Февруари 11 01:27:12 EET

Отговор: Стикерите са самозалепващи етикети. В случая говорим предимно за черно-бели. Виждате ги постоянно в магазините - вносител, производител, срок на годност, състав на продукта ... Всяка фирма е задължена по закон да ги залепва върху продукта си. И тук е Вашия шанс да станете производител на такива стикери и за години напред да си осигурите доходи от тяхното производство.

За целта ще Ви изпратим подробни, постъпкови инструкции за всеки етап от дейността, така че по най-бързия начин да я усвоите и да печелите. В това практическо ръководство споделяме 1 : 1 нашия практически опит в производството на стикери вече 18 години.

Ако нещо възникнат проблеми или въпроси, винаги може да разчитате на нас за допълнително съдействие. Надявам се да проявите интерес и скоро да си осигурите един постоянен основен или допълнителен източник на доходи от производството на стикери - самозалепващи етикети.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
la_st14
ГостПисанеЗаглавие: Работа със стикери   Чет 24 Окт 2013, 01:22

---- Прикрепено писмо (работа със стикери) ----
Може ли да ми обясните като начален капитал по производството на стикери, колко пари ще ми трябват? В смисъл освен компютър , ще ми трябва ли и принтер примерно. Все пак ще взимам парите на заем и искам да знам горе долу какви пари и каква техника ми трябва , за да стартирам.Може и да ви се обадя , стига да ви е удобно.Благодаря предварително.
Подател: Plamen Gruitzov
Относно: работа със стикери
Дата: Петък, 2011, Февруари 11 08:19:02 EET

Ние сме в производството на стикери от 18 години. В тази практическа разработка сме заложили възможност и Вие да започнете бизнес със стикери, даже ако за начало нямате компютър и принтер и постепено с развитие на дейността (така, както ние го направихме преди 18 години), да се съоръжите с необходимата техника. Но ако вече разполагате с компютър, още по-добре.

Принтерите също вече никак не са скъпи - има образци под 100 лв, а втора употртакова, вероятно са още по-евтини. И третото, което е добре да имате (без да е задължително) е нож за рязане. За начало може да започнете с обикновен резец за 1 лв (разбира се, само за начало и при по-малки поръчки).

По-късно може да ползвате стара фотографска гилотинка за 10 - 15 лв. И едва по-късно да се сдобиете с нож (гилотина) за ръчно рязане на повече листи едновременно (за около 50 - 60 лв). Но както казах вече, ако сте по-инициативен и предприемчив, в ръководството сме описали как може да стартирате даже и без да имате горното съоръжаване.

Още 5 - 10 лв ще са Ви необходими за първоначалното подготвяне на каталог - хартия, папка, етикети ... И накрая, без да е задължително, но ако желаете да стартирате с летящ старт и още първата седмица да си осигурите добри поръчки, ще Ви потрябват 20 - 30 лв за встъптелен маркетинг - съвсем конкретно и точно описваме за какво и как.
Върнете се в началото Go down
St.Ter89
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Пон 28 Окт 2013, 17:14

Здравейте четох вашите предложения за надомна работа с голям интерес,но пак си остава голямото НО да ще си избера от вашите оферти това което е смятам най- подходящо за мен например стикерите или отглеждането на печурки ще си дам заявка срещу сумата и после.........?! доколкото разбрах получавам инструкция от вас как се извършва определената работа. Дотук добре ами после аз не поставям каруцата пред коня но реализациата как това за мен е големия вьпрос.
Ще Ви бьда благодарна ако ми дадете конкретен отговор.
С уважение Мария Дж.
От: maria djenkova
Относно: надомна работа
До: mariadjхххххх@abv.bg
Изпратено на: Сряда, 2011, Април 27 17:21:33 EEST


Здравейте! Относно Ръководство 0234: Как да печелите от производство на стикери до 2200 лв на месец?

Отговор:

Цялата втора част на инструкциите, които ще Ви изпратим, е насочена към това кои са клиентите, какви са начините Вие директно да контактувате с тях, така че щом им занесете поредната партида със стикери, веднага да си получавате възнаграждението, и то в пълен размер. По този начин предварително нищо не произвеждате, а работите само когато имате поръчка.

Нещо повече - веднъж установени контакти с един клиент – те продължават с месеци и години, понеже стикерите постоянно се изчерпват и клиентите Ви правят все нови и нови поръчки. Самите ние имаме такива клиенти, които обслужваме от години. Имайте предвид, че голяма част от клиентите на стикерите са задължени по закон да залепват етикет и ако не го правят, ги глобяват. Затова има доста „хляб“ в това производство, още повече че се извършва като надомна работа - с компютър и принтер, от къщи.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
St.Proi8
ГостПисанеЗаглавие: Въпрос за реализацията на продукцията от стикери   Чет 31 Окт 2013, 15:00

Вие поставяте основателни въпроси. Разбира се, за всяка една продукция (в т.ч. и от стикери) е важно тя да бъде и реализирана. В текста, който цитирате, виждате, че сме посочили безспорното наличието на конкретни потребители на този продукт.

При това те са много и са задължени по закон да залепват стикерчета върху продукцията си (иначе ги глобяват - може да кажем, че това звучи като да е гарантиран пазар), при това на български език (състав на продукта, срок на годност, вносител, производител и т.н.). Това означава, че започването на надомна работа с производство на стикери (самозалепващи етикети), от пазарна гледна точка, е обосновано и перспективно.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Kl.Sti93
ГостПисанеЗаглавие: Клиенти за стикери   Чет 07 Ное 2013, 01:57

За да се превърнат всичките многобройни потребители на стикери във Ваши реални клиенти, има няколко конкретни маркетингови стъпки (мостри, каталог, ценова листа, разгласа...), които също много подробно описваме в инструкциите на ръководство 0234 за бизнеса с производство на стикери от къщи.
Т.е. не Ви предлагаме само технологията за надомно производство на стикерите, а и постъпкови инструкции за ЦЯЛОСТНО осъществяване на дейността, в т.ч. и за работа с подходящите клиенти и потребители, много от които по закон са задължени да ползват и залепват стикери върху стоката си.
-----------------
© 2013 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
Станка-9
ГостПисанеЗаглавие: Как се работи с клиенти за стикери директно без посредник?   Сря 13 Ное 2013, 03:34

Приложили сме пазарния метод за работа с клиенти - не предварително да произведете един цял кашон със стикери и след това да сядаме да се чудим какво ще ги правим, а обратното (пазарния метод) - клиента идва при Вас или Вие отивате с каталога при него (ако е зает и не може да дойде), показвате му мострите, насочвате го към най-подходящите за неговия случай размери, цвят, уточнявате текста и количеството и чак тогава започвате производство, когато вече имате конкретна поръчка. Даже, ако количеството е по-голямо, може и да капарирате поръчката, за да е по-сигурно и да сте по-спокойни, че клиента е сериозен.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Stef_88jf
ГостПисанеЗаглавие: Постоянни клиенти за стикери   Вто 19 Ное 2013, 14:17

Хубавото на работата със производство на стикери е, че обикновено се разчита на постоянни клиенти. Изпълнявате заявката, занасяте стикерите, получавате си парите (директно, без посредник) и чакате клиента да си ги разлепи и след 3 - 4 седмици да Ви потърси отново - "Давай още хиляда от моите!".

Така с времето и по начините описани в ръководство 0234, Вие ще започвате работа за все повече свои директни клиенти, които ще се надпреварват през няколко седмици или месец - два да Ви звънят по телефона - "Давай още 1000 / 2000 от моите, превръщайки се във Ваши постоянни клиенти за изработване на стикери, според нуждите си.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Raykov_Ank.57
ГостПисанеЗаглавие: От къде ги знам всички тези подробности и детайли в ръководство 0234?    Вто 26 Ное 2013, 03:02

Ами аз съм производител на стикери от 15 години насам и Ви описвам съвсем конкретно моята практика от първа ръка. Сега имате възможност и Вие да се възползвате от този мой опит и да си осигурите доходи. А ако в последствие възникват допълнителни въпроси, винаги може да разчитате на допълнително практическо съдействие от моя страна за по-бързо и продуктивно осъществяване на дейността.

Но "Времето е пари!", а докато си говорим, няма поръчки и приходи. За да се случи това (доходите) са нужни действия, отговорност и сериозност от Ваша страна. А с нашата подкрепа, може и бързо да напреднете. Възползвайте се сега. Кризата вече поотминава и поръчките се активизират. Ние сме произвеждали стикери даже за Франция и с кашони сме ги изпращали по автобуси! Има хляб в тази дейност, особено за по-деловите хора.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Rejeb_Tar.347
ГостПисанеЗаглавие: kak se rejat stikerite?   Чет 05 Дек 2013, 14:12

s kakvo se rejat s maketno nojche li?
От: rosen8ххххххх@mail.bg
Относно: Otnosno Stikerite
Изпратено на: Четвъртък, 2012, Юни 28 21:13:14 EEST

Отговор:
За начало може и така. Обикновено се използва по-обикновен или по професионален нож за обрязване на хартия. Има ги навсякъде.
Върнете се в началото Go down
rosen8
ГостПисанеЗаглавие: kak se obrabotva porachka za stikeri?   Пет 13 Дек 2013, 22:14

prochetoh v foruma vi che se obrabotva faila na korel drow ili na word
От: rosen8ххххххх@mail.bg
Относно: Otnosno Stikerite
Изпратено на: Четвъртък, 2012, Юни 28 21:13:14 EEST

Отговор:
Нищо сложно. В Ръководството даваме подробно описание на процедурата и веднъж уточнена, тя се превръща в рутитнна. Има сходство с производството на визитки, но в случая разнообразието е по голямо и се използват повече стандартни шаблони, особено за най-често поръчваните стикери.
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Маргарита
ГостПисанеЗаглавие: Маги   Нед 15 Дек 2013, 20:58

Бих желала да се свържа с Вас,относно поръчка на ръководство 0234,но не намирам вашите координати.Бихте ли ми помогнали ?
Върнете се в началото Go down
Uzunov_Dan.78cho
ГостПисанеЗаглавие: Kak se urazmerqva stikera?   Пон 23 Дек 2013, 13:24

A kak se urazmerqva stikera i firmata?
От: rosen8ххххххх@mail.bg
Относно: Otnosno Stikerite
Изпратено на: Четвъртък, 2012, Юни 28 21:13:14 EEST

Отговор:
Повече подробности има в ръководството, но по принцип се ползват готови, предварително форматирани шаблони за най-честите размери на стикери. Ползват се като подложка и върху нея се оразмерява етикетчето. След това макета автоматично се разнася по целия шаблон за отпечатване..
-----------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Kaka_Stan.ka78
ГостПисанеЗаглавие: kak se prashta maketa na stikera   Пон 06 Яну 2014, 19:10

izkam da popitam kak se prashta maketa na stikera
От: rosen8ххххххх@mail.bg
Относно: Otnosno Stikerite
Изпратено на: Четвъртък, 2012, Юни 28 21:13:14 EEST

Отговор:
При всички случаи клиента си казва изискванията, а вие му предлагате различните варианти за оформление и размери на стикерите. Показвате му каталога, за да види предишни мостри и модели, които сте изработвали за други клиенти и така го подсещате какво му трябва и на него. Нищо не му пращате. Макета използвате Вие, за да произведето по него необходимото количество стикери, да ги нарежете и да ги предадете на клиента за ползване и залепване, според нуждите му. Като му се изчерпат, той вдига телефона и казва „Давай още 1000 от моите“. И Вие отново ги правите и носите. Ако добре си вършите работата, това „още 11000 от моите“ може да го чувате за години напред и така да си осигурявате постоянни и периодични доходи.
-----------------
© 2012 - 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Stanimir_Koyc.9875ev
ГостПисанеЗаглавие: koy pishe stikera?   Съб 11 Яну 2014, 22:42

nie li go pishem stikera?
От: rosen8ххххххх@mail.bg
Относно: Otnosno Stikerite
Изпратено на: Четвъртък, 2012, Юни 28 21:13:14 EEST

Отговор:
Както го иска клиента - той плаща, но естествено Вие трябва да го изготвите (ако искате клиента на Вас да плати). За това се ползват готови, форматирани предварително подложки, в които се вписват необходимите данни, които трябва да фигурират в стикера, според изискванията и под диктовката на клиента. Той най-добре знае как му трябва. Но в някои случаи се нуждае да му подскажете. Ако имате достатъчно опит в производството на стикери, това няма да Ви е кой знае колко трудно, защо вече ще разполагате с готови мостри от предишни свои клиенти.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
rosen8-98345
ГостПисанеЗаглавие: ste izrabotvam stikeri   Сря 22 Яну 2014, 14:29

molq otgovorete mi i skoro vreme shte se registriram pri vas da izrabotvam stikeri?
От: rosen8ххххххх@mail.bg
Относно: Otnosno Stikerite
Изпратено на: Четвъртък, 2012, Юни 28 21:13:14 EEST

Отговор:
Не е нужна регистрация. Ако ръководството представлява интерес за Вас, може да си го поръчате и да заработвате доход от производството на стикери
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
eleonora rаош7
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Нед 02 Фев 2014, 17:34

От писмото ви не става ясно, в случай, че реша да ви дам 50 лева, за да получа например шанс да произвеждам стикери:
От: eleonora rххххх
Относно: Re: надомна работа
Изпратено на: Петък, 2013, Октомври 4 15:44:09 EEST
Burgas,
tel. 03595680ххх
mob. 035988841ххх

Отговор: Идеята е не да ни давате пари, а да прецените дали нашите предложения и ръководства са подходящи за Вас, и ако Да, тогава да си ги поръчате и платите.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Stako_Taras.76gov
ГостПисанеЗаглавие: Какъв вид принтер е необходим за стикерите?   Сря 12 Фев 2014, 14:58

Какъв вид принтер е необходим за тези изделия - самозалепващите стикери?
От: eleonora rххххх
Относно: Re: надомна работа
Изпратено на: Петък, 2013, Октомври 4 15:44:09 EEST
Burgas,
tel. 03595680ххх
mob. 035988841ххх

Отговор: Лазарен или мастилено струен - и двата сме ползвали и двата вършат работа, като и двата имат специфични предимства и недостатъци.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
eleonora rххх
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Съб 22 Фев 2014, 13:58

3. Каква ще е цената на моя труд?
От: eleonora rххххх
Относно: Re: надомна работа
Изпратено на: Петък, 2013, Октомври 4 15:44:09 EEST
Burgas,
tel. 03595680ххх
mob. 035988841ххх

Отговор: Според поръчките на клиентите и по ценоразпис, зависещ от размера, цвета, сложността, количеството, редовността на поръчките - имаме подробно указания в това направление.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
radka iхх
ГостПисанеЗаглавие: trqbva da pla6tam   Вто 04 Мар 2014, 23:25

-------- Оригинално писмо --------
zna4i az na vsqka pora4ka trqbva da pla6tam az za da vi rabotq
От: radka iххххххх
radka_diххххххх@abv.bg
Относно: Re: Относно Ваша поръчка за 0234
Изпратено на: Вторник, 2014, Март 4 14:33:45 EET


ОТГОВОР:

Не е така. Посочените такси са еднократни и са за съответните ръководства. Веднъж като усвоите дейността, може да работите с години напред и да печелите от нея докато я извършвате. Други такси има, ако решите да си поръчате други ръководства, за други дейности.

Освен това, не работите за нас, а за клиентите, които имат нужда от съответния продукт, директно, без посредник и по този начин целия доход остава за Вас, а не потъва незнайно къде.

Например, за да произвеждате стикери (които са задължителни по закон за всеки производител и търговец - написани на български език), не е нужно поръчките да минават през нас или друг посредник. По същия начин, ние работим от 15 години с нашите клиенти, обслужваме ги директно, и целия доход идва веднага и директно при нас. Сега имаме подробно ръководство 0234 как и Вие да го правите. Имаме и много други готови ръководства - прочетете офертите и избирайте.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
Tacho
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Чет 06 Мар 2014, 13:21

kakvo e nujno za zapochvane sas stikeri?
От: tacho
02.03.2014 00:47 (преди 03 дни 12 часа 33 минути)

ОТГОВОР:
Имаме готово, постъпково ръководство за незабавно започване, което може да си поръчате като се запознаете с подробностите тук - http://nadomno.bulgarianforum.net/t35-topic
Ние самите сме производители на стикери от 15 години насам и сме описали технологията за работа от първа ръка. Сега и Вие може да се възползвате от тази възможност за доходи и с помощта на ръководството да стартирате от утре. Въпрос на предприемчивост.
-------------------
© 2013 Dimitar Lambov, All rights reserved
Върнете се в началото Go down
eleonora rхххх-
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Пет 07 Мар 2014, 13:57

Каква ще е цената на моя труд?
От: eleonora rххххх
Относно: Re: надомна работа
Изпратено на: Петък, 2013, Октомври 4 15:44:09 EEST
Burgas,
tel. 03595680ххх
mob. 035988841ххх

Отговор: Според поръчките на клиентите и по ценоразпис, зависещ от размера, цвета, сложността, количеството, редовността на поръчките - имаме подробно указания в това направление.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
eleonora rхххх
ГостПисанеЗаглавие: На кого ще предавам изработените стикери?   Сря 19 Мар 2014, 13:41

Кога, как и на кого ще предавам изработеното?
От: eleonora rххххх
Относно: Re: надомна работа
Изпратено на: Петък, 2013, Октомври 4 15:44:09 EEST
Burgas,
tel. 03595680ххх
mob. 035988841ххх

Отговор: Стикери се изработват само по предварителна заявка на клиента - размер, съдържание, оформление и т.н. След като ги изработите, предавате ги директно на клиента и той Ви плаща. Като му свършат - отново и отново и отново. Ние имаме такива клиенти вече 15-та година.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
eleonora rхххх
ГостПисанеЗаглавие: Кой преценява качеството?   Пон 07 Апр 2014, 23:51

Кой ще преценява качеството на изделията?
От: eleonora rххххх
Относно: Re: надомна работа
Изпратено на: Петък, 2013, Октомври 4 15:44:09 EEST
Burgas,
tel. 03595680ххх
mob. 035988841ххх

Отговор: В пазарни условия, това може да бъда само клиента, който ги е поръчал.
-----------------
© 2014 Dimitar Lambov, All rights reserved!
Върнете се в началото Go down
васиgka1к
ГостПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Вто 24 Мар 2015, 23:10

Производството на най-търсените стикери на домашен компютър и принтер, е едно от добрите идеи да доходи от къщи. Но без помощта на ръководство 0234 едва ли ще успеете. Нито ще знаете какви точно стикери се търсят, нито как да ги произвеждате безопасно за принтера си, нито как да си осигурите 3 пъти по-евтина хартия от цените в Метро. Това е ползата от тези ръководства.
Върнете се в началото Go down
Cvetan Kumitski
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Вто 14 Апр 2015, 00:31

Здравей те Имам интерес към ръководството за производство на стикери Но не виждам скорошни коментари И за това искам да Ви запитам имали все още свободна ниша в това направление за да мога да се включа и аз Ако смятате че има място и за мен моля да ми отговорите за да Ви изпратя таксата за ръководството и да се включа в тази дейност
Предварително Ви благодаря и ще чакам отговор от ваша страна
Върнете се в началото Go down
Meryl
ГостПисанеЗаглавие: loan offer   Вто 28 Апр 2015, 19:41

сте били търсите дадена оферта заем? Може би легитимен кредитор за големи заеми, или евтини и бързи заеми при 2% годишно, за да плати за спешни сметки и дългове? свържете се с нас сега, financialassuranceloans@gmail.com
Върнете се в началото Go down
okowa grace
ГостПисанеЗаглавие: loan offer   Съб 02 Май 2015, 13:50

Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@gmail.com)
Върнете се в началото Go down
okowa
ГостПисанеЗаглавие: loan offer @2%   Съб 03 Окт 2015, 14:03

Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@ gmail. com)
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   

Върнете се в началото Go down
 
Ръководство 0234: Как да печелите от надомно производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Готови ръководства за надомна работа - веднага. :: Работа с компютър по готови ръководства.-
Идете на:  
Създайте форум | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | Безплатен блог